Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
βρε και δεν τα σηκώνεις ? ...
τζάμπα είναι .........

όποιος θέλει ας ξαναδιαβάσει τις τελευταίες 20-30 ξερω γω σελίδες του νήματος
και θα καταλάβει πόσο ποδοσφαιρικό είναι το ζήτημα (τουλάχιστον έτσι όπως έχει τεθεί εδώ ...) ...
Τίποτα δεν έχει τεθεί... Ο καθένας το βλέπει απο τη σκοπιά του. Αλλα ακόμα απάντηση για τα υπολοιπα που ρώτησα δεν πήρα απο κανέναν.

Last edited:
βρε και δεν τα σηκώνεις ? ...
τζάμπα είναι .........

όποιος θέλει ας ξαναδιαβάσει τις τελευταίες 20-30 ξερω γω σελίδες του νήματος
και θα καταλάβει πόσο ποδοσφαιρικό είναι το ζήτημα (τουλάχιστον έτσι όπως έχει τεθεί εδώ ...) ...

Δημητρη οπως νομιζεις...αν θελουμε να κρυφτουμε πισω απο το οπαδικο και τον μελισσανιδη ειναι ευκολο..πρεζονια τραμπουκοι οι πρωτοι λαθρεμπορας φαραω και κουροπλαστης ο δευτερος οποτε ολα καλα...ομως καποτε σε ενοχλουσε που ολα τα βαζαμε κατω απο το χαλι....και εδω μιλαμε για σταλινικες πρακτικες

1.επεμβαση υποψηφιου και εκδοτη της Αυγης με υφος αρχιπεριφερειαρχη υπουργου οικονομικων και ΣΤΕ
2. ασυστολα ψεμματα του ιδιου οτι το πλοιο της AEGEAN εκανε μεταφορες οπλων και τζιχαντιστων με ολιγο απο λαθρεμποριο καυσιμων(της μοδας)
3 σε απορια του προεδρου του ΣΥΡΙΖΑ που ειναι οι ερωτησεις της ΑΕΚ πηρε την απαντηση της εκοψαν οι συντακτες της ΑΥΓΗΣ...λες και ο Αλεξης δεν ξερει να μιλησει\
4 επιθεση μπραβων της φρουρας του Αλεξη σε παλαιμαχο της ΑΕΚ που ειχε ηδη προβληματα με εγκεφαλικο

για το 4 και τους τραμπουσκισμούς σου απάντησα ..

για τις κατηγορίες του φίλη, αν είναι ανυπόστατες, ας του κάνει μήνυση ο μελισανίδης και κάποτε ίσως μάθουμε και εμείς την όποια αλήθεια ...

εντάξει, το είπαμε, κάναμε την κριτική μας ..

πάμε παρακάτω ?

άλλο η κριτική άλλο η εμμονή ...

απο κει και πέρα για τους τραμπουκισμούς γενικά είμαι εναντίον ....
ειδικά για τις κωλοομάδες ....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

θα μου πεις από την άλλη
από το να συζητάμε για κουνέλες και λοιπές μπούρδες :smash: καλύτερα για τον φίλη και το γήπεδο ..

και ένα δίκιο θα το έχεις ......

τι εμμονη ρε Δημητρη απλα κουβεντιαζουμε
οπως θα σου ελεγα σε ενα καφενειο τι παπαρια ειπε η υποψηφια με τα 100 δις και το ποσο υποκλινομαι στον βαρουφακη και το ποσο ανησυχώ για το τι σκατα θα γινει με τις αυτοδυναμιες το ιδιο θα ηθελα να μου πεις αν δικαιολογεις απο εναν υποψηφιο να μιλησει απαξιωτικα για ενα συμβαν που τελικα αποδειχθηκε εντελως λαθος και δεν ζητησε ρε συ ουτε συγνωμη

ρε συ φιλε μου ποιος ζητησε αυριο το πρωι να γινει γηπεδο μακραν ειναι οι αλλες οι προτεραιοτητες.....μιλαμε ομως για πρακτικες που δεν μου καθονται για ΣΥΡΙΖΑ...πολυ απλα

Ναι σίγουρα. Βάλαμε ένα βιντεάκι και καθαρίσαμε.

