Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Αν όχι; Τι θα είχες να πεις σε μια τέτοια περίπτωση; Μιλά για εκβιασμό γιατί είναι εκβιασμός πολύ απλά. Όμως πολύ απλά δεν πρόκειται να υποκύψει.

Αν! λογοπαίγνια κάνουμε και υποθέσεις?
Για την υπόθεση έμαθα σήμερα και από το link που ο Ντίνος έβαλε.
Από αυτό το link κάνω copy paste:
"Με λίγα λόγια, είχε την άποψη ότι, όταν ένας πολιτικός επισκέπτεται ένα site γνωριμιών, ανοίγει την κάμερα σε έξι άτομα άγνωστα σε αυτόν και, χωρίς καν να τα βλέπει, αρχίζει να κάνει στριπτίζ, να αυτοϊκανοποιείται και να καταπίνει καρότα, κάνοντας στη συνέχεια πράγματα τα οποία η αισθητική και η ευπρέπεια δεν μας επιτρέπουν να περιγράψουμε, αυτό εμείς οφείλουμε να το εκλάβουμε ως προσωπικό δεδομένο."

Για ποιό βίντεο μιλάς για live show πρόκειται που μπορούσε οποιοσδήποτε να καταγράψει και να το πουλήσει και σε πορνοκάλα!

Έχεις κάποια άλλη ενημέρωση από άλλη πηγή? κάποια ανακοίνωση από τον ίδιο? κάποια διάψευση?
Αν ναι ενημέρωσέ μας.
Αλλά όχι υποθετικά σενάρια που εσύ σκέφτεσαι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Από την αρχή ο Σακελαρίδης είπε ότι δεν πρόκειται να παίξει το παιχνίδι του εκβιασμού, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο τι θα γίνει στη συνέχεια.

Όποιος δεν θέλει να παίξει το παιχνίδι του εκβιασμού, τέτοια πράγματα είτε τα δηλώνει μπροστά είτε φροντίζει να τα κρύβει καλά. Αλλιώς μια χαρά το παίζει το παιχνίδι του εκβιασμού. Δεν είναι θέμα ζούγκλας και κλειδαρότρυπας. Πολιτικός με αδυναμίες είναι δυστυχώς ανοικτός σε εκβιασμούς και πιέσεις, εκ των πραγμάτων. Οι λοιπές δηλώσεις είναι για την τιμή των όπλων. Μια φορά όποιος είναι ανοικτός με τέτοια θέματα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ούτε κι εγώ, ως πολίτης, από αυτόν.

Θα το πω απλα και ας με μπαναρουν...Προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι εβαλε στον πατο του ο Σακελαριδης και ο καθε πολιτικος..Με ενδιαφερει τι βαζουν στον δικο μου ο Αντωνακης κ ο Μπενι...Ειμαι ατομιστης βρε αδελφε...Με νοιαζουν τα δικα μου τα καπουλια

Αν! λογοπαίγνια κάνουμε και υποθέσεις?
Για την υπόθεση έμαθα σήμερα και από το link που ο Ντίνος έβαλε.
Από αυτό το link κάνω copy paste:
"Με λίγα λόγια, είχε την άποψη ότι, όταν ένας πολιτικός επισκέπτεται ένα site γνωριμιών, ανοίγει την κάμερα σε έξι άτομα άγνωστα σε αυτόν και, χωρίς καν να τα βλέπει, αρχίζει να κάνει στριπτίζ, να αυτοϊκανοποιείται και να καταπίνει καρότα, κάνοντας στη συνέχεια πράγματα τα οποία η αισθητική και η ευπρέπεια δεν μας επιτρέπουν να περιγράψουμε, αυτό εμείς οφείλουμε να το εκλάβουμε ως προσωπικό δεδομένο."

Για ποιό βίντεο μιλάς για live show πρόκειται που μπορούσε οποιοσδήποτε να καταγράψει και να το πουλήσει και σε πορνοκάλα!

Έχεις κάποια άλλη ενημέρωση από άλλη πηγή? κάποια ανακοίνωση από τον ίδιο? κάποια διάψευση?
Αν ναι ενημέρωσέ μας.
Αλλά όχι υποθετικά σενάρια που εσύ σκέφτεσαι.

Εγώ κάνω υποθέσεις; Ξαναδές ποιος ξεκίνησε να μιλάει με αν

Το μεμπτό μπορείς να μας πεις ποιο είναι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Το ίδιο θα επιθυμούσε και ο Μάκης να δείξει. Να δείξει ότι ο Σακελαρίδης δεν το είχε υπ' όψη του και έτσι να κάνει τον εκβιασμό. Είτε το είχε όμως, είτε δεν το είχε υπ' όψη το μεμπτό δεν βρίσκω. Γι' αυτό και πρόκειται για κιτρινισμό.

