Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
@ cicadelic ranger:
Αυτό το dieu et mon droit της υπογραφής σου, έχει καμιά σχέση με το μοναρχικό των βρετανών στραταίων, god and my right ή πρόκειται περί απλής (!) συνωνυμίας;
Το λέω γιατί μπορεί ευκόλως να εξηγεί το κόμμα που θα ψήφιζες....

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Εχεις δικιο κατα ημιση...γιατι θα χρειαστει και ο Ανελ.

Για τον φιλο που λεει οτι η ΝΔ ειναι το προβλημα. Μιλαω εκτως κομματισμου και εκτος δυναστειων. Εξω ολες αυτες οι οικογενειες που εχουν κανει την πολιτικη τσιφλικι τους.
Αλλα αυτο δεν εξαρταται μονο απο τα κομματα αλλα και απο την ομονοια των Ελληνων. Και το ξεπερασμα ολων αυτων των κομματικων μικροσυμφεροντων.

Μα η ΝΔ ειναι οι τσιφλικάδες ιδεολογικά τίποτα παραπάνω .σε όλες τις εκφάνσεις .Θα χαιροντουσαν αν υπήρχε τουρκοκρατία.Δεν εχουν ξεπεράσει ακόμα το σοκ της έλλειψης του σουλτάνου ,γι αυτό άμα βρουν κάποιον που του μοιάζει προσκυνούν

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

@ cicadelic ranger:
Αυτό το dieu et mon droit της υπογραφής σου, έχει καμιά σχέση με το μοναρχικό των βρετανών στραταίων, god and my right ή πρόκειται περί απλής (!) συνωνυμίας;
Το λέω γιατί μπορεί ευκόλως να εξηγεί το κόμμα που θα ψήφιζες....

Εχει απολυτα, αλλα δεν ειναι "god and my right" ετσι το λεγαν οι Βρετανοι στρατιωτες, ειναι στα γαλικα στον θηραιο Dieu et mon Droit. Και προερχεται απο τοθς Νορμανδους και το Γουλιελμο το κατακτητη. Εχει σχεση με την αποψη μου περι πεπρωμενου, αλλα αν εννοεις αν ειμαι μοναρχιστης οχι γιατι δεν πιστευω στις δυναστειες. Σε καλυψα ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Εχει απολυτα, αλλα δεν ειναι "god and my right" ετσι το λεγαν οι Βρετανοι στρατιωτες, ειναι στα γαλικα στον θηραιο Dieu et mon Droit. Και προερχεται απο τοθς Νορμανδους και το Γουλιελμο το κατακτητη. Εχει σχεση με την αποψη μου περι πεπρωμενου, αλλα αν εννοεις αν ειμαι μοναρχιστης οχι γιατι δεν πιστευω στις δυναστειες. Σε καλυψα ;

Oui.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Εγω δεν καταλαβαινω ποθεν προκυπτει το προθεμα πατριωτικη στην πατριωτικη δεξια.
Θες να μου εξηγησεις? Ποιοι ειναι οι πατριωτες δεξιοι πολιτικοι και τι πατριωτικο εχουν κανει τα τελευταια 70 χρονια? (Εκτος του οτι απομακρυναν τον κομμουνιστικον κινδυνο βεβαια. Σε αυτο θα συμφωνει και ο nikoskouklos φανταζομαι)
Πατριωτικη δεξια εννοω αυτην που δεν ειναι τσιρακι των αμερικανων η των Ευρωπιαων αλλα εχει σαν κυριο προβληματισμο το συμφερον των Ελληνων. Και οχι των συνασπισμων και των μπλοκ κλπ.

Για να μη με ρωτήσει και εμένα κανένας για το Location στο προφίλ μου!

Kingdom of rain = βασίλειο της βροχής = Ιωάννινα!

