Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;
Ειναι για τους ιδιους....:shot:
Αυτά τα δύο είναι ακόμα αλλιώτικα?
Ειναι για τους ιδιους....:shot:
Αυτά τα δύο είναι ακόμα αλλιώτικα?
Κώστα θα μου επιτρέψεις να σε ρωτήσω αν βλέπεις στον ορίζοντα κάποια πολιτική αντιστοιχία με τους Swans η αν θεωρείς ότι μπορεί κάποια στιγμή να υπάρξει σαν οντότητα και να βρει απήχηση στο ευρύ κοινό...
Το αν θα γίνει ΠΑΣΟΚ ή όχι, είναι όντως η βασική ερώτηση τώρα, και προσωπικά είμαι απαισιόδοξος.
Αισιοδοξείς πως θα γίνει ή απαισιοδοξείς πως δεν θα γίνει?
Αισιοδοξείς πως δεν δεν θα γίνει ή απαισιοδοξείς πως θα γίνει?
Κάτι τέτοια έγραφε και η Πυθία, γι' αυτό οι μπούκηδες της κλείδωναν όλους τους χρησμούς.![]()
Δεν μπορεί να υπάρξει αντίπαλο δέος όσο παίζεις με τους δικούς Τους κανόνες Σπύρο. Θα σε φάνε ζωντανό. Κοίτα τι έγινε με το Σακελλαρίδη. Το θέμα ήταν μιά πιο ανθρώπινη πόλη και τώρα βρέθηκε να απολογείται για το Αν και Τι βάζει στον κώλο του.
Σε ποιούς; Σ αυτούς που λέγανε "λεφτά υπάρχουν" και τώρα ευαγγελίζονται "έξοδο από το τούνελ" και κορδακίζονται ότι σκίσανε τα μνημόνια ενώ ετοιμάζουν καινούργια μέτρα. Κι από πίσω ο σύριζας να κάνει περίπου την πάπια και να μιλάει αόριστα για ζούγκλες και εκβιαστές.
Κι όσο για το κοινό, ατύχησε: οι ...'αριστερές καταβολές' δεν επαρκούν πια.
Σπύρο, η παράγραφος αυτή είναι οτι πιο αντιδημοκρατικό έχω διαβάσει: Η μάζα με το κατευθυνόμενο υποσυνείδητο που χρειαζεται ένα σοφό ηγέτη να τη καθοδηγήσει.Μην ξεχνάς ότι οι μάζες έχουν την τάση να αλλάζουν ιδέες και να μετακινούνται για ψύλλου πήδημα,ειδικά αν βρεθεί κάτι που θα τους ''ταρακουνήσει'' το ήδη κατευθυνόμενο υποσυνείδητο και τους θίξει τα όποια ταμπού κρύβουν μέσα τους...
Σπύρο, η παράγραφος αυτή είναι οτι πιο αντιδημοκρατικό έχω διαβάσει: Η μάζα με το κατευθυνόμενο υποσυνείδητο που χρειαζεται ένα σοφό ηγέτη να τη καθοδηγήσει.
.
Σπύρο, η παράγραφος αυτή είναι οτι πιο αντιδημοκρατικό έχω διαβάσει: Η μάζα με το κατευθυνόμενο υποσυνείδητο που χρειαζεται ένα σοφό ηγέτη να τη καθοδηγήσει.
Σε μένα που δεν είμαι αριστερός αυτή η λογική προκαλεί τρόμο.
Φαντάζομαι δεν σε ενδιαφέρει αυτό.
Παρατηρώ όμως ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κανουν δηλώσεις, σέβονται και τις εκλογές και τους ψηφοφόρους.
Τέτοια αντιδημοκρατικά πράγματα δεν λένε.
Χωρίς παρεξήγηση (ελπίζω).
Εγω παλι γιατι απο το συνολο του κειμενου καταλαβα να λεει το ακριβως αντιθετο απο αυτο που εβγαλες ως συμπερασμα?
Που ακριβως ειδες να λεει οτι χρειαζεται ο κοσμος κατι τετοιο?
@Gal'en. Συνειρμικά. Μάζα με κατευθυνόμενο υποσυνείδητο = πρόβατα που θέλουν τσοπάνη επειδή δεν είναι σε θέση να λάβουν σωστές αποφάσεις.
Ο συνειρμός μου ίσως (και ελπίζω) να είναι λάθος. Ας απαντήσει ο Σπυρος.
Σπύρο, με μπερδεύεις.
Αν αυτοί με τις λιγότερες παραστάσεις είναι η πλειοψηφία, τι γίνεται;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.