Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ο αριστερός επιτρέπεται να είναι κτηνοβάτης και να εννοεί κυριολεκτικά το "Θα τους μαμήσουμε όρθιους";
Γιατί αν ισχύει, ας το δω αυτό και θα του πληρώσω εγώ τη διαφορά στο ΦΠΑ!

Θες απάντηση τώρα? :flipout:

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Aυτους που σπανε μαρμαρα φοβαται ο κοσμος και δεν κατεβαινει?

Προσωπικά φοβάμαι να βρεθώ σε φάση που άλλοι σπάνε πιάτα.
Το γενικό κλίμα. Όχι τα πιάτα.
Με τα σκυλιά να αλυχτούν στη πίστα και τριγύρω να βρέχει πιατικό...
Ο βολεμένος που έχει κάνει βίωμά του το πιατικό, δύσκολα προχωράει στα μάρμαρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Θες απάντηση τώρα? :flipout:

Ε πως θα βγάλουμε το ψυχολογικό προφίλ του αριστερού;
Το ανθρωπιστής το δέσαμε.
Είναι φιλόζωος; Ας πούμε, θεωρεί το δικαίωμα της ψήφου ιερό, ακόμη και όταν επωφελούνται πιθηκοειδή δίποδα; Ή όχι;

:flipout::flipout: με έχεις λιώσει!!! :flipout::flipout:

Τεσπα... να σου πω...

Προσωπικά μιά φορά ψήφισα το 89 και δύο τώρα στις τελευταίες.
Άρα εκ των πραγμάτων δεν θεωρώ ιερό ένα πράγμα που με οδηγεί να επιλέξω ανάμεσα σε δεξιούς προδότες και κεντροδεξιούς προδότες...

απο την άλλη όταν η πλειοψηφία δεν αφυπνίζεται, δεν έχω (πλέον) την απατηλή αισιοδοξία να το καταφέρω εγώ. ειδικά όχι με το να ξυλώνω μάρμαρα ή να εκτελώ τους προδότες.
Αυτό που όλοι θέλουμε όλοι, πρέπει όταν γίνει να είναι στέρεο και διαχρονικό... χωρίς σκοτωμούς και αλληλοσπαραγμό...

Καλό είναι όμως να συνειδητοποιήσουμε ότι η πλειοψηφία δεν θέλει, αυτό που θέλουμε εμείς... η μειοψηφία είμαστε, πάρτε το χαμπάρι...

κάπου κάποτε κάποιος λαός θα πεισθεί και θα μεγαλουργήσει... όχι τώρα όχι εδώ... όχι με φονικά...

:flipout::flipout: με έχεις λιώσει!!! :flipout::flipout:

Τεσπα... να σου πω...

Tell me more miss Lewinski...

Προσωπικά μιά φορά ψήφισα το 89 και δύο τώρα στις τελευταίες.
Άρα εκ των πραγμάτων δεν θεωρώ ιερό ένα πράγμα που με οδηγεί να επιλέξω ανάμεσα σε δεξιούς προδότες και κεντροδεξιούς προδότες...

Άρα, ένας αριστερός δεν πιστεύει στο υπέρτατο όπλο της Δημοκρατίας (μη χέ#$), τις εκλογές;

απο την άλλη όταν η πλειοψηφία δεν αφυπνίζεται, δεν έχω (πλέον) την απατηλή αισιοδοξία να το καταφέρω εγώ.

Απαισιόδοξος...

ειδικά όχι με το να ξυλώνω μάρμαρα ή να εκτελώ τους προδότες.

Δηλαδή τον Παπαδόπουλο δεν έπρεπε να τον βάλουν φυλακή;

Αυτό που όλοι θέλουμε όλοι, πρέπει όταν γίνει να είναι στέρεο και διαχρονικό...

Λάτρης του High end και της κλασικής μουσικής

χωρίς σκοτωμούς και αλληλοσπαραγμό...

Ειρηνιστής...

Καλό είναι όμως να συνειδητοποιήσουμε ότι η πλειοψηφία δεν θέλει, αυτό που θέλουμε εμείς... η μειοψηφία είμαστε, πάρτε το χαμπάρι...

