τι θα γινει ?δεν παει αλλο...ps3 hack?

Status
Not open for further replies.
Aν ειχες εστω και λιγες γνωσεις επι του θεματος θα ηξερες οτι η καρτα γραφικων του 360 ειναι δυο κλασεις ανωτερη απο του PS3 , γιατι στο τελευταιο μπηκε "τσοντα" οταν ειδαν οτι ο "υπερυπολογιστης" cell (που δεν ξερει κανεις να προγραμματιζει) δεν φτανει.

Το Online το πληρωνεις γιατι δεν ειναι για τα πανηγυρια οπως της Sony...Nα θυμιζω επισης οτι και στα PC τα παιχνιδια σε DVD κυκλοφορουν , αλλωστε το BR σε 2-3 χρονια μπορει να αποτελει παρελθον σαν φορματ...

Οσο για το failure rate , οι αποθηκες απο τα σερβις ειναι γεματες PS3 που περιμενουν επισκευη οπως εχω μαθει. Κυρια βλαβη η κεφαλη του BR.

+1 (ειδικά για τα προβλήματα στο drive το διαπιστωσα με τα ματια μου )

Aν ειχες εστω και λιγες γνωσεις επι του θεματος θα ηξερες οτι η καρτα γραφικων του 360 ειναι δυο κλασεις ανωτερη απο του PS3 , γιατι στο τελευταιο μπηκε "τσοντα" οταν ειδαν οτι ο "υπερυπολογιστης" cell (που δεν ξερει κανεις να προγραμματιζει) δεν φτανει.

Το Online το πληρωνεις γιατι δεν ειναι για τα πανηγυρια οπως της Sony...Nα θυμιζω επισης οτι και στα PC τα παιχνιδια σε DVD κυκλοφορουν , αλλωστε το BR σε 2-3 χρονια μπορει να αποτελει παρελθον σαν φορματ...

Οσο για το failure rate , οι αποθηκες απο τα σερβις ειναι γεματες PS3 που περιμενουν επισκευη οπως εχω μαθει. Κυρια βλαβη η κεφαλη του BR.

Ε αφου εχει καρταρα τοτε , πες μου ΕΝΑ παιχνιδι με καλυτερα γραφικα απο Uncharted , GT prologue και Metal Gear στα 3 χρονια που κυκλοφορει !! :Banane0:
Ενα πες μου οχι δυο !!!!!

Οσο για το online αυτα τελειωνουν με την ελευση του HOME.

Ενα δεν ηθελες?

Lost Odyssey

:flipout:

Οκ καταλαβαμε. -bye-
Μετα απο 2μιση χρονια που κυκλοφορει η καρταρα του 360 βγηκε και με γραφικα που ουτε καν πλησιαζουν στο ελαχιστο του Uncharted.
Ειδικα τα μενου του πρεπει να ειναι απο norton commander.

Τελος παντων το θεσαμε το θεμα και ο καθενας να κανει αυτο που νομιζει και του αρεσει.

Οκ καταλαβαμε. -bye-
Μετα απο 2μιση χρονια που κυκλοφορει η καρταρα του 360 βγηκε και με γραφικα που ουτε καν πλησιαζουν στο ελαχιστο του Uncharted.

Αν το καλυτερο παιχνιδι του PS3 ειναι καποιο ... uncharted τοτε ολοι καταλαβαινουμε γιατι ο Βασιλης πουλαει την κονσολα του.

Το playstation εχει κολλησει στο παρελθον , 10 χρονια μετα απο το PS One εχει ακομα τα ιδια χειριστηρια και τα ιδια παιχνιδια (Metal Gear 3-4-5 , Grand Tourismo 7-8-9 κτλ).-bye-

Last edited:
Παιδιά έχουμε ξεφύγει... αν θέλετε να κάνετε αντιπαράθεση PS3 vs XBox360 παρακαλώ ν' ανοίξετε άλλο θέμα με σχετικό τίτλο.

Ευχαριστώ.

Αχ αυτοι οι xboxακιδες δεν λενε να το δεχτουν με τιποτα!!!:flipout:
Αφου οταν θα πεσει η τιμη του PS3 μετα απο λιγο καιρο, αυτο θα πατε να παρετε ολοι τι το κατηγορειτε τωρα!!:ADFADF1:

Sorry το εγραφα την ωρα που ποσταριζες δεν το ειδα!

