Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Ε τοτε ειναι λαμπρη ευκαιρια να το κλεισουμε το νημα μιας και δεν εχουμε τιποτα αλλο να πουμε.

Υπαρχουν 2 λογικες.
Αυτη που υποδεικνυει να μιλαμε για να πουμε κατι και η αλλη που λεει να μιλαμε οταν εχουμε κατι να πουμε.
Εγω ειμαι της δευτερης.
Δεν μπορω να υποχρεωσω κανεναν να μετατοπιστει απο την πρωτη στη δευτερη...

Μιλάς γενικά Χρήστο για τους πολιτικούς ή αναφέρεσαι στις κουβέντες που κάνουμε στο φόρουμ? Η ταυτόχρονη χρήση α' και γ' πληθυντικού με μπέρδεψε..:smile:

Είναι το λεγόμενο σχήμα κατά το νοούμενον: πώς λέμε ο κόσμος χτίζουν εκκλησιές :p

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Είναι το λεγόμενο σχήμα κατά το νοούμενον: πώς λέμε ο κόσμος χτίζουν εκκλησιές :p

"Θα φέρω ξηρούς καρποί", "μπες από την κυρία είσοδος" κ.λπ. κ.λπ. ! :flipout:

Υπαρχει και η λογικη του "κουβεντα να γινεται" οπως γινεται σε ενα καφενειο ή σε μια ομαδα ανταλλαγης αποψεων.

Συνηθως ειναι καλο να ακους τον αλλον οτι και να εχει να σου πει αλλα ειτε απαγορευοντας του να μιλαει ειτε με το να τον προσβαλλεις δεν νομιζω οτι προκειται ποτε να τον πεισεις για τις θεσεις που πιστευεις οτι ειναι ορθες.

Υπαρχουν 2 λογικες.
Αυτη που υποδεικνυει να μιλαμε για να πουμε κατι και η αλλη που λεει να μιλαμε οταν εχουμε κατι να πουμε.
Εγω ειμαι της δευτερης.
Δεν μπορω να υποχρεωσω κανεναν να μετατοπιστει απο την πρωτη στη δευτερη...

Καλά..πέρασε να πληρώσεις τώρα ένα χαρατσάκι για χρήση της υπογραφής μου επί ματαίω!! Δεν θα το κάνουμε Αμέρικαν Μπαρ εδώ μέσα...:D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα παιδία παίζει...:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Όχι μπρε, αυτό που λες έχει να κάνει με τη χρήση λανθασμένης πτώσης στο όνομα, ως υποκείμενο ή αντικείμενο. Το άλλο που λέω είναι πραγματικό σχήμα, διαφοροποίησης του προσώπου του ρήματος, ιδίως στον αριθμό, από τον αριθμό του υποκειμένου του.

Καλά..πέρασε να πληρώσεις τώρα ένα χαρατσάκι για χρήση της υπογραφής μου επί ματαίω!! Δεν θα το κάνουμε Αμέρικαν Μπαρ εδώ μέσα...:D

Τα παιδία παίζει...:D

Φτουουου, την πατησαμε.
Φανταζομαι θα μας κανετε μια ευκολια εεεε?
100 δοσεις ας πουμε?:flipout:

Υπαρχει και η λογικη του "κουβεντα να γινεται" οπως γινεται σε ενα καφενειο ή σε μια ομαδα ανταλλαγης αποψεων.

Ειναι η πρωτη απο τις 2 περιπτωσεις που ανεφερα...Στην ομαδα ανταλλαγης αποψεων αντιθετα ,υπαρχουν αποψεις. Δεν ειναι αυτοσκοπος το κουβεντα να γινεται.

Συνηθως ειναι καλο να ακους τον αλλον οτι και να εχει να σου πει..

Συνηθως το κανω. Προφανως μεσα στο συνηθως δεν περιλαμβανονται περιπτωσεις που καποιος θελει ας πουμε να μου βρισει την οικογενεια, ή να προωθησει ρατσιστικες θεσεις, ή να διαστρεβλωσει την αληθεια, ή...χιλιαδυο . Καθενας μας εχει ενα φιλτρο για να φιλτραρει τετοιες...πληροφοριες.

