Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Στον Διαμαντόπουλο απευθύνεις την ερώτησή σου για το που κολλάει η 17Ν με το ΣΥΡΙΖΑ?
Αυτός ανέφερε τον Ξηρό και είπε ένα σωρό μπουρδολογίες.

Όσο για τους νεκρούς στα ανύπαρκτα νοσοκομεία και τους αυτόχειρες, ναι τους θρηνούμε όντως καθημερινά αλλά αποτελεί μέγιστη μπουρδολογία να συγκρίνεις "την ένοπλη πάλη" (σικ) με την τραγική κατάσταση στη χώρα μας.

Θες δε θες όμως!

Θα είχε ενδιαφέρον να απαντήσει ο Αξαρλιάν αλλά για αυτό θα χρειαστούμε μέντιουμ.
Αλλά σάμπως και τι θα έλεγε?
Μια παράπλευρη απώλεια ήτανε...
Αν σου απαντήσω ανάλογα, θα χαρακτηριστώ κι εγώ φιλοτρομοκράτης?
Οταν το κράτος δολοφονεί και ασκεί βία είναι νόμος!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αφού το κράτος και πολλοί από εσάς θεωρείτε τους "τρομοκράτες" εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, γιατί να έχουν διαφορετική αντιμετόπιση από όλους?

Αν σου απαντήσω ανάλογα, θα χαρακτηριστώ κι εγώ φιλοτρομοκράτης?
Οταν το κράτος δολοφονεί και ασκεί βία είναι νόμος!!!!

Για αυτό ψηφίζοντας ελπίζουμε ότι θα το αλλάξουμε.
Εκτός και αν δεν πιστεύουμε σε αυτό και είναι όλα για τα μάτια του κόσμου.

Μήπως να πάρουμε τα τουφέκια για να το αλλάξουμε?
Τι λες? είναι και αυτό αποδεκτό?

Στον Διαμαντόπουλο απευθύνεις την ερώτησή σου για το που κολλάει η 17Ν με το ΣΥΡΙΖΑ?
Αυτός ανέφερε τον Ξηρό και είπε ένα σωρό μπουρδολογίες.

Όσο για τους νεκρούς στα ανύπαρκτα νοσοκομεία και τους αυτόχειρες, ναι τους θρηνούμε όντως καθημερινά αλλά αποτελεί μέγιστη μπουρδολογία να συγκρίνεις "την ένοπλη πάλη" (σικ) με την τραγική κατάσταση στη χώρα μας.

Θες δε θες όμως!

το έχεις χάσει το σενάριο ,, ακου φιλε ,, δεν μιλησα εγώ για πάλη ελληνορωμαική η ένοπλη ,, ΕΣΥ τα λές αυτά ,

γιατί γουστάρεις

Με την λογική πάντως αυτή όποιος πει πως οι 'Ερυθρές Ταξιαρχίες' επέλεξαν την ένοπλη πάλη,που είναι ιστορικό γεγονός,σημαίνει κιόλας ότι την υποστηρίζει..

Δεν είναι δυστυχώς λογικό το συμπέρασμα..

Επίσης κατάντησε κουραστικό να απολογείται η Αριστερά σε απογόνους των ταγματασφαλιτών και πρωην τσεκουροφόρους η τηλεβιβλιοπώλες που ανοικτά τάσσονται υπέρ της κρατικής βίας και της καταστολής.

Και προσωπικά θεωρώ πως η 'ατομική βία' η και η 'ένοπλη πάλη' όχι μόνον είναι αναποτελεσματικές αλλά φέρνουν και τα αντίθετα αποτελέσματα...

Φυσικά ιστορικά έχουμε την τυφλή φασιστική βία με εκατοντάδες νεκρούς στην Ιταλία,επί παραδείγματι,που υποβαθμίστηκε εσκεμμένα...

Για αυτό ψηφίζοντας ελπίζουμε ότι θα το αλλάξουμε.
Εκτός και αν δεν πιστεύουμε σε αυτό και είναι όλα για τα μάτια του κόσμου.

Μήπως να πάρουμε τα τουφέκια για να το αλλάξουμε?
Τι λες? είναι και αυτό αποδεκτό?