Κιτρινισμό από τη μεριά του Μάκη. Από τη μεριά πολιτικού που δεν καταλαβαίνει την έννοια της κάμερας και της καταγραφής, είναι ένα εντελώς άλλο κεφάλαιο.

Θα το πω απλα και ας με μπαναρουν...Προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι εβαλε στον πατο του ο Σακελαριδης και ο καθε πολιτικος..Με ενδιαφερει τι βαζουν στον δικο μου ο Αντωνακης κ ο Μπενι...Ειμαι ατομιστης βρε αδελφε...Με νοιαζουν τα δικα μου τα καπουλια

:flipout::flipout::flipout:
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Καλά ΟΚ!
Μήπως μπερδεύεις το μεμπτό με το παράνομο?
Πάντως μεμπτή σίγουρα είναι η βλακεία σε ένα πολιτικό που θέλει να διαχειριστεί μεγάλα πράγματα, όπως ολόκληρο το δήμο της πρωτεύουσας μιας χώρας.

Ε ναι βρε..Δεν θα υπαρχει περιπτωση να πιασω τον Μπενι και να του πω κοψε την μασα γιατι εισαι τετρακοσια κιλα αηδια..Θα του πω κοψε την μασα γιατι η ζωνη μας δεν παιρνει για αλλη τρυπα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Όποιος δεν θέλει να παίξει το παιχνίδι του εκβιασμού, τέτοια πράγματα είτε τα δηλώνει μπροστά είτε φροντίζει να τα κρύβει καλά. Αλλιώς μια χαρά το παίζει το παιχνίδι του εκβιασμού. Δεν είναι θέμα ζούγκλας και κλειδαρότρυπας. Πολιτικός με αδυναμίες είναι δυστυχώς ανοικτός σε εκβιασμούς και πιέσεις, εκ των πραγμάτων. Οι λοιπές δηλώσεις είναι για την τιμή των όπλων. Μια φορά όποιος είναι ανοικτός με τέτοια θέματα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ούτε κι εγώ, ως πολίτης, από αυτόν.

Μα δεν παίζει το παιχνίδι του εκβιασμού λέμε. Είτε τα έκρυβε, είτε τα δήλωνε δεν αλλάζει πως δεν έκανε τίποτε το μεμπτό. Με την επιφύλαξη μήπως έχει κάνει βέβαια καθώς δεν το έχω δει το βίντεο.

Για ποιο λόγο να μπει εξ' αρχής στο τριπάκι του εκβιασμού; Τον αφήνει να βράζει στο ζουμί του και τέλος. Ούτε ασχολείται.

Αν όχι; Τι θα είχες να πεις σε μια τέτοια περίπτωση; Μιλά για εκβιασμό γιατί είναι εκβιασμός πολύ απλά. Όμως πολύ απλά δεν πρόκειται να υποκύψει.

Οταν εκβιαζεσαι τοτε πολυ απλα πας και καταθετεις καταγγελια αντι να βγαινεις στο facebook για παιδιαρισματα.

Στο δικαστηριο θα βγουν πολλα πιθανον για τυχον εκβιασμους.

Για μένα:
Βλάκας ο Σακελαρίδης,
αχαρακτηριστος ο μακης,
λογική κλειδαρότρυπας όσοι θεωρούν ότι αυτοί η υπόθεση έχει ενδιαφέρον πολιτικό

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Σε τι ακριβώς εκτίθεται ο Σακελαρίδης, ρώτησα και πριν. Εκτίθεται σε κάτι μεμπτό; Από τη στιγμή που δεν είναι μεμπτό όλο αυτό, για μένα πέρα βρέχει.

Το να βγει και να πει "δεν έκανα κάτι μεμπτό, έτσι τη βρίσκω, δουλειά σας", είναι για εμένα μια απολύτως αποδεκτή απάντηση, εάν τη δώσει ο θιγόμενος.

Ο θιγόμενος όμως από ό,τι κατάλαβα (ο ίδιος ή οι υπερασπιστές του, διορισμένοι ή αυτόκλητοι) επικαλείται το τείχος της ιδιωτικότητας. Αυτό για εμένα δεν είναι αποδεκτή απάντηση από πολιτικό. Η ιδιωτική σφαίρα ενός πολιτικού είναι πολύ πιο συρρικνωμένη από αυτήν ενός κοινού πολίτη. Ο πολιτικός εκτείθεται.

