Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Αλλοίμονο...Είπαμε ..Η ´κλειδαρότρυπα' ισχύει για κάθε ηδονοβλεψία που προβαλλει τις δικές του φαντασιώσεις ..Γι αυτό άλλως τε η κάθε 'ζούγκλα' έχει ´κοινό´....

Ο φασισμός στην κοινωνική ζωή είναι παρών και αυξάνεται.

Όταν υπολογισμένα διαρρεύσει ένα βίντεο που δείχνει σημαντικό εν ενεργεία κυβερνητικό στέλεχος να φέρεται ως υποτακτικός ενός υπόδικου νεοναζί, τότε πρόκειται περί προϊόντος υποκλοπής και δεν αφορά κανένα και όποιος το βλέπει-διακινεί διαπράττει αδίκημα...
Όταν υπολογισμένα διαρρεύσει ένα βίντεο (εφόσον δεν διαψεύστηκε το θεωρούμε αληθινό) που δείχνει πως τη βρήκε σεξουαλικά ένα στέλεχος της αντιπολίτευσης, τότε αφορά τους πάντες και δικαίως σπιλώνει ολόκληρη την αντιπολίτευση...

Για την πρώτη περίπτωση μάλιστα βγάζει φιρμάνι και η εισαγγελέας, της οποίας το όνομα εμπλέκεται στην υπόθεση του vid. :HTEHETH63:

Το αν σπιλωνεται αλλος πλην του πρωταγωνιστη ενος βιντεο, ειναι πολιτικη (αρα αυθαιρετη) ερμηνεια. Το οτι ομως καποιος εκτιθεται, εαν καταλαβα καλα, εν γνωσει του (οχι οπως τον Μπαλτακο), μπροστα σε μια καμερα, κατ' ελαχιστον, οπως και αυτονοητα, ερμηνευεται ως απιστευτη απερισκεψια και ανευθυνοτητα. Ο καθενας μπορει να εχει τις ορεξεις του, εαν ομως δεν εχει το θαρρος να τις δηλωσει ανοικτα, τουλαχιστον ας εχει την περισκεψη να τις κρυβει οταν υπαρχει καμερα. Ποσο μαλλον ενας πολιτικος πρωτης γραμμης.

Εαν υποθεσουμε πως το περιφημο υλικο -δεν το ειδα- τυγχανει αληθινο. Και θα μου επιτρεψετε, οταν προκειται για πολιτικο, δεν ειναι καθολου θεμα κλειδαροτρυπας. Οταν καποιος κατεβαινει με αξιωσεις στην πολιτικη, φροντιζει η πορτα του να μην εχει καθολου τρυπες. Η την αφηνει ορθανοικτη. Για εμενα, δεν νοειται ο ορος ροζ βιντεο για πολιτικο πρωτης γραμμης. Καθιερωθηκε ο ορος με το σκανδαλο του συμβουλου πρωην πρωθυπουργου, κι εμεις το καταπιαμε.

Το βίντεο με το Μπαλτάκο είναι βίντεο υπερασπιστικής γραμμής σύμφωνα με εκείνον που το τράβηξε/διάθεσε. Το βίντεο με τον Σακελαρίδη (δεν ξέρω δεν το έχω δει αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι) τι ακριβώς δείχνει πολιτικά; Απερισκεψία; Σε τι ακριβώς; Ότι εκτέθηκε σε τι;

Εγώ μάλλον το βλέπω ως την ευκαιρία ενός γυμνοσάλιαγκα να κάνει αυτό που έκανε πάντα. Δηλαδή να αφήνει πίσω του σάλια. Και στο κάτω κάτω το cyber sex είναι και πιο ασφαλές (αμ πως).

Επειδή και η ανακοίνωση της ζούγκλας μιλάει για απερισκεψία, και όχι για κάτι άλλο, εγώ από την πλευρά μου θεωρώ δεδομένο ότι τέτοιου τύπου απόψεις είναι εντελώς λανθασμένες. Κάτι σαν τα προεκλογικά της γκάλοπ... .

Το αν σπιλωνεται αλλος πλην του πρωταγωνιστη ενος βιντεο, ειναι πολιτικη (αρα αυθαιρετη) ερμηνεια. Το οτι ομως καποιος εκτιθεται, εαν καταλαβα καλα, εν γνωσει του (οχι οπως τον Μπαλτακο), μπροστα σε μια καμερα, κατ' ελαχιστον, οπως και αυτονοητα, ερμηνευεται ως απιστευτη απερισκεψια και ανευθυνοτητα. Ο καθενας μπορει να εχει τις ορεξεις του, εαν ομως δεν εχει το θαρρος να τις δηλωσει ανοικτα, τουλαχιστον ας εχει την περισκεψη να τις κρυβει οταν υπαρχει καμερα. Ποσο μαλλον ενας πολιτικος πρωτης γραμμης.