Ο ορισμός του "Γιατί χαίρεται και χειροκροτά ο κόσμος πατέρα"...
Κάποιες στιγμές ακούει και Καζαντζίδη.

κάπου κάποτε κάποιος λαός θα πεισθεί και θα μεγαλουργήσει... όχι τώρα όχι εδώ... όχι με φονικά...

Και πιστεύει στους ΕΛ.

: «...Και μη ξεχνάτε...αυτόν τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...».

Αϊντε άϊντε, ξεφύγαμε. Να πει κάποιος στον κύριο, πως η μοναδική απάντηση απέναντι στον κρατικό αυταρχισμό (προσωπικά δε δέχομαι ότι η ΝΔ βαδίζει σε φασιστικά μονοπάτια, στο κάτω κάτω τα δυο άκρα αποτελούν θεωρία της αστικής τάξης των ΗΠΑ), είναι το οργανωμένο λαϊκό κίνημα που απομονώνει τέτοια επικίνδυνα άτομα και προβάλλει τη μαζικότητα, ως απάντηση στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης.

: «...Και μη ξεχνάτε...αυτόν τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...».

Αϊντε άϊντε, ξεφύγαμε. Να πει κάποιος στον κύριο, πως η μοναδική απάντηση απέναντι στον κρατικό αυταρχισμό (προσωπικά δε δέχομαι ότι η ΝΔ βαδίζει σε φασιστικά μονοπάτια, στο κάτω κάτω τα δυο άκρα αποτελούν θεωρία της αστικής τάξης των ΗΠΑ), είναι το οργανωμένο λαϊκό κίνημα που απομονώνει τέτοια επικίνδυνα άτομα και προβάλλει τη μαζικότητα, ως απάντηση στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης.

Ετσι.... Άλλωστε αποδεικνύεται και απο το διάστημα '19 - '33 στην Γερμανία που το λαικό κίνημα τσάκισε τον φασισμό.

τι, όχι???

Ετσι.... Άλλωστε αποδεικνύεται και απο το διάστημα '19 - '33 στην Γερμανία που το λαικό κίνημα τσάκισε τον φασισμό.

τι, όχι???

Κοίταξε, κάθε εργαζόμενος έχει και προσωπική ευθύνη. Και ενώ τότε είχε τη δικαιολογία πως δεν ήξερε, τώρα δεν την έχει. Και μην ξεχνάμε τους διωγμούς που γίνανε ενάντια στους κομμουνιστές από τη γερμανική αστική τάξη μετά την αποτυχημένη επανάσταση.

Όσον αφορά το κόσμο, κυρίως αυτούς που έκαψαν έγκυο γυναίκα στη δουλειά της, φοβάται. Μια χαρά πέτυχαν το σκοπό τους.

Κατα τα άλλα, όταν κάποτε αποκάλεσα ιμπεριαλιστή τον Αλέξανδρο πήρα την απάντηση ότι είναι λάθος να συγχέω εποχές.
Το αυτό λέω και εγώ τώρα Γιώργη. Πείστηκα.

Δεν ξεχνάω δε και άλλες επαναστάσεις... όχι και τόσο αριστερές... αλλά λαικές... ναι υπάρχουν και τέτοιες, πιο σύγχρονες και πιο μαζικές... που αιματοκύλισαν όλη την υφήλιο.
Με το ίδιο επιχείρημα θα κινηθούν αύριο τα Χρυσαύγουλα........................................

Κατα τα άλλα ήταν, είναι και θα είναι άποψή μου, ότι η ανθρώπινη ζωή είναι το πολυτιμότερο αγαθό και δεν την ξεχωρίζω σε παράνομη και νόμιμη... καλή και κακή... ούτε για τους μετανάστες ούτε για τους προδότες... για όλους!

Δικαιοσύνη χρειαζόμαστε... ας τους δεσμεύσουν τις περιουσίες μέχρι ενός ποσού και απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα... πόθεν έσχες και κατάσχεση σε όποια αγορά εφόρου ζωής μου αρκεί.

