Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Πάντως στο ξεκίνημα της εκλογικής διαδικασίας, πρωί Κυριακής, ανέπτυσσα στην εφορευτική μου επιτροπή, η οποία οραματίζονταν ένα αύριο όπου η ψηφοφορία θα γίνεται με ...τάμπλετ, τη θεωρία μου για δικαίωμα ψήφου μόνο σε όσους περνούν δύο πολύ απλά τεστ:

1ον: κλείσε τον φάκελο δίχως να τον σαλιώσεις
2ον: βρες πού ψηφίζεις από την ανάγνωση των αναρτημένων έξω από τα εκλογικά τμήματα πινακίδων.

Το βράδυ με άρχισαν στο δούλεμα.

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Πάντως στο ξεκίνημα της εκλογικής διαδικασίας, πρωί Κυριακής, ανέπτυσσα στην εφορευτική μου επιτροπή, η οποία οραματίζονταν ένα αύριο όπου η ψηφοφορία θα γίνεται με ...τάμπλετ, τη θεωρία μου για δικαίωμα ψήφου μόνο σε όσους περνούν δύο πολύ απλά τεστ:

1ον: κλείσε τον φάκελο δίχως να τον σαλιώσεις
2ον: βρες πού ψηφίζεις από την ανάγνωση των αναρτημένων έξω από τα εκλογικά τμήματα πινακίδων.

Το βράδυ με άρχισαν στο δούλεμα.
Εχει γεμισει το internet φωτογραφιες με τον Τσιπρα να γλυφει τον φακελο πριν τον κλεισει. Πληροφοριες οτι ρωταγε δεξια και αριστερα "μηπως ξερει κανεις που ψηφιζω" ελεγχονται ως ανακριβεις....

Δικαίωμα ψήφου ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ... περίεργη αίσθηση του χιούμορ αποκτήσαμε τελευταία. Αντίθετα οι νέες τεχνολογίες θα μας γλίτωναν από πολλά έξοδα τη μέρα των εκλογών, πράγμα που είναι σοβαρή υπόθεση.

...και πιθανότατα να αύξαναν και τη συμμετοχή, για την οποία κόπτονται τόσο.

Δικαίωμα ψήφου ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ... περίεργη αίσθηση του χιούμορ αποκτήσαμε τελευταία. Αντίθετα οι νέες τεχνολογίες θα μας γλίτωναν από πολλά έξοδα τη μέρα των εκλογών, πράγμα που είναι σοβαρή υπόθεση.

ααα αυτά τα ακούω καθημερινά...στην δουλειά μου... Απο ΧΑ μέχρι δεξιούς..... Οι υπόλοιποι(αναρχικοί, Αριστεροί) διαθέτουν χιούμορ.....που εδράζεται σε ουμανιστικές απόψεις.

Δεν ειναι χιούμορ. Στο προσωπικό μου δείγμα απο σχεδόν 5.000 ψηφογορους ανα την επικράτεια, μπορώ προχειρως να πω πως ενα 30% χονδρικως, σαλιωνει. Το 10% χρειάζεται και 2η και τρίτη επισήμανση.

Tι είπε πάλι ο στόμας,του φαιδρού αυτού εκπροσώπου της συμφοράς,του ΣΥΡΙΖΑ κυρ Σκουρλέτη,συνεντευξιαζόμενος με τον Πορτοσάλτε,που τον οδηγούσε απο λούμπα σε λούμπα;

Οτι κάθε ψήφος κι απο την ΧΑ στο 2ο γύρο είναι καλοδεχούμενη και μάλιστα ρώτησε ρητορικά και τον "δημοσιογράφο" ...δεν είναι καλό αυτό;Δηλαδή να φεύγουν ψήφοι απο εκέι προς τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ποιό ηλίθιος κι αγύρτης παραμονές ευρωεκλογών πεθαίνεις...Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα απο έναν σύγχρονο και συνάμα επικίνδυνο ραν ταν πλάν.

Δηλαδή,μέσα σε μια βδομάδα απο φασιστοειδή και νεοναζί μετάνοιωσαν κι έγιναν...αριστεροί;Τι λέει αυτός κα Κανελλοπούλου μου;:Banane0:

Τι σάρα και μάρα έχει μαζε φτεί κι εκέι μέσα υπο τον μάστερ Τσίπρα...Μετά τον οικονομικό νεοφιλελέ ογκόλιθο Σταθάκη κι ένα άλλο αστέρι γεννιέται...
Ας όψονται οι περιστάσεις κι οι προτεραιότητες...
Αλλά όλα έχουν κι ένα όριο...

http://www.tribune.gr/politics/news...ine-efprosdektes-psifi-tis-chrisis-avgis.html

Αμ δεν είναι μόνο αυτός κατά πως φαίνεται...

