Stellios papa
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα ακούτε στο τραπέζι, μετά την Ανάσταση;
τι ειναι sucks ? no capici..
...sucks...
...sucks...
...λένε ότι το ροκ είναι τελείως Εξω από την ψυχοσύνθεση του Ελληνα.
Ωρες ώρες αναρωτιέμαι μήπως αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το αγαπώ τόσο πολύ...![]()
...λένε ότι το ροκ είναι τελείως Εξω από την ψυχοσύνθεση του Ελληνα.
Ωρες ώρες αναρωτιέμαι μήπως αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το αγαπώ τόσο πολύ...![]()
γιατι βρε εσυ δεν εισαι Ελληνας ?
ε..μ αφου ακομα δεν ειδες τους 300 ....
τοτε που η Ελλαδα ακουγε νεο κυμα και Χατζη εσυ που ησουνα ?
.
τοτε που η Ελλαδα ακουγε νεο κυμα και Χατζη εσυ που ησουνα ?
.
Επειδή έζησα περίπου την ίδια εποχή,αυτό ίσχυε για ένα κομμάτι τής αριστεράς και μόνον .
Απο την άλλη θεωρώ εξ ίσου ισοπεδωτική την απόρριψη κάθε τι τού ελληνικού ή μή ρόκ απο την άλλη πλευρά.
Η κατάσταση μετά την μεταπολίτευση ήταν αρκετά συγκεχυμένη.Ακρότητες ´επαναστατικές´και συχνά ελληνικοί´βαρβαρισμοί´,αλλά ταυτόχρονα άκριτη αποδοχή κάθε πόπ ή ρόκ κατασκευάσματος ανεξαρτήτως αξίας.
Η δικτατορία ,αλλά και η στρεβλή μεταπολίτευση μπέρδεψαν τα πράγματα και δεν τα ξεκαθάρισαν.
Τα ίδια ακριβώς ζήσαμε και σε άλλες τέχνες όπως λογοτεχνία,θέατρο και κινηματογράφο.
Στο υπόγειο. Οχι του Κουστουρίτσα...στο άλλο υπόγειο.
Απάνω πέρναγαν ταγάρια...Μαοϊκές γκόμενες με αξύριστες μασχάλες και στρογγυλά γυαλάκια αλα Τζον Λένον...αβυσσαλέοι γενάτοι με Ελευθεροφυλάδα και Ρίτσο υπό μάλης που μας έλεγαν "αμερικανάκια".
Εμείς, εκεί: στο υπόγειο. Underground. Είχε και Βελούδα στους τοίχους![]()
Όλα αυτά που ελάχιστα έζησα, ισχυροποιούν την άποψη μου, ότι τουλάχιστον μουσικά, ζούμε σημαντικές στιγμές. Έχω την αίσθηση ότι το πράγμα σιγοβράζει και δεν θέλει πολύ να ξεχυθεί σαν λάβα.
Μπορεί η εικόνα που πλασάρουν για τα νέα παιδιά να είναι θλιβερή αλλά έχω την εντύπωση πως είναι μόνο η επιφάνεια.
Η underground κοινότητα πολλαπλασιάζεται, το myspace και τα σχετικά ακυρώνουν τις αγκιλώσεις του παρελθόνος. Αισιοδοξώ.
Τουλάχιστον για τους έξω. Αλλά και εμείς κάποια στιγμή θα ακολουθήσουμε.
Τα σκουπίδια έχουν αρχίσει και βρωμάνε σε μεγαλύτερες μάζες.
Η σπίθα υπάρχει.
Στο υπόγειο. Οχι του Κουστουρίτσα...στο άλλο υπόγειο.
Απάνω πέρναγαν ταγάρια...Μαοϊκές γκόμενες με αξύριστες μασχάλες και στρογγυλά γυαλάκια αλα Τζον Λένον...αβυσσαλέοι γενάτοι με Ελευθεροφυλάδα και Ρίτσο υπό μάλης που μας έλεγαν "αμερικανάκια".
Εμείς, εκεί: στο υπόγειο. Underground. Είχε και Βελούδα στους τοίχους![]()
Όλα αυτά που ελάχιστα έζησα, ισχυροποιούν την άποψη μου, ότι τουλάχιστον μουσικά, ζούμε σημαντικές στιγμές. Έχω την αίσθηση ότι το πράγμα σιγοβράζει και δεν θέλει πολύ να ξεχυθεί σαν λάβα.
Μπορεί η εικόνα που πλασάρουν για τα νέα παιδιά να είναι θλιβερή αλλά έχω την εντύπωση πως είναι μόνο η επιφάνεια.
Η underground κοινότητα πολλαπλασιάζεται, το myspace και τα σχετικά ακυρώνουν τις αγκιλώσεις του παρελθόνος. Αισιοδοξώ.
Τουλάχιστον για τους έξω. Αλλά και εμείς κάποια στιγμή θα ακολουθήσουμε.
Τα σκουπίδια έχουν αρχίσει και βρωμάνε σε μεγαλύτερες μάζες.
Η σπίθα υπάρχει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.