:flipout:

Βασιλικός (no pun intended) δεν είμαι αλλά η βροχή, ναι! ναι! το παραδέχομαι αναίσχυντα μου αρέσει! :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Πατριωτικη δεξια εννοω αυτην που δεν ειναι τσιρακι των αμερικανων η των Ευρωπιαων αλλα εχει σαν κυριο προβληματισμο το συμφερον των Ελληνων. Και οχι των συνασπισμων και των μπλοκ κλπ.

Ωραια, αλλα το ερωτημα που παραμενει ειναι (και ας το ειδικευσουμε λιγακι για να μην πλατειαζουμε)
Απο τους βουλευτες της ΝΔ για παραδειγμα που εχουν ψηφισει τα τελευταια χρονια ολα τα μετρα και εχουν επικυρωσει ολες τις συμφωνιες ξεπουληματος της χωρας, ποιοι ειναι οι πατριωτες? Και τι τους καθιστα πατριωτες?

Για να μη με ρωτήσει και εμένα κανένας για το Location στο προφίλ μου!

Kingdom of rain = βασίλειο της βροχής = Ιωάννινα!

Βασιλικός (no pun intended) δεν είμαι αλλά η βροχή, ναι! ναι! το παραδέχομαι αναίσχυντα μου αρέσει! :2thumb22sup:

Αν δε σου αρεσε, θα ειχες προβλημα εκει που μενεις.
Καλα ομως εκανες και το ξεκαθαρισες γιατι μαζι με τον βασιλικο (no pun intended) ποτιζεται κι η γλαστρα.:jester:

Ο Βύρων Πολύδωρας! :flipout:

ΒΤW μήπως το νήμα πρέπει να αλλάξει τίτλο και να το μετονομάσουμε σε "πολιτικές σκέψεις του ranger"?
Εννοώ ότι ξεφύγαμε από το θέμα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν δε σου αρεσε, θα ειχες προβλημα εκει που μενεις.
Καλα όμως εκανες και το ξεκαθαρισες γιατι μαζι με τον βασιλικο (no pun intended) ποτιζεται κι η γλαστρα.:jester:

EDIT το παγούρι να λες καλύτερα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Δεν υπαρχει τετοια δεξια.

Αν εννοεις τους ακροδεξιους του Καμμενου και του Μιχαλολιακου αυτοι εχουν σοβαρα προβληματα ρατσισμου και εκδηλου ναζισμου οι πρωτοι και ανυπαρξιας πολιτικης υποστασης οι δευτεροι.

Ισως για αυτο βγηκε ηδη μια εναλλακτικη ακροδεξιας προσεγγισης απο τον Μπαλτακο με τις Ριζες.

Αλλα οσο αυτοι οι τυποι μπερδευουν και κουκουλωνουν τον πατριωτισμο με την μισανθρωπια τους θα μενουν στο περιθωριο οπου και ανηκουν. Εχει αλλαξει ο κοσμος .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ωραια, αλλα το ερωτημα που παραμενει ειναι (και ας το ειδικευσουμε λιγακι για να μην πλατειαζουμε)
Απο τους βουλευτες της ΝΔ για παραδειγμα που εχουν ψηφισει τα τελευταια χρονια ολα τα μετρα και εχουν επικυρωσει ολες τις συμφωνιες ξεπουληματος της χωρας, ποιοι ειναι οι πατριωτες? Και τι τους καθιστα πατριωτες?

ΟΚ, πρωτα να σου πω κατι που να ξεκαθαριζει τα πραγματα. Λεγοντας "πατριωτικη δεξια" μην νομιζεις οτι προερχομαι απο καμμια δεξα παραδοσιακη οικογενεια. Γεννηθηα μεγαλωσα και πολιτευτηκα σε καθαρα αριστερη οικογενεια οπου καθε μια απο τις γιαγιαδες μου εχασε εν απαιδι στον πολεμο και ο πατερας μου βγηκε με την Εαμ απο τα δεκαεξι συν αλλα και αλλα που δεν εχουν σχεση με το νημα.

