Και btw, το λιμενικό σώμα είναι στρατιωτικοί... Δεν ανήκει στην ΕΛ.ΑΣ.![]()
Γράψε λάθος......(κεκτημένη)...χιχι!!!
Και btw, το λιμενικό σώμα είναι στρατιωτικοί... Δεν ανήκει στην ΕΛ.ΑΣ.![]()
Ρε Μίχο μου κάνεις τον χαζό???
Να τα καταργήσει αγόρι μου... Πάπαλα τέλος....
Όπως τα έφτιαξε ο εθνάρχης μετά την Χούντα, έτσι να τα καταργήσει ο οποιοσδήποτε το 2013.....
Άλλο λέω εγώ, άλλο εσύ...
Το να δω τη ΧΑ να συμπαραστέκεται στους αστυνομικούς και να τους υποστηρίζει το βλέπω λογικό.
Το να βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ να τους συμπαραστέκεται... ε, δεν! Τι να κάνω τώρα;
Να βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ να συμπαραστέκεται σε ομάδα εργαζομένων που έδωσε 50% στη ΧΑ;
Αντιλαμβάνεσαι το ποσοστό;
Όσο για αυτά που λέει ότι θα κάνει, θα σώσει την Ελλάδα, θα καταργήσει τα ΜΑΤ, θα ενεργήσει υπέρ του λαού, θα, θα, θα...
Ας τα κάνει και εγώ θα βγω στο δρόμο γυμνός να τραγουδάω το πειρατικό του κάπτεν Τζίμη...
Τι;
Θα έρθεις και εσύ;
![]()
Άντε πάλι....
Βρε το απάντησα πριν λίγο και δεν συμφωνούσα έτσι και αλλιώς με την στάση της Δούρου....απο τότε... Δεν ανέφερα πουθενά οτι συμφώνησα....
Και ο Χαλβατζής ήταν...απλά δεν έγινε θέμα,γιατί το ΚΚΕ αυτή την περιοδο γενικά δεν ''πουλάει'' ..
Τελικά δεν κατάλαβα ....
Ειναι προτιμότερο να χαρίζονται ολοι στην αντίδραση ή να προσπαθείς να παρέμβεις σε οποιο βαθμο γίνεται τουλάχιστον για τους μη φασίστες...?
Και κατι ακομα..
Αστυνομια δεν γίνεται να μην υπάρχει(άλλο αν θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη κάθαρση),η οποία να ασχολείται με το κοινό έγκλημα ,οπως και σωματα άλλα πλην δυνάμεων καταστολής..
Κατά τα άλλα αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταργήσει τα ΜΑΤ (που εχει δεσμευτεί)θα πέσει τρελλό γέλιο,με τους μεταναστοφάγους ,που τότε θα βγούν στα κάγκελα..
Νήμα για την δεξιά που κυβέρνησε και κυβερνάει αυτή την χώρα θα ανοίξουμε? Χαχαχαχαχ
Θα ξεκιναγε απο την περίοδο των δωσιλόγων??Μιας και θα γέμιζε χιλιαδες σελιδες μονον με Ιστορία.
Εγώ θέλω υπουργό ασφαλείας Μπαλάφα να δίνει εντολές για "καθαρισμό της πλατείας" από αυτούς που πουλάνε ναρκωτικά στα ελληνόπουλα και να του λέει ο Διαμαντόπουλος ως υφυπουργός πως αυτός είναι πρώτα αναρχικός, μετά όλα τα άλλα.
Θέλω Σταθάκη υποικ να λέει ίση φορολογία για κεφάλαιο και αυτοαπασχολούμενους και Μηλιό υποικ να απειλέι πως θα βάζει φόρους επί του τζίρου.
Θέλω Δούρου Υπέξ να μας λέει για πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική και Κουράκη υφεξ να μας λέει για τις επιθετικές ενέργειες του Ισραήλ.
Και κυρίως θέλω να υπάρχει πλουραλισμός. Μέσα στην ΕΕ ο Δραγασάκης, έξω από την Ευρωζώνη (όχι από την ΕΕ!!!) ο Λαφαζάνης.
Εγώ πάλι ανεξάρτητα από την κυβέρνηση, θέλω κουκουε υπουργό πολιτισμού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.