Ρε συ Νικολα, μου αρεσε που καναμε προσφατα μια κουβεντα στην οποια σου απαντουσα
σε ενα προς ενα οσα μου ειχες θεσει και εσυ ελεγες οτι πεταγα τη μπαλα στην εξεδρα!
Τωρα κανω μια συγκεκριμενη ερωτηση και εσυ γραφεις μικρη νουβελα ΜΗ απαντωντας στην ερωτηση.
(ωραια νουβελα παρεμπιπτοντως.:p)
Η ερωτηση ειναι απλη. Απο το υπογραμμισμενο τολμω να υποθεσω οτι δεχεσαι οτι επροκειτο για
αριστερες Επαναστασεις, αλλα το δικαιολογεις λεγονας οτι ειναι αλλες εποχες. Γενικα και αοριστα.
Δεκτος ο συλλογισμος σου ως ενα σημειο, αλλα εκανες ενα λογικο αλμα υποθετωντας οτι εννοουσα πως
αν αυτες ηταν αριστερες το ιδιο θα ηταν και σημερα μια ενδεχομενη επανασταση στην Ελλαδα με γκιλοτινες
(παντα μου αρεσε η λεξη), εστω και χωρις τους αντιστοιχους μπροσταρηδες. Μην προτρεχεις.
Δεν ηθελα να πω αυτο οποτε δε χρειαζεται να αποτασσεσαι τη βια μετα βδελυγμιας.
Παρεμπιπτοντως κι εγω εχω σε ολη μου τη ζωη υποστηριξει με παθος το δικαιωμα στη ζωη
και ειμαι πααααρα πολυ αρνητικα διακειμενος απεναντι σε οσους υποστηριζουν την επαναφορα της
θανατικης ποινης πχ.
Αλλου ομως ηθελα να το παω. Σε περιπτωση που γινοταν οντως οποιασδηποτε μορφης επανασταση στη χωρα
και οδηγουσε εντελει σε αντιμετωπιση των υπευθυνων κατα το λαο με τον ιδιο τροπο που
αντιμετωπιστηκαν στις επαναστασεις που ανεφερα, θα ηταν για σενα ολοκληρη η κινηση αυτη εκ προοιμιου μια δεξια κινηση? Αποκλειεις στην εποχη μας μια αριστερη επανασταση να ειχε την ιδια αντιμετωπιση απεναντι στους υπαιτιους κατα το λαο?

Κοίταξε, κάθε εργαζόμενος έχει και προσωπική ευθύνη. Και ενώ τότε είχε τη δικαιολογία πως δεν ήξερε, τώρα δεν την έχει. Και μην ξεχνάμε τους διωγμούς που γίνανε ενάντια στους κομμουνιστές από τη γερμανική αστική τάξη μετά την αποτυχημένη επανάσταση.

Απλουστευτική λογική για τα αίτια του Ναζισμού. Οι κομμουνιστές γέλαγαν με τον Χίτλερ όπως κάνουν μερικοί και τώρα. Οι κομμουνιστές υποτίμησαν τον Χίτλερ όπως κάνουν και τώρα. Οι κομμουνιστές δεν οργάνωσαν τον λαό και άφησαν στην τύχη του το "θέμα", όπως και τώρα.

μαζί με τον λαό και το κομμουνιστικό κόμμα είχε μεγάλες ευθύνες. Αλλά μεγαλύτερες είχε το κομμουνιστικό που όφειλε να επαγρυπνεί, να προστατεύει και να οργανώνει, το λαικό κίνημα. Προτίμησε όπως και τώρα την εύκολη κριτική.

Last edited:
Καλή φάση, δεν λέω...
Η επανάσταση ας πούμε που περιμένετε πως τη φαντάζεστε;
Δηλώνουν κάποιοι ότι κάνουν επανάσταση, μπαίνουν στη Βουλή και πλακώνονται στη μπιρίμπα;
Μία διαδήλωση γίνεται και η εξουσία στέλνει τα σκυλιά της να στείλει στο νοσοκομείο (αν όχι στον τάφο) τα γυναικόπαιδα.
Αν γίνει επανάσταση δεν θα βγουν με γκλοπ αλλά με κανονικές σφαίρες.
Και αν υποθέσουμε ότι κερδίζει ο λαός, θα έχει απίστευτες απώλειες.