Αφού είπαμε η αυτοδυναμία είναι κοντά να κλειδώσει, δεν θα υπάρχει αντίδραση; Ο Τσίπρας το σχολίασε πάντως. Και φυσικά οι πρακτικές του να φωνάζεις και να σκεπάζεις το διάλογο δεν κάθονται στον Σύριζα.
Αλλά είπαμε, δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μια εικόνα άλλωστε είναι χίλιες λέξεις. Που να τρέχουμε να διαβάζουμε...

Άνδρες της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απομάκρυναν τον οπαδό, ενώ ο Α. Τσίπρας σχολίασε το περιστατικό λέγοντας: «Οι συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι δημοκρατικές και ακούγονται όλες οι φωνές. Είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα και με διάλογο λύνουμε όλα τα προβλήματα».

http://www.thetoc.gr/politiki/article/rodos-epeisodio-me-opado-tis-aek-stin-omilia-tsipra

Γιατί ξέρεις, και να φωνάζεις αντί να κάνεις διάλογο, πρακτική είναι. Όχι δημοκρατική όμως.

για τα 100 δις και τον ELA θεωρώ οτι υπάρχει περιθώριο για κουβέντα ...

για τον φίλη και τον μελισανίδη δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, ας τα βρούνε στα δικαστήρια .....

*μη σκαλώνεις και μην παίρνεις προσωπικά την εμμονή ...

συμφωνω Δημητρη και το κρατώ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι σίγουρα. Βάλαμε ένα βιντεάκι και καθαρίσαμε.

Αφού είπαμε η αυτοδυναμία είναι κοντά να κλειδώσει, δεν θα υπάρχει αντίδραση; Ο Τσίπρας το σχολίασε πάντως. Και φυσικά οι πρακτικές του να φωνάζεις και να σκεπάζεις το διάλογο δεν κάθονται στον Σύριζα.
Αλλά είπαμε, δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μια εικόνα άλλωστε είναι χίλιες λέξεις. Που να τρέχουμε να διαβάζουμε...

Άνδρες της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απομάκρυναν τον οπαδό, ενώ ο Α. Τσίπρας σχολίασε το περιστατικό λέγοντας: «Οι συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι δημοκρατικές και ακούγονται όλες οι φωνές. Είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα και με διάλογο λύνουμε όλα τα προβλήματα».

http://www.thetoc.gr/politiki/article/rodos-epeisodio-me-opado-tis-aek-stin-omilia-tsipra

Γιατί ξέρεις, και να φωνάζεις αντί να κάνεις διάλογο, πρακτική είναι. Όχι δημοκρατική όμως.

προσωπικα θελω την αυτοδυναμία οσο κανενας σας....πολυ πριν τα θεματα της ΑΕΚ και τα καραγκιοζιλικια του Φιλη...ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι μονοδρομος αλλα μας εχει δωσει το δικαιωμα η σταση του να τον κρινουμε και για τα λαθη και για τα σωστα και εχω ξαναγραψει πιο παλια οτι πολυ φοβαμαι οτι σε λιγο καιρο ο μονος που θα τον στηριζει θα ειμαι εγω

αν ακουγα οτι μπραβοι της ΧΑ πλακωσαν οπαδο της ΑΕΚ θα το θεωρουσα συνηθης πρακτικη να ακουγα τον Αδωνι να μιλαει οπως ο Φιλης θα ελεγα τι να μας πει ο σαλεμενος...αλλα οταν σε ενα κομμα εχεις ενα Βαρουφακη ορισμο της οικονομικης ηρεμιας δεν μπορεις να ανεχεσαι εναν Φιλη στο βωμο την ψηφοθηριας να λεει οτι ναναι

Σε αυτά θα κριθεί φίλε μου ο σύριζα. Από τους αριστερούς κυρίως και πρωτίστως μην έχεις καμία αμφιβολία. Αλλά όταν βλέπεις όμως την άλλη πλευρά, να μην έχει επιχειρήματα, να μην έχει πρόγραμμα και να στηρίζεται σε βίντεο χωρίς να διαβάζει τι έγινε, τότε να είσαι σίγουρος πως κάτι σημαίνει αυτό.

