τι θα γινει ?δεν παει αλλο...ps3 hack?

Status
Not open for further replies.
Bρε Βασίλη καταλαβαίνω το χιούμορ σου,όπως και πολλών παιδιών σε αυτό το forum.Όπως και να το κάνουνε είναι δικαίωμα του καθενός να θεωρεί κάτι ως ακριβό ενώ αλλού να ξοδεύει πολλάκις παραπάνω.Δεν είναι θέμα ποιος έχει δίκιο ή άδικο.Οπότε μιας και μπαίνουμε εδώ για να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας αλλά και να λέμε και καμιά βλακειούλα,δώσε τόπο στην οργή ως παλιός (:antlers:) και ας συνεχίσουμε την κουβεντούλα μας επι του θέματος!:ernaehrung004:

ρε μλκ.

θα με τρελάνετε.

τι είπε ο ενας

"Εσυ δεν εχεις kuro?"

τι κατάλαβε ο άλλος

"Την γενια των 700(!)"

Μιχάλη, αντράκι μου, μην ξυνίζετε που τα 70 ειναι πολλά για παιχνίδι. και τα 450 ειναι πολλά για την συσκευή, και τα 1,3 ειναι πολλά για ενα λίτρο βενζίνης.

Αν δεν μπορουμε ή κρίνουμε οτι ειναι πολλά, δεν τα αγοράζουμε.

Οχι ντε και σωνει PS3 και τι θα κάνουμε χωρίς αυτό!

χ..... η φοράδα στο αώνι για το ps3.

αν δεν αγοραζαν (και πλήρωναν ) τα ζωα τς 70ρες για τα παιχνίδια, οι τιμές θα επεφταν

Ελα ομως που στην Αγγλία τα 75 ευρώ (50 λίρες) τσουζουν οσο 40 ελληνικά ευρώ.

αν ριξουν τις τιμές στην Ελλάδα,

ολοι οι εγγλεζοι θα αγοραζουν απο μας και οι αλλοι δεν θα βγάλουν

γι αυτό μας βλεπω εδω και καιρο οτι δεν ημασταν αξιοι οικονομικά για ευρώπες
αλλα τεσπα.
Παλληκαράκι μου,

εσύ μπορεί να χέστηκες για το ps3, η πλειοψηφία του κόσμου όμως όχι, μην κρίνεις εξ ιδίων. Μήπως ξέρεις πολλά blu-ray players με 400 ευρώ;;;

Αααααα, ξέχασα να σου πω ότι το ps3 τυχαίνει να είναι και παιχνιδομηχανή και επειδή για τους περισσότερους 70/παιχνίδι είναι πολλά (όπως και 1,3/λίτρο) κοιτάζουμε πότε θα 'σπάσει' για παίξουν κι αυτοί που ανήκουν στη γενιά των 700. Κατάλαβες τώρα τι κατάλαβε ο άλλος;

Και ο αγγλικός βασικός ξεπερνάει κατά πολύ το χιλιάρικο ενώ στην ελλάδα είναι 680 καθαρά. Και σχεδόν όλα είναι φτηνότερα εκεί. Οπότε άλλο 70 στην Ελλάδα κι άλλο 40 στην Αγγλία!

Γιαννη ειμαι μαθημενος σε pc που ποτε μα ποτε δεν εχω αγορασει παιχνιδι και οτι καινουριο εβγαινε και βγαινει το εχω τσαμπα καταλαβες; Τοτε θα μου πεις τι την αγορασες την κονσολα; Για το bluray πιο πολυ και κατεπεκταση για gaming! Τα 70 ευρω ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πολλα για ενα παιχνιδι και το σπασιμο επιβαλεται! Τωρα θα μου πεις ρισκαρεις την κονσολα αλλα ας δοκιμαστει πρωτα και βλεπουμε!:a0210:Οσο για το θεμα των 700 ειπα οτι κι εγω απο τα 700 ξεκινησα και τα λογαριαζω με το σταγονομετρο τα λεφτα!