Ποιος πιστεύει ότι, όσοι μείνουν θα καταναλώσουν χρόνο δικάζοντας τους υπαίτιους;

Καλά, αυτό με τις εποχές είναι άλλη φάση...
Σαν το "Θυμάσαι ρε τις ντομάτες που μας έκοβε στο χωριό η γιαγιά και μύριζε όλο το σπίτι; Άλλες εποχές!"
Δηλαδή οι τότε αριστεροί ήταν μαχητικοί και οι τωρινοί περνάνε όψιμα το φαινόμενο των καναπεδάτων Χίπις;

Δεν πάιζει (με τίποτα όμως!) να κάνω quote ταίριαξτα μόνος σου Μr president :flipout:

Ναι, στις συνθήκες 1990-2012 θεωρούσα την αποχή ως μεγαλύτερο όπλο απο την ψήφο. Μπορεί το ίδιο να κάνω και στο μέλλον.
Mπορεί να μην είμαι αριστερός... ποιός θα το κρίνει? εγώ ή εσύ?
δεν τρελαίνομαι να πίσω κάποιον. Απλά όταν καταστάλαζα στα πιστεύω μου, ταίριαζαν με αυτά της αριστεράς (και όχι το αντίθετο...)

Απαισιόδοξος σε κάποια, αισιόδοξος σε κάποια άλλα.

Εγώ θα τον Παπαδόπουλο (όχι αυτόν με τα μπισκότα) θα τον άφηνα ελεύθερο, χωρίς δικαίωμα περιουσίας ή κληρονομιάς πάνω απο το βασικό εισόδημα του ανειδίκευτου εργάτη.
Και ένα κολάρο με τσιπάκι να τον εντοπίζω ανα την υφήλιο ή κάτι τέτοιο τεσπα, δεν είμαι καλός στα τεχνολογικά...
Δεν ξέρεις καμιά φορά. Και ένας στους χίλιους εγκληματίες να μετανοήσει έχει περισσότερη αξία απο την κρεμάλα και εκδίκηση... άσε που έτσι ουσιαστικά δεν κερδίζεις τίποτα...

τι είναι το χαιεντ? lowstart που λέει και ο μέγας Βασίλειος...

...μακάρι και ειρηνιστής. δεν βάζουμε ταμπέλες, δεν είναι σικ...

Έτσι είναι ο κόσμος χειροκροτά και πολλά που δεν μας αρέσουν... ή άλλα που στα μάτια της κοινής λογικής (ενός παιδιού) δεν στέκουν...

στους ΕΛ πιστεύει και τέτοιος... πεστονα... (ξεχνάω τώρα το όνομα)... ποιός είμαι εγώ να τον αμφισβητήσω... :flipout:

Συνοψίζοντας... μια παλιά ιστορία της γιαγιά για τον εμφύλιου...

"μας έπιασαν και μας έβαλαν στη καρότσα του φορτηγού. Εγώ έκλαιγα... ο άντρας μου πήγε στο βουνό εγώ δεν έκανα τίποτα... το παιδί μου έμεινε μόνο... Ο "τάδε" με παρηγόρησε... Μη κλαις, έχουμε νέα απο τη Ρωσία. Κερδίζουμε, σύντομα θα είμαστε εμείς πάνω... δεν θα μας πειράξουν, φοβούνται! ...την αφήσαν τη γιαγιά την άλλη μέρα... και τον "τάδε" λίγο αργότερα... Την επόμενη έπιασαν μόνο τον τάδε... δεν τον ξαναείδαν... ποτέ... και δεν "νικήσαμε"... άσε που κι αν νικούσαμε στα ίδια θα ήμασταν... πλούσιοι και φτωχοί..."