Κι εγώ θέλω την αυτοδυναμία όσο τίποτε. Γενικά από το 2010 που κατάλαβα που πάει το πράμα, με τραπεζίτες πρωθυπουργούς και το υπηρετικό προσωπικό της Μέρκελ που ήρθε μετά. Ούτε κι εγώ είμαι αριστερός με την έννοια ότι ήμουν από πάντα. Από όταν ξεκίνησε να γίνεται ορατό το που θα πάνε τα πράγματα και θα φτάσουν σήμερα ξεκίνησα να ψηφίζω σύριζα, δηλαδή στις δύο εκλογές του 2012 και τις ευρωεκλογές. Τώρα όμως αυτό χρειαζόμαστε, πέρα και πάνω από κομματικές ταμπέλες.

Σε αυτά θα κριθεί φίλε μου ο σύριζα. Από τους αριστερούς κυρίως και πρωτίστως μην έχεις καμία αμφιβολία. Αλλά όταν βλέπεις όμως την άλλη πλευρά, να μην έχει επιχειρήματα, να μην έχει πρόγραμμα και να στηρίζεται σε βίντεο χωρίς να διαβάζει τι έγινε, τότε να είσαι σίγουρος πως κάτι σημαίνει αυτό.

Κι εγώ θέλω την αυτοδυναμία όσο τίποτε. Γενικά από το 2010 που κατάλαβα που πάει το πράμα, με τραπεζίτες πρωθυπουργούς και το υπηρετικό προσωπικό της Μέρκελ που ήρθε μετά. Ούτε κι εγώ είμαι αριστερός με την έννοια ότι ήμουν από πάντα. Από όταν ξεκίνησε να γίνεται ορατό το που θα πάνε τα πράγματα και θα φτάσουν σήμερα ξεκίνησα να ψηφίζω σύριζα, δηλαδή στις δύο εκλογές του 2012 και τις ευρωεκλογές. Τώρα όμως αυτό χρειαζόμαστε, πέρα και πάνω από κομματικές ταμπέλες.

Aσχετο αλλα εχει σχεση με την Αριστερα η .......Τζακρη?

Aσχετο αλλα εχει σχεση με την Αριστερα η .......Τζακρη?

Δεν ξέρω φίλε μου και ούτε με ενδιαφέρει. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όποιος θέλει ακολουθεί. Αλλά για να ακολουθήσει, θα ακολουθήσει ότι λέει ο σύριζα και όχι ότι λέει αυτός. Ρώτα τη Τζάκρη μη ρωτάς εμένα. Εγώ γνωρίζω και σε ποιους υποψηφίους βάλω σταυρό στην περιφέρειά μου.

Αν κρινεις απο τις συνεργασιες που επιλεγει ο Συριζα,μια απο αυτες ειναι και η προαναφερθησα που εχει ψηφισει κανα δυο μνημονια και οχι μονο τοτε τα πραγματα μονο ξεκαθαρα δεν ειναι...

Η σχεση που εχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κομμα, με την ανεγερση (ή μη) του γηπεδου της ΑΕΚ μου φαινεται τραβηγμενη απο τα μαλλια. Ο νομος περασε στη Βουλη εγινε νομος του κρατους, δεν ειδα πουθενα το ΣΥΡΙΖΑ να απειλει οτι θα τον καταργησει αν και εφοσον ερθει στα πραγματα.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα στο διαταυτα.
Οσον αφορα τα τεχνικα θεματα τωρα για αυτα το λογο εχει η τοπικη κοινωνια που προσφατα εξελεξε δημαρχο και φυσικα η τηρηση των νομων μεχρι κεραιας.

