Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Έτσι γίνεται όταν αρχίζει να κλειδώνει η αυτοδυναμία. Γενικεύονται οι αντιδράσεις... . Οπαδικά πάντα. Τι θα ψηφίσεις στις εκλογές; ΑΕΚ... .

Κλειδώσει δεν κλειδώσει η αυτοδυναμία υποτίθεται οτι έχουμε δημοκρατία και ο καθείς ακολουθεί ελεύθερα αυτό που θέλει.... Μήπως θέλετε να μας το απαγορευσετε ???? Μία απί τα γίδια με τους απέναντι που βριζετε δηλαδή !!!!

Μητσε και εσύ εξυπναδες ?? Σε είχα για ποιο έξυπνο... Μπάλα στην εξέδρα και εσύ...

αν θυμαμαι καλα ειχες πει καποτε θα ψηφισω συριζα,αρα ανηκεις και συ στο 35% εκτος πια αν η ΑΕΚΑΡΑ δεν σ αφηνει..δεν ξερω τι ειπε ο Φιλης και ουτε με νοιαζει ουτε θα απολογηθω για τον καθενα που χει μαζεψει ο Συριζα,η ΑΥΓΗ κακως εκοψε την ερωτηση αλλα τις δινω δικαιολογια γιατι δεν εκοψε μια ερωτηση που θα δυσκολευε τον Τσιπρα αλλα μια ερωτηση που ειναι της πλακας σε σχεση με ολα τα αλλα θεματα και θα ετρωγε χρονο απο τις υπολοιπες ερωτησεις,ειναι αυτα που ελεγα παραπανω ,δεν δυναμαι να το νοησω οτι σε μια απο τις πιο κρισιμες καμπες στην νεοτερη Ιστορια της χωρας καποιοι κοιτανε την διασκεδαση τους..δηλαδη αν εγω ρωταγα τον Τσιπρα δεν βρισκω τα φοφικο πια ,επρεπε η αυγη να την βγαλει στον αερα?

στο twitter εστειλα και εγω μυνημα finix και ηταν πολυ σωστα διατυπωμενο και ευγενικα γραμμενο ...αν θελεις στο βωμο του να παρει την αυτοδυναμια το βουλωνω.......απλα η κοροιδια δεν μ αρεσει..εχω ζησει το ολο project απο πολυ κοντα μα παρα πολυ κοντα οι κωλοτουμπες στελεχων του ΣΥΡΙΖΑ απιστευτες.....το οτι θα τον ψηφισω δεν αλλαζει οτι σιχαίνομαι να βλεπω να κανουν αυτα για τα οποια χρονια τωρα διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους ..αξιοπιστια αξιοκρατια αληθειες δημοκρατια και ηθος...και αρχισαν με το να βαφτίζονται οι οπαδοι της ΑΕΚ ολοι τραμπουκοι χρυσαγουλα και οτι μπορεις να φανταστεις.... Η επιθεση στο πλοιο της AEGEAN με κρουαζιερα μελων του ISIS και λαθρεμποριο καυσιμων ενω ουτε στο εισαγγελεα πηγαν στοιχεια ουτε καποια μυνηση ασκησαν......

εχω πουθενα αδικο? και για να καταγραφει

αν ο Μελισσανιδης συλληφθεί και καταδικαστει για απατες να παει μεσα για μεσα και αλλο τοσο
αν ο Μελισσανιδης δωροδοκησε εκλεψε ή καταχραστηκε αποδεδειγμενα με αποφασεις Ελληνικων και Ευρωπαικων δικαστηριων για να αγορασει αυτος ή η εταιρεια τον ΟΠΑΠ να παει μεσα ολοσουμπητος

αλλα και αν ο Φιλης ειπε οτι ειπε για προσωπικη και μονον φιλοδοξια και για να κερδισει ψηφους απο την μεγαλη δεξαμενη τοτε οπως και ο δημοσιογραφος ειπε τον Ελληνα πρωθυπουργο μαλακα και καλα εκανε εγω τοτε τον λεω τον Φιλη πουστη με χερουλια....