Last edited:
blu-ray players με 400 ευρώ? και 200 να πάει δεν το αγοράζω - καλλιά 30 το μήνα η 24ρα ΜΒps και αγορά upload για MKV.

Μην σώσει να πέσει και σαν τιμή.

οσο για τα παιχνιδια στις παιχνιδομηχανές, γενικά τα θεωρω πεταμένα λεφτά. Φτιaχνεις ενα PC και τελείωσες.

Ακόμα και BR-P με 70 ευρώ βρίσκεις πλέον (για το πλεϋερ που λες)

τι? θελει συχνή αναβάθμιση? καθε 3 χρόνια περίπου, και κάθε 3 χρόνια γινονται affordable και οι νέες κονσόλες.

Αν αγορασεις παιγνιομηχανή, θα αγορασεις και PC. Οσο σου παιρνει μια παιχνιδομηχανή, τοσο σου παίρνει και μια αξιοπρεπής κεντρική μονάδα. Μονο που με το PC δνε παιζεις μονο παιχνίδια.
μονο για να γράφω επιδόσεις στο F@H θα αγόραζα PS3.

Last edited:
blu-ray players με 400 ευρώ? και 200 να πάει δεν το αγοράζω - καλλιά 30 το μήνα η 24ρα ΜΒps και αγορά upload για MKV.

Μην σώσει να πέσει και σαν τιμή.

οσο για τα παιχνιδια στις παιχνιδομηχανές, γενικά τα θεωρω πεταμένα λεφτά. Φτιaχνεις ενα PC και τελείωσες.

Ακόμα και BR-P με 70 ευρώ βρίσκεις πλέον (για το πλεϋερ που λες)

τι? θελει συχνή αναβάθμιση? καθε 3 χρόνια περίπου, και κάθε 3 χρόνια γινονται affordable και οι νέες κονσόλες.

Αν αγορασεις παιγνιομηχανή, θα αγορασεις και PC. Οσο σου παιρνει μια παιχνιδομηχανή, τοσο σου παίρνει και μια αξιοπρεπής κεντρική μονάδα. Μονο που με το PC δνε παιζεις μονο παιχνίδια.
μονο για να γράφω επιδόσεις στο F@H θα αγόραζα PS3.
Άλλη ευκολία έχει η παιχνιδομηχανή άλλη το pc, τι συγκρίνεις τώρα; Με τη λογική σου ούτε φέτα dvd player αξίζει να έχουμε, ούτε ενισχυτές, ούτε τηλεοράσεις, αφού όλα αυτά μπορούμε να τα κάνουμε με το pc (με το κατάλληλο hardware)!

Και μόνο σαν bd player να το πάρεις σε καμία περίπτωση δεν είναι πεταμένα, όπως λες, τα 400 ευρώ. Βάλε ότι παίζει παιχνίδια, ότι παίζει media αρχεία, ότι μπορείς να κάνεις το pc σου media server και το ps3 να παίξει οτιδήποτε έχεις μέσα σ'αυτό, psn, internet browser, usb θύρες, αναβαθμίσεις online, wi-fi, linux(!)... Δηλ. τι άλλο θες από μια standalone συσκευή των 400 ευρώ; Εδώ σε κάποιον τίτλο thread το χαρακτηρίζουν υποκατάστατο του htpc!

Όπως και το desktop pc είναι για άλλες δουλειές. Και την 24άρα σύνδεση την θές έτσι κι αλλιώς για τα πάντα! Και ψυγείο να πάρεις σήμερα έχει ethernet από πίσω, πόσο μάλλον ps3, pc, ενισχυτές, κλπ...

Το θέμα είναι όμως το κόστος των παιχνιδιών κ πως θα τα τρέξουμε free!