Αχ αυτοι οι xboxακιδες δεν λενε να το δεχτουν με τιποτα!!!:flipout:
Αφου οταν θα πεσει η τιμη του PS3 μετα απο λιγο καιρο, αυτο θα πατε να παρετε ολοι τι το κατηγορειτε τωρα!!:ADFADF1:

+1000
Εδω μιλανε μετα απο 3 χρονια για ΕΝΑ παιχνιδι με καλα γραφικα :firstprize: (μετριοδεστατα) με 4 (next generation) DVD :flipout: που ειναι στατικοτατο στα γραφικα με κατι απλα ανθρωπακια να περπατανε απο εδω και απο εκει και λενε κοιτα γραφικα. Χωρις να κουνιεται φυλλο καταφεραν και ειδαν φωτισμους στα γραφικα και λιγο παραπανω καλα textures και πανυγυριζουν :firstprize:
Μολις ξεκινησει η μαχη χανονται δια μαγειας τα γραφικα και αρχιζει και κολλαει κιολας γιατι δεν αντεχει μεγαλα textures.
Αχ αυτη η καρταρα που φοραει και ειναι 2 φορες καλυτερη. :flipout:
Ε ρε δουλεμα που πεφτει στον κοσμο.

Τελος παντων αποχωρω γιατι οντως το μ@μησαμε το θεμα και προσωπικα συγνωμη.

μιας και το συνεχιζετε ναι θα πω την αποψη μου
το ps3 ειναι 1000 φορες καλητερο σε ολα τελος.
και αν βγει cfw το 360 ειναι για πεταμα και θα πρεπει να πληρωσετε για να το δωσετε

ενταξη και εγω αυτη την περιοδο στο 360 σαπιζω...

Πάντως το ολο θέμα είναι λάθος....
Δεν μπορεί ένα forum σοβαρό να έχει θέμα το πότε θα σπάσει το PS3.
Μιλάτε για αντίγραφα σε PSP και XBOX σαν να είναι το πιο φυσικό.
Τα παιχνίδια έχουν φτάσει 70 γιατι πολλοί είναι σαν και εσάς. Δεν κοιτάνε να πάρουμε 5-10 games να τα χαρούνε αλλά αγοράζουν-κατεβάζουν κόπιες μόνο για να τα εχουν και δεν πρόκειται να τα παίξουν ποτέ. Το πιο σωστό είναι κάτι που είπε ένας φίλος να περιμένεις λίγο και μετά τα πέρνεις με 30-50 ανάλογα το game. Ειδικά από site όπως το play ακόμα και με 20 έχει games...
ΕΛΕΟΣ

καλα καλα και ταινιες ειναι ακριβες γιατι φταιω εγω που κατεβαζω ματροσκες

Πάντως το ολο θέμα είναι λάθος....
Μιλάτε για αντίγραφα σε PSP και XBOX σαν να είναι το πιο φυσικό.
Τα παιχνίδια έχουν φτάσει 70 γιατι πολλοί είναι σαν και εσάς. Δεν κοιτάνε να πάρουμε 5-10 games να τα χαρούνε αλλά αγοράζουν-κατεβάζουν κόπιες μόνο για να τα εχουν και δεν πρόκειται να τα παίξουν ποτέ. Το πιο σωστό είναι κάτι που είπε ένας φίλος να περιμένεις λίγο και μετά τα πέρνεις με 30-50  ανάλογα το game. Ειδικά από site όπως το play ακόμα και με 20 έχει games...
ΕΛΕΟΣ
Εσύ δεν είσαι σοβαρός μ'αυτά που λες!
Ξέρεις πόσο έχουν τα 5-10 games που γράφεις? 5 games έχουν όσο όλη η κονσόλα! 10 games έχουν 700 ευρώ. Αν εσένα σου περισσεύουν ok. Στην Ελλάδα όμως για τη γενιά την 700 ευρώ 10 games είναι ένα μηνιάτικο!
Οπότε είναι φυσικό να μιλάμε για αντίγραφα 'σαν να είναι το πιο φυσικό', γιατί με 70 ευρώ αγοράζεις 7 παιχνίδια αντί για ένα. Επιπλέον ποιος σου είπε ότι όλοι αρκούνται με 5-10 παιχνίδια μόνο;

30 έχουν οι παλιατζούρες και οι μούφες, ακόμα και στο play. Σιγά μην περιμένω 1,5 χρόνο για να πάρω το uncharted στα 30!
Άσε που τα καλά/καινούργια games τερματίζονται στο φτερό κ μετά κλαις τα 70...