Μεχρι τα 90ς ερχομουν Ελλαδα και ψηφηζα και γω Πασοκ τρομαρα μου. Μετα γνωρησα αλλα προσωπα πραγματα και καταστασεις που μου εδειξαν διαφορα και αλλαξα τελειως πορεια. Θεωρω οτι πολλοι απο τους ανθρωπους της αριστερας ηταν επισης πατριωτες και πολεμησαν για την Ελλαδα.
Ενταξει μεχρι εδω ;

Τωρα ποιους βουλευτες της Ν Δ θεωρω πατριωτες σχετικα με ολους αυτους που ψηφησαν το μνημονειο.

Πρωτον πιστευω οτι ο Σαμαρας ειναι κουφαλα με τον τροπο που αγκιστρωνεται στην καρεκλα και βαζει ανθρωπους φυλακη και σκανδαλα για διαφθορα περνουν στο ντουκου επειδη δεν ειναι υψηλης πιστοτητος, Τον ειχα για κουφαλα γιατι ηταν φυγοστρατος , γιατι εκανε και διαφορες προδωσιες στο ιδιο του το κομμα, και εγινε ο εκλεκτος της πακοσμιας κυβερνησης,. Αλλα δεν τον ειχα τοσο ικανο να φερνει τα πανω κατω.

Νομιζω οτι μεσα στην κυβερνηση βρεθηκαν καποιοι που ειναι πατριωτες αλλα παγιδευτηκαν τελειως μπροστα σε τετελεσμενα γεγονοτα.
Πιστευω οτι παρα την υστερια του ο Γεωργιαδης ο Βοριδης η οι αλλοι που ηρθαν απο το Λαος, αλλα και καποιοι σαν τον Μπαλτακο, νομιζω οτι δεν ηθελαν το κακο που χτυπησε με το μνημονιο, αλλα βρεθηκαν μπρος σάυτο την ευθυνη. Προσωπικα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση τους.

Αλλοι αποχωρησαν, αλλοι πηγαν στα ακρα. Αλλα η ουσια ειναι αυτη. Δεν εχω καταλογο για να σου δωσω ονοματα ουτε ειμαι αισιοδοξος οτι θα πετυχει αυτο που λεω.
Απλα...ελπιζω κατι να γινει το καλυτερο με νεους ανθρωπους.

Αυτο που βλεπω ειναι... Ο Δημου θα γινει ΠτΔ, η κυβερνηση θα κυβερνησει μεχρι τελους, και μετα θα ερθει ο Τσιπρας.
(Οχι δεν ειναι στο Νοστραδαμο)

Βλεπεις εγω σου απαντω, εσυ δεν μου απαντησες αλλα δεν πειραζει.

Τωρα ποιους βουλευτες της Ν Δ θεωρω πατριωτες σχετικα με ολους αυτους που ψηφησαν το μνημονειο.

Νομιζω οτι μεσα στην κυβερνηση βρεθηκαν καποιοι που ειναι πατριωτες αλλα παγιδευτηκαν τελειως μπροστα σε τετελεσμενα γεγονοτα.
Πιστευω οτι παρα την υστερια του ο Γεωργιαδης ο Βοριδης η οι αλλοι που ηρθαν απο το Λαος, αλλα και καποιοι σαν τον Μπαλτακο, νομιζω οτι δεν ηθελαν το κακο που χτυπησε με το μνημονιο, αλλα βρεθηκαν μπρος σάυτο την ευθυνη. Προσωπικα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση τους.

Δε χρειάζεται να διαβάσω άλλο. Μου φτάνει αυτό.