Σοφή η γιαγιά... αν και δεν θα την χάλαγε (ακόμα και σήμερα) να παρακολουθήσει μια παρέλαση του κόκκινου στρατού...
τώρα ότι έπιασες έπιασες... για τα υπόλοιπα κανόνισε καφέ στο σύνταγμα... τρεις και ο κούκος θα είναι, δεν υπάρχει ψυχή... ούτε οι 1,5εκ άνεργοι δεν κατεβαίνουν... θα σωθούν απο την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ... ξέρουν αυτοί... τους το είπαν απο την "Ρωσία"...

Γιώργη,

πρώτα απ'όλα δεν είναι απαραίτητο να απαντήσω όπως θα ήθελες να απαντήσω... δεν είμαι εσύ...

για το ότι πέταξες κάπου αλλού τη μπάλα στη εξέδρα, πίνουμε καφεδάκι, προσκεκλημένος το ΣΚ να τα πούμε απο κοντά...

επι του θέματος

Oυτε εγω προτρεπω να κρεμασουμε κανεναν, αλλα το ερωτημα σου δεν το καταλαβαινω.
Ειναι σαν να υπονοεις οτι στην υποθετικη περιπτωση που κρεμουσαμε οποιους κρεμουσαμε,
δεν θα μπορουσαμε πλεον να πορευτουμε. Δηλαδη εξαιτιας αυτων πορευομαστε τωρα?
Μηπως να τους στησουμε και κανα αγαλμα?

Και αλλη μια ερωτηση: Η Γαλλικη Επανασταση εγινε απο ακροδεξιους?

απο το παραπάνω κατάλαβα ότι δεν έχεις πιάσει τι είπε ο κούκλος...
τι σχέση έχει το αν πορευόμαστε με ή χωρίς αυτούς???

Αυτό που λέμε (ελπίζω να μην κάνω λάθος - ας με διορθώσει ο κούκλος, αν είναι ετσι...) είναι ότι δεν παίρνεις ανθρώπινη ζωή...
αυτό το έγραψες και συ - στο ίδιο πόστ - και μετά ξαναπετάς την μπάλα στην εξέδρα, σαν να μη κατάλαβες.
Αλλιώς τι να πω για το ερώτημα που εκφράζεις? Ποιός είπε ότι δεν μπορούμε να πορευτούμε χωρίς αυτούς ή εμένα ή εσένα?

+++
Κατα τα άλλα ελπίζοντας να απαντώ σε αυτά που θέλεις...
όχι δεν αποκλείω μαζικό ένοπλο αγώνα, υπάρχουν ελαχιστότατες πιθανότητες και για αυτό.
αλλά να μην βγούμε εμείς οι δύο ενάντια στη θέληση του λαού, έτσι? Συμφωνούμε σε αυτό?

Για πες μου τώρα μια εκτίμηση... έτσι για το χαβαλέ...
Πόσοι συμπολίτες μας είναι υπέρ κάτι τέτοιου?

Τα καλύτερα επιχειρήματα των χρυσαύγουλων είναι αυτά... εμείς ξέρουμε και θα σας συμμορφώσουμε...

Καμία διαφορά στην επιθετική βία, μεταξύ μαύρου και κόκκινου... καμία...
όταν είμαι σε άμυνα αλλάζει... όποιος θέλει ας δοκιμάσει...

καλή κακή αυτή είναι η γνώμη μου, αδερφέ.

πσ σε περιμένω για καφέ

Last edited:

Mπορεί να μην είμαι αριστερός... ποιός θα το κρίνει? εγώ ή εσύ?

Με αυτή τη φράση μου τα χάλασες όλα...
Εγώ ποιανού το ψυχολογικό προφίλ βγάζω τόση ώρα;

Εν κατακλείδι... Και για να πω με δύο λόγια το που το γυροφέρνω...
Ο άνθρωπος έχει μάθει να προσπαθεί να ταιριάξει τη δική του φιλοσοφία ζωής με κάποια άλλη.
Ίσα ίσα για να μη νοιώθει μόνος. Επειδή έτσι τον δίδαξαν.