Last edited:
σωστοτατοοοοςςς!!!!Κι εγω τα λεφτα για κονσολα τα θεωρουσα πεταμενα μεχρι που το ΟΛΑ σε 1 ειναι value for money προς το παρον!!:a0210:

Κι ένα offtopic - ontopic...
Εγώ τα παιχνίδια τα αγοράζω απο ebay τα οποία βγαίνουν πολύ πιο φθηνά απο εδώ και δέν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μιας και τα παιχνίδια είναι region free! Ο λόγος για τον οποίο θα ήθελα όμως να σπάσει το PS3 είναι για να μπορώ να παίζω ταινίες και απο Region A και κυρίως να μπορούμε να τρέξουμε Homebrew! Tις Homebrew τις θέλω όχι για να πάρω και καλά backup των παιχνιδιών μου μιάς και όντως ο 60άρης που έχει (και δεν θέλω να βάλω παραπάνω λόγω οτι είναι πανάκριβοι οι μεγάλοι 2,5" H.D.D.) με 2 άντε 3 παιχνίδια θα μπουκώσει αλλά για να μπορούσε π.χ. το PS3 να παίξει mkv αρχεία!Aυτά απο εμένα...

Υ.Γ.: μπορείτε να συνεχίσετε τις αντιπαραθέσεις σας...

Κι ένα offtopic - ontopic...
Εγώ τα παιχνίδια τα αγοράζω απο ebay τα οποία βγαίνουν πολύ πιο φθηνά απο εδώ και δέν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μιας και τα παιχνίδια είναι region free! Ο λόγος για τον οποίο θα ήθελα όμως να σπάσει το PS3 είναι για να μπορώ να παίζω ταινίες και απο Region A και κυρίως να μπορούμε να τρέξουμε Homebrew! Tις Homebrew τις θέλω όχι για να πάρω και καλά backup των παιχνιδιών μου μιάς και όντως ο 60άρης που έχει (και δεν θέλω να βάλω παραπάνω λόγω οτι είναι πανάκριβοι οι μεγάλοι 2,5" H.D.D.) με 2 άντε 3 παιχνίδια θα μπουκώσει αλλά για να μπορούσε π.χ. το PS3 να παίξει mkv αρχεία!Aυτά απο εμένα...

Υ.Γ.: μπορείτε να συνεχίσετε τις αντιπαραθέσεις σας...

Μια χαρα παιζει τα mkv αρχεια(με μετατροπη μεσω του mkv2vob).
Mkv(χωρις μετατροπη) μπορει να παιξει ισως και με καποιο μελοντικο firmware update.
Οσον αφορα τα φθηνα games υπαρχουν περα απο το net και καλομεταχειρισμενα σε καποια καταστηματα της Αθηνας(ισως και επαρχια) που με 20-30 ευρο βρισκεις σχεδον ολους τους νεους τιτλους(διαλεγεις και αγοραζεις επιτοπου χωρις να χρειαζεται να περιμενεις αν θα στα φερει και πότε το ταχυδρομειο).

Όσα παιχνίδια έχω πάρει απο ebay δεν έχουν ξεπεράσει τα 30 ευρώ όλα ήταν κανινούρια και κανένα απο αυτά δέν χάθηκε, όλα μου ήρθαν και σε πολύ λίγο χρόνο!(το maximum που περίμενα ήταν 4 εργάσιμες ημέρες)

Για το mkv2vob το γνωρίζω αλλά είναι χρονοβόρο!Άν βγεί firmware που να παίζει mkv και να βλέπει και τους ελληνικούς υπότιτλους απο srt αρχείο τότε εγώ προσωπικά θα είμαι κομπλέ!
Αν και το region free για τις Bluray ταινίες δεν θα με χαλούσε καθόλου...

Δυστυχώς η πραγματικότητα του Έλληνα περιλαμβάνει:

100/μήνα τσιγάρα
50/άτομο για να δει το τάδε όνομα σε κέντρο με μπουκάλι
50/εβδομάδα (και πολύ σου βάζω) βενζίνα - την φθηνή μην ξεχνιώμαστε - για κόντρες και αναίτια μαρσαρίσματα - επιταχύνσεις
κτλ. κτλ. κτλ.