ΟΚ, πρωτα να σου πω κατι που να ξεκαθαριζει τα πραγματα. Λεγοντας "πατριωτικη δεξια" μην νομιζεις οτι προερχομαι απο καμμια δεξα παραδοσιακη οικογενεια. Γεννηθηα μεγαλωσα και πολιτευτηκα σε καθαρα αριστερη οικογενεια οπου καθε μια απο τις γιαγιαδες μου εχασε εν απαιδι στον πολεμο και ο πατερας μου βγηκε με την Εαμ απο τα δεκαεξι συν αλλα και αλλα που δεν εχουν σχεση με το νημα.

Μεχρι τα 90ς ερχομουν Ελλαδα και ψηφηζα και γω Πασοκ τρομαρα μου. Μετα γνωρησα αλλα προσωπα πραγματα και καταστασεις που μου εδειξαν διαφορα και αλλαξα τελειως πορεια. Θεωρω οτι πολλοι απο τους ανθρωπους της αριστερας ηταν επισης πατριωτες και πολεμησαν για την Ελλαδα.
Ενταξει μεχρι εδω ;

Πρωτον πιστευω οτι ο Σαμαρας ειναι κουφαλα με τον τροπο που αγκιστρωνεται στην καρεκλα και βαζει ανθρωπους φυλακη και σκανδαλα για διαφθορα περνουν στο ντουκου επειδη δεν ειναι υψηλης πιστοτητος, Τον ειχα για κουφαλα γιατι ηταν φυγοστρατος , γιατι εκανε και διαφορες προδωσιες στο ιδιο του το κομμα, και εγινε ο εκλεκτος της πακοσμιας κυβερνησης,. Αλλα δεν τον ειχα τοσο ικανο να φερνει τα πανω κατω.

Αλλοι αποχωρησαν, αλλοι πηγαν στα ακρα. Αλλα η ουσια ειναι αυτη. Δεν εχω καταλογο για να σου δωσω ονοματα ουτε ειμαι αισιοδοξος οτι θα πετυχει αυτο που λεω.
Απλα...ελπιζω κατι να γινει το καλυτερο με νεους ανθρωπους.

Αυτο που βλεπω ειναι... Ο Δημου θα γινει ΠτΔ, η κυβερνηση θα κυβερνησει μεχρι τελους, και μετα θα ερθει ο Τσιπρας.

Βλεπεις εγω σου απαντω, εσυ δεν μου απαντησες αλλα δεν πειραζει.

Τώρα πως απο αριστερή οικογένεια έφτασες να εκτιμάς τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη με ξεπερνάει

Τώρα πως απο αριστερή οικογένεια έφτασες να εκτιμάς τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη με ξεπερνάει

Καλα μην το γελας.

Ο Κυρτσος δεν ηταν στο ΚΚΕ και εγινε εκδοτης δεξιων εντυπων και εκπροσωπος τυπου του Καρατζαφερη στις περασμενες εκλογες ?

Πατριωτική δεξιά τα πρωτοπαλίκαρα το οφσοράκια του Περιστέρη... :flipout:

Εδώ υπάρχει τέτοιο μπάχαλο στη σκέψη πολλών ντόπιων ελλήνων, δε θα υπάρχει στους του εξωτερικού;

...

Πες μου οτι είναι από γέροντα Παϊσιο να τρελλαθώ!

Και νόμιζα πως τον ήξερα απ´έξω!

Ε ειδες που εχεις ελειψεις...
Διαβασμα λοιπον. απ την αρχη. :idea:

Καλα μην το γελας.

Ο Κυρτσος δεν ηταν στο ΚΚΕ και εγινε εκδοτης δεξιων εντυπων και εκπροσωπος τυπου του Καρατζαφερη στις περασμενες εκλογες ?
Άλλο στο ΚΚΕ άλλο στο αντάρτικο .Στο ΚΚΕ μπορεί να παει κάποιος για να αναριχηθει η για να ρουφιανεψει .

Κι εσύ της επιστημονικής φαντασίας και fantasy? Εγώ με Τόλκιν κυρίως, αλλά και ο Γέρων Παΐσιος τα σπάει! :smash:

Status
Not open for further replies.