Κι εγώ θέλω γήπεδο για τον παναθηναϊκό πάντως. Αυτό θα πει πως αν δεν γίνει θα επηρεάσει την ψήφο μου; Εδώ ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουν.

Έτσι γίνεται όταν αρχίζει να κλειδώνει η αυτοδυναμία. Γενικεύονται οι αντιδράσεις... . Οπαδικά πάντα. Τι θα ψηφίσεις στις εκλογές; ΑΕΚ... .

οι σοβαροι και οι νοικοκυραιοι και αυτοι που πατουν πανω στην γη εχουν οικογενειες και ζουν την πραγματικοτητα θελουν αυτοδυναμια τωρα αν θες απαντησε στα παραπανω....

έλα βρε Αντώνη τώρα
πήξαμε στον υπέρ πάντων (κατά) του σύριζα αγώνα ...
οι μισές σελίδες μιλάνε για τον μελισανίδη, το γήπεδο, τους τραμπούκους κλπ κλπ

εδώ μιλάμε οτι ο συριζα μεθαύριο θα είναι κυβέρνηση και το πρόβλημα είναι το γήπεδο ...
εξυπνάδες σου φαίνονται ?
κι εγώ σε είχα για πιο έξυπνο από το να αναλώνεσαι σε οπαδικά ...

Last edited:
οι σοβαροι και οι νοικοκυραιοι και αυτοι που πατουν πανω στην γη εχουν οικογενειες και ζουν την πραγματικοτητα θελουν αυτοδυναμια τωρα αν θες απαντησε στα παραπανω....

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις το μονοπώλιο στο νοικοκυραίικο είπαμε;

Κι εγώ θέλω γήπεδο για τον παναθηναϊκό πάντως. Αυτό θα πει πως αν δεν γίνει θα επηρεάσει την ψήφο μου; Εδώ ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουν.
Επειδη μαλλον δεν το εχεις διαβασει μιας και ειναι ποστ πολυ παλιο.....τσιπρα γαμω τον κορμορανο ειχαν γραψει γνωστος αριστερος- αναρχικος εδω μεσα και ναι ρε φιλε επρεπε να κανει γηπεδο ο ΠΑΟ στον Βοτανικο που τωρα εχει γινει Εδεμ αφου ο Νωε λεει να παει εκει να παρει ολα το ζωικο βασιλειο χλωριδα και πανιδα σε μελλοντικο κατακλυσμο...προς το παρων στα 300 μετρα παθαινεις ικτερο στο 100 ελονοσια και στο σημειο 0 εμπολα....:music-smiley-005:

έλα βρε Αντώνη τώρα

εδώ μιλάμε οτι ο συριζα μεθαύριο θα είναι κυβέρνηση και το πρόβλημα είναι το γήπεδο ...
κι εγώ σε είχα για πιο έξυπνο από τον αναλώνεσαι σε οπαδικά ...
Δεν αναλωνομαι σε οπαδικα. Η ΑΕΚ είναι κομματι της οικογένειας μου οποτε πάμε παρακατω..

Το θέμα μου είναι οι κωλοτουμπες των υποψηφιων καθημερινα... Σε αυτά δεν απαντάει κανεις όμως.. Και εμείς οικογενειακά Σύριζα θα ψηφισουμε όπως και στις προηγούμενες εκλογές.

Αλλα την κοροϊδία δεν την ανεχομαι από κανέναν...

Καταλάβεις τώρα Δημητρη η ακόμα παιζουν μπάλα οι παρωπιδες ???

