Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Γινεται μεγαλη διαμαχη με τις εκλογικες λιστες και τις Τζακρη και Μακρή που λογικο ειναι οι πιο ριζοσπαστικοι να μην θελουν στις λιστες τους αντιθετα με την ηγεσια του κομματος που αποζηταει συναινεση για να πετυχουν την αυτοδυναμια.

Εδω σου λεει καποιος εγω κανω καθε μερα κανονικη προεκλογικη εκστρατεια υπερ του Συριζα στο facebook (συνηθως) :flipout: και ερχεσαι τωρα και με αφηνεις απεξω για την Ραχηλ Μακρή και την Τζάκρη της υπουργαρα του Πασοκ ?

Δεν εχουν και αδικο...

Τώρα αν πω εγώ ότι αμφιταλαντεύομαι πoio ROLEX να αγοράσω (submariner ή GMT ?) θα θεωρηθώ κοινωνικά ανάλγητος στην Ελλάδα της κρίσης?

Ούτε για Casiο δεν μου φτάνουν, αλλά έτσι να ρωτήσω απόψεις...

Submariner φυσικά. Άλλωστε είναι τόσο classic που όλοι έχουν αντιγράψει το σχέδιο. Και η Casio

image4679.jpg

Δαμιανέ, ως υποστηρικτής του Σύριζα στις προηγούμενες και σε αυτές τις εκλογές (ούτε κατά διάνοια δεν είμαι αριστερός, αλλά ούτε και ΟΦΑ γιατί από το 93 και μετά σταμάτησα να ψηφίζω και να ασχολούμαι με τα κόμματα..) φοβάμαι ένα πράγμα μόνο που το έζησα πολύ έντονα όταν το Πασοκ βγήκε το 81. Έναν πατέρα κυνηγημένο χωρίς λόγο και αιτία (δεξιός πάντα στις απόψεις του αλλά πάντα με τον σταυρό στο χέρι).

Μία λέξη μόνο, ρεβανσισμός...... Που γνωρίζεις ότι φταις δεν φταις (καλή ώρα όπως το μαζί τα φάγαμε) θα την πληρώσεις...

Αυτό φοβάμαι και δυστυχώς στον κύκλο μου το βλέπω έντονα από μέλη (και ιδρυτικά μάλιστα σε κάποιες περιοχές, τα οποία ανήκουν σε διαφορετικές συνιστώσες) του Συριζα...

Γιατί φοβάσαι μάναμ;

Δημόσιος Υπάλληλος είσαι; Και θα σου στείλουν δυσμενή; :p

ΑΓβδου διάβασε και το παρακάτω που έγραψα... το φοβάμαι είναι γενικό..

Τίποτε δεν θα γίνει... Θα φάει κι αυτός μια σφαλιάρα από τη μαντάμ Μέρκελ, όπως κι ο Σαμαράς, και θα συνέλθει. (Κολοτούμπα εμότικον).
Με τους Λαφαζάνηδες και τις διάφορες Ρόζες δεν ξέρω τί θα γίνει.:bigcry:

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Τίποτε δεν θα γίνει... Θα φάει κι αυτός μια σφαλιάρα από τη μαντάμ Μέρκελ, όπως κι ο Σαμαράς, και θα συνέλθει. (Κολοτούμπα εμότικον).

Εριξες τα Ταρό ή το διάβασες στο φλυτζάνι?

15419352_12786801.limghandler.jpg

Μια και μπαίνουνε στο φόρουμ φωτογραφίες πολιτικών επιτρέψτε μου να βάλω και εγώ δειλά-δειλά μια παλιότερη αλλά επίκαιρη φώτο του Τσίπρα με φόντο τα μικρόφωνα της ΕΡΤ μια και έχει δεσμευτεί να επαναφέρει την ΕΡΤ που σε μας τους ξενιτεμένους Έλληνες μας λείπει. Μακάρι να ξαναβλέπαμε την ΕΡΤ με την αντικειμενική πληροφόρηση από την Πατρίδα και ανασάνουν επιτέλους τα μάτια μας στο να βλέπουμε την κατευθυνόμενη κόπρο στα κανάλια των μεγαλοκαναλαρχών και της σύγχρονης κρατικής ΥΕΝΕΔ.

Ναι ειδικά η ΕΡΤ ανέκαθεν είχε αντικειμενική ενημέρωση. Για τους μεγαλοκαναλάρχες αναφέρεσαι και στον Κουρή (αυτόν ντε που στην εφημεριδα μετραει αντιστροφα το χρόνο για να ρθει ο Αλέξης) ή μόνο στα πανελλαδικής εμβέλειας;

Κολοτουμπα δεν θα κανει.
Θα παει να διαπραγματευει, και μετα θα γινει γνωστο σε ολους οτι με την παρουσα τραπουλα δεν υπαρχει λυση (για το χρεος). Απο εκει και περα, σιγα σιγα επιστροφη στην δραχμη.
Ολα μια χαρα θα πανε

Ο Μοσκοβισί πάντως σήμερα είπε να ξεχάσει ο Σύριζα ακόμα και τη μείωση του χρέους. Καλά, για επιμήκυνση πάλευε η δικομματική σιγά τα ωά. Εκτός και αν ο Μοσκοβισί είναι της Μέρκελ. Γενικά αν κάποιος πιστεύει ότι στον κοσμο υπάρχει η κακιά Μέρκελ που θελει να κατασπαράξει την Ελλάδα και το παλληκάρι ο Τσίπρας που θα την απελευθερώσει μπορεί να το πιστεύει. Δικαιωμα του. Μην μας το παίζει σοβαρός όμως.