Είδαμε τι καταφέρατε τόσο χρόνια ψηφίζοντας. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Όσο για τα όπλα, εξαρτάται τι θες. Εσύ π.χ. θα πάρεις τα όπλα μόνο όταν κάνουν ντου οι κακοί Τούρκοι να κυριέψουν την "πατρίδα" σου, αλλά δεν θα τα πάρεις όταν σε βιάζουν καθημερινά. Γούστα είναι αυτά.

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Και προσωπικά θεωρώ πως η 'ατομική βία' η και η 'ένοπλη πάλη' όχι μόνον είναι αναποτελεσματικές αλλά φέρνουν και τα αντίθετα αποτελέσματα...
.

Βουτηρο στην φετα του καθε Γκεμπελιστη

το έχεις χάσει το σενάριο ,, ακου φιλε ,, δεν μιλησα εγώ για πάλη ελληνορωμαική η ένοπλη ,, ΕΣΥ τα λές αυτά ,

γιατί γουστάρεις

Όχι ρε φίλε, δεν το είπα εγώ ούτε γουστάρω.

Εσύ κάνεις πως δεν το βλέπεις ότι το είπε ο Διαμαντόπουλος και μάλιστα μέσα στην βουλή.

Λυπάμαι αλλά είτε γουστάρεις είτε όχι αυτός μίλησε περί "επιλογής ένοπλης πάλης".

Ε μα τώρα ! κάνουν σημαία τον νεκρό , κάθε τρείς και λίγο για χαβαλέ ! η γιατι εκλάσε καποιός απο την αντιπολίτευση !

ουτε η βούλτεψη ρε σεις ,,

ουτε αυτη ..

Είδαμε τι καταφέρατε τόσο χρόνια ψηφίζοντας. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Όσο για τα όπλα, εξαρτάται τι θες. Εσύ π.χ. θα πάρεις τα όπλα μόνο όταν κάνουν ντου οι κακοί Τούρκοι να κυριέψουν την "πατρίδα" σου, αλλά δεν θα τα πάρεις όταν σε βιάζουν καθημερινά. Γούστα είναι αυτά.

Σεβαστό το δικαίωμά σου να μη "πάρεις" όπως λες.
Εδώ πάντως μιλάμε για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα που βρίσκεται στη θέση που είναι γιατί το ψήφισε ο κόσμος.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι το ύποπτο υπάρχει στην έκφραση "επέλεξε την ένοπλη πάλη".
Περιγράφει απλώς μια κατάσταση.
Η τρίχα, τριχιά.

Το αξιοπερίεργο είναι πως θυμούνται ξαφνικά κάποιοι αυτό το νήμα... ούτε ο Μουρούτης....

Είχα κι εγώ μια ελπίδα να βελτιωθούν τα πράγματα αλλάζοντας ίσως κυβέρνηση, αλλά όχι και να φέρνουμε τρομοκράτες στην εξουσία!
Φτάνει πια με τα άκρα!
Είμαι νομιμόφρων πολίτης, αγαπάω τη δικαιοσύνη και τη πατρίδα μου, θα γυρίζω κάθε 4ετια από τα ξένα για να ψηφίζω σταθερότητα.

Το αξιοπερίεργο είναι πως θυμούνται ξαφνικά κάποιοι αυτό το νήμα... ούτε ο Μουρούτης....

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.
Πρέπει να ψαχτεί το φαινόμενο και κυρίως από που αντλούν το θράσος να διατυπώνουν προσωπική άποψη!
Στην ανάγκη να κληθεί να καταθέσει και ο Μουρούτης μην τυχόν και έχει μυστικούς εδώ μέσα!
Μια καλή ιδέα θα ήταν να ζητηθεί από όλους να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις.

Εξάλλου σε αυτό το ιερό νήμα όλοι έχουν το δικαίωμα να χειροκροτάνε:

tumblr_inline_mso8auuuyb1qz4rgp-gif.45949

Ανεξαρτήτου σωστού, λάθους, γούστου, άποψης αυτό που χρειάζεται τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να ρίχνει νερό στον μύλο της κυβέρνησης, βέβαια.

Με κάτι ηλίθιους τύπου Διαμαντόπουλου έχει κάνει τέχνη το αυτογκολ, πραγματικά το χειρότερο κακό στην αριστερά αυτήν την περίοδο το κάνουν κάποιοι αριστεροί, ούτε παραγγελία να είχε κάνει το Μαξίμου της μαλακίες που λένε κατα καιρούς οι άχρηστοι που έχει μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Status
Not open for further replies.