Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Άρης Βασιλόπουλος μίλησε στο ertopen.gr και για τη στάση των media στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας. "Η εικόνα που βγαίνει στα media είναι πολλές φορές διαστρεβλωμένη. Κάποιοι θέλουν να επιβάλουν το συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο υφαρπάζει έξι στρέμματα και κατά την εκτίμηση μας συνδέεται και με διάφορα άλλα πράγματα που θέλουν να γίνουν στην περιοχή. Υπάρχει μια ολόκληρη έκταση γύρω από το γήπεδο την οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν εμπορικά".

Στη συνέχεια δήλωσε πως η ΑΕΚ πρέπει να χτίσει στον χώρο που της ανήκει με σεβασμό στους συντελεστές δόμησης της περιοχής, κάτι, βεβαίως, το οποίο συμβαίνει και στο σχέδιο της "Αγιάς Σοφιάς" στο οποίο ο συντελεστής δόμησης είναι μικρότερος από τον μέσο όρο της περιοχής: "Η θέση της ΑΕΚ είναι εδώ, στο χώρο που της ανήκει... Αυτό πρέπει να γίνει όμως στο οικόπεδο της με σεβασμό στους συντελεστές δόμησης. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να περιορίσει το μέγεθος του γηπέδου στα όρια του οικοπέδου της".

Ο Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να μην γίνει εφικτή η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στο οικόπεδο που της ανήκει, προτείνοντας να κατασκευαστεί το γήπεδο σε άλλο περιοχή: "Να συζητήσουμε τις εναλλακτικές που θα μπορούσαν να υπάρξουν αν δεν μπορέσει η ΑΕΚ εντός του οικοπέδου της να φτιάξει ένα πραγματικά μεγάλο γήπεδο όπως η ίδια θέλει. Είχαν προταθεί και παλιότερα κάποιες εκτάσεις όπως είναι εκείνη στην πρώην Renault όπου στεγάζονται σήμερα κάποια σχολεία…"

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τον τρόπο που διευκόλυνε η τοπική κοινωνία τον Ολυμπιακό σε ότι αφορά τη στέγαση του συλλόγου του Πειραιά: "Θέλουμε δηλαδή ισονομία απέναντι στην παρανομία; Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν άλλη λογική, δε νομίζω να σκέφτονται έτσι... Νομίζω πως με αυτά τα δεδομένα δεν θα μπορούσα ποτέ να εκλεγώ Δήμαρχος στον Πειραιά".

Ο κος Βασιλοπουλος βγηκε με την υποστηριξη του ΣΥΡΙΖΑ μπορειτε να μου πειτε τι εννοει με την τελευταια παραγραφο; Οι οπαδοι του Ολυμπιακου με ποια λογικη σκεφτονται; Ποια ειναι τα δεδομενα συμφωνα με τα οποια δεν θα μπορουσε να βγει δημαρχος στον Πειραια;

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ενώ οι έλληνες ?
... το ίδιο δε συμβαίνει ?
Γιατί άλλωστε υπάρχει θέμα σε "ευαίσθητες" περιοχές όπωςπχ η θράκη. Ποτε δεν μπόρεσαν (και δυστυχώς δεν θα μπορέσουν και στο μέλλον κατά πως δείχνουν τα πράγματα) να ενσωματωθούν πραγματικά οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί.

Βρε Μήτσε, το πρόβλημα( αν μπορεί κανείς να το πει έτσι) είναι πως οι ίδιοι
οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί δεν θέλουν ενσωμάτωση σε οποιαδήποτε δυτική χώρα
βρίσκονται...Ειδικότερα στον ελλαδικό χώρο "οφείλουν"
να το κάνουν ώστε να υπάρχει έρισμα να εγύρονται κατά καιρούς αξιώσεις από την μαμά Τουρκία..

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Βρε Μήτσε, το πρόβλημα( αν μπορεί κανείς να το πει έτσι) είναι πως οι ίδιοι
οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί δεν θέλουν ενσωμάτωση σε οποιαδήποτε δυτική χώρα
βρίσκονται...Ειδικότερα στον ελλαδικό χώρο "οφείλουν"
να το κάνουν ώστε να υπάρχει έρισμα να εγύρονται κατά καιρούς αξιώσεις από την μαμά Τουρκία..

