Bασίλη,
Λίγα κ καλά αλλά τα 70 είναι 70! Ας είχα λίγες κ καλές κόπιες, εκεί να δεις πόσο θα μειωθούν τα έξοδα... Ζηλεύω τους xboxάκηδες μόνο και μόνο γι'αυτό!
Αλλά επειδή εσύ κι εγώ αρκούμαστε στα λίγα κ καλά games αυτό δεν πάει να πει ότι όλοι είναι (ή θα'πρεπε να είναι) σαν και μας. Διαφορετικές ανάγκες για gaming έχουν αυτοί που εργάζονται, έχουν οικογένεια κλπ και διαφορετικές ένας πιτσιρικάς, φοιτητής κλπ. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να περιμένουν 2-3 μήνες για το επόμενο καλό παιχνίδι...
Δεν έχω πληρώσει ποτέ για γνήσιο game κ όταν κοιτάζω τις προ 15ετίας κόπιες μου (σε cd-r Μitsui) μου δημιουργούνται τα ίδια συναισθήματα με σένα, όταν κοιτάζεις τη συλλογή με τα γνήσιά σου. Τα δεδομένα είναι δεδομένα, είτε τα γράφει η μήτρα του εργοστασίου είτε τα γράφει το recorder μου.
Βtw οι κόπιες μου δεν είναι πετσοκομμένες κ άθλιες αλλά όμορφες, σε κουτάκι με εξώφυλλο... Κι έχω λίγες και καλές...
ΟΤ Δεν κατάφερα να σε πετύχω ποτέ μέσα να παίξουμε καμιά πιστολιά! Μετά είδα ότι έβαλες αγγελία το ps3 σου...