Γιατί ρε; Και ειδικά με πολιτικές φιλοσοφίες!
I say fuck them all!
Εγώ ακολουθώ το δικό μου μονοπάτι με τα δικά μου πιστεύω.
Δεν έχω ανάγκη από αρχηγό, δεν έχω ανάγκη από ακόλουθους.
Συγκεκριμένα, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ!
Όλοι οι αριστεροί δηλαδή είναι ίδιοι; Ή όλοι οι δεξιοί;
Τι σχέση έχει το παιδάκι με τη κιθάρα που είπε στη γκόμενα ότι είναι αριστερός για να την πηδήξει με τον άλλον που άφησε την τελευταία του πνοή στη Μακρόνησο;
Ο δικηγόρος που μένει στη πολιτεία με τον ναυτεργάτη που μένει στη Σαλαμίνα;
Και όλοι αυτοί οι ανεπάγγελτοι καραγκιόζηδες που ζεσταίνουν τα έδρανα, τι σχέση έχουν με εμένα;
Τι σκατά επαγγέλλεται ο Τσίπρας, ο Σαμαράς, ο Κουβέλης, η Παπαρήγα;
Πόσα χρόνια δούλεψαν στη ζωή τους; Ή να πω μέρες; Για να έρθουν να κρίνουν εμένα και εσένα;
Πόσο κορόιδο πρέπει να είμαι για να τους συγχωρώ τις βλακείες τους και να τους υπερασπίζομαι;

Άστο καλύτερα...

Τι να αφήσω ρε Πάτροκλε? θα με τρελάνεις.... μα τη παναγία...

τα ίδια ακριβώς λέω και δεν τα λέω σήμερα...

στο μόνο που θα διαφωνήσουμε είναι στο fuck them all...

παρέα τους γ@μάμε, αλλα στη θεωρεία... στη πράξη κοντεύει να μας βγει απο το λαρύγγι...
οπότε... λόγια λόγια λόγια...

να στο πω και τραγουδιστά?

μόνοι μας δεν μπορούμε τίποτα... ή τα συζητάμε και προσπαθούμε σεβόμενοι τον συνομιλιτή να τον πείσουμε ότι η δική μας προοπτική είναι καλύτερη ή γινόμαστε "χρυσαύγουλα" ακολουθόντας τον απολυταρχισμό και "αυθεντία" του αρχηγού... το ίδιο και το αυτό μανα'μ

Mετά με λές απαισιόδοξο. Εσύ έχει περάσει στο επόμενο στάδιο της απαισιοδοξίας... την εκδίκηση...
(πσσσσσσ όχι παίζουμε... εγώ να δεις απο ψυχολογικά προφίλ θεμιστοκλή μου... :flipout:)

Γιώργη,

πρώτα απ'όλα δεν είναι απαραίτητο να απαντήσω όπως θα ήθελες να απαντήσω... δεν είμαι εσύ...

για το ότι πέταξες κάπου αλλού τη μπάλα στη εξέδρα, πίνουμε καφεδάκι, προσκεκλημένος το ΣΚ να τα πούμε απο κοντά...

επι του θέματος

απο το παραπάνω κατάλαβα ότι δεν έχεις πιάσει τι είπε ο κούκλος...
τι σχέση έχει το αν πορευόμαστε με ή χωρίς αυτούς???

Αυτό που λέμε (ελπίζω να μην κάνω λάθος - ας με διορθώσει ο κούκλος, αν είναι ετσι...) είναι ότι δεν παίρνεις ανθρώπινη ζωή...
αυτό το έγραψες και συ - στο ίδιο πόστ - και μετά ξαναπετάς την μπάλα στην εξέδρα, σαν να μη κατάλαβες.
Αλλιώς τι να πω για το ερώτημα που εκφράζεις? Ποιός είπε ότι δεν μπορούμε να πορευτούμε χωρίς αυτούς ή εμένα ή εσένα?