Επειδη μαλλον δεν το εχεις διαβασει μιας και ειναι ποστ πολυ παλιο.....τσιπρα γαμω τον κορμορανο ειχαν γραψει γνωστος αριστερος- αναρχικος εδω μεσα και ναι ρε φιλε επρεπε να κανει γηπεδο ο ΠΑΟ στον Βοτανικο που τωρα εχει γινει Εδεμ αφου ο Νωε λεει να παει εκει να παρει ολα το ζωικο βασιλειο χλωριδα και πανιδα σε μελλοντικο κατακλυσμο...προς το παρων στα 300 μετρα παθαινεις ικτερο στο 100 ελονοσια και στο σημειο 0 εμπολα....:music-smiley-005:

Μια χαρά. Ας καταφέρει η χώρα να επιβιώσει κατ' αρχήν, και μετά θα έχουμε χρόνο να τσακωνόμαστε τίνος το γήπεδο φτιάχτηκε και τίνος όχι. Δεν είναι προτεραιότητες αυτές.

δλδ
είπε κάτι (γιατο οποίο από οτι κατάλαβα κάποιοι ζητάνε αποδείξεις) κάποιος για τον μελισανίδη ..
και έχουμε γεμίσει σελίδες επί σελίδων για τον σύριζα ...
δλδ για τον μαρινάκη πχ πυο κατέβηκε στις εκλογές και τα μύρια όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς τι έπρεπε να γεμίσουμε ? καμιά βιβλιοθήκη ?

τι να πω ...
απέχω από τα ποδοσφαιρικά-οπαδικά ...
και δεν καταλαβαίνω πώς παίζουν μπάλα οι παρωπίδες .....

εσείς που ασχολείστε με τον κάθε πρόεδρο βρείτε τα .....

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

για τα μπραβιλικια απο τουςνταβατζηδες του Τσιπ(ρ)α δεν εχω...... θα μας πει κανεις καμια κουβεντα? ή ειναι πλαστο το βιντεο μηπως εχει βρει ο Μελισσανιδης κασκαντερ και μιμους του του Τσιπ(ρ)α δεν εχω. ? μηπως ειναι μουφα? φοβηθηκε ο Τσιπ(ρ)α δεν εχω.... ενα παλαιμαχο της ΑΕΚ με προσφατο επεισοδιο εγκεφαλικου? μαθηματα ηθους και δημοκρατιας...κατα τα αλλα μισανθρωπος ειναι ο Μανος.......

Ενταξει, υπερβαλεις τωρα.
Και συνθηματα ειπαν και την ομιλια διεκοψαν.
Τωρα αν δεν ηθελαν να σταματησουν, καποιος δεν πρεπει να τους βγαλει εξω;
Τι σχεση εχει η δημοκρατια αν ο αλλος δεν σεβεται τους υπολοιπους;

δλδ
είπε κάτι (γιατο οποίο από οτι κατάλαβα κάποιοι ζητάνε αποδείξεις) κάποιος για τον μελισανίδη ..
και έχουμε γεμίσει σελίδες επί σελίδων για τον σύριζα ...
δλδ για τον μαρινάκη πχ πυο κατέβηκε στις εκλογές και τα μύρια όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς τι έπρεπε να γεμίσουμε ? καμιά βιβλιοθήκη ?

τι να πω ...
απέχω από τα ποδοσφαιρικά-οπαδικά ...
και δεν καταλαβαίνω πώς παίζουν μπάλα οι παρωπίδες .....

εσείς που ασχολείστε με τον κάθε πρόεδρο βρείτε τα .....
Το ξαναγυρνας στα ποδοσφαιρικά... Σου έγραψα ακριβως ποιο είναι το θέμα και επιμενεις στην καραμέλα....

Σηκώνω χέρια ψηλά...

dee4a5fb340580286114233be6f51393_375808.jpg
4ca35ea5fc649f167b14992cb5c4053c_375808.jpg
3b2e1d8692d02ece9d0d16163693f0d1_375808.jpg

Ντροπη πραγματικα.

έλα βρε Αντώνη τώρα

κι εγώ σε είχα για πιο έξυπνο από το να αναλώνεσαι σε οπαδικά ...

