Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Το σιγουρο ειναι οτι κανεις δεν προσπαθει να πεισει κανεναν για τιποτα..Οι ιδεες του καθενος,ειναι βαθια χαραγμενες σαν δακτυλικα αποτυπωματα σε καλοδιατηρημενα ακροδαχτυλα...
Food for thought παντως και κλασικες περιπτωσεις παραπλανησης ειναι ο οικογενειακος χαρακτηρας που προσπαθησε να δωσει στην διακυβερνηση της χωρας ο 'σεμνος και ταπεινος' Κωσταντινος Καραμανλης junior και ο 'αντιξουσιαστης στην εξουσια' (δεν υπαρχει σαν σλογκαν) Παπανδρεου Junior...
Οφθαλμοφανεστατο promotion,βασιζομενο σε αναληθη σλογκαν,που σκοπο ειχαν να μαγνητισουν το κοινο που αρεσκεται και προσκυνα τις φανφαρες των ΜΜΕ...

Το σιγουρο ειναι οτι κανεις δεν προσπαθει να πεισει κανεναν για τιποτα..Οι ιδεες του καθενος,ειναι βαθια χαραγμενες σαν δακτυλικα αποτυπωματα σε καλοδιατηρημενα ακροδαχτυλα...
Food for thought παντως και κλασικες περιπτωσεις παραπλανησης ειναι ο οικογενειακος χαρακτηρας που προσπαθησε να δωσει στην διακυβερνηση της χωρας ο 'σεμνος και ταπεινος' Κωσταντινος Καραμανλης junior και ο 'αντιξουσιαστης στην εξουσια' (δεν υπαρχει σαν σλογκαν) Παπανδρεου Junior...
Οφθαλμοφανεστατο promotion,βασιζομενο σε αναληθη σλογκαν,που σκοπο ειχαν να μαγνητισουν το κοινο που αρεσκεται και προσκυνα τις φανφαρες των ΜΜΕ...

+1! :a0210:

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Απαράδεκτο; Δηλαδή δεν αφορά κανένα εδώ μέσα αν ο νέος πρωθυπουργός έχει αβάπτιστα τέκνα; Πόσοι έγραψαν όλο το συρφετό ειρωνείας (πάνω από 8 μέλη ειρωνεύτηκαν και χλεύασαν την ερώτηση) έχουν αβάπτιστα τέκνα;

Έγραψα ότι απαράδεκτοι είναι οι χαρακτηρισμοί που εξαπέλυσες προς τους συμφορουμίτες και όχι οι απορίες που έθεσες, οι οποίες όπως βλέπεις βρίσκονται στην θέση τους και συζητιούνται. Όσο για τις ειρωνείες και αυτές έφυγαν.

Γιαννη θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω με την διαγραφη ολοκληρων post...Ο κυριοτερος λογος ειναι οτι φαινεται πως απανταμε στον αορατο ανθρωπο...
Η οτι ακουμε φωνες και μιλαμε μονοι μας..

συνήθως εγώ είμαι ο αόρατος άνθρωπος, οπότε μην τρελαίνεσαι...

Γιαννη θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω με την διαγραφη ολοκληρων post...Ο κυριοτερος λογος ειναι οτι φαινεται πως απανταμε στον αορατο ανθρωπο...
Η οτι ακουμε φωνες και μιλαμε μονοι μας..

Σπύρο, δεκτή η διαφωνία σου, όμως, η λογική είναι η εξής:

Ο VideoLove εξέφρασε μια απορία, καλή/κακή/άτοπη/έξυπνη/παλιομοδίτικη κ.λ.π. δεν μας αφορά. Από τις απαντήσεις σβήστηκαν μονάχα όσες ήταν ειρωνικές και χλευαστικές, τίποτε άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι στην θέση τους. Επίσης, έφυγαν οι χαρακτηρισμοί του VideoLove για τις παραπάνω απαντήσεις. Όποιος απαντάει, απαντά στην ερώτηση που έθεσε σχετικά με τον Τσίπρα...δεν βλέπω καμμιά αόρατη κατάσταση. Προσωπικά, θα έμενα μονάχα στο ποστ του Νίκου που τον παρέπεμψε να ρωτήσει τον ίδιο και finito la musica. Τώρα, αν κάποιος θέλει να σχολιάσει οτιδήποτε με αφορμή την αρχική απορία, be my guest...

Γιατί τα τυχόν αβάπτιστα τέκνα είναι σημαντικό στοιχείο για τη διακυβέρνηση της χώρας;
Πως συνδέονται;
Γιατί μονο οτι μυρίζουν οι αβαπτιστοι έχω ακούσει και δε βλέπω πως μπορούν να επηρεάσουν τις κυβερνητικές πολιτικές των γονιών τους...

Κανονισε να γινεις και ο ανθρωπος ελεφαντας...:flipout:

Υπάρχει ήδη ο άνθρωπος-βούδας....

τον πιάνεις στο στόμα σου, σβήνεται δια μαγείας το ποστ....

ειδικά άμα έχει πετάξει πριν καμιά από τις γνωστές χαζομάρες και τον έχεις ξεβρακώσει; εκεί να δεις... εξαφανίζεται στο δευτερόλεπτο...

