Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Τελικά την απλή αναλογική τη θέλουμε ή μόνο όταν μας συμφέρει? Αντιλαμβάνομαι το πνεύμα του ποστ σου, αλλά τελικά έτσι γινόμαστε το ίδιο με αυτά που κοροϊδεύουμε. Αν τεθεί θέμα απλής αναλογικής φυσικά και πρέπει να το δεχτούμε.36% ο ΣΥΡΙΖΑ;
:grandpa:Είναι νομίζω καιρός ο κάθε συνεπής Δημοκράτης να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να θέσει επειγόντως θέμα Απλής Αναλογικής.:grandpa:
Οι πολιτικοι ειμαι σιγουρος οτι την θελουν οποτε συμφερει.Κατα την ταπεινη μου γνωμη ανουσιο το ολο θεμα.Το παιχνιδι παιζεται επι ισοις οροις.Δεν θα μυριζουμε τα νυχια μας να δουμε ποσο ισχυρος ειναι ο δικομματισμος η ποσο πολυδιασπαστο ειναι το πολιτικο σκηνικο για να βρισκουμε την ''ιδανικη'' λυση καθε φορα.Τελικά την απλή αναλογική τη θέλουμε ή μόνο όταν μας συμφέρει?
Δεν είμαι υπέρ της απολύτως απλής αναλογικής. Κατά τη γνώμη μου, όποιος καταφέρει και πάρει ένα πχ 40%, πρέπει να μπορεί να κυβερνήσει. Θεωρώ μεγάλα ρεζιλίκια τα κόλπα του Ανδρέα, που τα έφτιαξε φεύγοντας έτσι ώστε να έχουμε πρώτο κόμμα με 46,20% (τεράστιο ποσοστό) και να μην μπορεί να βγει κυβέρνηση......
Ή ακόμα καλύτερα, να ισχύει malus, αφαίρεση 50 εδρών, οι οποίες να δίνονται στο δεύτερο κόμμα (αρκεί να είναι η ΝΔ) :smash:
ΥΓ. Σα να χάθηκε ένα μήνυμα ενδιάμεσα μου φαίνεται...
Επειδή απευθύνεσαι σε μένα, ποιες είναι οι συνεχόμενες ειρωνείες και οι χλευασμοί?
Φτάσαμε στο σημείο να σβήνεται ένα μήνυμα που τι έλεγε? Ότι κάποιοι θυμήθηκαν ότι το μπόνους των 50 εδρών είναι άδικο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.