τι θα γινει ?δεν παει αλλο...ps3 hack?

Status
Not open for further replies.
Το θεωρείς κατόρθωμα αυτό;

Μήπως δεν έχεις πληρώσει ποτέ και εισιτήριο στο λεωφορείο; Βουτάς και μπύρες από τα περίπτερα; :ernaehrung004:

Ό,τι δεν μπορείς να αγοράσεις ΔΕΝ το αγοράζεις. Δεν είναι ούτε ψωμί, ούτε οι αγοραστές πειρατικών Γιάννηδες-Αγιάννηδες. Δεν λέω ότι κι εγώ δεν έχω κατά καιρούς "κατεβάσει" κάτι, είτε μουσική, είτε παιχνίδι. Αλλά το αυθεντικό είναι άλλη απόλαυση από τη μια, κι απο την άλλη δεν μπορώ να πω ότι καλά έκανα και κατέβασα τζάμπα τον κόπο του άλλου προκειμένου να δικαιώνω τις επιλογές/μπαγαποντιές μου.

Πλέον που έχω τη σχετική οικονομική άνεση και λιγότερο χρόνο, επιλέγω πολύ αυστηρά τί θα αγοράσω και το παίρνω αυθεντικό συνήθως όταν πέσει η τιμή του ή βγει σε προσφορά.
Φάσκεις κι αντιφάσκεις!

Γιατί βρε τσίπη να κατεβάζεις μουσικές κ παιχνίδια; Είσαι κι εσύ μεγάλος κλεφτοκοτάς τελικά! Δεν πειράζει, εγώ σε καταλαβαίνω. Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια!:grinning-smiley-043

Τώρα που μεγάλωσες κι έχεις οικονομική άνεση άντε να δώσεις 100+ ευρώ για windows κ office που είναι σε προσφορά! Έτσι, για τον κόπο της Microsoft...

Έδωσα, έχω αυθεντικά Windows σε 2 PC.

Μα αυτό λέω, η κλεψιά είναι κλεψιά κι από μένα κι από σένα! Απλά είναι θράσος να βγαίνεις και να το δικαιολογείς και να ζητάς δημόσια τρόπους διευκόλυνσης της κλεψιάς!

ΟΤ Δεν κατάφερα να σε πετύχω ποτέ μέσα να παίξουμε καμιά πιστολιά! Μετά είδα ότι έβαλες αγγελία το ps3 σου... :(

οχι μονο δεν το πουλησα αλλα αγορασα απο το μελος mulder ενα ΧΒΟΧ 360 elite-bye-

περιμενω pm με ακριβη ωρα και μερα για ραντεβουδακι να σκοτωθουμε στο call of duty -bye-

Έδωσα, έχω αυθεντικά Windows σε 2 PC.

Μα αυτό λέω, η κλεψιά είναι κλεψιά κι από μένα κι από σένα! Απλά είναι θράσος να βγαίνεις και να το δικαιολογείς και να ζητάς δημόσια τρόπους διευκόλυνσης της κλεψιάς!
Aν δεν το πρόσεξες ο τίτλος του θέματος είναι ps3hack. Μάντεψε γιατί το θέλουμε το ps3hack... Εδώ συζητάμε κ ζητάμε δημόσια τρόπους γι'αυτήν ακριβώς τη διευκόλυνση. Τα μέλη -κλεφτες όπως τους λες- που παίρνουν μέρος στη συζήτηση αυτή προφανώς δεν νοιάζονται για την απόλαυση του γνήσου και τη γοητεία του πρωτότυπου! Αν εσύ τραβάς ζόρι με αυτό ζήτα από τους moderators να κλείσουν το thread, αλλά για να το αφήνουν ανοιχτό κάτι σημαίνει.

Όλος ο κόσμος ενδιαφέρεται αν και πότε θα σπάσει το ps3 και αυτό είναι το θέμα μας εδώ. Το να πετάγεσαι εσυ για να χαρακτηρίσεις όλον αυτόν τον κόσμο κλέφτες, και μάλιστα του κοινού ποινικού δικαίου, είναι γελοίο και εκθέτεις τον εαυτό σου. Εξίσου εύκολα μπορούν να πουν για σένα ότι είσαι θύμα που πληρώνεις για να ενισχύσεις τις πολυεθνικές (Activision, EA, κλπ). Γιατί αυτό κάνεις όταν αγοράζεις γνήσια δημοφιλή παιχνίδια. Δεν ανταμοίβεις τον κόπο του προγραμματιστή της διπλανής πόρτας, απλά βοηθάς αυτά τα μεγαθήρια να μεγαλώσουν κι άλλο! Μην είσαι τόσο νομοταγής λοιπόν, σκέψου λίγο! Ο νόμος επιδέχεται πολλές ερμηνείες...

Και μην επηρεάζεσαι από τη διαφήμιση 'downloading is stealing' που παίζει σε πολλά dvd. Είναι για χαζά αμερικανάκια που κάνουν ότι τους πει η tv. Εξομοιώνεις την κλοπή τσάντας από γριούλα με το downloading; Σιγά μην κάνουμε και εμπόριο ναρκωτικών!

Δεν εξομοιώνω τίποτα, "απλοποίησα" λιγάκι την κουβέντα.

Το αν είναι γελοίο να αγοράζεις αυθεντικά είναι προς συζήτηση.
Το αν είναι παράνομο να αγοράζεις-κατεβάζεις αντιγραφές όχι, είναι γεγονός (άσχετα με το κενό νόμου επί της ποινικής ευθύνης, αστική υπάρχει).

Το θέμα θα κλειδωθεί γιατί έχει ξεφύγει, ενώ έγιναν αρκετές παρεμβάσεις για να μην φτάσει εδώ.
Το αν θα μπορέσει να τροποποιηθεί μια συσκευή για να αλλάξει τις δυνατότητές της είναι θέμα αυτού του φόρουμ και για αυτό έμεινε online και δεν σβήστηκε από την αρχή. Από εκεί και πέρα πως θα χρησιμοποιηθούν οι hardwareικές παρεμβάσεις είναι στο χέρι του καθενός.
Μιας και ουσιαστικά το θέμα έφυγε από το hardware και ξεκίνησε κουβέντα περί αντιγραφών κλπ, ενώ και οι αντιπαραθέσεις οξύνθηκαν το θέμα κλειδώνει εδώ. Αν και όταν υπάρξει εξέλιξη για την hardware τροποποίηση της κονσόλας καθεαυτής θα ξανανοίξει αυτό ή θα ανοιχτεί καινούργιο θέμα.

Status
Not open for further replies.