Ένα 70άρι μαχ όμως (και αυτό σε δισκάκια εγχώριας αγοράς) για να παίξεις ένα παιχνιδάκι της προκοπής τον μήνα , είναι πολλά . Και λέω τον μήνα , καθώς δύσκολα ένας εργαζόμενος άνθρωπος που στέκεται στα πόδια του βρίσκει τόσο χρόνο ώστε να σπαταλάει 4ωρα τη μέρα μπροστά από το χαζοκούτι

Ας συνεχίσουν τώρα οι φίλοι την άσκοπη διαμάχη
Όταν εξαφανιστούν και άλλες εταιρίες από το προσκήνιο (Black Isle studios RIP) , και όταν θα μείνουμε με εταιρίες - σούπα (βλέπε ΕΑ) , θα είναι αργά

Δεν είναι ίδιοι όλοι οι Έλληνες όμως. Δεν καπνίζουν όλοι, δεν πάνε όλοι στα σκυλάδικα, δεν μαρσάρουν όλοι στους δρόμους. Αν και αυτοί που αναφέρεις είναι ένα μεγάλο κομμάτι, ωστόσο παραμένουν μειοψηφία πιστεύω...

Πλειοψηφία όμως είναι (ή τείνουν να γίνουν) αυτοί που περιγράφεις στη 2η παρ., ο σκληρά εργαζόμενος μισθωτός που κάνει δεύτερη δουλειά (συνήθως μαύρη) για να τα φέρει βόλτα. Αυτός σίγουρα δεν έχει ελεύθερο χρόνο για παιχνίδια, το παιδί του όμως;; Και είναι πολύ άσχημο να ζητάει το παιδί σου ένα παιχνιδάκι και εσύ να σκέφτεσαι που θα βρεις τα 70 για να του το πάρεις...

Όταν η φτώχια χτυπήσει την πόρτα σου και τα τσιγάρα θα κόψεις, και τα μπουκάλια, και τα hi-end, και θα αρχίσεις να παίρνεις συγκοινωνίες για να μην χαλάσεις βενζίνη. Επίσης θα ξεχάσεις και την εγχώρια αγορά που ελέγχεται από κερδοσκόπους συμπατριώτες μας. Καλύτερα μισοτιμής από εξωτερικό όπου εκεί τουλάχιστον ο ανταγωνισμός λειτουργεί...

Μια χαρα παιζει τα mkv αρχεια(με μετατροπη μεσω του mkv2vob).

Mkv(χωρις μετατροπη) μπορει να παιξει ισως και με καποιο μελοντικο firmware update.

Οσον αφορα τα φθηνα games υπαρχουν περα απο το net και καλομεταχειρισμενα σε καποια καταστηματα της Αθηνας(ισως και επαρχια) που με 20-30 ευρο βρισκεις σχεδον ολους τους νεους τιτλους(διαλεγεις και αγοραζεις επιτοπου χωρις να χρειαζεται να περιμενεις αν θα στα φερει και πότε το ταχυδρομειο).

οχι ολα..

Μην περιμενεις οτι θα παιξει αυτουσια mkv το PS3 με αναβάθμιση... Δεν ειναι ηλίθιοι στη Sony -bye-

Για τις τιμες έλεος ρε παιδια, οποιος εχει υπομονή περιμενει και αγοράζει μισοτιμής τα παλαιοτερα παιχνιδια ή αγοράζει απο ebay & γνωστά ιντερνετομάγαζα... Αν θελουμε να κανουμε πλουσιους τους κουτοπονηρους μαγαζατορες στο Ελλάντα καλά να πάθουμε...

Last edited:
ποσα ειναι τα παιχνιδια που αξιζουν να αγοραστουν?

