Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
και πού να βρούνε στέγη ?
στο πασοκ ?

«Ο κ. Βενιζέλος είναι ο πιο μισητός πολιτικός μετά το Νίκο Μιχαλολιάκο», δήλωσε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» και πρόσθεσε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει και πρέπει να αυτοδιαλυθεί». :flipout:

http://tvxs.gr/news/ellada/pagkalos-o-benizelos-einai-o-pio-misitos-politikos-meta-mixaloliako

Υπαρχει καμμια επισημη ανακοινωση του Συριζα για τις κυριες ή απλα λεμε για να λεμε,οπως και στην περιπτωση της Κατσελη?

από τα συμφραζόμενα,
από τα υπονοούμενα πίσω από τις λέξεις [κρύβεται ο Αλέξης που έλεγε και ο ποιητής .. :) ]
από την μπάλα στην κερκίδα για να κρύψουμε τα χάλια μας :afro:

κλπ κλπ

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Λογικα ο Νασος ειρωνευεται την προσχωρηση των δυο βουλευτων των Αν Ελληνων στον Συριζα

To σωστο θα ηταν "την επικειμενη -κατ'αυτον-" ή "την υποτιθεμενη προσχωρηση". Οσο αυτη δεν εχει γινει και το πλησιεστερο που εχει συμβει ειναι να εχουν συναντηθει με τον Τσιπρα, η ..."προσχωρηση των δυο βουλευτων των Αν Ελληνων στον Συριζα" βρισκεται προς στην στιγμην μονο στη φαντασια του μελους, οπως και οι αντιστοιχες της Γιαννας, της Κατσελη και δεν ξερω ποιους αλλους εχουν "προσχωρησει" στο συριζα ευφανταστα μελη του φορουμ μας, που εβλεπαν σε φωτογραφιες μεχρι και τη Δουρου να βαραει παλαμακια στον Ακη. Αληθεια βγηκαν ποτε να ανακαλεσουν γι'αυτα, ή να παραδεχτουν το λαθος τους?
Αντε με το καλο να δουμε σε λιγο και φωτοσοπια του Γιωργακη με σημαια του συριζα. Τιποτα δεν εκπλησσει πια.

Εγω αλλο θελω να ρωτησω το συμφορουμιτη. Το "να τις χαιρομαστε", σημαινει οτι αυτος πρωτος εχει ηδη προσχωρησει στο συριζα και τις καλωσοριζει εκει? Γιατι αλλιως προς τι το πρωτο πληθυντικο?

δεν αποκλείεται να ισχύει, και τελικά στις εκλογές να είναι όντως στο ψηφοδέλτιο του συριζα ...

προς το παρόν όμως και από οτι διαβάζω αυτό που -περίπου- έγινε είναι οτι συναντήθηκε η τζακρη με τσίπρα για την εκλογή προέδρου και η τζακρη έκανε δήλωση οτι πρέπει να πέσει αυτή η κυβέρνηση ....

το in ανέβασε την είδηση ως "Με τον ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται η Θεοδώρα Τζάκρη"

ενώ κάποιοι άλλοι ως "Η Τζάκρη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα"

η δήλωση της

«Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. Στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι' αυτό τάσσομαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες με σκοπό την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβέρνησης, καθώς η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας. Θεωρώ λοιπόν πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη».

αυτό το τελευταίο κάποιοι το ερμηνεύουν κατα βούληση, ανάλογα σε ποιόν απευθύνονται μάλλον ....... :afro:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

φυσικά
αν η παρούσα βουλή δεν βγάλει πρόεδρο και τελικά πάμε σε πρόωρες εκλογές, όλοι ξέρουμε ποιός θα φταίει ;) ...................

ναι ?

δεν αποκλείεται να ισχύει, και τελικά στις εκλογές να είναι όντως στο ψηφοδέλτιο του συριζα ...

προς το παρόν όμως και από οτι διαβάζω αυτό που -περίπου- έγινε είναι οτι συναντήθηκε η τζακρη με τσίπρα για την εκλογή προέδρου και η τζακρη έκανε δήλωση οτι πρέπει να πέσει αυτή η κυβέρνηση ....

