τι θα γινει ?δεν παει αλλο...ps3 hack?

Status
Not open for further replies.
εγω πουλαω το ps3 να παρω ΧΒΟΧ360.

αυτο κατι λεει..(εχω ακομη το megadrive,snes,saturn,dreamcast,playstation 1,ps2,gameboy,3DO) αλλα το ps3 δεν θα το κρατησω γιατι στην δικη μου συνειδηση απετυχε.

ασχετο αλλα ανακοινωθηκε νεο playstation 3 (με 160 gb σκληρο) και νεο psp (με λιγο διαφορετικο σχεδιασμο και καλυτερη οθονη που μαλιστα δεν θα σπαει:flipout:)

και τα 2 ερχονται ευρωπη τον οκτωβριο

το ps3 δεν σπαει με τιποτα, το psp πωλειται μονο σπασμενο! Η ΣΟΝΥ πουλαει πιο πολλες καρτες μνημες με χωρητικοτητες πανω απο 2 gb απο ποτε!)

μπραβο σονυ!

εγω πουλαω το ps3 να παρω ΧΒΟΧ360.

αυτο κατι λεει..(εχω ακομη το megadrive,snes,saturn,dreamcast,playstation 1,ps2,gameboy,3DO) αλλα το ps3 δεν θα το κρατησω γιατι στην δικη μου συνειδηση απετυχε.

Απετυχε γιατι δεν παιζει αντιγραφες?

(εχω ακομη το megadrive,snes,saturn,dreamcast,playstation 1,ps2,gameboy,3DO) αλλα το ps3 δεν θα το κρατησω γιατι στην δικη μου συνειδηση απετυχε.

Και οχι μονο στην δικη σου συνειδηση Βασιλη.

Εγω ειχα PS1 και PS2 και την αγορα PS3 δεν την σκεφτομαι καν αφου το XBOX 360 ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενο σαν κονσολα. Ειδικα το XBOX Live ειναι 10 χρονια μπροστα απο την αντιστοιχη υπηρεσια της Sony. Γι' αυτο αλλωστε την προσφερουν τσαμπα.

Παντως μου κανει εντυπωση που εχεις το 3DO , πρεπει να εισαι απο τους λιγους στην Ελλαδα.

YΓ. Η πρωτη μου παιχνιδομηχανη ηταν ενας Αmstrad 464 με το ενσωματωμενο κασετόφωνο....

http://en.wikipedia.org/wiki/Amstrad_CPC_464

Eιχα και καμια 50αρα γνησια παιχνιδια.

YΓ. Η πρωτη μου παιχνιδομηχανη ηταν ενας Αmstrad 464 με το ενσωματωμενο κασετόφωνο....

http://en.wikipedia.org/wiki/Amstrad_CPC_464

Eιχα και καμια 50αρα γνησια παιχνιδια.
Xα! κι εγώ (βλ. avatar) αλλά κανένα γνήσιο. Τα γράφαμε σε διπλό κασετόφωνο, μισή ώρα να φορτώσει κάθε παιχνίδι! Ακολούθησε ο cpc 6128 με έγχρωμη οθόνη και δισκέτα...

Εδώ ο σχετικός emulator για pc.

Απετυχε γιατι δεν παιζει αντιγραφες?

οχι αλλωστε δεν κραταω αντιγραφα σε καμια απο τις παραπανω κονσολες.

απετυχε γιατι μετα απο 2 χρονια δεν υπαρχει ουτε ενα παιχνιδι που να χαρακτηριζεται συλλεκτικο για το μελλον,μοναδικο,ξεχωριστο,πες το οπως θελεις.

δεν υπαρχει ενα rpg,ενα adventure..(στο στυλ των fable,final fantasy 7 κτλ..)

το 3DO μου ειναι το fz10..ηταν καλυτερο απο το πρωτο μοντελο της πανασονικ(νομιζω περισσοτερη μνημη) γιαυτο το ειχα αγορασει μαζι με το streetfighter 150.000 δρχ!