Εαν υποθεσουμε πως το περιφημο υλικο -δεν το ειδα- τυγχανει αληθινο. Και θα μου επιτρεψετε, οταν προκειται για πολιτικο, δεν ειναι καθολου θεμα κλειδαροτρυπας. Οταν καποιος κατεβαινει με αξιωσεις στην πολιτικη, φροντιζει η πορτα του να μην εχει καθολου τρυπες. Η την αφηνει ορθανοικτη. Για εμενα, δεν νοειται ο ορος ροζ βιντεο για πολιτικο πρωτης γραμμης. Καθιερωθηκε ο ορος με το σκανδαλο του συμβουλου πρωην πρωθυπουργου, κι εμεις το καταπιαμε.

Επιτέλους μία τοποθέτηση που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Ειπαμε να υποστηριξουμε την αριστερα, αλλά όχι και να δικαιολογουμε τα παντα.
Πολιτικος πρωτης γραμμής να την βρίσκει με καρότα και να πίνει το σπέρμα του;
Και όλα αυτά να τα δείχνει εις γνώση του στον κάθε άγνωστο;
Απορώ που είναι ακόμα στο κομμα.
Μόνο όσους πηδάνε την μισή Αθήνα διαγράφουν; :flipout:

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Μάλιστα ο 'κιτρινος' Ζούγκλας έκανε κανονική συμμαχία με τον Κασιδιάρη...Λογικότατο..

Παλιότερα είχε φερθεί αισχρά με τον Ασλάνη...

'Δημοσιογραφία' της απολυτης αλητείας και του λούμπεν υπόκοσμου

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην του φέρθηκε αισχρά!
Τι να λέμε το άτομο δεν παίζεται...

Η είδηση φυσικά έπαιζε και πριν τις εκλογές, απλά χωρίς το όνομα του πολιτικού.

Eγω πρωτη φορα σημερα το ακουσα.

Και να σου πω μου μπηκαν υποψιες πως και δεν παιχτηκε το χαρτι αυτο μιας και ο Σακελλαριδης περασε στον δευτερο γυρο.

Οντως ειναι περιεργο αυτο.
Τροφη για τα κανάλια και τους πολέμιους του συριζα θα ήταν αυτο το θεμα

Αν υπάρχει αυτο το βίντεο, εξέθεσε πολύ κόσμο ο Σακελλαρίδης. Αυτούς που τον πρότειναν, αυτούς που τον προώθησαν, κι αυτούς που τον ψήφισαν σαν την καλύτερη επιλογή του σύριζα για την Αθήνα. Κι αυτό, όχι για τα γούστα του, αλλά για τον τρόπο και τα media που χρησιμοποίησε. Την ατομική ανωριμότητα που επέδειξε ο ίδιος, και την πολιτική που επέδειξαν κάποιοι άλλοι.

Ε αντε τωρα να κανει πολιτικη αυτο το παιδι. Θα τον μουρλανουν στα λογοπαιγνια με τα οπωροκηπευτικα και το πως φυτευουν τα κολοκυθια. Τελειωσε τουλαχιστον για καποια χρονια. Παλι καλα πουναι νεος αν θελησει να επιμεινει και να συνεχισει.

Αντε να βγαζανε κατι τετοιο του Κακλαμανη πχ.

Eγω πρωτη φορα σημερα το ακουσα.

Και να σου πω μου μπηκαν υποψιες πως και δεν παιχτηκε το χαρτι αυτο μιας και ο Σακελλαριδης περασε στον δευτερο γυρο.

Είχε βγάλει ανακοίνωση πριν τις εκλογές ότι θα έκανε αποκαλύψεις μετά τις εκλογές.

Μόνο που έπεσε στον εξής τοίχο. Από την αρχή ο Σακελαρίδης είπε ότι δεν πρόκειται να παίξει το παιχνίδι του εκβιασμού, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο τι θα γίνει στη συνέχεια. Ετοιμαστείτε για εκπομπές με το "βρώμικο" παρελθόν του εν λόγω υποψηφίου κλπ. Αποκαλύψειςςςςςςςς..... .

