Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Μα δεν αναφέρομαι στην διάρκεια του επαγγελματικού του βίου. Απο το κείμενο που παρέθεσα φαίνεται ξεκάθαρα οτι δεν έχει "ξεκαθαρίσει" κάποια πράγματα. Παλινδρομεί μεταξύ του πρώην αφεντικού και του "Αριστερού" προσωπείου του. Το γλύψιμο δλδ που διαφαίνεται στο κείμενο, τον κάνει "παιδι" του οποιοδήποτε αφεντικού του. Έτσι τουλάχιστον το εξέλαβα εγώ.

Μάλλον σου ξέφυγε η ειρωνεία του κειμένου. Το ακόλουθο απόσπασμα τι σου λέει;

Πήρα το θάρρος να σου γράψω επειδή είμαστε και οι δυο ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης και είμαστε συνάδελφοι – από συναδελφική αλληλεγγύη σου γράφω. Επίσης, επειδή ήμουν προσωπική σου επιλογή να συνεργαστούμε στον ΣΚΑΙ – πάντα είχες καλό γούστο.

Μάλλον σου ξέφυγε η ειρωνεία του κειμένου. Το ακόλουθο απόσπασμα τι σου λέει;

Πήρα το θάρρος να σου γράψω επειδή είμαστε και οι δυο ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης και είμαστε συνάδελφοι – από συναδελφική αλληλεγγύη σου γράφω. Επίσης, επειδή ήμουν προσωπική σου επιλογή να συνεργαστούμε στον ΣΚΑΙ – πάντα είχες καλό γούστο.

Προσωπική επιλογή του Αλαφούζου..... Τι άλλο να μου πει βρε συ Κώστα???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ε όχι και παιδί του Αλαφούζου Σπύρο μου, κόψε κάτι...Κατά τα άλλα, η φράση που απομόνωσε ο nikosgx είναι μία μόνο από ένα ολόκληρο άρθρο όπου γίνεται κριτική σε (κάποιους) αριστερούς και όχι στην Αριστερά σαν ιδεολογία ή πολιτική παράταξη.

Μια χαρά ήταν στον ΣΚΑΙ..Γεγονός είναι αυτό..

Αν τώρα εννοεί τον Μπίστη,την Δαμανάκη ,τον Ψαριανό ,τον Κουβέλη και όλο αυτό τον συρφετό που υπηρετεί τον Βορίδη,ας το διευκρινίσει.

Last edited:
Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Εντάξει, εσύ μπορεί να είσαι ενθουσιασμένος με τον Σύριζα. (edit: εσείς οι δύο!)

Τουλάχιστον θα αναγνωρίζεις ότι ελάχιστοι έχουν ανάλογο ενθουσιασμό με το δικό σου.

Οι περισσότεροι δεν έχουν πειστεί. Ούτε από τον Σύριζα, ούτε από τον Τσίπρα.

Μακάρι να κάνουν όλοι οι άλλοι λάθος και να έχεις εσύ δίκιο. Γιατί άλλωστε δεν υπάρχει και τίποτα άλλο στον ορίζοντα.

Ευτυχώς που είναι πειστικοί οι φασίστες που κυβερνούν....

Η στήριξη σε έναν πολιτικό οργανισμό έχει πολλές παραμέτρους..

Κατά τα άλλα σε μιά κατάσταση τόσο μεταλλασσόμενη όσο η σημερινή δεν γίνεται να υπάρχει αλφαβητάρι προγράμματος...

Βέβαια υπάρχει και το ΚΚΕ που είναι σαφές και έχει ως πρόγραμμα το ευαγγέλιο στην δευτέρα παρουσία..

Τι να κάνουμε τώρα..

Σχετικά είναι όλα σε αυτή την ζωή..

Το να ζητά κάποιος απο εναν πολιτικό οργανισμό που απο το 4 πήγε στο 27 ,να πάει στο 40% σε ένα χρόνο το λες και εκτός πραγματικότητας.