Last edited:
το μονο metal gear solid που θα χαρακτηριζα συλλεκτικο θα ηταν το twin snakes του Gamecube..κανενα απο τα υπολοιπα 3 δεν μου λεει κατι .

πωλειται ηδη πανω απο 100 ευρω μεταχειρισμενο..ολα τα υπολοιπα τα βρισκει κανεις τσαμπα.

δεν θελω να σας στεναχωρησω αλλα αν νιωθετε υπερηφανος που βρηκατε 1 παιχνιδι για το ps3 και αυτο μαλιστα ειναι το συγκεκριμενο δεν θα συμφωνησω και νομιζω οτι δεν καταλαβαινομαστε.

Είσαι αρνητικός με την συγκεκριμένη κονσόλα και δεν θα το συνεχίσω,διότι έχουμε ξεφύγει από το θέμα του νήματος.

ειμαι αρνητικος γιατι εδωσα 450 ευρω και αλλα 400 σε παιχνιδια.

δεν μιλαω απο reviews οπως κανουν πολλοι.εγω πληρωνω και αφου πληρωνω ξερω καλα τι λεω.

ισως το αγορασω παλι οταν ερθει με 160 gb σκληρο και 5-6 παιχνιδια (god of war)

ετσι εκανα και με το psp..

ετσι κανω με ολα γιατι δεν ειμαι εμπαθης αλλα ρεαλιστης.

Σωστα ξεφυγαμε ας επιστρεψουμε στο νημα.Εγω ζηταω συγνωμη απο τα παιδια αλλα και απο τον διαχειριστη-μελος της συντακτικης ομαδας.

οχι αλλωστε δεν κραταω αντιγραφα σε καμια απο τις παραπανω κονσολες.

απετυχε γιατι μετα απο 2 χρονια δεν υπαρχει ουτε ενα παιχνιδι που να χαρακτηριζεται συλλεκτικο για το μελλον,μοναδικο,ξεχωριστο,πες το οπως θελεις.

δεν υπαρχει ενα rpg,ενα adventure..(στο στυλ των fable,final fantasy 7 κτλ..)

το 3DO μου ειναι το fz10..ηταν καλυτερο απο το πρωτο μοντελο της πανασονικ(νομιζω περισσοτερη μνημη) γιαυτο το ειχα αγορασει μαζι με το streetfighter 150.000 δρχ!

Δεν ξερω πολλες κονσολες που στο πρωτο 1μιση χρονο (ειδικα με δυσκολο προγραμματισμο) να εχουν βγαλει τα καλυτερα τους παιχνιδια.

Εσυ εχεις απογοητευτει ενω ηταν η πρωτη κονσολα που σου εδωσε αληθινα next generation χαρακτηριστικα οπως μεγαλες χωρητικοτητες στα παιχνιδια , απιθανα γραφικα ,και πολυκαναλο ηχο που καμια αλλη μεχρι στιγμης δεν εχει δωσει και ουτε θα δωσει τα επομενα χρονια μεχρι να βγει κατι αλλο.

Απλα ειναι της μοδας να βριζουμε για τα παντα το πσ3.

Να ρωτήσω κάτι; Πες τε ότι σπάει; που θα γράφετε 40GB που είναι το κάθε παιχνίδι;
Τασο δεν εχει γινει ακομα παιχνιδι 40gb αυτο που φωαζουν και χαιρονται με τα blu ειναι η η μεγαλη ταχυτητα μεταφορας δεδομενων και οχι η χωριτικοτητα για τα games λεω.τα games ειναι και 4 gb μερικα .
πριν τα αποθηκευουμε σιγουρα θα τα ζιπαρουμε σε cso οπως στο psp που απο 1.7 gb κατεληγαν σε 200 mb
αυτο βεβαια αν βγει custom fw και συμβατος iso loader
αν αυτο δεν γινει τοτε θα πρεπει να τα αντιγραφουμε και τα παιζουμε αφου λογικα πριν εχουμε κανει το drive με xfw οπως το 360.
ασχετο-σιγουρα αν βγει custom fw θα παιζει και mkv
ολα αυτα ομως ειναι υποθεσεις.....
-bye-

