Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Το ίδιο σχόλιο έγινε και με τη συνάντηση με τον Σαμαρά...

τι όχι;

Το να συναντηθει ενας δεξιος πολιτικος με εκπροσωπους του κεφαλαιου δεν θα επρεπε να ειναι ειδηση. Το να συναντηθει ενας "αριστερος" και μαλιστα με τη δυναμικη του Τσιπρα σημερα, ορθως ειναι αξιο σχολιασμου.

Γιατι το λετε αυτο ρε σεις ?

Εμενα ιδια μου μοιαζει :a0210:

gianna_1.jpg
aggelopoulou5344.jpg
%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%91+%CE%91%CE%93%CE%93%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A5+(5).JPG

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Last edited by Γιάννης Χατζηγεωργίου; Today at 18:08. Reason: Ποτέ πριν το spoiler δεν ήταν όσο αναγκαίο!!

:flipout:

Οντως δεν σκεφθηκα οτι πολυς κοσμος δεν ειναι horror resistant :2thumb22sup:

Last edited by a moderator:
Αυτό το ίδρυμα έχει καμιά σχέση με το μακελάρη που διεπραξε γενοκτονία στη Σερβία; Γιατί κάτι κακεντρεχείς έτσι διαδίδουν. Εγώ όμως δεν τους πιστεύω.

Αυτό το ίδρυμα έχει καμιά σχέση με το μακελάρη που διεπραξε γενοκτονία στη Σερβία; Γιατί κάτι κακεντρεχείς έτσι διαδίδουν. Εγώ όμως δεν τους πιστεύω.

Ποιό ίδρυμα; Μιλάς με γρίφους γέροντα!

Νομικά μέτρα κατά της Τουρκίας από την Αθήνα

το ενδιαφέρον και ον τόπικ είναι το εξής απόσπασμα " Την διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ για την σύγκληση στην Αθήνα στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Τουρκίας – Ελλάδος εξέφρασε η βουλευτής του κόμματος Νάντια Βαλαβάνη". Άντε, καιρός ήταν.

Νομικά μέτρα κατά της Τουρκίας από την Αθήνα

το ενδιαφέρον και ον τόπικ είναι το εξής απόσπασμα " Την διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ για την σύγκληση στην Αθήνα στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Τουρκίας – Ελλάδος εξέφρασε η βουλευτής του κόμματος Νάντια Βαλαβάνη". Άντε, καιρός ήταν.
Καλώς διαφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να συμφωνούσε, μικρή η σημασία.
Μετά απ' όσα είπε λοιπόν ο αντιπρόεδρος, περιμένουμε να δωθούν τα πρακτικά της συνάντησης στη δημοσιότητα ατόφια και αμέσως. :clown:

Το προβλημα με τον Τσιπρα δεν ειναι οτι ηταν καταληψιας αλλα οτι δεν δουλεψε ποτε του οπως οι περισσοτεροι πολιτικοι καριερας....

Ρωτάω που το ξέρει ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ;

καμία κόντρα...

Ειναι ομορυρρθμο εταιρος σε Ο.Ε. (κατασκευταστικη εταιρεια)...(δεν γνωριζω, αν η εταιρεια εχει λυθει)

Θέλω μερικές σαφείς πληροφορίες για τον Τσίπρα. Αληθεύει ότι δεν έχει κάνει ούτε πολιτικό γάμο, ούτε θρησκευτικό; Είναι τα παιδιά του αβάπτιστα (του ορθόδοξου δόγματος; )

Status
Not open for further replies.