Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Και κάτι άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με το νήμα.

Άκουσα το επιχείρημα από 2 διαφορετικά άτομα και σκέφτηκα πως μάλλον ξεκινάει να γίνεται επιχείρημα της Πασοκονουδου. Οι συνθήκες, λέει, για επενδύσεις στρην Ελλάδα είναι πλέον πολύ ευνοϊκές (βεεεεεβαια). Αλλα δεν έρχονται οι επενδύσεις διότι θα έρθει ο Συριζα στα πράγματα.....

Νέα δεδομένα αναφέρουν ότι σε λίγο έρχεται και ο Φαήλος στην παρέα

πάω να πάρω αρνάκι φρέσκο και παχύ να τον καλοδεχτούμε

κοκκινο η λευκό το κρασί ?

πετε ρε ...

30% η επίσημη ανεργία ..27% οι επίσημοι ανασφάλιστοι..Το μισό ενεργό ανθρώπινο δυναμικό της χώρας δεν εργάζεται..

Αύξηση της μείζονος κατάθλιψης από 3.5 % το 2008 σε 12.5 % το 2012 (επίσημη έρευνα του ΕΠΙΨΥ).

Κατά τα άλλα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα...Λες και το ταξικό πλεόνασμα(που αμφισβητείται κιόλας) ταϊζει ανθρώπους....
Χτες 8 Γερμανοί γιατροί που επισκέφθηκαν την Αθήνα,είπαν ότι οι συνθήκες πλέον θυμίζουν Ιράκ..

Κατά τα άλλα διαβάζουμε παραπληροφόρηση τύπου Σαμαρά-Βενιζέλου πως περνάει η κρίση.

Αφεριμ.

Eνα μικρό παραδειγμα της ζημίας που έχουν κάνει για να δείξουν πλεόνασμα και πέη κυανοί ,

τα ελτά ας πούμε , πλέουν έχουν χάσει κάθε δυνατότητα σοβαρής συνεργασίας και δυνατότητας διεκπεραίωσης , πάει κατα διαόλου , το τελευταίο δίαστημα έχω ακόυσει ένα ματσο ανθρώπους που σταματάνε κάθε νταλαβέρι γιατί απλά δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό μαζί τους ,, ουτε έρχεται ουτε πάι κάτι στην ώρα του , αποτέλεσμα ζημια με το τσουβάλι ,, ενθεν και ένθεν ,,

κόψε διανομείς , κόψε εποχούμενα , κόψε καταστήματα , κοψε κοψε κοψε ,,

κάνε πλεόνασμα στην μπάντα ,, και συνάμα κάνε ζημιά 3 φορές όσα τα λεφτα στην μπάντα ..

μπράβο ...

ένα κλακ θέλουμε ρε και πήραμε μπρός

:ADFADF1:

Eνα μικρό παραδειγμα της ζημίας που έχουν κάνει για να δείξουν πλεόνασμα και πέη κυανοί ,

τα ελτά ας πούμε , πλέουν έχουν χάσει κάθε δυνατότητα σοβαρής συνεργασίας και δυνατότητας διεκπεραίωσης , πάει κατα διαόλου , το τελευταίο δίαστημα έχω ακόυσει ένα ματσο ανθρώπους που σταματάνε κάθε νταλαβέρι γιατί απλά δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό μαζί τους ,, ουτε έρχεται ουτε πάι κάτι στην ώρα του , αποτέλεσμα ζημια με το τσουβάλι ,, ενθεν και ένθεν ,,

κόψε διανομείς , κόψε εποχούμενα , κόψε καταστήματα , κοψε κοψε κοψε ,,

κάνε πλεόνασμα στην μπάντα ,, και συνάμα κάνε ζημιά 3 φορές όσα τα λεφτα στην μπάντα ..

μπράβο ...

ένα κλακ θέλουμε ρε και πήραμε μπρός

:ADFADF1:

Μην ανησυχείς θα τα πουλήσουμε να ησυχάσουμε
:-( :-( :-(
Είμαι σίγουρος ότι όποιος τους αγοράσει θα τρίβει τα χέρια του
Μόνο και μόνο για τα κτήρια φιλέτα σε όλη την Ελλάδα
Θα χρειαστεί να απολύσουμε ως τότε κόσμο
Να αδειάζουν και τα κτήρια
:-( :-( :-(

Στην Ιαλυσό της Ρόδου οι κάτοικοι πηγαίνουν οι ίδιοι και παραλαμβάνουν τα γράμματα από το ταχυδρομείο γιατί δεν υπάρχει ταχυδρόμος.
Ένα τσακ χρειάζεται και θα προσληφθεί.

Στην Ιαλυσό της Ρόδου οι κάτοικοι πηγαίνουν οι ίδιοι και παραλαμβάνουν τα γράμματα από το ταχυδρομείο γιατί δεν υπάρχει ταχυδρόμος.
Ένα τσακ χρειάζεται και θα προσληφθεί.

