Ε εντάξει οι Σύριοι κάνουν 22 μέρες απεργία πείνας στο σύνταγμα...
...
Το πραγματικό γαϊδούρι της υπόθεσης πάντως είναι αυτός που πήγε και έφαγε πορτοκάλια δίπλα στους Σύριους και πέταξε και τις φλούδες στο πεζοδρόμιο ακριβώς δίπλα τους.
/QUOTE]
Επίσης κάπου εκεί δίπλα εθεάθει και σκόρπια ζάχαρη άχνη από πρώιμους κουραμπιεδες και υπολείμματα απο ενα πακο φρυγανιες, δε ξέρω αν φαίνεται στη φωτό, οπότε ας σταματήσουν οι Σύριοι πρόσφυγες να μαγαριζουν τις πλατείες μας με τις δήθεν απεργίες πείνας τους.
Τώρα είναι εποχή για στολισμένες βιτρίνες και χοντροκοκκινους αγιοβασηλιδες το λέει κι ο Άδωνις. Αμε στο καλό Σύριοι, θα σας κανει μια περιποιημένη πίτα η Ευγενία για το καλό κατευόδιο, να μας αδειασετε τη γωνιά γιατί θα αρχίσουν και οι εορταστικές προσφορές στα μαγαζά...
Αλήθεια γιατί δε συγχωνευουμε όλα τα νήματα συζήτησης, να μιλάμε ταυτόχρονα για τα παιδιά του Τσίπρα, τον Μιχελογιαννακη, αν κάνουν αρκετά αυστηρή απεργία πείνας οι Σύριοι ή αν έχουν εξαχρειωθει πλήρως οι έλληνες δεξιοί και έχουν κανει τη γαϊδουριά επιστήμη;
Είναι ο καλύτερος δείκτης για το που παει η Ελλάδα.
Προς Θεού, τη ΝΔ θα την αφήσουμε εκτός συζήτησης.
Κι αν θεωρείται το μπαν τιμωρία στους ασεβείς, δηλαδή να μη μπορω καθημερινά να απολαυσω αυτά τα πνευματικά διαμάντια που γράφονται εδώ μέσα και να χαλαω τη ροή αστεϊσμων, ας το πιω κι αυτό το πικρό ποτήρι...
Επίσης κάπου εκεί δίπλα εθεάθει και σκόρπια ζάχαρη άχνη από πρώιμους κουραμπιεδες και υπολείμματα απο ενα πακο φρυγανιες, δε ξέρω αν φαίνεται στη φωτό, οπότε ας σταματήσουν οι Σύριοι πρόσφυγες να μαγαριζουν τις πλατείες μας με τις δήθεν απεργίες πείνας τους.
Τώρα είναι εποχή για στολισμένες βιτρίνες και χοντροκοκκινους αγιοβασηλιδες το λέει κι ο Άδωνις. Αμε στο καλό Σύριοι, θα σας κανει μια περιποιημένη πίτα η Ευγενία για το καλό κατευόδιο, να μας αδειασετε τη γωνιά γιατί θα αρχίσουν και οι εορταστικές προσφορές στα μαγαζά...
Ε εντάξει οι Σύριοι κάνουν 22 μέρες απεργία πείνας στο σύνταγμα...
...
Το πραγματικό γαϊδούρι της υπόθεσης πάντως είναι αυτός που πήγε και έφαγε πορτοκάλια δίπλα στους Σύριους και πέταξε και τις φλούδες στο πεζοδρόμιο ακριβώς δίπλα τους.
/QUOTE]
Όχι μόνο ο Άδωνις
http://tvxs.gr/news/blogarontas/o-tsaoysopoylos-thelei-na-pane-sto-diaolo-oi-syrioi-prosfyges
Νικο απο οταν ξεκινησε την απεργια πεινας εχει παρει 1.5 κιλο.
Παρεπιπτόντως, αίσθησή μου και μόνο, είναι πως το παρόν θρεντ άνοιξε ακριβώς διότι όποτε γραφόταν κάτι για τον Σύριζα στο δίπλα θέμα αμέσως αντιιμετωπιζόταν ως κακεντρεχές γιατί ο Σύριζα δεν κυβερνάει κλπ κλπ...
Ιασωνα ξαναγυρνα και διαβασε τα πρωτα ποστ,γιατι η αισθηση σου ειναι λανθασμενη.
Το νημα το ανοιξε συριζαιος,για να γινει κριτικη και κουβεντα για τις θεσεις του Συριζα.
Αμφιβάλεις ότι για κάποιον μπορεί να είναι αυτός ο λόγος;
Εγώ να σου πω την αλήθεια, όχι.
Αν συμπεράνω από το ποσοστό της ΧΑ...
Ιασωνα ξαναγυρνα και διαβασε τα πρωτα ποστ,γιατι η αισθηση σου ειναι λανθασμενη.
Το νημα το ανοιξε συριζαιος,για να γινει κριτικη και κουβεντα για τις θεσεις του Συριζα.
Το οτι η κουβεντα κατεληξε στα αβαπτιστα του Τσιπρα,στα σου'πα μου'πες που ειπε καποιος,καπου,καποτε,σε υποθεσεις που βαφτιζοντα πραγματικοτητες και τα λοιπα ψαχτο αλλου και κυριως οχι σε ψηφοφορους-υποστηρικτες-συμπαθουντες του συριζα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.