Δεν πάιζει (με τίποτα όμως!) να κάνω quote ταίριαξτα μόνος σου Μr president
Ναι, στις συνθήκες 1990-2012 θεωρούσα την αποχή ως μεγαλύτερο όπλο απο την ψήφο. Μπορεί το ίδιο να κάνω και στο μέλλον.
Mπορεί να μην είμαι αριστερός... ποιός θα το κρίνει? εγώ ή εσύ?
δεν τρελαίνομαι να πίσω κάποιον. Απλά όταν καταστάλαζα στα πιστεύω μου, ταίριαζαν με αυτά της αριστεράς (και όχι το αντίθετο...)
Απαισιόδοξος σε κάποια, αισιόδοξος σε κάποια άλλα.
Εγώ θα τον Παπαδόπουλο (όχι αυτόν με τα μπισκότα) θα τον άφηνα ελεύθερο, χωρίς δικαίωμα περιουσίας ή κληρονομιάς πάνω απο το βασικό εισόδημα του ανειδίκευτου εργάτη.
Και ένα κολάρο με τσιπάκι να τον εντοπίζω ανα την υφήλιο ή κάτι τέτοιο τεσπα, δεν είμαι καλός στα τεχνολογικά...
Δεν ξέρεις καμιά φορά. Και ένας στους χίλιους εγκληματίες να μετανοήσει έχει περισσότερη αξία απο την κρεμάλα και εκδίκηση... άσε που έτσι ουσιαστικά δεν κερδίζεις τίποτα...
τι είναι το χαιεντ? lowstart που λέει και ο μέγας Βασίλειος...
...μακάρι και ειρηνιστής. δεν βάζουμε ταμπέλες, δεν είναι σικ...
Έτσι είναι ο κόσμος χειροκροτά και πολλά που δεν μας αρέσουν... ή άλλα που στα μάτια της κοινής λογικής (ενός παιδιού) δεν στέκουν...
στους ΕΛ πιστεύει και τέτοιος... πεστονα... (ξεχνάω τώρα το όνομα)... ποιός είμαι εγώ να τον αμφισβητήσω...
Συνοψίζοντας... μια παλιά ιστορία της γιαγιά για τον εμφύλιου...
"μας έπιασαν και μας έβαλαν στη καρότσα του φορτηγού. Εγώ έκλαιγα... ο άντρας μου πήγε στο βουνό εγώ δεν έκανα τίποτα... το παιδί μου έμεινε μόνο... Ο "τάδε" με παρηγόρησε... Μη κλαις, έχουμε νέα απο τη Ρωσία. Κερδίζουμε, σύντομα θα είμαστε εμείς πάνω... δεν θα μας πειράξουν, φοβούνται! ...την αφήσαν τη γιαγιά την άλλη μέρα... και τον "τάδε" λίγο αργότερα... Την επόμενη έπιασαν μόνο τον τάδε... δεν τον ξαναείδαν... ποτέ... και δεν "νικήσαμε"... άσε που κι αν νικούσαμε στα ίδια θα ήμασταν... πλούσιοι και φτωχοί..."
Σοφή η γιαγιά... αν και δεν θα την χάλαγε (ακόμα και σήμερα) να παρακολουθήσει μια παρέλαση του κόκκινου στρατού...
τώρα ότι έπιασες έπιασες... για τα υπόλοιπα κανόνισε καφέ στο σύνταγμα... τρεις και ο κούκος θα είναι, δεν υπάρχει ψυχή... ούτε οι 1,5εκ άνεργοι δεν κατεβαίνουν... θα σωθούν απο την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ... ξέρουν αυτοί... τους το είπαν απο την "Ρωσία"...