Ακριβώς αυτό!

Στην περίπτωσή τους μάλιστα υπάρχει και το ιδιαίτερα ενεργητικό προξενείο στην Κομοτηνή που δεν κάνει άλλη δουλειά από να τους "ξεσηκώνει" τα μυαλά ακόμη περισσότερο.
Βάλε και τα τραγικά λάθη των προηγούμενων κυβερνήσεων που εγκαταλείψανε τους Πομάκους στη μοίρα τους και συμπληρώνεται πλήρως η εικόνα.

Άρης Βασιλόπουλος μίλησε στο ertopen.gr και για τη στάση των media στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας. "Η εικόνα που βγαίνει στα media είναι πολλές φορές διαστρεβλωμένη. Κάποιοι θέλουν να επιβάλουν το συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο υφαρπάζει έξι στρέμματα και κατά την εκτίμηση μας συνδέεται και με διάφορα άλλα πράγματα που θέλουν να γίνουν στην περιοχή. Υπάρχει μια ολόκληρη έκταση γύρω από το γήπεδο την οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν εμπορικά".

Στη συνέχεια δήλωσε πως η ΑΕΚ πρέπει να χτίσει στον χώρο που της ανήκει με σεβασμό στους συντελεστές δόμησης της περιοχής, κάτι, βεβαίως, το οποίο συμβαίνει και στο σχέδιο της "Αγιάς Σοφιάς" στο οποίο ο συντελεστής δόμησης είναι μικρότερος από τον μέσο όρο της περιοχής: "Η θέση της ΑΕΚ είναι εδώ, στο χώρο που της ανήκει... Αυτό πρέπει να γίνει όμως στο οικόπεδο της με σεβασμό στους συντελεστές δόμησης. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να περιορίσει το μέγεθος του γηπέδου στα όρια του οικοπέδου της".

Ο Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να μην γίνει εφικτή η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στο οικόπεδο που της ανήκει, προτείνοντας να κατασκευαστεί το γήπεδο σε άλλο περιοχή: "Να συζητήσουμε τις εναλλακτικές που θα μπορούσαν να υπάρξουν αν δεν μπορέσει η ΑΕΚ εντός του οικοπέδου της να φτιάξει ένα πραγματικά μεγάλο γήπεδο όπως η ίδια θέλει. Είχαν προταθεί και παλιότερα κάποιες εκτάσεις όπως είναι εκείνη στην πρώην Renault όπου στεγάζονται σήμερα κάποια σχολεία…"

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τον τρόπο που διευκόλυνε η τοπική κοινωνία τον Ολυμπιακό σε ότι αφορά τη στέγαση του συλλόγου του Πειραιά: "Θέλουμε δηλαδή ισονομία απέναντι στην παρανομία; Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν άλλη λογική, δε νομίζω να σκέφτονται έτσι... Νομίζω πως με αυτά τα δεδομένα δεν θα μπορούσα ποτέ να εκλεγώ Δήμαρχος στον Πειραιά".

Ο κος Βασιλοπουλος βγηκε με την υποστηριξη του ΣΥΡΙΖΑ μπορειτε να μου πειτε τι εννοει με την τελευταια παραγραφο; Οι οπαδοι του Ολυμπιακου με ποια λογικη σκεφτονται; Ποια ειναι τα δεδομενα συμφωνα με τα οποια δεν θα μπορουσε να βγει δημαρχος στον Πειραια;

Οποιος εμπλεκει τα οπαδικα του μικροσυμφεροντα με την πολιτικη,το μονο που κανει ειναι να συντηρει το υπαρχον συστημα,ο Βασιλοπουλος προφανως λεει τα αυτονοητα δεν θα ισοψηφισουμε τυχον παλιες παρανομιες με νεες αλλα θα παμε μπροστα,χωρις νεες παρανομιες,δηλαδη δεν γινεται ας πουμε να πηρε γηπεδο ο ταδε με αδιαφανεις διαδικασιες και για να μαστε δικαιοι να το κανουμε και με ολες τις υπολοιπες ομαδες,και για μενα ας ξαναανοιχτουν φακελοι για τυχον παλιες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ειχα βρεθει πριν λιγα χρονια σε ενα καραβι εμπορικο (ελληνα εφοπλιστη :bigcry: ) στο LA.

