Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Φυσικά και δεν είναι μεγάλα πολιτικά ερωτήματα.
Είναι όμως κεφαλαιώδες πολιτικό ζήτημα αν ψεύδεται και αυτός όπως οι άλλοι.
Δεν είναι?

Μιας και δεν ξέρω κανένα να λέει πάντα την αλήθεια, εξαρτάται και από το ψέμα. Είναι άλλης ποιότητας ένα ψέμα ύψους 1000 ευρώ (ας πούμε το χαράτσι), κι άλλο 18 ψέματα πριν από τις εκλόγές του 2012, 33 επεισόδια Ζάπειο, ένα Μπενάκη τέσσερις ημέρες πριν από τις εκλογές του 2014 με 770.000 θέσεις εργασίες και καμιά 50αριά δισεκατομμύρια επενδύσεις..

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Εχει και κάτι άλλα χαφιεδίστικα ότι ο Τσίπρας χρησιμοποιεί φρασεολογία Χριστόδουλου Ξηρού..Γελάει ο κόσμος.

Ποιόν Ξηρό.

Εδώ αφήνει να εννοηθεί πως φλερτάρει με τη Χρυσή Αυγή

111.jpg

εκτός αν Τα Νέα εννοούν το Σαμαρά.

Πάντως αυτός το επιβεβαιώνει.

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=598398

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Δεν είναι?

Συγγνώμη αλλά θα το ρωτήσω....

για πολιτικό τον θέλουμε τον Τσίπρα ή για Μεσία;

Φυσικά και θα στρογγυλεύει τα λόγια του όπως κάθε πολιτικός. Ένας λόγος παραπάνω όταν έχει να ελέγξει και το μαντρί του.

Όταν μου δείξει κάποιος έναν πολιτικό που δεν είναι έτσι, τότε θα αρχίσω να κρίνω για αυτά τον Τσίπρα. Άλλα είναι τα ζητήματά του, όχι αυτά.

Δεν έχω καμιά διάθεση να υπερασπιστώ τον Τσίπρα αλλά όταν έχεις στην κυβέρνηση Σαμαρα-Βενιζέλο είναι ανευ νοήματος να ψάχνεις που μενει και αν πλήρωσε το χαράτσι το τσίπρας.
Και την ανυπακοή στην εντελώς άδικη επιβολή του φόρου ακινήτων τη θεωρώ υγιή αντίδραση της κοινωνίας.
Ο αλαφούζος πχ που υποστηρίζει την κυβέρνηση δεν το πλήρωσε,
τα ακίνητα των κυπριακών τραπεζών που περασαν στην ιδιοκτησία σάλλα (τρ. πειραιώς) με τροπολογία τελευταίας στιγμής προ μηνός εξαιρούνται από τον ενφια.
Αν αυτά δε μας απασχολούν και ψάχνουμε τον τσίπρα...

Μμμμμ από το ξεκάθαρο ανάθεμα στη ΧΑ. και τους ψηφοφόρους της περάσαμε στους "παραπλανημένους"...
Από το λέει ή όχι ψέματα, στο όχι τόσο σοβαρά...
Θυμάται κανείς πως μπλέξαμε εξ αρχής?
Μήπως κάνοντας σκόντο?
Και καλά, δεν λέω "δικαιούται" και αυτός ότι* και όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί δε λέω.
Αν όμως το διεκδικεί τότε διαφέρει σε κάτι?

* το δικαίωμα στο "ψεματάκι"? την χειραγώγηση? τι?

Έχει όμως μεγάλο ενδιαφέρον ότι αυτοί που μιλούν για "φλερτ" του Τσίπρα με τη ΧΑ, δεν βγαίνουν να πουν κατηγορηματικά ότι δεν θέλουν τις ψήφους όσων ψήφισαν ΧΑ την επόμενη Κυριακή. Ακόμα και βρίζοντας τους για να σιγουρευτούν ότι δεν θα τους ψηφίσουν...