Last edited:

Μα δεν αναφέρομαι στην διάρκεια του επαγγελματικού του βίου. Απο το κείμενο που παρέθεσα φαίνεται ξεκάθαρα οτι δεν έχει "ξεκαθαρίσει" κάποια πράγματα. Παλινδρομεί μεταξύ του πρώην αφεντικού και του "Αριστερού" προσωπείου του. Το γλύψιμο δλδ που διαφαίνεται στο κείμενο, τον κάνει "παιδι" του οποιοδήποτε αφεντικού του. Έτσι τουλάχιστον το εξέλαβα εγώ.

Δεν είναι γλύψιμο. Ειρωνεία είναι και πλακίτσα. Σιγά τώρα να μην πάρει τηλέφωνο ο Αλαφούζος τον Πιτσιρίκο να του ζητήσει συμβουλές! Και μάλιστα συμβουλές για το πως να διορθώσει τα λάθη του!!!

Δεν είναι γλύψιμο. Ειρωνεία είναι και πλακίτσα. Σιγά τώρα να μην πάρει τηλέφωνο ο Αλαφούζος τον Πιτσιρίκο να του ζητήσει συμβουλές! Και μάλιστα συμβουλές για το πως να διορθώσει τα λάθη του!!!

Τον πήρε τηλέφωνο για δουλειά όμως......χεχε!!!

Δηλαδή όποιος έχει δουλέψει στου Αλαφούζου είναι και παιδί του; Και ο Χατζηστεφάνου ας πούμε; Δεν καταλαβαίνω ορισμένες φορές κάποια πράγματα, πόσο εύκολα χαρίζονται άτομα σε μία ή άλλη πλευρά επειδή ορισμένες φορές γράφουν και δυσάρεστα πράγματα (εκτός και αν πρέπει να γράφουν πάντα καλά για τη μία πλευρά και πάντα άσχημα για την άλλη, αλλά αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι οπαδισμός).

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Δηλαδή όποιος έχει δουλέψει στου Αλαφούζου είναι και παιδί του; Και ο Χατζηστεφάνου ας πούμε; Δεν καταλαβαίνω ορισμένες φορές κάποια πράγματα, πόσο εύκολα χαρίζονται άτομα σε μία ή άλλη πλευρά επειδή ορισμένες φορές γράφουν και δυσάρεστα πράγματα (εκτός και αν πρέπει να γράφουν πάντα καλά για τη μία πλευρά και πάντα άσχημα για την άλλη, αλλά αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι οπαδισμός).

M'αρέσει που προβληματίζεσαι... :)))

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ε όχι όσο φαίνεται... :afro:

ΥΓ. Αφασία ο Σακελάριος που ξυλώνει τη μπλούζα του! :Banane0:

Last edited:

Τον πήρε τηλέφωνο για δουλειά όμως......χεχε!!!

Όπως μπορεί να πήρε και τον Παπακωνσταντίνου, τον Λυγερό, τον Καρκαγιάννη, τον Δελαστίκ.Για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, ακροαματικότητας ή κυκλοφορίας ο Αλαφούζος μπορεί να πάρει τηλέφωνο και το Βεελζεβούλ.

Όπως μπορεί να πήρε και τον Παπακωνσταντίνου, τον Λυγερό, τον Καρκαγιάννη, τον Δελαστίκ.Για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, ακροαματικότητας ή κυκλοφορίας ο Αλαφούζος μπορεί να πάρει τηλέφωνο και το Βεελζεβούλ.

Βέβαια..... Αλλά το "μπορεί" ενέχει αρκετές αμφιβολίες.....

Ποιος το υποστήριξε αυτό? Ο Πιτσιρίκος έχει κάνει και "άλλα" που πρέπει να τα γνωρίζεις για να σχηματίσεις άποψη.....οπότε και τα εύκολα συμπεράσματα που εξάγει ο καθένας ας τα κρατάει για την πάρτη του.

Υ.Γ καλά τα περι οπαδισμού τα προσπερνάω....