... ειτε απαγορευοντας του να μιλαει ειτε με το να τον προσβαλλεις δεν νομιζω οτι προκειται ποτε να τον πεισεις για τις θεσεις που πιστευεις οτι ειναι ορθες.

Σαφως και δεν απαγορευω σε κανεναν να μιλαει, μαλλον μπερδευτηκες.
Αν ο αλλος θεωρει προσβολη την κριτικη μου στις θεσεις του μπορει να βγει και να μου πει που ειναι λανθασμενη αυτη. Εκτος και αν θελει αυτος να μου απαγορευσει αυτη την κριτικη και το κανει πλαγιως λεγοντας μου οτι εγω του απαγορευω να μιλαει.Ή εκτος και αν μονο ο αλλος εχει δικαιωμα λογου και κανεις δεν εχει δικαιωμα αντιλογου.

Τελος δεν ειμαι τοσο ρομαντικος που να πιστευω οτι μπορω να μεταπεισω τους παντες για τις θεσεις που θεωρω ορθες. Υπαρχουν και οι αμετανοητοι.

Μα καλά... εσύ ζήτησες ονόματα ! Γιατί το έκανες τότε? lol

Αμεσως να καταδειξεις μια αλλαγη αποψης κι εσυ.

Αφου το κανουμε ολοι.

Α'στο καλο, ευθυμησαμε μεσημεριατικα...
Εδωσα μια ευκαιρια στον ανθρωπο να ξαλαφρωσει και να πει αυτα που κραταει μεσα του.
Αν δεν εξεπλαγην που δεν το εκανε σημαινει και οτι αλλαξα αποψη για κατι?
Οπως θελει ο καθενας τα ερμηνευει. Και μονο αυτα που θελει να ερμηνευσει.
Για τα υπολοιπα, σιωπη...

Α'στο καλο, ευθυμησαμε μεσημεριατικα...
Εδωσα μια ευκαιρια στον ανθρωπο να ξαλαφρωσει και να πει αυτα που κραταει μεσα του.
Αν δεν εξεπλαγην που δεν το εκανε σημαινει και οτι αλλαξα αποψη για κατι?
Οπως θελει ο καθενας τα ερμηνευει. Και μονο αυτα που θελει να ερμηνευσει.
Για τα υπολοιπα, σιωπη...

Κανεις ακριβως αυτο που μου ειχες πει πριν λιγο καιρο να μην κανω στους αλλους ;-)

Μπααα

Δεν εννοω απο το τελευταιο σου ποστ, αλλα τα τελευταια (λιγα)

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Μπααα

Δεν εννοω απο το τελευταιο σου ποστ, αλλα τα τελευταια (λιγα)

Ναι αλλα εγω πραγματικα δε μπορω να θυμαμαι ολα οσα σου εχω πει.
Οποτε αν θες οντως να σου απαντησω μου λες σε τι αναφερεσαι.
Αν οχι, δεν πειραζει εσυ να'σαι καλα!
Ειπαμε για τις 2 κατηγοριες στην προηγουμενη σελιδα.
Δεν εχω ορεξη να τα ξαναπω και να μου ζηταει κι αλλα χαρατσια ο Χατζ...

Μα δεν ζητησα να μου απαντησεις σε κατι.

Anyway, ειμαστε εκτος θεματος

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απο ωραια ταινια εμπνευστηκε η Ζωιτσα και εκανε παλι event στην βουλη.

...
...

Σε ευχαριστώ, καλοσύνη σου... Δεν μπορείς να φανταστείς όμως, πόση ζημιά κάνει στο κύρος των γραπτών σου, δηλωσεις σαν την παραπάνω... Ισως δεν θα έπρεπε καν να ασχοληθώ όταν εξ'αρχής ρώτησες για τα ονόματα... Ε, σιγά σιγά μαθαίνω κι εγώ... :))

Ονόματα ξέρει μόνο η Ασφάλεια και οι ρουφιάνοι....

οπότε του δίνω κάποιο δίκιο ίσως του galen....

Status
Not open for further replies.