Καλά ΟΚ!
Μήπως μπερδεύεις το μεμπτό με το παράνομο?
Πάντως μεμπτή σίγουρα είναι η βλακεία σε ένα πολιτικό που θέλει να διαχειριστεί μεγάλα πράγματα, όπως ολόκληρο το δήμο της πρωτεύουσας μιας χώρας.

Όχι δεν μπερδεύω το μεμπτό με το παράνομο. Πες μου τι μεμπτό έκανε. Σύμφωνα με το Μάκη είναι απερίσκεπτος γιατί έκανε ό,τι του καταλογίζεται. Και επειδή το είπε ο Μάκης βγήκε το συμπέρασμα ότι δεν κάνει για να διαχειριστεί ένα δήμο. Ότι θα έκανε τα ίδια από το θώκο του δημάρχου και.... αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Ότι θα χρησιμοποιούσε δημόσιους πόρους για μια προσωπική του ανάγκη; Να σας έδωσα και παράδειγμα.

Να με συγχωρείτε αλλά εγώ έχω άλλα κριτήρια όταν επιλέγω πολιτικούς. Δεν συνεπάγεται τίποτε απολύτως από αυτά.

Ο Κακλαμάνης τι έκανε?
Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτιμήσεις του, αν έκανε κάτι ανάλογο ρωτάω.

Κάτι δέντρα έκοψε από τα λίγα που υπάρχουν στην αθήνα,
κάρδισε επάξια τον τίτλο ομερ-Πριόνης...

λογική κλειδαρότρυπας όσοι θεωρούν ότι αυτοί η υπόθεση έχει ενδιαφέρον πολιτικό

Το ότι σύμβουλος πρώην πρωθυπουργού, (φέρεται να) πρωταγωνιστούσε σε πιπεράτο βίντεο, στο οποίο λέγεται πως περιέχονταν κομπασμοί έως υπόνοιες ότι περιποιείται και τη σύζυγο του προϊσταμένου του, το θεωρείς, για παράδειγμα, κι αυτό θέμα κλειδαρότρυπας; Ή το ζήτημα εκεί είναι ποσοτικό, πρωθυπουργός απ' τη μια, διεκδικητής του πρώτου δήμου της χώρας.

Ο Κακλαμάνης τι έκανε?
Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτιμήσεις του, αν έκανε κάτι ανάλογο ρωτάω.

Τιποτα το ιδιαιτερο,,Απλα επαιρνε στην ακρη τα παλικαρια της Δημοτικης και τους ελεγε ποσο κομψα ειναι ντυμενα... -bye-

Ασε..τα ξερουμε απο πρωτο χερι

Όχι δεν μπερδεύω το μεμπτό με το παράνομο. Πες μου τι μεμπτό έκανε. Σύμφωνα με το Μάκη είναι απερίσκεπτος γιατί έκανε ό,τι του καταλογίζεται. Και επειδή το είπε ο Μάκης βγήκε το συμπέρασμα ότι δεν κάνει για να διαχειριστεί ένα δήμο. Ότι θα έκανε τα ίδια από το θώκο του δημάρχου και.... αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Ότι θα χρησιμοποιούσε δημόσιους πόρους για μια προσωπική του ανάγκη; Να σας έδωσα και παράδειγμα.

Να με συγχωρείτε αλλά εγώ έχω άλλα κριτήρια όταν επιλέγω πολιτικούς. Δεν συνεπάγεται τίποτε απολύτως από αυτά.

Μεμπτή είναι η υποκρισία του να είναι ότι γουστάρει και να προσπαθεί να το αποκρύψει.
Μεμπτή είναι και η απερισκεψία του. Πολιτικός είναι, τόσο απερίσκεπτος είναι απαράδεκτο να είναι.
Αν κάνει τόσο εύκολα κάτι που μετά μετανιώνει (δημόσια θέα και μετά μιλάει για εκβιασμό γιατί το θέαμα έπεσε στα χέρια του χειρότερου), τότε είναι ακατάλληλος για πολιτικός.
Τουλάχιστον

Ότι θα έκανε τα ίδια από το θώκο του δημάρχου και.... αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Ότι θα χρησιμοποιούσε δημόσιους πόρους για μια προσωπική του ανάγκη; Να σας έδωσα και παράδειγμα.

Ότι θα υπέκυπτε σε εκβιασμούς για να μη διαρρεύσει κάποιο άλλο "βρώμικο" μυστικό του όταν θα είχε εξουσία. Σου φαίνεται δηλαδή εξωπραγματικό το σενάριο, δεν έχεις ακούσει να συμβαίνει κάτι τέτοιο πχ στην Ευρώπη.
Πολιτικός με αδυναμίες και μυστικά = πολιτικός ευάλωτος σε πιέσεις.

Status
Not open for further replies.