Last edited:
Δηλαδή, κατά τη γνώμη σου:

α) φτηνά παιχνίδια είναι μόνο οι μούφες
β) τα καλά παιχνίδια είναι αυτά που τερματίζονται στο φτερό, δηλαδή από διαχρονικότητα, γιοκ
γ) σιγά μην περιμένω ένα χρόνο εγώ ο μάγκας για να πάρω φτηνά ένα παιχνίδι, θα το πάρω τώρα κλεψιμέικο

Μάλιστα...

Ακυρο τελειως μιλαμε!Μηπως ηθελες να πεις οτι ''δεν μπορει ενα φορουμ σοβαρο να μην συζηταει και αναλυει τα παντα'';; Γιατι εαν σπασει το ps3 εσυ θα συνεχισεις να τα πληρωνεις χρυσα δηλαδη!!!;;Πρεπει απαραιτητα να τα τερματιζουμε ολα τα παιχνιδια και να βγαζουμε τα ματια μας για να πουμε χαλαλι τα λεφτα μας δηλαδη;; Καλο ειναι να εχουμε μεγαλη ποικιλια για να εχουμε και ολοκληρωμενη αποψη του τι παιζεται!!Αλλα οπως ειπε και ο προλαλησαντας στην γενια των 700 και ετσι οπως πανε τα πραγματα 70ευρω για λιγες ωρες χαλαρωσης ειναι πολλα!!

Δηλαδή, κατά τη γνώμη σου:

α) φτηνά παιχνίδια είναι μόνο οι μούφες
β) τα καλά παιχνίδια είναι αυτά που τερματίζονται στο φτερό, δηλαδή από διαχρονικότητα, γιοκ
γ) σιγά μην περιμένω ένα χρόνο εγώ ο μάγκας για να πάρω φτηνά ένα παιχνίδι, θα το πάρω τώρα κλεψιμέικο

Μάλιστα...
α) Και τα παλιά. Μη μου πεις ότι το CallOfDuty 3 έχει τα ίδια γραφικά με το 4! Ή την ίδια τιμή μήπως;
β) Σύνήθως όταν ένα παιχνίδι είναι καλό σ'αρέσει και το λιώνεις, δηλ. το τερματίζεις στο φτερό. Δύσκολα θα το ξαναπαίξεις αμέσως. Συνήθως όταν τελειώνει μια ωραία ταινία δεν την ξαναβάζουμε να την ξαναδούμε στο καπάκι. Κάποια στιγμή θα την ξαναδούμε κ το παιχνίδι θα το ξαναπαίξουμε. Οπότε συμφωνώ απόλυτα με τη διαχρονικότητα!
γ) Για μαγκιά μόνο εσύ μίλησες μέχρι τώρα. Εγώ απλώς είπα ότι η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική αλλά σώνει και την τσέπη σου! Πως να το κάνουμε, δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να δίνουν 70ε για 1 game. As ρίξουν τις τιμές σε όλα, όχι μόνο στα παμπάλαια platinum...

Εδω μιλανε μετα απο 3 χρονια για ΕΝΑ παιχνιδι με καλα γραφικα :firstprize: (μετριοδεστατα) με 4 (next generation) DVD :flipout: που ειναι στατικοτατο στα γραφικα με κατι απλα ανθρωπακια να περπατανε απο εδω και απο εκει και λενε κοιτα γραφικα.

Kαλα πηγαινε να παιξεις τωρα την τρομερη παιχνιδαρα "Μedal Gear Solid" η καποιο αλλο απο τα 10-15 παιχνιδια που εχουν βγει συνολικα για PS3 (απο τα οποια το 90% ειναι port απο τις αντιστοιχες εκδοσεις για 360) και ασε μας εμας στην αγνοια μας...:flipout:

Αλλα οπως ειπε και ο προλαλησαντας στην γενια των 700 και ετσι οπως πανε τα πραγματα 70ευρω για λιγες ωρες χαλαρωσης ειναι πολλα!!

εσυ δεν εχεις pioneer kuro των 60 ιντσων?:flipout:-bye-

Status
Not open for further replies.