Προφανως και δεν ειναι δυνατο (ουτε και επιθυμητο απο μενα, αν θες) να απαντας οπως θελω εγω.
Προφανως επισης δεν εισαι εγω. Ουτε τα νιατα μου εχεις ουτε την ομορφια μου. Σορυ.:jester:
Μου αρεσει η ανταλλαγη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ αποψεων και γι'αυτο κανουμε αυτη την κουβεντα.
Αλλα οταν καποιος σου απανταει σε 7 αριθμημενες ερωτησεις σου και του λες οτι πεταει
τη μπαλα στην εξεδρα και εσενα σου κανει 2 ερωτησεις και απαντας με "ναι μεν αλλα",
πρεπει να περιμενεις οτι θα ακουσεις και το "δασκαλε που διδασκες..." Φιλικα ΠΑΝΤΑ.
Ας πουμε τωρα εχουμε προχωρησει την κουβεντα (πιστευα εγω) και αντι να απαντησεις
στο τελευταιο μου ερωτημα, θυμηθηκες το χτεσινο!
Στα χτεσινα λοιπον, ρωτησες "πως πορευομαστε μετα?" και σου απαντησα μεσες ακρες
"που ειναι το προβλημα στο να προευτουμε μετα?" ή "οπως πορευτηκαν οι Γαλλοι μετα τη
δικη τους επανασταση." . Στο τελευταιο που ρωτησα παλι "Αποκλειεις στην εποχη μας μια αριστερη επανασταση να ειχε την ιδια αντιμετωπιση απεναντι στους υπαιτιους κατα το λαο?" Δεν πηρα καμμια απαντηση.

Ως προς το ΣΚ, μπορεις να περασεις να τα πεις με την οικογενεια μου.:p Εγω θα την εχω κανει
για καμμια παραλια.

Υγ. Τον κουκλο θα μου επιτρεψεις να πιστευω οτι τον καταλαβαινω αρκετα, ασχετως του ποσο συχνα
συμφωνω μαζι του. Με αλλα μελη του φορουμ δυσκολευομαι ακομα...

+++
Κατα τα άλλα ελπίζοντας να απαντώ σε αυτά που θέλεις...
όχι δεν αποκλείω μαζικό ένοπλο αγώνα, υπάρχουν ελαχιστότατες πιθανότητες και για αυτό.
αλλά να μην βγούμε εμείς οι δύο ενάντια στη θέληση του λαού, έτσι? Συμφωνούμε σε αυτό?

Για πες μου τώρα μια εκτίμηση... έτσι για το χαβαλέ...
Πόσοι συμπολίτες μας είναι υπέρ κάτι τέτοιου?

Τα καλύτερα επιχειρήματα των χρυσαύγουλων είναι αυτά... εμείς ξέρουμε και θα σας συμμορφώσουμε...

Καμία διαφορά στην επιθετική βία, μεταξύ μαύρου και κόκκινου... καμία...
όταν είμαι σε άμυνα αλλάζει... όποιος θέλει ας δοκιμάσει...

καλή κακή αυτή είναι η γνώμη μου, αδερφέ.

πσ σε περιμένω για καφέ

Τωρα ειδα τα +++ σου.
Παλι σε αλλη ερωτηση απαντας. :p Δεν με προσεχεις.
Δεν ρωτησα αν πιστευεις οτι μπορει να γινει οποιοσδηποτε ξεσηκωμος.
Ρωτησα αν θεωρεις οτι με το που γινει θα ειναι κατι δεξιο μονο και μονο γιατι θα ενεχεται η αφαιρεση ζωων.
(αν ποτε γινει. ουτε εγω το πιστευω ιδιαιτερα. θεωρω οτι αν γινει κατι θα ειναι κατι χειροτερο και σιγουρα
πιο υποκινουμενο απο λαικη εξεγερση. αλλα το ερωτημα παραμενει.)
Αυτο που λες περι ΧΑ και "εμεις ξερουμε και θα σας συμμορφωσουμε" δεν εχει καμμια σχεση με
οσα εχω πει εγω.

Επισης δεν πολυκαταλαβαινω τι εννοεις "επιθετικη βια".Η γαλλικη επανασταση ειχε τετοια?
Η οκτωβριανη? Για να καταλαβαινω και τι εννοεις ε?

Εξέδρα κανονική.

