Εννοείται αυτό!!!
Συνήθως μαθαίνεται μετά από πολλά χρόνια πάντα εφόσον το ''επιτρέπει'' και το ''ανέχεται'' η αποκατάσταση της Ιστορικής αλήθειας.
Όταν έγραψα προηγουμένως ότι ποτέ δεν γίνεται γνωστή, ασφαλώς, εννοούσα χρονικά την καυτή περίοδο κατά την οποία εξελίσσεται και όχι π.χ. μετά από 100 χρόνια...
Ψιλά γράμματα...Δεν καλείσαι να μας το αποδείξεις.......καλείσαι να μας το εξηγήσεις...
Τι θα πει ''γηράσκω αεί γηρασκόμενος''????![]()
Οπότε πάμε στο ερώτημα, πόσο εύκολα θα μπορούσε να παραμείνει κρυφή μία συνωμοσία των ίδιων των Αμερικανών (που ξεκινούσε από την κυβέρνηση τους) τόσο μεγάλου εύρους, όπως η καταστροφή των πύργων και των υπόλοιπων γεγονότων, που προφανώς θα απαιτούσε την συμμετοχή πολλών ατόμων, μετά από αλλαγή κυβέρνησης και δέκα χρόνια σχεδόν; Η άλλη συνωμοσία τους (της ίδιας κυβέρνησης) περί "όπλων μαζικής καταστροφής" στο Ιράκ, που δεν βρέθηκαν ποτέ, αποκαλύφθηκε πολύ γρήγορα πάντως...
Μα γιατί καταναλώνουμε φαιά ουσία για το αν το έκαναν και πως, οι αμερικάνοι. Το ζήτημα είναι ότι τους ήρθε ως μάνα εξ ουρανού (αν το έκαναν όντως οι τρομοκράτες) και έτσι μπόρεσαν να ανοίξουν ένα μόνιμο μέτωπο κατά της απροσδιόριστης τρομοκρατίας όπως αυτοί την ερμηνεύουν κάθε φορά και όπου θέλουν να τη βρουν. Και ίσχυσε τότε αν θυμάσαι το δόγμα ή με μας ή με τους άλλους και έσπευσε η Πορτογαλλία, η Αγγλία, η Ισπανία και κάτι εξαρτημένα (ζήτουλες) κράτη όπως τα Σκόπια (αν θυμάμαι καλά) να υποστηρίξουν την διεθνή καμπάνια κατά της τρομοκρατίας. :violent-smiley-030::violent-smiley-030:Οπότε πάμε στο ερώτημα, πόσο εύκολα θα μπορούσε να παραμείνει κρυφή μία συνωμοσία των ίδιων των Αμερικανών (που ξεκινούσε από την κυβέρνηση τους) τόσο μεγάλου εύρους, όπως η καταστροφή των πύργων και των υπόλοιπων γεγονότων, που προφανώς θα απαιτούσε την συμμετοχή πολλών ατόμων, μετά από αλλαγή κυβέρνησης και δέκα χρόνια σχεδόν; Η άλλη συνωμοσία τους (της ίδιας κυβέρνησης) περί "όπλων μαζικής καταστροφής" στο Ιράκ, που δεν βρέθηκαν ποτέ, αποκαλύφθηκε πολύ γρήγορα πάντως...
Τι είναι το Pearl Harbor; Συνωμοσιολογικά εννοώ, δεν έχω υπόψη μου...
Δεν το γνωρίζω και εγώ καλά το θέμα, αλλά πάντως έγιναν πολλές καλές ταινίες νομίζω...Μια στημένη ιστορία από τον Ρούζβελτ για να μπουν οι Η.Π.Α. στον Β' Π.Π., κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία του αμερικανικού λαού (αν θυμάμαι καλά το 70% από το δημοψήφισμα) δεν επιθυμούσε.
Πόσα χρόνια έμεινε κρυφό το Pearl Harbor??
Μια στημένη ιστορία από τον Ρούζβελτ για να μπουν οι Η.Π.Α. στον Β' Π.Π., κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία του αμερικανικού λαού (αν θυμάμαι καλά το 70% από το δημοψήφισμα) δεν επιθυμούσε.
Για να συνδέσω τα θέματα είναι γνωστό ότι στο χόλιγουντ υπάρχουν σκηνοθέτες που ακολουθούν κυβερνητικές γραμμές και δημιουργούν ταινίες πατριωτικού περιεχομένου για στήριξη της μεγάλης ιδέας της ελεύθερης δημοκρατικής αμερικής. Σε κάποιες ταινίες (μου διαφεύγουν οι τίτλοι) από τη στιγμή που η Γαλλία άρχιζε να εναντιώνεται και να μην συμφωνεί με το αμέρικα άρχισαν να εμφανίζονται ταινίες με τρομοκράτες που είχαν γονείς π.χ. μπαμπά Αλγερινό και μαμά Γαλλίδα κ.τ.λ. Ε, δεν είναι τυχαίο αυτό, είναι κατευθυνόμενο!!!Γιατί είναι απροσδιόριστη η τρομοκρατία, τουλάχιστον η συγκεκριμένη στην οποία αναφέρονται οι Αμερικάνοι; Εκτός των πύργων υπήρξαν κι άλλα γεγονότα όλη αυτή την δεκαετία (βόμβες στην Μαδρίτη, στην Τουρκία, στο Μπαλί, μερικά από αυτά).
Σχεδόν 60 χρόνια.
Μάλιστα. Καλά, ας το αφήσουμε τώρα αυτό, γιατί θα πάει μακριά πάλι η βαλίτσα...
Για να συνδέσω τα θέματα είναι γνωστό ότι στο χόλιγουντ υπάρχουν σκηνοθέτες που ακολουθούν κυβερνητικές γραμμές και δημιουργούν ταινίες πατριωτικού περιεχομένου για στήριξη της μεγάλης ιδέας της ελεύθερης δημοκρατικής αμερικής. Σε κάποιες ταινίες (μου διαφεύγουν οι τίτλοι) από τη στιγμή που η Γαλλία άρχιζε να εναντιώνεται και να μην συμφωνεί με το αμέρικα άρχισαν να εμφανίζονται ταινίες με τρομοκράτες που είχαν γονείς π.χ. μπαμπά Αλγερινό και μαμά Γαλλίδα κ.τ.λ. Ε, δεν είναι τυχαίο αυτό, είναι κατευθυνόμενο!!!
Δεν είναι μακρυά η Χαβάη....ένα κλικ μόνο...:BDBDG54:
Που να σου πω και για τον Μαγκάρετ!!!
Δεν μου αρέσει η νέα Χαβάη 5-0 πάντως!
Έχει βγει και καινούργια??
Έχω χάσει επεισόδια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.