τι θα γινει ?δεν παει αλλο...ps3 hack?

Status
Not open for further replies.

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
τι θα γινει ρε παιδια δεν παει αλλο,δεν σας φαινετε οτι αργει η υποθεση custom fw για ps3 με iso loader .πολυ καθυστερηση.. επρεπε να ειχε γινει εδω και καιρο και τωρα που βγαινουν τοσα πολλα καλα παιχνιδια οπως far cry 2 resistance 2 nfs undercover κτλπ κτλπ πρεπει να τα εχουμε ως iso στο σκληρο του πως στο psp.η μονη κονσολα που καθυστερει τοσο.
σε αυτο το thread οποιος εχει πληροφοριες σχετικα με το "σπασιμο" του ps3 να τις ποσταρει ,μονο εγκυρες ομως..

Ένας Γερμανός προσπαθεί να "τρέξει" τα παιχνίδια από τον σκληρό δίσκο,μέχρι τώρα έχει καταφέρει τα εξής: Warhawk,Motorstorm,Resistance,GT5,COD3.

Hacker slaagt in back-ups laden op de PlayStation 3

Η παραπάνω προσπάθεια είναι για αντίγραφα ασφαλείας και σε καμιά περίπτωση την προώθηση της πειρατείας.

Re: Απάντηση: τι θα γινει ?δεν παει αλλο...ps3 hack?

Και εγω το ιδιο.

Για να μειωθει ομως η πειρατεια πρεπει να πουλανε τα παιχνιδια σε λογικες τιμες 30-40 ευρω το πολυ και οχι 65-70 ευρω που εχουν τωρα.

Γιάννη , ήδη όταν βγαίνουν , βλέπουμε τιμές γύρω στα 50 στο ebay και πέφτουν στο μισό στο τρίμηνο ... τώρα εαν δεν εμπιστεύεσαι το ebay , περιμένεις σε κάνα χρόνο να βγουν σε platinum έκδοση μισοτιμής ...

το ebat για μένα είναι ένα αποτελεσματικό μέσο μείωσης τιμής ενός καινούριου προιόντος , δεν το συζητάω για μεταχειρισμένα , πραγματικές ευκαιρίες ...

τι μου λετε ρε παιδια εγω στο πσπ ειχα 300 cso παιχνιδια
μην αλλαζουμε θεμα.
το θεμα ειναι
iso loader-ποτε?-πως..

Έτσι μπράβο.

Χαρείτε το μπλουρέι τώρα, το καλύτερο φορμά...

Oποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια...:ADFADF1:

Αλλωστε υπαρχει και αλλη κονσολα καλυτερη απο το PS3 που επιτρεπει τα αντιγραφα ασφαλειας.

Εγω παντως προτιμω να αγοραζω 3-4 παιχνιδια το χρονο γνησια παρα να παιζω 20 παιχνιδια κουτσουρεμενα και με κινδυνο για ban απο το XBOX Live.

Oποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια...:ADFADF1:

Αλλωστε υπαρχει και αλλη κονσολα καλυτερη απο το PS3 που επιτρεπει τα αντιγραφα ασφαλειας.

Εγω παντως προτιμω να αγοραζω 3-4 παιχνιδια το χρονο γνησια παρα να παιζω 20 παιχνιδια κουτσουρεμενα και με κινδυνο για ban απο το XBOX Live.

Αυτό είναι άλλη ιστορία.
Προσωπικά, PC και πάλι PC.

Παρόλο που είναι το πιο εύκολο στα "αντίγραφα ασφαλείας", προτιμώ το αυθεντικό.
Ούτως ή άλλως, συνηθίζω να αγοράζω τα παιχνίδια μου ετεροχρονισμένα, που οι τιμές είναι πολύ πιο κάτω...

"Τόσα πολλά καλά παιχνίδια..."
Άρα , τιμάμε τον δημιουργό και το αγοράζουμε

Για όποιον θέλει ένα κάρο αντιγραφές , στην αντίπερα όχθη έχουν βγει πλειάδες firmware , δεν χρειάζεται να μένει κανείς στο κακό PS3

την εχω και την αλλη ρε παιδια αλλα ειναι πολυ πιο πισω σε γραφικα και σε ολα (μην το σχολιασετε please)
αποκλειστικα παιχνιδια οπως το uncharted δεν θα δει ποτε το 360
δεν λεω καλο ειναι καλα ειναι και τα 100 games σχεδον που εχω .
αλλο ομως να μπορεις να ριπαρεις σε iso και να τα παιζεις με loader αλλο να γεμισεις dvd dl που θελουν σχεδον μια ωρα να γραφτουν

Re: Απάντηση: τι θα γινει ?δεν παει αλλο...ps3 hack?

αποκλειστικα παιχνιδια οπως το uncharted δεν θα δει ποτε το 360

Tωρα μην αρχισω να βαζω λιστες με αποκλειστικα παιχνιδια του 360 (bioshock, Halo , Gears of War , Fable , Lost Odyssey , Final Fantasy κτλ.) γιατι θα χαθει η μπαλα...:2thumb22sup:

Είσαστε off-topic εδώ δεν είναι vs :flipout::flipout::flipout:
Τα νέα από όσο φαίνεται είναι «παλιά» ζεσταμένα.
Από όσο φαίνεται η μεθοδολογία που ακολουθείται είναι τύπου url spoofing ( http://en.wikipedia.org/wiki/Spoofing_attack ). Γενική μέθοδος που έχει πολλαπλές χρήσεις.
Προσπαθούν να ξεγελάσουν το ps3 να κατεβάσει “updates” από spoofed url.
Αντίστοιχα και εσείς εάν έχετε κωλύσει κάτι (malware badware etc. etc.) μπορεί αντί να κατεβάζεται updates από την Microsoft (γενικό παράδειγμα) να κατεβάζεται από spoofed url.

Εκανα λαθος το FF θα βγει και για PS3.

To Fable κυκλοφορησε πρωτα για XBOX και μετα για PC παντως.

Συντομα θα βγει και το Fable 2 για το 360.

Εκανα λαθος το FF θα βγει και για PS3.

To Fable κυκλοφορησε πρωτα για XBOX και μετα για PC παντως.

Συντομα θα βγει και το Fable 2 για το 360.

Στο Bioshock δεν εκανες λαθος? :flipout:

Status
Not open for further replies.