"Η δημοκρατια χρειαζεται ολοκληρωτικη εφαρμογη οχι οπου γουσταρουμε."

Βούδας

Βούδα...λες και γράφεις ανοησίες. Όσο για τα ξεβρακώματα, σε λάθος φόρουμ είσαι. Όταν θα αδελφοποιηθούμε με την brazzers μπορεί και να στέκουν...

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Σπύρο, δεκτή η διαφωνία σου, όμως, η λογική είναι η εξής:

Ο VideoLove εξέφρασε μια απορία, καλή/κακή/άτοπη/έξυπνη/παλιομοδίτικη κ.λ.π. δεν μας αφορά. Από τις απαντήσεις σβήστηκαν μονάχα όσες ήταν ειρωνικές και χλευαστικές, τίποτε άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι στην θέση τους. Επίσης, έφυγαν οι χαρακτηρισμοί του VideoLove για τις παραπάνω απαντήσεις. Όποιος απαντάει, απαντά στην ερώτηση που έθεσε σχετικά με τον Τσίπρα...δεν βλέπω καμμιά αόρατη κατάσταση. Προσωπικά, θα έμενα μονάχα στο ποστ του Νίκου που τον παρέπεμψε να ρωτήσει τον ίδιο και finito la musica. Τώρα, αν κάποιος θέλει να σχολιάσει οτιδήποτε με αφορμή την αρχική απορία, be my guest...

Η ειρωνια πολλες φορες κρυβει στα σπλαχνα της πολλες αληθειες και ειναι υπευθυνη για την κατεδαφιση πολλων θεωριων που φλερταρουν με την γραφικοτητα (δεν αναφερομαι στα post του video love)....
Καλο θα ειναι να φιλτραρουμε τα γραπτα με βαση αυτα που εχουν να προσφερουν στο υποσυνειδητο και οχι με τον χαρακτηρα γραφης τους...
Λεω εγω τωρα...Δεν ειμαι υπευθυνος για τιποτα οποτε δεν θα επιμεινω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όταν θα αδελφοποιηθούμε με την brazzers μπορεί και να στέκουν...
Καλη φαση οι brazzers μεχρι που μας φλομωσαν στις σιλικονες...Να ξερεις οτι ειναι κατι που δεν ανεχομαι...:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Η ειρωνια πολλες φορες κρυβει στα σπλαχνα της πολλες αληθειες και ειναι υπευθυνη για την κατεδαφιση πολλων θεωριων που φλερταρουν με την γραφικοτητα (δεν αναφερομαι στα post του video love)....
Καλο θα ειναι να φιλτραρουμε τα γραπτα με βαση αυτα που εχουν να προσφερουν στο υποσυνειδητο και οχι με τον χαρακτηρα γραφης τους...
Λεω εγω τωρα...Δεν ειμαι υπευθυνος για τιποτα οποτε δεν θα επιμεινω...

Δεν σβήνεται τίποτα και ποτέ ελαφρά τη καρδία αλλά πάντα κατόπιν ζυγίσματος και προσωπικής αίσθησης και κρίσης. Δεν διεκδικούμε κανένα αλάθητο, διεκδικούμε ωστόσο το δικαίωμα να συντονίζουμε όπως κρίνουμε καλύτερα βάσει προσωπικού κριτηρίου. Τώρα, αν ακούμε που και που τα κουφά του Κλέαρχου για ανθρώπους - Βούδες, ε, τι να κάνουμε? Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...:D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να ξερεις οτι ειναι κατι που δεν ανεχομαι...:ADFADF1:

Να ξέρεις ότι δεν ανέχομαι πως δεν το ανέχεσαι!!!:flipout:

Απο την αλλη,αν σιγησουν φωνες σαν του Κλεαρχου,θα εχουμε προβλημα σαν κοινωνια...Η διψα για ανατροπη θα πρεπει να ειναι κανονας στις ψυχες των νεων ανθρωπων και οχι εκπομπη που γεμιζει το προγραμμα ''μεγαλων'' καναλιων....
Η απομυθοποιηση των λεξεων-κλειδιων,ειναι το μυστικο τους,οσον αφορα την διασπαση της κοινωνιας..
Κλασικο παραδειγμα ο Τριανταφυλλοπουλος με τις γνωστες του πρακτικες και το σημερινο του πρωτοσελιδο στο site της 'Ζουγκλας'...

ΥΓ...Παω για υπνο γιατι δουλευω βραδυ και δεν την παλευω αλλο..Καλη συνεχεια...

Μιλάς, Σπύρο, για λέξεις-κλειδιά και χρησιμοποιείς την έκφραση ''σιγήσουν''?? Πότε κόπηκε η δυνατότητα έκφρασης στον οποιονδήποτε εδώ μέσα? Ναι, υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος ο οποίος έχει προκριθεί ώστε να μπορούμε να συζητάμε πολλοί, αλλά, πότε ''σιγήσαμε'' τον οποιονδήποτε? Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο ''σιγώ'' κάποιον και ''απομακρύνομαι'' διότι δεν γουστάρω τον τρόπο επειδή επιθυμώ να τα γράφω όπως θέλω...ναι, τεράστια διαφορά!!

