Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;
Ωραια, αλλα το ερωτημα που παραμενει ειναι (και ας το ειδικευσουμε λιγακι για να μην πλατειαζουμε)
Απο τους βουλευτες της ΝΔ για παραδειγμα που εχουν ψηφισει τα τελευταια χρονια ολα τα μετρα και εχουν επικυρωσει ολες τις συμφωνιες ξεπουληματος της χωρας, ποιοι ειναι οι πατριωτες? Και τι τους καθιστα πατριωτες?
ΟΚ, πρωτα να σου πω κατι που να ξεκαθαριζει τα πραγματα. Λεγοντας "πατριωτικη δεξια" μην νομιζεις οτι προερχομαι απο καμμια δεξα παραδοσιακη οικογενεια. Γεννηθηα μεγαλωσα και πολιτευτηκα σε καθαρα αριστερη οικογενεια οπου καθε μια απο τις γιαγιαδες μου εχασε εν απαιδι στον πολεμο και ο πατερας μου βγηκε με την Εαμ απο τα δεκαεξι συν αλλα και αλλα που δεν εχουν σχεση με το νημα.
Μεχρι τα 90ς ερχομουν Ελλαδα και ψηφηζα και γω Πασοκ τρομαρα μου. Μετα γνωρησα αλλα προσωπα πραγματα και καταστασεις που μου εδειξαν διαφορα και αλλαξα τελειως πορεια. Θεωρω οτι πολλοι απο τους ανθρωπους της αριστερας ηταν επισης πατριωτες και πολεμησαν για την Ελλαδα.
Ενταξει μεχρι εδω ;
Τωρα ποιους βουλευτες της Ν Δ θεωρω πατριωτες σχετικα με ολους αυτους που ψηφησαν το μνημονειο.
Πρωτον πιστευω οτι ο Σαμαρας ειναι κουφαλα με τον τροπο που αγκιστρωνεται στην καρεκλα και βαζει ανθρωπους φυλακη και σκανδαλα για διαφθορα περνουν στο ντουκου επειδη δεν ειναι υψηλης πιστοτητος, Τον ειχα για κουφαλα γιατι ηταν φυγοστρατος , γιατι εκανε και διαφορες προδωσιες στο ιδιο του το κομμα, και εγινε ο εκλεκτος της πακοσμιας κυβερνησης,. Αλλα δεν τον ειχα τοσο ικανο να φερνει τα πανω κατω.
Νομιζω οτι μεσα στην κυβερνηση βρεθηκαν καποιοι που ειναι πατριωτες αλλα παγιδευτηκαν τελειως μπροστα σε τετελεσμενα γεγονοτα.
Πιστευω οτι παρα την υστερια του ο Γεωργιαδης ο Βοριδης η οι αλλοι που ηρθαν απο το Λαος, αλλα και καποιοι σαν τον Μπαλτακο, νομιζω οτι δεν ηθελαν το κακο που χτυπησε με το μνημονιο, αλλα βρεθηκαν μπρος σάυτο την ευθυνη. Προσωπικα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση τους.
Αλλοι αποχωρησαν, αλλοι πηγαν στα ακρα. Αλλα η ουσια ειναι αυτη. Δεν εχω καταλογο για να σου δωσω ονοματα ουτε ειμαι αισιοδοξος οτι θα πετυχει αυτο που λεω.
Απλα...ελπιζω κατι να γινει το καλυτερο με νεους ανθρωπους.
Αυτο που βλεπω ειναι... Ο Δημου θα γινει ΠτΔ, η κυβερνηση θα κυβερνησει μεχρι τελους, και μετα θα ερθει ο Τσιπρας.
(Οχι δεν ειναι στο Νοστραδαμο)
Βλεπεις εγω σου απαντω, εσυ δεν μου απαντησες αλλα δεν πειραζει.