Τι θα ακούτε στο τραπέζι, μετά την Ανάσταση;

17 June 2006
14,350
Να σας πώ τα δικά μου, τώρα που δεν είναι εδώ ο Σπύρος να με κράξει:

rolling%20stones-stripped.jpg

μαζί με τα 2 συνοδευτικά maxi που βγήκαν τότε

9367%20new.jpg

332741.jpg

τα τελευταία μεγάλα πράγματα που έκαναν μετά το '73.
τα maxi έχουν αρχίσει να σπανίζουν: ε-ξαι-ρε-τι-κά.

ο Σπυρος κανει Ζεν αυτοσυγκεντρωση...ετοιμαζεται να γραψει για την Ιστορια μας μετα το κοκορετσι...:grinning-smiley-043

εγω παλι το μονο που θα ακουω θαναι τα αντερα των διπλανων μου να προσπαθουν να χωνεψουν την μαγειριτσα......

καλά εσύ δε μουλεγες ότι τους ακούς το πολύ έως το black and blue ?
εδώ απ'ότι βλεπω είναι χοντρογεροντάρες :grandpa:

στο Black & Blue τελείωσαν: από κεί και μετά, δεν είναι να παίρνεις άλμπουμ - με μιά αναλαμπή, τη β' πλευρά στο Tatoo You.
υπάρχουν όμως τα CD singles, τα maxi, τα Unplugged, τα bootlegs - αυτά είναι για 'μάς, τους λυσσάρηδες.:rolleyes: :D

Ι) Espers ΙΙ. Γιά την αναστάσιμη ώρα στην γνωστή γωνία, γύρω μας, χαχανίζοντα κραγιόνια, σφιχτές γραβάτες χελονονινζάκια και barbie λαμπάδες να αδημονούν στην γραμμή εκκίνησης το Χριστός Ανέστη για να ξεχυθούν γοργά στις μαγειρίτσες τους.

ΙΙ) Loka Fire Shepherds Γιά την ώρα που τσιμπολογάνε τις αρνίσιες κομμάτες ερήμην του άυπνου αντιχοληστερίνικού βλέμματος της συζύγου.

ΙΙΙ) Για τους υπόλοιπους The Australian Garage Rock Sound 1976-1987. Ατόφιο αγνό ακατέργαστο R’n’R. Για τους (τότε, αλλά και τώρα) υποψιασμένους που ξέρουν να γλεντάνε τον θυμό τους.
Εξαιρετικά αφιερωμένο γιά όλους εσάς το τρίλεπτο διαμάντι Slave Girl των Lime Spiders! Για όλους αυτούς που το χθές ήταν λίγο και το αύριο θ αργήσει πολύ να έρθει. -bye-

...λένε ότι το ροκ είναι τελείως Εξω από την ψυχοσύνθεση του Ελληνα.
Ωρες ώρες αναρωτιέμαι μήπως αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το αγαπώ τόσο πολύ...:rolleyes:

...λένε ότι το ροκ είναι τελείως Εξω από την ψυχοσύνθεση του Ελληνα.
Ωρες ώρες αναρωτιέμαι μήπως αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το αγαπώ τόσο πολύ...:rolleyes:

Βασικά Κώστα είσαι αντικονφορμιστής...
ό,τι δεν αρέσει στους πολλούς αρέσει σε σένα και αντίστροφα.
Και έτσι είμαστε αρκετοί εδώ.

Πάντως το βράδυ της Ανάστασης όπως και των Χριστουγέννων σε οικογενειακή ατμόσφαιρα δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις από τη Βανδή και τους Τερζήδες.
Πριν την Ανάσταση πάντως είχα μιά από τις πιό αποδοτικές μου μέρες στην κιθάρα και το μπάσο συνοδεύοντας και φλυαρώντας πάνω στο γάτο Μορφ ενώ το απόγευμα άκουγα χαλαρα Harry James αλλάζοντας το καλώδιο στο bluesky μου.

Εμείς κάναμε την υπέρβαση στο σπίτι. Βλέπαμε στο Σκάι τα MTV Awards!

Αν και ακόμα κι αυτά χάλια μαύρα ήταν (με ορισμένες εξαιρέσεις)...