Κλαίω!!!!!!!!!

Μισθωτός είμαι.
Το πλεόνασμα έστω και με τον τρόπο που έγινε είναι επίτευγμα για τη χώρα. Με λίγη λογική διαχείριση και αυτοσυγκράτηση τα χειρότερα τα περάσαμε.
ΟΚ να δεχτώ πως δεν τρολάρεις και δε σπας πλάκα μαζί μας και ειλικρινά είσαι μισθωτός (που δουλεύει και πληρώνεται ακόμη).
Τα χειρότερα τα περάσαμε. Έρχονται καλύτερες μέρες.
Κι εγώ μαζί με όσους συναδέλφους ψάχνουμε δουλειά κοντά ένα χρόνο και τον κουμπάρο που έκλεισε το μικρο του ρουχαδικο, έχουμε την ελπίδα του συσσιτίου της εκκλησίας μετά από κανά χρόνο ακόμη (αν και πήγε στο επόμενο στάδιο το βιογραφικο μου για την oil platform της ΒΡ στην Αγκολα), και συ θα ξαναπαρεις εκείνο το επίδομα που αντισυνταγματικά σου κοψανε (με εντολή Σαμαρά πριν τις εκλογές).

...με τους αγανακτισμένους (για δεύτερη φορά) στα κάγκελα και τη ΧΑ να χαμογελάει στο βάθος.

Βλεπεις κανεναν αγανακτισμενο στα καγκελα τωρα?
Στην προφανη αρνητικη απαντηση, ακολουθει η ερωτηση, τι σε κανει λοιπον να πιστευεις οτι
οι αγανακτισμενοι θα βγουν παλι να φωναξουν επι μιας υποθετικης κυβερνησης συριζα?
Οι μονοι που εχει μια λογικη να βγουν στο δρομο επι συριζα ενω τωρα κααααααθονται
ειναι οι χρυσαυγιτες. Αν προκειται για αλλους ποιες συνθηκες θα τους κινητοποιησουν
τοτε και οχι τωρα? Εκτος και αν δεν εχω υπολογισει κατι ή ξερεις κατι που δεν ξερω...

... Το θέμα είναι να μην ξεκινήσει από εμάς.

Σα να λεμε, μακρια απο τον τετοιο μας και ας ειν' και πεντε ποντους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Όλες οι Αφρικανικές χώρες έχουν δικό τους νόμισμα. Και το υποτιμούν όποτε θέλουν.

Μεγάλη ευτυχία να υποτιμάς το νόμισμά σου!... (...για τους πολύ πλούσιους που κάνουν τα λεφτά τους δολάρια)

Νταξει, προφανως εχασες ολα τα υπολοιπα που ειπωθηκαν περι δυνατοτητας ασκησης εθνικης οικονομικης
πολιτικης, την αναφορα μου περι ρισκου κλπ. Δεν πειραζει, μπορεις αν θελεις να τα διαβασεις. Δυο σελιδες πισω ειναι.
Το κακο δεν ειναι αυτο. Ειναι οτι οταν εκανες την ερωτηση...
Άντε και φύγαμε από την ΕΕ και το Ευρώ.

Και τι έγινε; Λύθηκε κανένα πρόβλημα;

δεν ειχες αγνοια της υπαρξης απαντησης, αλλα συνειδητα επελεγες ( και συνεχιζεις) να αγνοεις
την απαντηση αυτη. Φυσικα ειναι δικαιωμα του καθενος να εθελοτυφλει. Οταν ομως διατυπωνει
μια ερωτηση με τροπο που να δειχνει οτι η εσκεμμενα περιορισμενη οπτικη του γωνια δηθεν βλεπει ολη
την εικονα, εχω το βιτσιο να απαντω ενιοτε. Τι να κανω? Ουδεις ασφαλτος!

Last edited:
ok. Τα παίρνω όλα πίσω. Όλα θα πάνε χειρότερα. Δεν υπάρχει πλεόνασμα και η χώρα βρίσκεται υπο κατοχή με κολομβιανή κυβέρνηση που στηρίζεται από το καρτελ ναρκωτικών.
Επίσης ζητάω ταπεινά συγνώμη που είμαι μισθωτός σε ιδιωτική εταιρία και πληρώνομαι ακόμα.
Α. Σαμαράς (με τη βοήθεια του Κρανιδιώτη).

ΥΓ. Και όλα αυτά επειδή ζητάω να μην περιμένουμε από το Σύριζα ότι θα κάνει θαύματα γιατί θα είναι άδικο για αυτόν και για εμάς.

Πλεόνασμα γουστάρει ο κάθε ...Αντώνης; ;) πλεόνασμα από εδώ και μπρος! Γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας...