Το κόμμα των Μπαλτάκων μιλάει για τη χρυσή αβγή.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Συγγνώμη αλλά θα το ρωτήσω....

για πολιτικό τον θέλουμε τον Τσίπρα ή για Μεσία;

Φυσικά και θα στρογγυλεύει τα λόγια του όπως κάθε πολιτικός. Ένας λόγος παραπάνω όταν έχει να ελέγξει και το μαντρί του.

Όταν μου δείξει κάποιος έναν πολιτικό που δεν είναι έτσι, τότε θα αρχίσω να κρίνω για αυτά τον Τσίπρα. Άλλα είναι τα ζητήματά του, όχι αυτά.

Να μη το παίζει Μεσίας τότε...

Εκτός και αν είναι:

https://www.youtube.com/watch?v=nFhCRm1bjtY

Πέρα απο φανατικούς οπαδούς,είπε κανείς ότι ο Τσίπρας δεν είναι πολιτικάντης;

Πάντως αριστερός με την έννοια του αριστερού ταμένου αγωνιστή δεν έιναι με τίποτα.

Είιπαμε ...Για τους περισσότερους η περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ και δή του μάστερ Τσίπρα,είναι η περίπτωση του τυφλού στους μονόφθαλμους.
Μόνο που όσο πάει το κάνουν δυσκολότερο...Ειδικά αυτό με τους ψήφους των υποτίθεται αγανακτισμένων και παραπλανημένων πολιτών,που ψηφίζουν ΧΑ,αλλά δεν είναι φασίστες δύσκολα καταπίνεται...Πολύ δύσκολα...

Επιβεβαιώνω το είπε πριν λίγο ρητώς, ότι δεν είναι όλοι φασίστες αλλά υπάρχουν και παραπλανημένοι ψηφοφόροι τους οποίους θα προσπαθήσει ο Συριζα να φέρει προ των ευθυνών τους.
(για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι είναι όλοι νεο-ναζί και φασίστες. Πιο πολύ σε φασίζουσα συμπεριφορά μου κάνουν και ηλιθιότητα)

Κατα τα άλλα είπε και αυτό που περίμενα να ακούσω, επίσης ρητώς, καμία συνεργασία με ΝΔ ΠΑΣΟΚ...
Δεν απέκλεισε στελέχη τους που διαφωνούν και ασφυκτιούν εντός αυτών βέβαια, αλλά ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει όταν όλοι ξέρουμε ότι ακόμα κα με το +50 δύσκολα θα κυβερνήσει μόνος.
Προφανώς πλησίασε η ώρα της ευθύνης και θα μπει αρκετό νερό στο κρασί, αναγκαστικά... Το που θα σταματήσουν οι υποχωρήσεις θα αναδείξει και την αξία του ανθρώπου και του κόμματος στην ιστορία.

Πριν από κάποια χρόνια, παραπλανημένος ψηφοφόρος της ΧΑ μπορεί να υπήρχε.
Πλέον ο καθένας τους έχει αίμα στα χέρια του.

Βέβαια,για να μην υπάρχουν αυταπάτες προς τι όλη αυτή η φασαρία κι η τόση "δημοκρατική ευαισθησία" απο μεριάς κυβέρνησης και καθεστωτικών ΜΜΕ,το πράγμα είναι απλό.Το ζήτημα γι' αυτούς ήταν κι είναι,οι ψήφοι της ΧΑ να πάνε στην ΝΔ κι όχι στον ΣΥΡΙΖΑ...

Αν πήγαιναν στην ΝΔ,τότε νάστε βέβαιοι,ότι θα ήταν...νίκη της δημοκρατίας.:flipout:

Ο Μπενάκης, το πλήρωσε?

Σόρρυ, Σαμαράς.

Α δε ξερω για αυτους τους δυο . Αλλα αυτοι δεν εκαναν τους μαγκες οτι δεν πλερωνω.

Εκεινος που κλαιγοταν συνεχεια οτι δεν εχει να πληρωσει για τα 47 σπιτια που εχει κληρονομησει ηταν ο Παγκαλος .