Tί άκουσα αυτές τίς μέρες στήν ύπαιθρο:Δημοτικά με Χρόνη Αηδονίδη και Πέτρο-Λούκα Χαλκιά.
Brahms:Εin Deutsches Requiem,με Sinopoli και Φιλαρμονική τής Τσεχίας.
Schubert,Wanderer -Fantasie,Schumann Fantasie op.17,με Pollini.
Szymanowski,Stabat mater,με Rattle
Piazzolla:Τango,el exilio de Gardel....Sur El Viaje
Bjornstad-Darling:The River
Achirana:Τsabropoulos,Andersen,Marshall
Καραϊνδρου Ελένη:Eλεγεία τού Ξεριζωμού,live απο Μέγαρο,E.C.M.
Χατζιδάκης:Πασχαλιές μέσα απο την Νεκρή Γή.
Gotan Project:Lunatico
Βοb Dylan:Blonde on Blonde
Ο τελευταίος τού Bob αποκτηθείς προσφάτως λόγω καταστραφέντος βινυλίου , μου απέδειξε ξανά ότι ο μάστορας θέλει καμιά 300αριά προγκρεσιβάδες και λοιπούς τεθλιμένους για πρόγευμα.-bye-
Και τού χρόνου.
Και καλώς σάς ξαναβρήκα.:ernaehrung004: :ernaehrung004:

A,και επι τη ευκαιρία μιά και δεν θά κράξω τον Λύμπε:flipout: ,το Πάσχα αξίζει στην Δύση μόνον για το πένθος και στην Ελλάδα για την χαρμολύπη του.
Eίναι θέμα πολιτισμικής και ιστορικής αντίληψης,απλά αυτό δυστυχώς δεν αφορά στον Νεοέλληνα που διαμορφώθηκε απο το 81 και μετά με κάτι ανάμεσα σε ψευτομαγκιά ,ψευτοκουλτούρα και γενικώς τρία πουλάκια κάθονταν......-bye- -bye-

Tί άκουσα αυτές τίς μέρες στήν ύπαιθρο:Δημοτικά με Χρόνη Αηδονίδη και Πέτρο-Λούκα Χαλκιά.
Brahms:Εin Deutsches Requiem,με Sinopoli και Φιλαρμονική τής Τσεχίας.
Schubert,Wanderer -Fantasie,Schumann Fantasie op.17,με Pollini.
Szymanowski,Stabat mater,με Rattle
Piazzolla:Τango,el exilio de Gardel....Sur El Viaje
Bjornstad-Darling:The River
Achirana:Τsabropoulos,Andersen,Marshall
Καραϊνδρου Ελένη:Eλεγεία τού Ξεριζωμού,live απο Μέγαρο,E.C.M.
Χατζιδάκης:Πασχαλιές μέσα απο την Νεκρή Γή.
Gotan Project:Lunatico
Βοb Dylan:Blonde on Blonde
Ο τελευταίος τού Bob αποκτηθείς προσφάτως λόγω καταστραφέντος βινυλίου , μου απέδειξε ξανά ότι ο μάστορας θέλει καμιά 300αριά προγκρεσιβάδες και λοιπούς τεθλιμένους για πρόγευμα.-bye-
Και τού χρόνου.

Σπυρο καλως ηρθες....ορεξατο σε βλεπω

:ernaehrung004:

Tί άκουσα αυτές τίς μέρες στήν ύπαιθρο:Βοb Dylan:Blonde on Blonde
Ο τελευταίος τού Bob αποκτηθείς προσφάτως λόγω καταστραφέντος βινυλίου , μου απέδειξε ξανά ότι ο μάστορας θέλει καμιά 300αριά προγκρεσιβάδες και λοιπούς τεθλιμένους για πρόγευμα.
-bye-
Και τού χρόνου.

Πραγματικά σε θαυμάζω αφού καταφέρνεις και βρίσκεις νόημα σε αυτόν τον απλό έως αδιάφορο δίσκο . Ειλικρινά . Χρόνια τώρα παιδεύομαι να καταλάβω τι έχει και του τι βρίσκουν όλοι όσοι του βρίσκουν κάτι . Ούτε καν ολόκληρο δεν έχω καταφέρει να τον ακούσω . Και δεν θα σου ζητήσω να μου εξηγήσεις το πως και το γιατί του ανωτέρω αφορισμού. Μερικά πράγματα ή έτσι τα αντιλαμβάνεσαι ή όχι . -bye-

. εγω νομιζω οτι ειναι ....καλουστικος

αυτος ο δισκος τι λενε οι αλλοι θιασωτες της μουσικης κατηγοριας ?

.:nounder:

Re: Απάντηση: Τι θα ακούτε στο τραπέζι, μετά την Ανάσταση;

. εγω νομιζω οτι ειναι ....καλουστικος

αυτος ο δισκος τι λενε οι αλλοι θιασωτες της μουσικης κατηγοριας ?

.:nounder:

...sucks...