Εσυ εχεις απογοητευτει ενω ηταν η πρωτη κονσολα που σου εδωσε αληθινα next generation χαρακτηριστικα οπως μεγαλες χωρητικοτητες στα παιχνιδια , απιθανα γραφικα ,και πολυκαναλο ηχο

Η πρωτη κονσολα που τα εδωσε ολα αυτα ηταν το 360.

Aπλως καποιοι εχουν κολησει στο brand name που λεγεται "playstation" και δεν μπορουν να δουν την πραγματικοτητα.-bye-

Η πρωτη κονσολα που τα εδωσε ολα αυτα ηταν το 360.

Aπλως καποιοι εχουν κολησει στο brand name που λεγεται "playstation" και δεν μπορουν να δουν την πραγματικοτητα.

Καλα αντε γεια !!!
Ψευδο next generation μπουρδες που ως συνηθως πουλαει η MS για μεταξωτες κορδελες .
Με χωρητικοτητες DVD που ηδη κλαινε η προγραμματιστες , με ηχο καληνυχτα σας και γραφικα 2005 !!!
Χωρις σκληρο δισκο για τα παιχνιδια και με online να το πληρωνεις.

-bye-

Καλύτερα γραφικά - Περισσότερα παιχνίδια - Ευκολία στο σπάσιμο

Ενάντια

Καλά γραφικά - True NextGen - Λιγότερος θόρυβος - μικρότερο failure rate - περισσότερες ΗΤ λειτουργίες - free online

Το καθένα έχει τα υπέρ του και τα κατά του
Απ' τη στιγμή που το drive του 360 κάνει σαν τουρμπίνα μαζί με τους ανεμιστήρες του , παύει αυτομάτως να αποτελεί λύση αναπαραγωγής οποιουδήποτε υλικού πέρα των παιχνιδιών
Βέβαια του περνάς ένα firmware και καθαρίζεις από πλευράς παιχνιδιών , αλλά αυτό ελάχιστα ενδιαφέρει όποιον αγοράζει τα παιχνίδια του .
Ο καθένας κάνει την επιλογή του βάση των προτεραιοτήτων του

Καλα αντε γεια !!!
Ψευδο next generation μπουρδες που ως συνηθως πουλαει η MS για μεταξωτες κορδελες .
Με χωρητικοτητες DVD που ηδη κλαινε η προγραμματιστες , με ηχο καληνυχτα σας και γραφικα 2005 !!!
Χωρις σκληρο δισκο για τα παιχνιδια και με online να το πληρωνεις.

Aν ειχες εστω και λιγες γνωσεις επι του θεματος θα ηξερες οτι η καρτα γραφικων του 360 ειναι δυο κλασεις ανωτερη απο του PS3 , γιατι στο τελευταιο μπηκε "τσοντα" οταν ειδαν οτι ο "υπερυπολογιστης" cell (που δεν ξερει κανεις να προγραμματιζει) δεν φτανει.

Το Online το πληρωνεις γιατι δεν ειναι για τα πανηγυρια οπως της Sony...Nα θυμιζω επισης οτι και στα PC τα παιχνιδια σε DVD κυκλοφορουν , αλλωστε το BR σε 2-3 χρονια μπορει να αποτελει παρελθον σαν φορματ...

Οσο για το failure rate , οι αποθηκες απο τα σερβις ειναι γεματες PS3 που περιμενουν επισκευη οπως εχω μαθει. Κυρια βλαβη η κεφαλη του BR.

Status
Not open for further replies.