Και έτσι, πατώντας στο πλεόνασμα Σαμαρά, δε θα κοπεί το γάλα στις αγελάδες επί Τσίπρα, παρά τις εξαγγελίες Παπαδήμου.

Last edited:
ok. Τα παίρνω όλα πίσω. Όλα θα πάνε χειρότερα. Δεν υπάρχει πλεόνασμα και η χώρα βρίσκεται υπο κατοχή με κολομβιανή κυβέρνηση που στηρίζεται από το καρτελ ναρκωτικών.
Επίσης ζητάω ταπεινά συγνώμη που είμαι μισθωτός σε ιδιωτική εταιρία και πληρώνομαι ακόμα.
Α. Σαμαράς (με τη βοήθεια του Κρανιδιώτη).

ΥΓ. Και όλα αυτά επειδή ζητάω να μην περιμένουμε από το Σύριζα ότι θα κάνει θαύματα γιατί θα είναι άδικο για αυτόν και για εμάς.

Ομολογω οτι δεν καταλαβα οτι αποσκοπουσες στο να δειξεις αυτα που αναφερεις στο υστερογραφο.
Δεν το λες κι εσυ απο την πρωτη στιγμη. Μας μπερδευεις με πλεονασματα (απο αυτα που εχουν γινει με εσωτερικη σταση πληρωμων), απο την αλλη ακουμε και για κινδυνο πιθανης στασης πληρωμων προς τα εξω (θεος φυλαξοι, φτου-φτου)
και οσο να'χει, ανθρωποι ειμαστε, χανεται η επικοινωνια.
Αλλα πραγματικα ποιον εχεις δει εδω μεσα να περιμενει θαυματα απο το συριζα?
Δειξ'τον μας να τον δουλεψουμε ολοι μαζι.

Last edited:
To διαβασα (προφανως) το ποστ σου, αφου απαντησα κιολας σε αυτο
(σε ενα μερος του στο #1791, αλλα και στο #1795)
Και επανερχομαι στο τελευταιο θεμα που εθεσα.
Σε ενα νημα που ειναι γεματο με κριτικη καθε ειδους στο συριζα, ο οποιος υπ'οψιν
εξακολουθει να ειναι αντιπολιτευση, ποιον ειδες να περιμενει θαυματα απο οποιονδηποτε?

@Galen, απάντησα προηγουμένως στο "πόδι" και προσπέρασα τα προηγούμενα post σου. Λάθος μου.
Περί αγανακτισμένων, οι μεγάλες προσδοκίες φέρνουν μεγάλες απογοητεύσεις. Σε μια χώρα που δοκιμάζεται όσο η Ελλάδα τόσα χρόνια, δεν είναι δύσκολο μόλις οι υπερβολικές προσδοκίες διαψευστούν οι πιο απογοητευμένοι να βγουν στους δρόμους. Για αυτό το λόγο πρέπει να υπάρχουν ρεαλιστικές προσδοκίες, για να μπορεί η επόμενη κυβέρνηση να λειτουργήσει σωστά.
Η μεγάλη διαφορά με τη σημερινή κατάσταση είναι ότι αυτή τη στιγμή από το παιχνίδι έχουν φύγει πολλά κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ,...). Αν αποτύχει και ο Σύριζα πως ακριβώς θα διαμορφωθεί η επόμενη μέρα; Ποιες θα είναι οι επόμενες επιλογές; Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω να φανούμε λογικοί στις προσδοκίες μας και να μην σπρώξουμε το Συριζα στην υποστήριξη παράλογων αιτημάτων τώρα.
Γιατί γράφω αυτά τα τόσο προφανή και κοινότυπα πράγματα;
Παρατηρώ ότι μέρος της κριτικής απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ στο thread πυροδοτείται κάθε φορά που ο Συριζα εγκαταλείπει τα οργισμένα συνθήματα του 2010 και δείξει σημάδια ωριμότητας (τέλος πάντων αυτό που νομίζω εγώ ωριμότητα, για να μην ξεκινήσω flame).
Επίσης παρατηρώ μια τάση υπερβολής (συγκρίνουμε το τώρα με την κατοχή). Όποιος επιμένει σε τέτοιες ατυχείς συγκρίσεις ας διαβάσει εδώ.

Last edited:
Η γνωστή προπαγάνδα ..

Κατέβηκαν 500000 στο Σύνταγμα...Πνίγηκαν στα χημικά,τραυματίστηκε και διώχθηκε κόσμος ,ο Μάριος Λώλος έκανε επέμβαση στον εγκέφαλο ,λόγω σοβαρότατου τραυματισμού ,ο Κυπραίος έχασε την ακοή του και το πρόβλημα ήταν 500 που μούντζωναν την Βουλή..

Status
Not open for further replies.