Η σταση ομως που εχει διατυπωσει οτι θα κρατησει ο ΣΥΡΙΖΑ (και μακαρι να την κρατησει) ειναι να σταματησουν οι χαρες στους διαπλεκομενους και στο πελατειακο κρατος γενικοτερα.
Αυτο αφορα την μεσω ΕΣΠΑ επιχορηγηση των 20m που εσπευσε να ταξει ο Σγουρος για την ανεγερση του σταδιου λιγο πριν τις εκλογες της περιφερειας. Το θεμα ειναι: να τα δωσει εφοσον υπαρχουν σε μια Ανωνυμη Εταιρια (ας μην ξεχνιωμαστε), αλλα παραλληλα θα πρεπει να εξασφαλισει αναλογα ποσα για ολες τις Εταιριες που συμμετεχουν στο πρωταθλημα και δεν εχουν γηπεδο (ή το αποκτησαν με ιδιους πορους), οχι επιλεκτικα στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Γινεται αυτο? Υπαρχουν οι ποροι για ολους? No problem then.

Αν κρινεις απο τις συνεργασιες που επιλεγει ο Συριζα,μια απο αυτες ειναι και η προαναφερθησα που εχει ψηφισει κανα δυο μνημονια και οχι μονο τοτε τα πραγματα μονο ξεκαθαρα δεν ειναι...

Αν κρίνω λοιπόν από τις συνεργασίες, οι γενίτσαροι πήραν πόδι με συνοπτικές διαδικασίες και όσοι επέλεξαν τον άλλο δρόμο ξεκάθαρα έστω κι αν έκαναν λάθος, το παραδέχτηκαν. Λοιπόν; Αυτά είναι τα επιχειρήματά σου; Για την πολιτική κατεύθυνση που χρειάζεται η χώρα, δεν σε ενδιαφέρει; Σε ενδιαφέρει σε καφενειακό επίπεδο μόνο η Τζάκρη;
Πήγαινε ρώτα την σου ξαναείπα.

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Επειδη δεν παρακολουθω τα ποδοσφαιρικα,το προβλημα με το γηπεδο της ΑΕΚ ειναι η χρηματοδοτηση της κατασκευης του,η αδεια κατασκευης του λογω αντιδρασεων των κατοικων και τα δυο αυτα μαζι η κατι αλλο?

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Όση σχέση έχει ο Συριζα με την Αριστερά.

Αρα ειναι πιο κοντα στα δικα σου πιστευω...Και δεν χαιρεσαι;...Αν ειναι ετσι ,οι αριστεροι το εχουν το προβλημα...

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Νασο ενας ορισμος της Αριστερας για σενα ποιος ειναι?

Αυτός που δέχεται την πολυφωνία και τη διαφορετικότητα είναι αριστερός.
Αυτός που πετάει γιαούρτια στον Πάγκαλο και στον Νταλάρα, αυτός που ρίχνει ροπαλιά στον Χατζηδάκη και γκαζάκια σε εφημερίδες και Άδωνη, αυτός που βρίζει τον Κύρκο, αυτός που ωρύεται "να καεί να καεί το μπορδeλο η Βουλή", δεν είναι αριστερός, είναι τραμπούκος.

Last edited:
Αν κρίνω λοιπόν από τις συνεργασίες, οι γενίτσαροι πήραν πόδι με συνοπτικές διαδικασίες και όσοι επέλεξαν τον άλλο δρόμο ξεκάθαρα έστω κι αν έκαναν λάθος, το παραδέχτηκαν. Λοιπόν; Αυτά είναι τα επιχειρήματά σου; Για την πολιτική κατεύθυνση που χρειάζεται η χώρα, δεν σε ενδιαφέρει; Σε ενδιαφέρει σε καφενειακό επίπεδο μόνο η Τζάκρη;
Πήγαινε ρώτα την σου ξαναείπα.

Φυσικα και δεν ειναι μονο η Τζακρη ειναι και ΠΟΛΛΟΙ αλλοι που μυριστηκαν καρεκλα και μπηκαν...Οσο για το καφενειακο επιπεδο της πολιτικης σε παραπεμπω στην απεργια πεινας..... του Μιχελογιανακη!Για την πολιτικη κατευθυνση της χωρας το οτι εχουμε διαφορετικη αποψη,προφανως δεν σημαινει οτι σε ενδιαφερει περισσοτερο.Φυσικα να πεσει η συγκυβερνηση με ολα τα δεινα που εχει προκαλεσει στον τοπο αλλα εγω προσωπικα κραταω μικρο καλαθι για το μετα.Μακαρι να κανω λαθος ολα θα κριθουν εκ του αποτελεσματος...

Status
Not open for further replies.