Και μόνο για το συγκεκριμένο θέμα, είμαι με τον Σακελαρίδη. Θα οδύρεται ο Μάκης, θα φάει τα λυσακά του και στο τέλος θα κάνει μια τρύπα στο νερό. Αν δεν την έχει κάνει ήδη.

Είχε βγάλει ανακοίνωση πριν τις εκλογές ότι θα έκανε αποκαλύψεις μετά τις εκλογές.

Μόνο που έπεσε στον εξής τοίχο. Από την αρχή ο Σακελαρίδης είπε ότι δεν πρόκειται να παίξει το παιχνίδι του εκβιασμού, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο τι θα γίνει στη συνέχεια. Ετοιμαστείτε για εκπομπές με το "βρώμικο" παρελθόν του εν λόγω υποψηφίου κλπ. Αποκαλύψειςςςςςςςς..... .

Και μόνο για το συγκεκριμένο θέμα, είμαι με τον Σακελαρίδη. Θα οδύρεται ο Μάκης, θα φάει τα λυσακά του και στο τέλος θα κάνει μια τρύπα στο νερό. Αν δεν την έχει κάνει ήδη.

Και τι αποκαλυψεις θα κανει δηλαδη ? Οτι τον εκβιαζαν να βγει να πει μονος του για το καροτο αλλιως θα τα εβγαζαν στην φορα ? Μονον αν ειναι ψεματα θα μπορουσε να βγει απο πανω.

Το πιο πιθανον ειναι να ζητησε καποιος "χαρες" οταν εκλεγοταν ή αργοτερα ή να ζητουσε πχ καταχωρησεις διαφημιστικες στα εντυπα του για να μεινει σιωπηλος. Παγια τακτικη των ανθρωπων αυτων.

Ο Μακης πολλα μπορει να ειναι . Βλακας δεν εχει υπαρξει εως τωρα να παιξει χαρτι που θα τον εκαιγε. Σιχαμα μεχρι εκει που δεν παει αλλα την δουλεια του την κανει . Και καλα (αυτο που υπηρετει δηλαδη τον κιτρινισμο που αλλωστε το αποδεχεται και ο ιδιος αμεσα, δεν πουλαει ψηλου κυρους δημοσιογραφια για πουλιτζερ αλλα ρεπορταζ χωρις ορια.)

Τους κιτρινιστες ουδεις αγαπησε αλλα τον κιτρινισμο και τα επακολουθα τους πολλοι :D

Για μισό βρε παιδιά?
Κάτι έχασα...
Ο Σακελαρίδης στήθηκε μπροστά σε μια κάμερα συνδεδεμένη στο internet!
Τόσο απίθανο θεωρούσε ότι το βίντεο αυτό θα κυκλοφορήσει και θα τον εκθέσει?
Ο κίτρινος είναι όσο κίτρινος γίνεται, αυτός όμως πόσο υποκριτής γίνεται αν μιλάει για εκβιασμούς?
Αν βγω γυμνός στην πλατεία και στηθώ εμπρός στις κάμερες των περαστικών/τουριστών, θα μου φταίει η κ@λ@φυλλάδα που θα δημοσίευσει τη φωτογραφία?
Στον Σακελαρίδη δεν βλέπετε καμία ευθύνη? Ούτε καν αυτή της επίδειξης ή της βλακείας εν τέλη?

Last edited:
Εντάξει ναι, δεν πρόκειται για εκβιασμό. Με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. Ο Μάκης έκανε το καθήκον του. Σουσέλ!

Δεχόμαστε ή όχι τον κιτρινισμό ως κάτι απαράδεκτο; Αλλιώς ΟΚ, μια χαρά ο μάκης. Δεν το κάνει για την τηλεθέαση. Όχι.

Σε τι ακριβώς εκτίθεται ο Σακελαρίδης, ρώτησα και πριν. Εκτίθεται σε κάτι μεμπτό; Από τη στιγμή που δεν είναι μεμπτό όλο αυτό, για μένα πέρα βρέχει.

Αν βγω γυμνός στην πλατεία και στηθώ εμπρός στις κάμερες των περαστικών/τουριστών, θα μου φταίει η κ@λ@φυλλάδα που θα δημοσίευσει τη φωτογραφία?

Στην πλατεία είναι παράνομο.

Εκτιθεται ο ίδιος ως ανεύθυνος, επιδειξίας, βλάκας.
Δεν είπαμε ότι έχει κάνει ποινικό αδίκημα και πρέπει να πάει στον εισαγγελέα.

Εντάξει ναι, δεν πρόκειται για εκβιασμό. Με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. Ο Μάκης έκανε το καθήκον του. Σουσέλ!

