Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ειδηση υψιστης πολιτικης σημασιας...

Σιγα μην ειναι υψιστης, οπως επισης η πλειοψηφια των 2722 ποστ του νηματος.

Φαντασου ομως τον (παραλιγο) δημαρχο Αθηναιων, online στο ιντερνετ να φαπαρει ενω εχει ενα καροτο στον κ@λο

(Φανταζομαι) οτι αν δεν ηταν στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα ειχε παρει φωτια καποιο αλλο νημα :flipout:

Τώρα που καθάρισαν με τα σπίτια οι τράπεζες και τις (πρώην) δουλειές μας οι πασοκονουδού, το μόνο που έμεινε είναι να έρθουν οι συριζαίοι διεστραμμένοι να μας ανασκολοπίσουν με ζαρζαβατικά!
Και με τη μαχητική δημοσιογραφία του Μάκη, θα γίνουμε βούκινο όλ όβερ δε νιούζ!

@Ντινο...

Λες να τον εμποδιζε το καροτο να ασκησει τα καθηκοντα του?

Και σε βλεπω πολυ βιαστικο στο να κρινεις προθεσεις αλλων μελων εδω μεσα για το τι θα εκαναν....

@Ντινο...

Λες να τον εμποδιζε το καροτο να ασκησει τα καθηκοντα του?

Και σε βλεπω πολυ βιαστικο στο να κρινεις προθεσεις αλλων μελων εδω μεσα για το τι θα εκαναν....

Δεν ξερω αν θα τον εμποδιζε ή θα τον εκανε ακομα καλυτερο.
Δεν το εχω δοκιμασει, τουλαχιστον μεχρι στιγμης, οποτε και δεν εχω αποψη για αυτο αν θα τον εμποδιζε ή θα τον οφελουσε

Εγραψα "Φανταζομαι". Δεν εκρινα κανεναν.
Το πολυ - πολυ να φανταζομαι λαθος.

Μου φαινεται οτι καθομαι και απολογουμαι για το οτι ποσταρισα στο νημα του ΣΥΡΙΖΑ....
Sanctum κ' τσι. Ας μην ξαναγραψω ...

αυτό πώς του ξέφυγε του μάκη ?

πώς και δεν εκβίασε και τους αστυνομικούς ?

γέρασε μάλλον, σκούριασε ......

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231328681

τα παιδιά βασανίζονται
Τα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας δυστυχώς ξεπερνούν το τοπικό μας επίπεδο
Είναι διεθνή και παιδάκια υποφέρουν
Ενώ άλλοι πληρώνουν αδρά για να βλέπουν και να ικανοποιούνται

Και συζητάμε στην προκειμένη περίπτωση για κάποιους που πλήρωσαν για να βλέπουν βασανιστήρια παιδιών.

Σε αυτά τα εγκλήματα θεωρώ ότι είμαστε όλοι ενωμένοι και τα καταδικάζουμε από κοινού, ανεξάρτητα δημοσιογράφου ή τόπου ή συζήτησης

φυσικά και είμαστε όλοι εναντίον ...

όπως και στον κιτρινισμό και στον εκβιασμό .......

Που εναι το κακο ο υποψηφιος δημαρχος να τρωει καροτα? Εχουν και βιταμινη αλφα. Αλφα, οπως Αθηνα.

φυσικά και είμαστε όλοι εναντίον ...

όπως και στον κιτρινισμό και στον εκβιασμό .......

Δημήτρη μου , ξέρω ότι και εσένα σου κάθονται βαριά αυτά τα θέματα, μη φανταστείς ότι πήγα να γράψω το αντίθετο.

Τα θέματα αυτά τα βάζω πάνω από όποια κιτρίνη μπλε πράσινη ή ότι άλλο φυλλάδα ή από όποια πολιτική συζήτηση, ακόμα και από εκβιασμούς ώριμων… παιδάκια είναι.

Δημήτρη μου , ξέρω ότι και εσένα σου κάθονται βαριά αυτά τα θέματα, μη φανταστείς ότι πήγα να γράψω το αντίθετο.

Τα θέματα αυτά τα βάζω πάνω από όποια κιτρίνη μπλε πράσινη ή ότι άλλο φυλλάδα ή από όποια πολιτική συζήτηση, ακόμα και από εκβιασμούς ώριμων… παιδάκια είναι.

μα δεν σχολίασα το ειδικό βάρος των πράξεων αλλά την "δημοσιογραφία" του μάκη ...

σκέτη απογοήτευση πάντως ..
τόσοι και τόσοι περιμένουν στην κλειδαρότρυπα .....

μα δεν σχολίασα το ειδικό βάρος των πράξεων αλλά την "δημοσιογραφία" του μάκη ...

σκέτη απογοήτευση πάντως ..
τόσοι και τόσοι περιμένουν στην κλειδαρότρυπα .....

Είμαι σίγουρος ότι μπορούν να βρεθούν 1000 αλλά παραδείγματα για τον κάθε δημοσιογράφο.
Ευτυχώς πάντως δε περιμένουμε μόνο από τους δημοσιογράφους να αποκαλύπτουν αντίστοιχα περιστατικά.