Τα πράγματα είναι απλά. Από τη στιγμή που είναι αποφασισμένος ο Σύριζα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, αναγκαστικά θα εφαρμόσει ότι έλεγε το μνημόνιο. Αρχής γενομένης από τις μειώσεις στις επικουρικές που θα τις έφερνε η συγκυβέρνηση αλλά τις πρόφτασαν οι εκλογές.

Μα, θα μου πείτε άλλα λέει στο πρόγραμμα του. Ε, άλλα έλεγαν ο Αντρέας, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο ΓΑΠ, ο Σαμαράς.Γι' αυτό λέω να απογαλακτιστούμε λίγο από το στείρο δικομματισμό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Καί ταρώ καί φλυτζάνι!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@nikoskouklos
Το ΚΚΕ θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης (ή ανοχής);

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Το ΚΚΕ θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης (ή ανοχής);

Ουτε το ενα ουτε το αλλο.

Εχει ξεκαθαρισει οτι με τις δυναμεις του μνημονιου και του κεφαλαιου δεν συμπαρατασσεται.

Απεναντι σε καθε περιπτωση βασει προγραμματος Συριζα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αλλο Λαφαζανης αλλο Ροζες....

Ο Λαφαζανης και η αριστερη του πλατφορμα αν κατεβαινε τωρα αυτονομος - θεωρητικα- πιστευω οτι θα επαιρνε ανετα ποσοστο παρουσιας στην Βουλη.

Τις ροζες τις εχουν απλα στο περιθωριο....και θα τις σπρωχνουν και πιο βαθια οσο η εξουσια χαμογελαει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ναι ειδικά η ΕΡΤ ανέκαθεν είχε αντικειμενική ενημέρωση. Για τους μεγαλοκαναλάρχες αναφέρεσαι και στον Κουρή (αυτόν ντε που στην εφημεριδα μετραει αντιστροφα το χρόνο για να ρθει ο Αλέξης) ή μόνο στα πανελλαδικής εμβέλειας;

Αναφέρομαι στα ελληνικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας μια και αυτά μόνο μπορούμε εμείς οι ξενιτεμένοι να δούμε μέσω δορυφόρου. Μιλάω κύρια για τα πολιτιστικά που παρουσίαζε η ΕΡΤ και που μας λείπουνε. Μικρή όαση ανάμεσα στα ελληνικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας αποτελεί σήμερα μόνο το κανάλι της Βουλής. Η υπεροχή σε πολιτιστικά προγράμματα αλλά και στην ενημέρωση από τα κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλες τις χώρες της Ευρώπης σε σχέση με τα εμπορικά κανάλια είναι αδιαμφισβήτητη , έχει χιλιοειπωθει και δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Μας λείπουνε σε εμάς τους ξενιτεμένους Έλληνες όλα τα κανάλια της ΕΡΤ, το ERTworld, η ΕΤ1, η ΝΕΤ, η ΕΤ3 και όλα τα ραδιοφωνικά της ΕΡΤ.

ert11.jpg

10899820_10205495480725606_992434214_n.jpg

η ερτ θα προβαλει συντομα μηνυμα συμπαραστασης του γνωστου φιλελληνα τηλεοπτικου αστερα
μπιλι γαπ θορντον

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Αναφέρομαι στα ελληνικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας μια και αυτά μόνο μπορούμε εμείς οι ξενιτεμένοι να δούμε μέσω δορυφόρου. Μιλάω κύρια για τα πολιτιστικά που παρουσίαζε η ΕΡΤ και που μας λείπουνε. Μικρή όαση ανάμεσα στα ελληνικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας αποτελεί σήμερα μόνο το κανάλι της Βουλής. Η υπεροχή σε πολιτιστικά προγράμματα αλλά και στην ενημέρωση από τα κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλες τις χώρες της Ευρώπης σε σχέση με τα εμπορικά κανάλια είναι αδιαμφισβήτητη , έχει χιλιοειπωθει και δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Μας λείπουνε σε εμάς τους ξενιτεμένους Έλληνες όλα τα κανάλια της ΕΡΤ, το ERTworld, η ΕΤ1, η ΝΕΤ, η ΕΤ3 και όλα τα ραδιοφωνικά της ΕΡΤ.

Τα πολιτιστικά της ΕΡΤ είχαν μειωθεί σε σημαντικό βαθμό. Θα έλεγα από τότε που έδιναν έναν σκασμό λεφτά για τα παιχνίδια 2 ομάδων του Ελληνικού πρωταθλήματος και είχαν κάνει την Αθλητική Κυριακή πασαρέλα να αμόρφωτους πρώην ποδοσφαιριστές οι οποίοι αμείβονταν με σκανδαλώδη ποσά. Είχαν μπει άλλες προτεραιότητες. Ελάχιστες εκπομπές είχαν μείνει και αυτό λόγω κακοδιαχείρισης και λάθους κατεύθυνσης.

Την Τζακρη ειχαν ολοι σιγουροι, η Ραχηλ Μακρη εκοψε πρωτη το νημα με αρχηγικη παρεμβαση.

Μονο μην το πειτε του Μπαλαφα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εκτος της ακροδεξιας Μακρη και της πασοκοφοα Τζακρη στις λιστες και ο Βαρουφακης.

Να τον δουμε στα Οικονομικα επιτελεια ?

Αφού ο Σύριζα θα είναι ακόμα ένα αστικό κόμμα εξουσίας που θα φάει σφαλιάρα από τη μερκελ και θα συνεχίσει όπως κι άλλοι, τι ακριβώς φοβούνται ότι θα τους συμβεί οι δεξιοί συνομιλητές;

Status
Not open for further replies.