Δεχόμαστε ή όχι τον κιτρινισμό ως κάτι απαράδεκτο; Αλλιώς ΟΚ, μια χαρά ο μάκης. Δεν το κάνει για την τηλεθέαση. Όχι.

Σε τι ακριβώς εκτίθεται ο Σακελαρίδης, ρώτησα και πριν. Εκτίθεται σε κάτι μεμπτό; Από τη στιγμή που δεν είναι μεμπτό όλο αυτό, για μένα πέρα βρέχει.

Εμένα ούτε Ρίζο με λένε ούτε τα γυρίζω. Θα σε παρακαλέσω, αυτά αλλού!
Κανένας εδώ δεν υπερασπίστηκε τον Μάκη αλλά ξαναρωτάω: όταν ο Σακελαρίδης έκανε αυτό που γούσταρε μπροστά σε μια κάμερα στο ίντερνετ περίμενε μυστικότητα?
Αν ναι, τότε απλά είναι ηλίθιος και πανύβλαξ!
Τώρα για το αν είναι μεμπτό ή όχι να σε ρωτήσω το εξής: αφού ΔΕΝ είναι μεμπτό τότε γιατί μιλάει για εκβιασμό?
Λέμε μόνο για να λέμε?

Εμένα ούτε Ρίζο με λένε ούτε τα γυρίζω.
Κανένας εδώ δεν υπερασπίστηκε τον Μάκη αλλά ξαναρωτάω: όταν ο Σακελαρίδης έκανε αυτό που γούσταρε μπροστά σε μια κάμερα στο ίντερνετ περίμενε μυστικότητα?
Αν ναι, τότε απλά είναι ηλίθιος και πανύβλαξ!
Τώρα για το αν είναι μεμπτό ή όχι να σε ρωτήσω το εξής: αφού ΔΕΝ είναι μεμπτό τότε γιατί μιλάει για εκβιασμό?
Λέμε μόνο για να λέμε?

Αν όχι; Τι θα είχες να πεις σε μια τέτοια περίπτωση; Μιλά για εκβιασμό γιατί είναι εκβιασμός πολύ απλά. Όμως πολύ απλά δεν πρόκειται να υποκύψει.

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Το βίντεο με το Μπαλτάκο είναι βίντεο υπερασπιστικής γραμμής σύμφωνα με εκείνον που το τράβηξε/διάθεσε. Το βίντεο με τον Σακελαρίδη (δεν ξέρω δεν το έχω δει αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι) τι ακριβώς δείχνει πολιτικά; Απερισκεψία; Σε τι ακριβώς; Ότι εκτέθηκε σε τι;

Το βίντεο με τον Μπαλτάκο ασφαλώς είναι μείζον πολιτικό ζήτημα. Ασφαλώς τάξεις μεγέθους ανώτερο του οποιουδήποτε βίντεο ιδιαίτερων στιγμών. Ωστόσο αναφερόμουν μόνο στην ιδιότητα της λήψης, να έχει λάβει χώρα εν αγνοία του απεικονιζομένου σε αυτήν Μπαλτάκου. Από ό,τι κατάλαβα το επίμαχο βίντεο Σακελαρίδη έχει τραβηχθεί εν γνώσει του, εάν όχι και από τον ίδιο. Ή έχω καταλάβει λάθος; Αυτό ναι, είναι τεράστια απερισκεψία για πολιτικό.

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Το βίντεο με τον Μπαλτάκο ασφαλώς είναι μείζον πολιτικό ζήτημα. Ασφαλώς τάξεις μεγέθους ανώτερο του οποιουδήποτε βίντεο ιδιαίτερων στιγμών. Ωστόσο αναφερόμουν μόνο στην ιδιότητα της λήψης, να έχει λάβει χώρα εν αγνοία του απεικονιζομένου σε αυτήν Μπαλτάκου. Από ό,τι κατάλαβα το επίμαχο βίντεο Σακελαρίδη έχει τραβηχθεί εν γνώσει του, εάν όχι και από τον ίδιο. Ή έχω καταλάβει λάθος; Αυτό ναι, είναι τεράστια απερισκεψία για πολιτικό.

Το ίδιο θα επιθυμούσε και ο Μάκης να δείξει. Να δείξει ότι ο Σακελαρίδης δεν το είχε υπ' όψη του και έτσι να κάνει τον εκβιασμό. Είτε το είχε όμως, είτε δεν το είχε υπ' όψη το μεμπτό δεν βρίσκω. Γι' αυτό και πρόκειται για κιτρινισμό.

Status
Not open for further replies.