Την μερα λοιπον που τελειωσα την δουλεια για την οποια ειχα παει, λεω στον καπετανιo, "ΚαπταΜιχαλη θα παμε καμια βολτιστα εξω να δουμε λιγο LA?"

Αφου μου εριξε ενα βλεμα σαν να του ειπα να παμε κολυμπωντας στην Ελλαδα, μου ειπε:

"Εγω αγορι μου, δινω 3 χιλιαρικα τον μηνα στο κομμα. Ποδι στο κεντρο του καπιταλισμου δεν θα πατησω".

Πραγματι, δεν ηρθε εξω. Αυτος ηταν ενας κανονικος αριστερος

Και λιγο τρολλαρισμα: Ειχε μισθο 9 χιλιαρικα... και ηταν συνταξιουχος.
Αυτο δενει με καποια αιτηματα καποιων απεργουντων σημερα...

Συμπερασμα: ο ελληνας εφοπλιστης πληρωνει καλα!

Υποκριτικη η σταση ζωης του ΚαπταΜιχαλη...Σαν αριστερος που δηλωνε θα επρεπε να ηταν μουτσος σε καποιο ανεμοδαρμενο καταστρωμα και οχι να διαφεντευει τις τυχες των οπαδων του στυγνου καπιταλισμου...
Πως τα φερνει η ζωη τελικα..!

Νομιζω οτι αυτο ειναι το ρεζουμε της βιωματικης εμπειριας ...

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ειχα βρεθει πριν λιγα χρονια σε ενα καραβι εμπορικο (ελληνα εφοπλιστη :bigcry: ) στο LA.

Την μερα λοιπον που τελειωσα την δουλεια για την οποια ειχα παει, λεω στον καπετανιo, "ΚαπταΜιχαλη θα παμε καμια βολτιστα εξω να δουμε λιγο LA?"

Αφου μου εριξε ενα βλεμα σαν να του ειπα να παμε κολυμπωντας στην Ελλαδα, μου ειπε:

"Εγω αγορι μου, δινω 3 χιλιαρικα τον μηνα στο κομμα. Ποδι στο κεντρο του καπιταλισμου δεν θα πατησω".

Πραγματι, δεν ηρθε εξω. Αυτος ηταν ενας κανονικος αριστερος

Και λιγο τρολλαρισμα: Ειχε μισθο 9 χιλιαρικα... και ηταν συνταξιουχος.
Αυτο δενει με καποια αιτηματα καποιων απεργουντων σημερα...

Ξέρεις πόσες ιστορίες ξέρω με τυπάκους που δουλεύουν σε πολυεθνικές σε πόστα αμφιβολου ηθικής και νομιμότητας και υποστηρίζουν την κυβέρνηση "γιατί πρέπει να καθαρίσει ο τόπος από τους δημόσιους " και "πρέπει να κάνουμε (εννοώντας κάνετε) θυσίες ";
Αυτή η κουβέντα όμως του στυλ "ξέρω κάποιους " δεν λέει κάτι.....

Συμπερασμα: ο ελληνας εφοπλιστης πληρωνει καλα!

Υποκριτικη η σταση ζωης του ΚαπταΜιχαλη...Σαν αριστερος που δηλωνε θα επρεπε να ηταν μουτσος σε καποιο ανεμοδαρμενο καταστρωμα και οχι να διαφεντευει τις τυχες των οπαδων του στυγνου καπιταλισμου...
Πως τα φερνει η ζωη τελικα..!

Νομιζω οτι αυτο ειναι το ρεζουμε της βιωματικης εμπειριας ...

To συμπερασμα, η ρεζουμε της παραπανω βιωματικης εμπειριας, ενα ειναι αλλα αν το γραψω, θα ειναι και τελευταιο πραγμα που θα γραψω στο φορουμ.