Τα δεδομένα ήταν σαφή.
είπα ότι δεν αποκλείω τον ένοπλο αγώνα αλλά μόνο στην περίπτωση που το επιθυμεί η πλειοψηφία (σήμερα έχουμε τον τρόπο να το μάθουμε, υπάρχουν εκλογές).
να στο πω αλλιώς, με τα λόγια σου...
Δεν αποκλείω στην εποχη μας μια αριστερη επανασταση να ειχε την ιδια αντιμετωπιση απεναντι στους υπαιτιους κατα το λαο.
Οι πιθανότητες όμως να συμβεί μια τέτοια με την έγκριση της πλειοψηφίας, για μένα είναι ανύπαρκτες, σήμερα.

O κούκλος σου επαναλαμβάνω γιατί είναι και δική μου άποψη, είναι κατά της θανατικής ποινής για τα πάντα... κατά των λαικών δικαστηρίων και της κρεμάλα, γκιλοτίνας, πές την όπως θες...
το ίδιο και εσύ! το έγραψες._

Τα υπόλοιπα περί γαλλικής επανάστασης είναι άσχετα με αυτό που έγραψε... και βρισκόμαστε στο 2013... άλλα κόλπα...
bad news.

δημοκρατία, εκλογές, λαική βούληση... άλλες συνθήκες και το κυριότερο άλλα ήθη και έθιμα με την Γαλλική επανάσταση.

Για τη "εξέδρα" κουράζουμε τον κόσμο, μην επανέρχεσαι. Άσε τις παραλίες, να βρεθούμε να σου δείξε τι σε ρώτησα και τι απάντηση πήρα...
Το ότι κάνεις quote ένα ερώτημα δεν σημαίνει ότι το απαντάς και όλας...

Για παράδειγμα ακόμα περιμένω θέση (όχι μόνο απο σένα - δημόσια συζητάμε) για το πόσοι εγκρίνουν τα ξηλώματα των πεζοδρομίων...
Όπως και αν το είναι σωστό να αναλαμβάνει μια μειοψηφία (οποιαδήποτε όμως μειοψηφία!!!) τη σωτηρία του λαού...

Αυτά είναι τα σουτάκια της εξέδρας... να συζητάμε και να απαντάμε άλλα ντα άλλων... και να χάνουμε την ουσία...

το κουράσαμε. αν θες πραγματικά απαντήσεις και συζήτηση, συνοδεία καφέ... βαριέμαι κι όλας, τα ίδια και τα ίδια και ουσία καμία...
λόγια λόγια λόγια... ουσία καμία... ούτε σχέδιο, ούτε όραμα...
βαράτε βιολετζήδες είμαστε και οι εχθροί έχουν γαμώ τα πλάνα... σε πεθαίνουν στη πείνα και φοβάσαι μη χάσεις το Μερκώ...
με τις υγείες μας και μας και των παιδιών μας, μάστορα.

Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την επιθετική βία απο αυτήν που ασκείς όταν βρίσκεσαι σε άμυνα?
Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι στην Γαλλική επανάσταση είχαν βασιλιάδες, ούτε λαική ετυμηγορία, ούτε δημοκρατία?
ε τι συζητάμε...

οκ
εγώ δεν σε προσέχω...

Έχω βάλει συγκεκριμένα θέματα που κάνουν βόλτα (ξανα) στην εξέδρα... και έχω απαντήσει βάζοντας κατάφαση ή άρνηση στις ίδιες τις δικές σου προτάσεις.

άλλο τίποτα δεν μπορώ να κάνω για να καταλάβεις, ειλικρινά.

αν πάρψ έστω και ψήγμα απάντησης σε αυτά που έχω θέσει θα επανέρθω (ακούγεται σαν απειλή αλλά δεν είναι :flipout:)

Σε σχέση με το ξήλωμα των πεζοδρομίων,θα ήθελα να παρατηρήσω,ότι ίσα-ίσα βγάζουν απο τον κόπο τους άξιους δημοτικούς άρχοντες και μειώνουν τα έξοδά τους,που τα ξηλώνουν συνεχώς κι ειδικά τους θερινούς μήνες για πρακτικά ακατανόητους λόγους...:fahne90:

Αρνούμαι να υποθέσω ότι όλα αυτά τα ξηλώματα γίνονται για μίζες...Αποκλείεται λέω να το δεχτώ...:BDBDG54:

Status
Not open for further replies.