Ποια άλλα; Το πιτσιρίκο τον παρακολουθώ και από όσο ξέρω γράφει πάντα αυτό που πιστεύει, είναι ή δεν είναι αρεστό. Και γράφει πάντα με ένα ιδιαίτερο τρόπο, αρκετά ειρωνικό, σε σημείο που δεν είναι εύκολο πάντα να καταλάβεις που κυριολεκτεί. Με κάποια από όσα γράφει συμφωνώ κι εγώ, με κάποια άλλα όχι. Τώρα αυτό το απότομο επειδή έγραψε κάτι (κι αυτό πριν μερικές ημέρες, όχι σήμερα) που δεν αρέσει να του την πέφτετε, δεν το καταλαβαίνω...

Ποια άλλα; Το πιτσιρίκο τον παρακολουθώ και από όσο ξέρω γράφει πάντα αυτό που πιστεύει, είναι ή δεν είναι αρεστό. Και γράφει πάντα με ένα ιδιαίτερο τρόπο, αρκετά ειρωνικό, σε σημείο που δεν είναι εύκολο πάντα να καταλάβεις που κυριολεκτεί. Με κάποια από όσα γράφει συμφωνώ κι εγώ, με κάποια άλλα όχι. Τώρα αυτό το απότομο επειδή έγραψε κάτι (κι αυτό πριν μερικές ημέρες, όχι σήμερα) που δεν αρέσει να του την πέφτετε, δεν το καταλαβαίνω...

Απότομο το λες εσύ... Έχει γράψει και άλλες μπαρούφες τελευταία που κάποιοι δεν συμφωνούν. Μας συγχωρείς κιόλας.

Απο την άλλη έχει μπλοκάρει ουκ ολίγα άτομα σε twitter με λόγους γελοίους. Προφανώς βέβαια γιατί δεν αντέχει την κριτική, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε φορα, κλπ.....

Ό,τι θέλει γράφει, δικαίωμα του δεν είναι; Εφόσον δεν εκπροσωπεί κάτι άλλο πλην του εαυτού του (απ' όσο γνωρίζω), πιστεύω ότι έχει δικαίωμα να γράφει αυτό που θέλει χωρίς να ενδιαφέρεται σε ποιον θα αρέσει και σε ποιον όχι, ποιος θα το θεωρήσει σοβαρό και ποιος μπαρούφα...

ΥΓ. Για τη κριτική πιστεύω ότι έχεις δίκιο, δεν τον παρακολουθώ στο twitter, αλλά φαντάζομαι αν ήθελε αντίλογο θα είχε ανοιχτές τις απαντήσεις και στο blog του.

Ό,τι θέλει γράφει, δικαίωμα του δεν είναι; Εφόσον δεν εκπροσωπεί κάτι άλλο πλην του εαυτού του (απ' όσο γνωρίζω), πιστεύω ότι έχει δικαίωμα να γράφει αυτό που θέλει χωρίς να ενδιαφέρεται σε ποιον θα αρέσει και σε ποιον όχι, ποιος θα το θεωρήσει σοβαρό και ποιος μπαρούφα...

ΥΓ. Για τη κριτική πιστεύω ότι έχεις δίκιο, δεν τον παρακολουθώ στο twitter, αλλά φαντάζομαι αν ήθελε αντίλογο θα είχε ανοιχτές τις απαντήσεις και στο blog του.

Απαντάς μόνος σου στο υστερόγραφο....περι του χαρακτήρα του.

Είπε κανείς οτι δεν είναι δικαίωμα του....να γράφει??

Αυτος που δεν δέχεται κριτική ενω γράφει δημόσια έχει θέματα.....Το ίδιο ισχύει και για τα μπλοκ, με ακόμη δυσμενέστερες τάσεις....