Ενα αλλο συμπερασμα ειναι οτι οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες

Μεγαλα παιδια ειμαστε..Στην νυχτα δουλευουμε...Μπορουμε νομιζω να διαχειριστουμε ψυχραιμα οτι και να γραψεις...

To συμπερασμα, η ρεζουμε της παραπανω βιωματικης εμπειριας, ενα ειναι αλλα αν το γραψω, θα ειναι και τελευταιο πραγμα που θα γραψω στο φορουμ.

Δεν χρειάζεται. Υπάρχουν και άλλοι που κατάλαβαν διαφορετικό ρεζουμέ από αυτά που κοουτάρισες. Οπότε...all well.

Οποιος εμπλεκει τα οπαδικα του μικροσυμφεροντα με την πολιτικη,το μονο που κανει ειναι να συντηρει το υπαρχον συστημα,ο Βασιλοπουλος προφανως λεει τα αυτονοητα δεν θα ισοψηφισουμε τυχον παλιες παρανομιες με νεες αλλα θα παμε μπροστα,χωρις νεες παρανομιες,δηλαδη δεν γινεται ας πουμε να πηρε γηπεδο ο ταδε με αδιαφανεις διαδικασιες και για να μαστε δικαιοι να το κανουμε και με ολες τις υπολοιπες ομαδες,και για μενα ας ξαναανοιχτουν φακελοι για τυχον παλιες...
Αρα ο κος Βασιλοπουλος -Ο δεν κανει για δημαρχος Πειραια - παραδεχεται οτι το Καραισκακη ειναι μια απατη...μια παλια παρανομια.. ελπιζω να κινηθει ως Ελλην πολιτης και δημαρχος πια με τον ΣΥΡΙΖΑ(αν και θα επερεπε να το ειχε κανει χρονια τωρα) εναντιον της ΠΑΕ Ολυμπιακος που εφαγε το σταδιο Καραιςκακη και θνα ζητησει να ανοιχθει ο φακελος ....Αληθεια ομως απο 2004 εως σημερα εχει γινει απο τον ΣΥΡΙΖΑ καποια καταγγελια για την ΑΠΑΤΗ-Καραισκακη ; Εχει καταθεσει μυνητηρια αναφορα;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ενα αλλο συμπερασμα ειναι οτι οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες
Ντινο για να μην ΣΠΤΜΣΠ φροντισε απλα να μην DFTGMFTOAATROTW

Ακριβως Χρηστο ουτε εγω εχω καταλαβει τι συμβαινει...

Βρε παιδιά, όλοι καλοί είμαστε δεν χρειάζεται να μαλώνουμε στο προσωπικό...

Και καλά, κανένας καβγάς που και που, καλό κάνει χειμώνας είναι.
Να μη πικρενόμαστε δεν πρέπει.

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Βρε παιδιά, όλοι καλοί είμαστε δεν χρειάζεται να μαλώνουμε στο προσωπικό...

Και καλά, κανένας καβγάς που και που, καλό κάνει χειμώνας είναι.
Να μη πικρενόμαστε δεν πρέπει.

Να πικραθουμε γιατι;...Δεν υπαρχει λογος....

No worries mate, δεν εισαι ο μονος ;)

Ξερω ομως οτι ξερεις τη γνωστη ρηση περι του ανικητου μιας ιδιοτητας.

Οποτε, τι σε νοιαζει; Shit happens all the time.

Ξερω και μια αλλη ρηση που λεει "ολα στην ωρα τους" της οποιας ειμαι και οπαδος...
Αλλα ειμαστε off topic

Το κακο για οποιον τον φανε οι κοτες ειναι οτι (βασει του παραπανω) δεν θα ξερει αν την επαθε γιατι ανακατευτηκε με τα πιτουρα, η επειδη ηταν εξαρχης πιτουρο.

Οσο για το ποστ μου που κουοταρισες οφειλω να πω οτι αυτο ηταν ΕΝΑ απο τα συμπερασματα που βγαινουν απο τα υπογραμμισμενα και οχι υποχρεωτικα το μηνυμα που ηθελες εσυ να περασεις. Πιστευα οτι ηταν προφανες αυτο, αλλα ποτε δεν πρεπει κανεις να ειναι σιγουρος.

Status
Not open for further replies.