ας πουμε για το ps3...metal gear solid 4..αξιζει 70 ευρω(40 στο play!)? NAI
grand turismo 5(Full edition) σε 1 χρονο...ΝΑΙ
god of war 3(σε 2 χρονια)....ΝΑΙ
call of duty 5 (σε 3 μηνες)....ΝΑΙ κοκ

Θελω να πω οτι δινοντας 70 ευρω ανα 2-3 μηνες(ουτε καν το μηνα) παιρνεις ενα ποιοτικο παιχνιδι,το ξεζουμιζεις και μετα στο αρχειο σου,να ομορφαινει την συλλογη σου και να σου θυμιζει τι ωραια περασες καποτε(οποιος εχει πρωτοτυπα παιχνιδια στο pc του 1990-1995 ξερει τι εννοω και τι συναισθηματα δημιουργουνται.)
Με μια πετσοκομενη αθλια κοπια θα παιξεις και θα το πεταξεις(ασε που θα κοπιαρεις ΟΛΑ τα παιχνιδια που κυκλοφορουν,θα ασχοληθεις ελαχιστα λογω χρονου και τα εξοδα θα ειναι πανω κατω τα ιδια)

δεν χρειαζεται να ειμαστε λυσασμενοι,κοτοπονηροι,φαταουλες και επιφανειακοι.

Λιγα και καλα!:grinning-smiley-043-bye-

Πάντως το play έχει βγάλει πολύ ωραία παιχνιδάκια με 20,99 ευρώ έκαστος.Και ας αφήσουμε το κάθε Πλαίσιο να τα πουλάει 70 ευρώ.

εχθές παρήγγειλα απο το ebay το GTA IV με τελική τιμή που συμπεριλαμβάνει και τα μεταφορικά, τα 38 ευρώ. Σε σχέση με τα 55 και 65 ευρώ απο PLAY και ελληνικά καταστήματα αντίστοιχα, νομίζω οτι είναι πολύ καλά! Και φυσικά μιλάω για ολοκαίνουριο και σφραγισμένο παιχνίδι, κι όχι μεταχειρισμένο!

Θελω να πω οτι δινοντας 70 ευρω ανα 2-3 μηνες(ουτε καν το μηνα) παιρνεις ενα ποιοτικο παιχνιδι,το ξεζουμιζεις και μετα στο αρχειο σου,να ομορφαινει την συλλογη σου και να σου θυμιζει τι ωραια περασες καποτε(οποιος εχει πρωτοτυπα παιχνιδια στο pc του 1990-1995 ξερει τι εννοω και τι συναισθηματα δημιουργουνται.)
Με μια πετσοκομενη αθλια κοπια θα παιξεις και θα το πεταξεις(ασε που θα κοπιαρεις ΟΛΑ τα παιχνιδια που κυκλοφορουν,θα ασχοληθεις ελαχιστα λογω χρονου και τα εξοδα θα ειναι πανω κατω τα ιδια)

δεν χρειαζεται να ειμαστε λυσασμενοι,κοτοπονηροι,φαταουλες και επιφανειακοι.

Λιγα και καλα!:grinning-smiley-043-bye-
Bασίλη,

Λίγα κ καλά αλλά τα 70 είναι 70! Ας είχα λίγες κ καλές κόπιες, εκεί να δεις πόσο θα μειωθούν τα έξοδα... Ζηλεύω τους xboxάκηδες μόνο και μόνο γι'αυτό!

Αλλά επειδή εσύ κι εγώ αρκούμαστε στα λίγα κ καλά games αυτό δεν πάει να πει ότι όλοι είναι (ή θα'πρεπε να είναι) σαν και μας. Διαφορετικές ανάγκες για gaming έχουν αυτοί που εργάζονται, έχουν οικογένεια κλπ και διαφορετικές ένας πιτσιρικάς, φοιτητής κλπ. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να περιμένουν 2-3 μήνες για το επόμενο καλό παιχνίδι...