το in ανέβασε την είδηση ως "Με τον ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται η Θεοδώρα Τζάκρη"

ενώ κάποιοι άλλοι ως "Η Τζάκρη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα"

η δήλωση της

«Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. Στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι' αυτό τάσσομαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες με σκοπό την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβέρνησης, καθώς η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας. Θεωρώ λοιπόν πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη».

αυτό το τελευταίο κάποιοι το ερμηνεύουν κατα βούληση, ανάλογα σε ποιόν απευθύνονται μάλλον ....... :afro:

και μια φωτοσοπια βοηθαει οσο να χει...

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Εγω αλλο θελω να ρωτησω το συμφορουμιτη. Το "να τις χαιρομαστε", σημαινει οτι αυτος πρωτος εχει ηδη προσχωρησει στο συριζα και τις καλωσοριζει εκει? Γιατι αλλιως προς τι το πρωτο πληθυντικο?

Η χώρα ολόκληρη θα προσχωρήσει πολύ σύντομα στον Σύριζα, οπότε μοιραία θα "τις χαρούμε" όλοι μαζί.

Το αν αυτό είναι καλό ή κακό θα μου επιτρέψεις να μην το γνωρίζω. Το καλό βεβαίως θα είναι ότι οι δύο συμμορίες θα πάνε, έστω και προσωρινά, σπίτι τους. Αλλά ο μονόφθαλμος στους τυφλούς επί της ουσίας παραμένει μονόφθαλμος. Ελπίζω να μας αποδείξει το αντίθετο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Η χώρα ολόκληρη θα προσχωρήσει πολύ σύντομα στον Σύριζα, οπότε μοιραία θα "τις χαρούμε" όλοι μαζί.
...

Δικαιολογουμστε λοιπον να πουμε τα ιδια και για το Γιωργακη?
Αφου ολη η χωρα θα προσχωρησει...
Για το Μιχαλολιακο?

Εκτος και αν οταν λες ολη η χωρα, εννοεις το νημα.:jester:

Τι εννοώ λοιπόν...
Ας δουμε πίσω από τις λέξεις ή τις δηλώσεις των δύο κυριών. Η κ. Μακρή των Ανελ, βλέποντας το κόμμα της να φυλλοροεί και πιθανώς να μην μπορέσει να επενεκλεγεί, κάνει δήλωση πως συμφωνεί με τον Σύριζα μήπως βρει κάποια θέση στα ψηφοδέλτιά του. Η δε κ. Τζάκρη του Πασοκ, αφού ψήφισε καί τα τρία! μνημόνια, συναντάται με τον πρόεδρο Τσίπρα, στηρίζοντας κι αυτή τον Σύριζα, μήπως κι αυτή τρυπώσει κάπου.
Να τις χαιρόμαστε λοιπόν αυτές, τον Συριζα που δεχεται και συνομιλεί μαζί τους και τη σαπίλα του πολιτικού μας συστήματος που ανακυκλώνεται.

Last edited:
Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Υπαρχει καμμια επισημη ανακοινωση του Συριζα για τις κυριες ή απλα λεμε για να λεμε,οπως και στην περιπτωση της Κατσελη?

Στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι’ αυτό τάσσομαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες με σκοπό την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβέρνησης, καθώς η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας. Θεωρώ λοιπόν πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη.

Να βάλω και φωτό με το Βενιζέλο. Αλήθεια, στις πόσες υπερψηφίσεις μνημονίων γίνεσαι αντιμνημονιακός;

πως το πε και ο Σταθάκης σήμερα; Έχουμε προχωρημένες συζητήσεις με ξένα funds. Οι κακοί κερδοσκόποι στην αντιπολίτευση τώρα γίναν funds. Καταραμένη εξουσία, καταραμένο κεφάλαιο που πρέπει να το υπηρετήσεις.