Είμαι σίγουρος ότι μπορούν να βρεθούν 1000 αλλά παραδείγματα για τον κάθε δημοσιογράφο.
Ευτυχώς πάντως δε περιμένουμε μόνο από τους δημοσιογράφους να αποκαλύπτουν αντίστοιχα περιστατικά.

για αντίστοιχα περιστατικά όπως η κακοποίηση παιδιών πρέπει οι δημοσιογράφοι (όσο μπορούν) - αλλά και όλοι - να βοηθάνε ...

για το περιστατικό του σακελλαρίδη δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί δεν το θεωρώ δημοσιογραφία ......

για αντίστοιχα περιστατικά όπως η κακοποίηση παιδιών πρέπει οι δημοσιογράφοι (όσο μπορούν) - αλλά και όλοι - να βοηθάνε ...

για το περιστατικό του σακελλαρίδη δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί δεν το θεωρώ δημοσιογραφία ......

:ernaehrung004:

το δεύτερο και εμένα μου φαίνεται αστείο για συζήτηση :D

φαντάζομαι κάποια στιγμή (σύντομα ?) θα δούμε και τις φάτσες των αστυνομικών που πληρώναν για να βλέπουν real time βασανισμούς και βιασμούς ανήλικων παιδιών .....

μάλλον πρώτος ο μάκης θα τις δημοσιεύσει .... :P

Ειδηση υψιστης πολιτικης σημασιας...

Για εμας οχι, κυριως για το κομμα του πιστευω.

Συνηθιζεται η προσωπικη ζωη των πολιτικων στην Ελλαδα να θαβεται κατω απο το χαλακι. Αντιθετα απο βορειοτερες χωρες.

Μονον ο Βαλλιανατος πηγε να κανει ροντεο ροζ πληροφοριων τις δημοτικες εκλογες στην Αθηνα αλλα το συστημα με παγιες θεσεις :ears: κρατησε τα στεγανα του.

Παντως του ΜΑΚΗ ειναι το στυλ του. Με τον ιδιο τροπο ειχε καταστρεψει για χρονια τον παλαι ποτε σταρ του νεανικου τραγουδιου και νυν του Μεγαρου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Για εμας οχι, κυριως για το κομμα του πιστευω.

Συνηθιζεται η προσωπικη ζωη των πολιτικων στην Ελλαδα να θαβεται κατω απο το χαλακι. Αντιθετα απο βορειοτερες χωρες.

Μονον ο Βαλλιανατος πηγε να κανει ροντεο ροζ πληροφοριων τις δημοτικες εκλογες στην Αθηνα αλλα το συστημα με παγιες θεσεις :ears: κρατησε τα στεγανα του.

Παντως του ΜΑΚΗ ειναι το στυλ του. Με τον ιδιο τροπο ειχε καταστρεψει για χρονια τον παλαι ποτε σταρ του νεανικου τραγουδιου και νυν του Μεγαρου.

Υπαρχει θεμα με την ιδιωτικη σφαιρα του βιου των πολιτικων, ιδιως πολιτικων με καποια θεση. Οταν μπορει εξ αιτιας τετοιων ιδιαιτεροτητων να αποτελεσει το μεσο εκβιασμου τους, μαλλον δεν ειναι αυστηρως ιδιωτικη τους υποθεση, οταν αποφασιζυν να κατεβουν στην πολιτικη. Ο Βαλιανατος δεν μπορει να πεσει θυμα τετοιων εκβιασμων.

Μα περί ποιας ιδιωτικής ζωής μιλάμε?
Ο καθένας έχει δικαίωμα στην ιδιωτική του ζωή να κάνει ότι γουστάρει και φυσικά δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
Όμως εδώ έχουμε δημόσια επίδειξη σε ΜΜΕ (το διαδίκτυο).
Ακόμη και αν δεν επρόκειτο για ιδιαιτερότητα αλλά εντελώς συνηθισμένα πράγματα πάλι φάουλ θα ήτανε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ο Βαλιανατος δεν μπορει να πεσει θυμα τετοιων εκβιασμων.

Να δω τι θα λες αν σκάσει κανά ροζ βίντεο του Βαλιανάτου με την Τζούλια!!:devil-smiley-029:

Ανεξαρτήτως κόμματος και πεποιθήσεων, και ανεξαρτήτως του πόσο γελοία μπορεί να μας φαίνονται τα όσα φέρεται να έκανε ο (εκάστοτε) Σακελλαρίδης, οφείλουμε ΟΛΟΙ να είμαστε απέναντι σε τέτοιου επιπέδου "δημοσιογραφία".

Με χαρά μου είδα στα social media φίλους μου φανατικούς αντι-αριστερούς να υιοθετούν το παραπάνω, όπως αντίστοιχα και δημοσιογράφους. Ίσως τελικά κάτι να κουνιέται σιγά σιγά σ'αυτή τη χώρα.

Ακόμα και για κάτι τόσο αηδιαστικό και επικίνδυνο όσο οι παιδόφιλοι, πρώτα πρέπει να (κατα)δικάζονται και μόνο μετά να δημοσιοποιούνται τα στοιχεία τους. Αλλιώς κινδυνεύουμε να αφανίσουμε έναν άνθρωπο και να διαλύσουμε την οικογένειά του μέσα από φήμες, οι οποίες μπορεί να είναι και προϊόν στησίματος.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.