Δεν έχω πληρώσει ποτέ για γνήσιο game κ όταν κοιτάζω τις προ 15ετίας κόπιες μου (σε cd-r Μitsui) μου δημιουργούνται τα ίδια συναισθήματα με σένα, όταν κοιτάζεις τη συλλογή με τα γνήσιά σου. Τα δεδομένα είναι δεδομένα, είτε τα γράφει η μήτρα του εργοστασίου είτε τα γράφει το recorder μου.
Βtw οι κόπιες μου δεν είναι πετσοκομμένες κ άθλιες αλλά όμορφες, σε κουτάκι με εξώφυλλο... Κι έχω λίγες και καλές...

ΟΤ Δεν κατάφερα να σε πετύχω ποτέ μέσα να παίξουμε καμιά πιστολιά! Μετά είδα ότι έβαλες αγγελία το ps3 σου... :(

Bασίλη,

Λίγα κ καλά αλλά τα 70 είναι 70! Ας είχα λίγες κ καλές κόπιες, εκεί να δεις πόσο θα μειωθούν τα έξοδα... Ζηλεύω τους xboxάκηδες μόνο και μόνο γι'αυτό!

Αλλά επειδή εσύ κι εγώ αρκούμαστε στα λίγα κ καλά games αυτό δεν πάει να πει ότι όλοι είναι (ή θα'πρεπε να είναι) σαν και μας. Διαφορετικές ανάγκες για gaming έχουν αυτοί που εργάζονται, έχουν οικογένεια κλπ και διαφορετικές ένας πιτσιρικάς, φοιτητής κλπ. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να περιμένουν 2-3 μήνες για το επόμενο καλό παιχνίδι...

Δεν έχω πληρώσει ποτέ για γνήσιο game κ όταν κοιτάζω τις προ 15ετίας κόπιες μου (σε cd-r Μitsui) μου δημιουργούνται τα ίδια συναισθήματα με σένα, όταν κοιτάζεις τη συλλογή με τα γνήσιά σου. Τα δεδομένα είναι δεδομένα, είτε τα γράφει η μήτρα του εργοστασίου είτε τα γράφει το recorder μου.
Βtw οι κόπιες μου δεν είναι πετσοκομμένες κ άθλιες αλλά όμορφες, σε κουτάκι με εξώφυλλο... Κι έχω λίγες και καλές...

ΟΤ Δεν κατάφερα να σε πετύχω ποτέ μέσα να παίξουμε καμιά πιστολιά! Μετά είδα ότι έβαλες αγγελία το ps3 σου... :(

Το θεωρείς κατόρθωμα αυτό;

Μήπως δεν έχεις πληρώσει ποτέ και εισιτήριο στο λεωφορείο; Βουτάς και μπύρες από τα περίπτερα; :ernaehrung004:

Ό,τι δεν μπορείς να αγοράσεις ΔΕΝ το αγοράζεις. Δεν είναι ούτε ψωμί, ούτε οι αγοραστές πειρατικών Γιάννηδες-Αγιάννηδες. Δεν λέω ότι κι εγώ δεν έχω κατά καιρούς "κατεβάσει" κάτι, είτε μουσική, είτε παιχνίδι. Αλλά το αυθεντικό είναι άλλη απόλαυση από τη μια, κι απο την άλλη δεν μπορώ να πω ότι καλά έκανα και κατέβασα τζάμπα τον κόπο του άλλου προκειμένου να δικαιώνω τις επιλογές/μπαγαποντιές μου.

Πλέον που έχω τη σχετική οικονομική άνεση και λιγότερο χρόνο, επιλέγω πολύ αυστηρά τί θα αγοράσω και το παίρνω αυθεντικό συνήθως όταν πέσει η τιμή του ή βγει σε προσφορά.

To θέμα μας έχει ξεφύγει από τα όρια... Αν συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο θα αναγκαστούμε να το κλειδώσουμε.

Ευχαριστώ για την κατανοήσει σας.

Status
Not open for further replies.