Έχουμε βέβαια τα διαπιστευτηρια του Σύριζα στις περιφέρειες όπου στη μεν Αττική ο Σγουρός κομπορεύεται πως ο προϋπολογισμός που υπερψηφισε η παράταξη του Σύριζα είναι κατά 90% δικός του (μήπως ο πασόκος Σγουρός ήταν φιλολαϊκός και δεν το ξέρω;), στη μεν Δ. Μακεδονία υπερψηφίζεται από την παράταξη της ΝΔ και του Σύριζα.

Όσον αφορά τα συνδικαλιστικά στο Συνδικάτο Μετάλλου υποψήφιος με το Σύριζα είναι ο γνωστός Αλεβιζόπουλος (πρώην ΠΑΣΚΕ, αλλά αυτό δεν προκαλεί πλέον καμία εκπληξη) ο οποίος ουσιαστικά έλεγε ότι και οι χρυσαυγίτες, δηλαδή πως λόγω των υψηλών (!) μεροκαμάτων στη Ζώνη δε φέρνουν οι εφοπλιστές τα καράβια τους. Μέχρι και απεργοσπάστες του μάνεση βάλαν στο ψηφοδέλτιο, αλλά μετά το μαζέψαν. Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε δηλαδή.

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8210234&publDate=25/11/2014

Συζήταγα τις προάλλες με κάποιον που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλαβαίνετε λοιπόν όλοι σας, γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συζήταγα τις προάλλες με κάποιον που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλαβαίνετε λοιπόν όλοι σας, γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλάς με γρίφους γέροντα.

Μιλάς με γρίφους γέροντα.

Μάλλον εννοεί ότι ο ίδιος είναι αναρχοάπλυτος, οπότε μόλυνε και το Συριζαίο!

Δημήτρη, εμείς σε αγαπάμε και σου μιλάμε πάντως! Και δεν νιώθουμε μολυσμένοι! :flipout:

Ο ΣΥΡΙΖΑ πλεον ειναι η επομενη κυβερνηση και σιγουρα θα πολιορκηθει απο καιροσκοπους της πολιτικης και οχι μονο. Στα media να δειτε τι πανηγυρι θα γινει. Ο ΔΟΛ εχει παρει τις αποφασεις του εδω και μηνες. Ηδη τα πρωτα δειγματα φαινονται σε αρθρα. Το πως θα το χειριστει ολο αυτο η Κουμουνδουρου θα εχει ενδιαφερον. Μεχρι τοτε εχει πλακα να χαιρεται καποιος αριστερος για ενα θετικο αρθρο των Νεων και να το αναπαραγει τυπου "οριστε ακομη και τα νεα το γραφουν". Να λυπαται θα επρεπε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πλεον ειναι η επομενη κυβερνηση και σιγουρα θα πολιορκηθει απο καιροσκοπους της πολιτικης και οχι μονο. Στα media να δειτε τι πανηγυρι θα γινει. Ο ΔΟΛ εχει παρει τις αποφασεις του εδω και μηνες. Ηδη τα πρωτα δειγματα φαινονται σε αρθρα. Το πως θα το χειριστει ολο αυτο η Κουμουνδουρου θα εχει ενδιαφερον. Μεχρι τοτε εχει πλακα να χαιρεται καποιος αριστερος για ενα θετικο αρθρο των Νεων και να το αναπαραγει τυπου "οριστε ακομη και τα νεα το γραφουν". Να λυπαται θα επρεπε.
Εδώ και πολλά χρόνια που γράφουμε εδώ, δεν νομίζω κάποιος Αριστερός που αναπαράγει κάτι που γράφουν τα ΝΕΑ ή in.gr, να χαίρεται. Το θέμα είναι πόσο λυπούνται αυτοί που το παίζουν αριστεροί και συμμαχούν με τα φασιστάκια για προσωπικό τους όφελος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο Συριζαίος με τον οποίο μιλούσες ήμουνα εγώ;

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

(Ρε μην μιλάς μαζί μου, είμαι τρολ όταν θίγω τα εθνικά θέματα)

Status
Not open for further replies.