Το κείμενο του πιτσιρίκου με βρίσκει γενικά σύμφωνο. Και συνεχίζω να τον εκτιμώ, αν και σε πολλά διαφωνώ, γιατί συνεχίζει να προβάλει αυτό που ο ίδιος σκέφτεται, χωρίς ταμπελίτσες και κρυφά (και φανερά) οπαδιλίκια. Δεν είναι το όνειρό μου να απαλλαγούμε από μια Ελλάδα τυφλής υποταγής σε Πασοκάρα και ΝΔ για να πάμε σε μια Ελλάδα τυφλής υποταγής σε Σύριζα. Το όνειρό μου είναι επιτέλους να μάθουμε να βλέπουμε μπροστά μας και να κρίνουμε ανά πάσα στιγμή, τόσο με τη λογική μας, όσο και με τα βιώματά μας.

Μην ξεχνάμε δε ότι ο πιτσιρίκος ΔΕΝ είναι δημοσιογράφος, ωστόσο κάποια από τα κείμενά του είναι ΙΜΗΟ σεμινάρια πραγματικής δημοσιογραφίας, και κάποια άλλα, πίσω από τη σατιρική τους βιτρίνα είναι εξαίρετες αναλύσεις της σημερινής κοινωνίας.

Το ότι ήταν παιδί του Αλαφούζου δε μου λέει τίποτα, αφού σηκώθηκε, έφυγε, και μάλιστα έκτοτε ποτέ του δεν έγλυψε προς τα εκεί. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε και για τον Χατζηστεφάνου (του οποίου ωστόσο οι αναλύσεις τελευταία γέρνουν υπερβολικά προς τα αριστερά με αυστηρώς δημοσιογραφικά κριτήρια. Δε σημαίνει ότι γενικά διαφωνώ, αλλά θα τον προτιμούσα λίγο πιο ουδέτερο ως προς την παρουσίαση των γεγονότων).

Για τα μπλοκαρίσματα συμφωνώ, δε μου αρέσουν. Φυσικά μην ξεχνάμε ότι απ'οσο έχω δει πολλά απ'αυτά είναι σε τρολς ή σε τυφλωμένους χρυσαυγίτες, κουκουέδες, και διάφορους άλλους απ'αυτούς που "δεν στρίβουν" και προσπαθούν να επιβάλουν μια αλήθεια με θρησκευτική ευλάβεια και χωρίς επιχειρήματα. Κάποιοι δε χρησιμοποιούν και τακτικές βρισιδιού και συκοφάντησης. Σε κάθε περίπτωση, συζήτηση έτσι δεν έχει κανένα νόημα.

Όσο για τη μη ύπαρξη σχολίων στο site, δε μου αρέσει ιδιαίτερα βέβαια, αλλά κατανοώ και το να μη θέλει/βαριέται να αναλώνεται σε συζητήσεις ωρών, άλλο να είσαι blogger και άλλο να θες υπαλλήλους με διπλοβάρδιες όλη μέρα για να απαντάς σε όλον τον κόσμο. Στο FB πάντως κάτω απ'τα posts του γίνεται κανονικότατα κουβέντα, και δεν έχω δει να διαγράφεται ποτέ κάποιος διαφορετικής άποψης που έχει όρεξη για πραγματική κουβέντα.

Last edited:
Μα και αυτός βρε παιδί μου δεν μπορούσε να βάλει ένα disclaimer ότι θα γράψει κάτι για τον ΤΣΥΡΙΖΑ;
Σα δεν ντρέπεται! :flipout:

δικαιωμα του ειναι του πιτσιρικου αν δεν γουσταρει Συριζα να τον κατακρινει,οπως και πολυ σωστα κατακρινει τα πουληταρια αριστερους,αλλα εχει αναφερει και σ αλλα κειμενα οτι οι πιο πολλοι αριστεροι ετσι ειναι,και αυτο το δεν υπαρχουν αριστεροι γι αυτο δεν υπαρχει αριστερα μου θυμιζει πραγματι βοριδη,μηπως του τραβηξε κανενας το αυτι..δεν ξερω...η εννοει αυτους τους λιγους που ειναι οι περισοτεροι....

Status
Not open for further replies.