Είμαι σίγουρος πως όχι!
Θα έστειλε τη σύζυγο να πληρώσει το λογαριασμό!

Α η συζυγος οντως δεν πιανεται. Επισης μπορει να το πληρωσε απο το ιντερνετ :D

@ Μιχάλης
Σε καταλαβαίνω, αλλά δεν θέλω να είμαι απόλυτος.

Υπάρχει και άλλο κομμάτι του λαού (περίπου στο 25% σήμερα) που μένουν σε ΝΔ ΠΑΣΟΚ που μόνο καθαρά απο αίμα δεν είναι τα χέρια τους.
Για να σε προλάβω ο διαχωρισμός άμεσης και έμμεσης δολοφονίας δεν με βρίσκει σύμφωνο.

Γενικά δεν είναι ένα θέμα που θα το έλεγες εύκολο.

Last edited:

Αν πήγαιναν στην ΝΔ,τότε νάστε βέβαιοι,ότι θα ήταν...νίκη της δημοκρατίας.:flipout:

Μα η ΝΔ έχασε ψήφους από τη ΧΑ... Λογικό είναι να πήγαιναν σε αυτή.
Στα σκέλια της εκκόλαπτε το φίδι.

Υπάρχει και άλλο κομμάτι του λαού (περίπου στο 25% σήμερα) που μένουν σε ΝΔ ΠΑΣΟΚ που μόνο καθαρά απο αίμα δεν είναι τα χέρια τους.
Για να σε προλάβω ο διαχωρισμός άμεσης και έμμεσης δολοφονίας δεν με βρίσκει σύμφωνο.

Κάθε κόμμα έχει τον πυρήνα του Νίκο.
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ φυσικά και έχουν μεγάλο πυρήνα αν μετρήσεις τους βουλευτές τους (νυν και πρώην) και τους άμεσα ευεργετημένους από αυτούς.
Αυτοί είναι ένα 10-15% του πληθυσμού.
Βάλε αυτούς που δεν έχουν νοιώσει την κρίση, αυτούς που έχουν επωφεληθεί από αυτή και ένα 2-3% που αποφασίζει το τι θα ψηφίσουν σύμφωνα με το τι λέει η τηλεόραση...

Το να σε βολεύει μία κατάσταση ή το να φοβάσαι να πας σε κάποια άλλη δεν έχει καμία σχέση με το να ψηφίζεις μία συμμορία.

Δεν είναι?

Εδώ που φτάσαμε νομίζω ότι δεν είναι.

Αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να φύγουν αυτοί που αποδεδειγμένα είναι ψεύτες και κλέφτες.

Το ότι είναι ακόμη στην εξουσία δείχνει ότι σαν λαός δεν έχουμε κανένα αυτοσεβασμό.

Όπως είναι η κατάσταση σήμερα, ο Τσίπρας είναι μονόδρομος. Δεν με ενδιαφέρει πλέον αν είναι σωστός ή όχι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Ας ξεμπερδέψουμε με αυτούς που μας έφεραν εδώ και μετά βλέπουμε παρακάτω...

@Mιχάλης
Δεν με κατάλαβες... και η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ συμμορία είναι, αποδεδειγμένα πλέον... και κάποιοι τους ψηφίζουν.

τεσπα μπορούμε και να διαφωνούμε ;-)

Προφανώς εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να έπαιρναν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ (και οι παραφυάδες τους) κάτω από 3%. Το ίδιο και το ΚΚΕ. Αυτά δεν είναι κόμματα, είναι αρρώστιες.

Και να έβγαιναν στην Βουλή 6-8 νέα κόμματα. Να ψήφιζαν ένα νέο σύνταγμα με απλή αναλογική και χωρίς καμιά "διευκόλυνση" τύπου "μη-ευθύνης υπουργών".

Και να κάναμε νέα αρχή.

Επειδή όμως αυτά αποκλείεται να γίνουν, η μόνη λύση είναι ο Τσίπρας.

Last edited:
Status
Not open for further replies.