ουτε μπαινεις στην λογικη να απαντησεις και να καταδικασεις..avclub ειμαστε Δημητρη και οχι πολιτικοι και κοματικοι αντιπροσωποι...δεν γνωριστικαμε γιατι ησουν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΚΕ και οτι αλλο βανει ο νους του καθενος...γνωριστηκαμε για το χομπυ μας τα μηχανηματα μας τις μουσικες μας τις ταινιες μας τις πλακες μας και την χαζουρα μας για τις ομαδες μας....οποτε πιο το προβλημα μας να καταδικασουμε του καθενος το λαθος? δεν ειναι λαθος που ειπε να τυπωσει 1000 δις Ιταλικες λιρετες η υποψηφιος?
δεν ηταν λαθος του Φιλη δεν ηταν λαθος να πλακωσουν στις σφαλιαρες τον παλαιμαχο της ΑΕΚ

δεν ειναι οαση να ακους τον Βαρουφακη? γιατι να πω ψεμματα? δεν ειναι εμβληματικη μορφη ο Γλεζος? δεν ειναι τρομπας ο Φιλης? δεν θελουμε να τελειωνει το παραμυθι ΝΔ ΠΑΣΟΚ?
Απαγορευεται να κανουμε κριτικη?

βρε και δεν τα σηκώνεις ? ...
τζάμπα είναι .........

όποιος θέλει ας ξαναδιαβάσει τις τελευταίες 20-30 ξερω γω σελίδες του νήματος
και θα καταλάβει πόσο ποδοσφαιρικό είναι το ζήτημα (τουλάχιστον έτσι όπως έχει τεθεί εδώ ...) ...

Μια χαρά. Ας καταφέρει η χώρα να επιβιώσει κατ' αρχήν, και μετά θα έχουμε χρόνο να τσακωνόμαστε τίνος το γήπεδο φτιάχτηκε και τίνος όχι. Δεν είναι προτεραιότητες αυτές.

ρε συ φιλε μου ποιος ζητησε αυριο το πρωι να γινει γηπεδο μακραν ειναι οι αλλες οι προτεραιοτητες.....μιλαμε ομως για πρακτικες που δεν μου καθονται για ΣΥΡΙΖΑ...πολυ απλα

ουτε μπαινεις στην λογικη να απαντησεις και να καταδικασεις..avclub ειμαστε Δημητρη και οχι πολιτικοι και κοματικοι αντιπροσωποι...δεν γνωριστικαμε γιατι ησουν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΚΕ και οτι αλλο βανει ο νους του καθενος...γνωριστηκαμε για το χομπυ μας τα μηχανηματα μας τις μουσικες μας τις ταινιες μας τις πλακες μας και την χαζουρα μας για τις ομαδες μας....οποτε πιο το προβλημα μας να καταδικασουμε του καθενος το λαθος? δεν ειναι λαθος που ειπε να τυπωσει 1000 δις Ιταλικες λιρετες η υποψηφιος?
δεν ηταν λαθος του Φιλη δεν ηταν λαθος να πλακωσουν στις σφαλιαρες τον παλαιμαχο της ΑΕΚ

δεν ειναι οαση να ακους τον Βαρουφακη? γιατι να πω ψεμματα? δεν ειναι εμβληματικη μορφη ο Γλεζος? δεν ειναι τρομπας ο Φιλης? δεν θελουμε να τελειωνει το παραμυθι ΝΔ ΠΑΣΟΚ?
Απαγορευεται να κανουμε κριτικη?

άλλο η κριτική άλλο η εμμονή ...

απο κει και πέρα για τους τραμπουκισμούς γενικά είμαι εναντίον ....
ειδικά για τις κωλοομάδες ....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

θα μου πεις από την άλλη
από το να συζητάμε για κουνέλες και λοιπές μπούρδες :smash: καλύτερα για τον φίλη και το γήπεδο ..

και ένα δίκιο θα το έχεις ......

Status
Not open for further replies.