παντως ορθα επραξε ο Τσιπρας ,αν το επραξε βεβαια , να μην βαφτισει τα παιδια του .Αυτο δειχνει στοιχειωδη σεβασμο στη προσωπικοτητα του ανθρωπου .Μονο και μονο αυτο ειναι συν για να τον ψηφισει κανεις .Τωρα ποσο χριστιανοι ειναι αυτοι που τους βαφτισαν οι μπαμπαδες τους εν αγνοια τους ,να μου επιτρεψετε να αμφιβαλω .

Αν δεν τα βάπτισε, το έκανε γιατί έτσι πιστεύει και έτσι πράττει.
Το ποιοι είναι οι λόγοι και ποιος κάνει καλύτερα τελικά, είναι άσχετο.
Όπως σωστά ειπώθηκε ήδη, αυτά τα πράγματα είναι απολύτως προσωπικά και δεν πέφτει λόγος σε κανένα ούτε αποτελούν θέμα κριτικής συζήτησης.
Ότι κάνει ο καθένας είναι στην τελική "γούστο και καπέλο του".

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Μιλάς, Σπύρο, για λέξεις-κλειδιά και χρησιμοποιείς την έκφραση ''σιγήσουν''?? Πότε κόπηκε η δυνατότητα έκφρασης στον οποιονδήποτε εδώ μέσα? Ναι, υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος ο οποίος έχει προκριθεί ώστε να μπορούμε να συζητάμε πολλοί, αλλά, πότε ''σιγήσαμε'' τον οποιονδήποτε? Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο ''σιγώ'' κάποιον και ''απομακρύνομαι'' διότι δεν γουστάρω τον τρόπο επειδή επιθυμώ να τα γράφω όπως θέλω...ναι, τεράστια διαφορά!!

γκουχ γκουχ...

συγγνώμη κιόλας αλλά διαβάζω και εγώ....

παντως ορθα επραξε ο Τσιπρας ,αν το επραξε βεβαια , να μην βαφτισει τα παιδια του .Αυτο δειχνει στοιχειωδη σεβασμο στη προσωπικοτητα του ανθρωπου .Μονο και μονο αυτο ειναι συν για να τον ψηφισει κανεις .Τωρα ποσο χριστιανοι ειναι αυτοι που τους βαφτισαν οι μπαμπαδες τους εν αγνοια τους ,να μου επιτρεψετε να αμφιβαλω .

Αυτόν τον στοιχειώδη σεβασμό που ευαγγελίζεσαι, καλό θα ήταν να τον τηρούσες πρώτος εσύ, όταν κρίνεις έτσι και μάλιστα με τόσο απόλυτο τρόπο ολόκληρη ομάδα -όσους βαπτίζουν τα παιδιά τους. Η ανεξιθρησκεία δεν σταματάει στο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει (ή να μην πιστεύει) και λατρεύει ό,τι θέλει, αλλά περιλαμβάνει αυτονόητα και το να μην κρίνεται για την πίστη του ή τη μη πίστη του.

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Αυτόν τον στοιχειώδη σεβασμό που ευαγγελίζεσαι, καλό θα ήταν να τον τηρούσες πρώτος εσύ, όταν κρίνεις έτσι και μάλιστα με τόσο απόλυτο τρόπο ολόκληρη ομάδα -όσους βαπτίζουν τα παιδιά τους. Η ανεξιθρησκεία δεν σταματάει στο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει (ή να μην πιστεύει) και λατρεύει ό,τι θέλει, αλλά περιλαμβάνει αυτονόητα και το να μην κρίνεται για την πίστη του ή τη μη πίστη του.

δεν έκρινε κανενός την πίστη. Έκρινε την επιβολή στα παιδιά της πίστης των γονέων. αυτό δεν είναι ανεξιθρησκεία...

Ναι φυσικά......Αρκεί να μην ταυτίζεται με την εθνικοφροσύνη...Δικαίωμα του καθενός να επιλέγει πολιτικό γάμο,θρησκευτικό η συμφωνο συμβίωσης,βάφτιση η ονοματοδοσία,αρκεί να μην θεωρείται ο θρησκευτικός γάμος η η βάπτιση κριτήριο για να αποκτήσει κάποιος δημόσιο αξίωμα γιατί τότε επιστρέφουμε στην περίοδο της μετεμφυλιοπολεμικής εθνικοφροσύνης..Αλλά όταν αναλαμβάνουν δημοσια αξιώματα τύποι σαν τον Βορίδη και τον Αδωνι και σουλατσάρουν οι Μιχαλολιάκοι ,είναι λογικό να επανεμφανίζεται η κατάπτυστη λογική της εθνικοφροσύνης που είχε μετατρέψει τον τόπο σε έρημη χώρα...Κατά τα λοιπά τα κατάλοιπα παραμένουν και όταν βρίσκουν εύφορο έδαφος βγαίνουν από τις τρύπες τους.

Status
Not open for further replies.