"Ειδικά οι δηλώσεις του Γαβριήλ Σακελλαρίδης, του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας, που δήλωσε ότι κατανοεί την ψήφο πολλών ψηφοφόρων αποδίδοντάς τη σε “οργή και αγανάκτηση” αλλά και η δήλωση πως “δεν είναι νεοναζί το 16% των Αθηναίων που ψήφισαν τον Κασιδιάρη” μεταφράστηκε σε άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και χρειάστηκα αμέσως να διευκρινίσει πως “άνοιγμα σε νεοναζί δεν κάνουμε”... Ωστόσο συμπλήρωσε πως οι ψηφοφόροι του κ. Κασιδιάρη θα πρέπει να δουν με ποιο τρόπο θα μπορέσουν να διοχετεύσουν την διαμαρτυρία τους για την κατάσταση που βιώνουν... δίνοντας έτσι αφορμή για νέα σχόλια."

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=290841&catid=9

Άμα είναι για καλό σκοπό... ε! την κλείνουμε την μυτούλα και το καταπίνουμε το φαρμάκι.

Δεν ειναι χιούμορ. Στο προσωπικό μου δείγμα απο σχεδόν 5.000 ψηφογορους ανα την επικράτεια, μπορώ προχειρως να πω πως ενα 30% χονδρικως, σαλιωνει. Το 10% χρειάζεται και 2η και τρίτη επισήμανση.

O καημένος ο συνάδελφός σου εκεί που ψήφιζα, πριν μπει το ψηφοδέλτιο στη κάλπη με ρώτησε πολύ διακριτικά "έχετε κλείσει το φάκελο?".
Επειδή το φάκελο τον κρατούσε ο μικρός, πετάγεται και του λέει "ε τι ανοιχτό θα τον αφήναμε βρε?" (είχε αποκτήσει και οικειότητα γιατί πιάσανε ψιλοκοκο όσο περιμέναμε... αλίμονο...)
Οπότε ο ΔΑ ακόμα πιο διστακτικά, ρωτάει: "Ναι αλλά πως το κλείσατε?" Παίρνω τον φάκελο και του τον δείχνω. Δεν κατάλαβα τι κοίταξα, πίστεψα τη σφραγίδα και την υπογραφή, ψηφίσαμε - φύγαμε.

Τώρα με αυτό το 30% κατάλαβα γιατί ρώταγε ο άνθρωπος... :flipout:

+++
Κατα τα άλλα, εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό. Και άλλος υποψήφιος πρωθυπουργός τον σάλιωσε και έγινε και μεγαλύτερο θέμα... αν θυμάμαι καλά είπαν ότι του έμεινε η συνήθεια απο το μπάφο λολ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Άμα είναι για καλό σκοπό... ε! την κλείνουμε την μυτούλα και το καταπίνουμε το φαρμάκι.

just a spoonful of sugar makes the medicine go down, in the most delightful way!

+++
Κατα τα άλλα, εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό. Και άλλος υποψήφιος πρωθυπουργός τον σάλιωσε και έγινε και μεγαλύτερο θέμα... αν θυμάμαι καλά είπαν ότι του έμεινε η συνήθεια απο το μπάφο λολ

Του Τσιπρα βασικα πρεπει να του εχει μεινει απο τις εκλογες της νεοτητας του . Μπορει να ειναι μικρος αλλα κατεβαινει απο τοσο παλια σε εκλογες που οντως δεν πρεπει να υπηρχαν αυτοκολλητοι φακελλοι τοτενες :flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλα τα υπολοιπα ειναι κατασκευασμενα :flipout: αλλα αυτο με το χαρατσι ισχυει ? (video 1:08)

Τσαμπα μαγκια πουλαγε οτι δεν θα το πληρωσει ? Η εκανε πλακα στους δημοσιογραφους ?

'Δες το πριν ψηφίσεις' προτρέπει το βίντεο της κοπτοραπτικής πιο πάνω

εγώ πάντως προτιμώ να δω ποιός επέβαλε το χαράτσι

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

'Δες το πριν ψηφίσεις' προτρέπει το βίντεο της κοπτοραπτικής πιο πάνω

εγώ πάντως προτιμώ να δω ποιός επέβαλε το χαράτσι

Δες τα 'κόλπα' για το μεταναστευτικό..Αναπαράγει τις εμετικές Χρυσαυγίτικες θέσεις......στα παρακάτω......Μιά χαρά δουλειά της μονταζιέρας του Μουρούτη..:flipout::flipout::flipout:

Εχει φυσικά και Marfin με αναπαραγωγή των φασιστικών θέσεων...'Ξεχνάει' φυσικά την παραπομπή Βγενόπουλου για δεύτερη φορά..:flipout:

Eχει link παραπομπής στο site της μονταζιέρας..

Last edited:
Μεγάλα πολιτικά ερωτήματα, που απαιτούν απάντηση, πριν κυβερνήσει ο Τσίπρας... :Banane0:

Μεγάλα πολιτικά ερωτήματα, που απαιτούν απάντηση, πριν κυβερνήσει ο Τσίπρας... :Banane0:

Φυσικά και δεν είναι μεγάλα πολιτικά ερωτήματα.
Είναι όμως κεφαλαιώδες πολιτικό ζήτημα αν ψεύδεται και αυτός όπως οι άλλοι.
Δεν είναι?

Status
Not open for further replies.