Τι θα γινει με τις απαντρευτες νεες καρτες Νοβα?

παιδια ο μπλε δρακος μου ειπαν ειναι πολυ καυτος αυτην την περιοδο αλλα λέγεται οτι κινδυνεύει απο τις πολλες φλόγες , σε λιγες μερες να μην μπορει να τσουρουφλίζει οπως τωρα

παιδια ο μπλε δρακος μου ειπαν ειναι πολυ καυτος αυτην την περιοδο αλλα λέγεται οτι κινδυνεύει απο τις πολλες φλόγες , σε λιγες μερες να μην μπορει να τσουρουφλίζει οπως τωρα

Μπουρδέτο Λευκιμμιώτικο με δράκο και μάλιστα μπλέ, ψαρεμένο στο ποτάμι, έχεις δοκιμάσει;

Το παρακάτω ισχύει για όλους εδώ, όχι μόνο για τον Κερκυραίο φίλο μας ...

Επειδή ως γνωστόν "αμα δε βρέξεις κώλο, δράκο δεν τρώς" (παραφράζοντας τη λαϊκή ρήση), να είσαστε πολύ προσεκτικοί στο τί λέτε και πώς το λέτε ...
Γιατί αν ξεφύγετε - άθελα ή ηθελημένα - θα πάτε να βρέξετε κώλο για να τον ψαρέψετε το δράκο ...
Τρείς μέρες και τρείς νύχτες θα τον ψαρεύετε στο ποτάμι ;)

Αυτά, για να είμαστε αγαπημένοι !

Φιλικά,

Φίλιππος

Re: Απάντηση: Τι θα γινει με τις απαντρευτες νεες καρτες Νοβα?

Βρε παιδια, ολα ειναι πλεον φανερα. Ας ειναι καλα το νετ που διαβαζουμε και 5 πραματα για να ξερουμε.

Και Βοζνιακά? Έχει μετάφραση το google?

Re: Απάντηση: Τι θα γινει με τις απαντρευτες νεες καρτες Νοβα?

αλλη μια καλη αρπαχτο-απατη..

Ο Τιτανικός έβγαλε 4 φορές τα λεφτά του μόνο όμως ...

250 μύρια στοίχισε, 1 δις εισέπραξε. Αν ακολουθήσει πιστά τα χνάρια δεν θα βάλει πολλά στην τσέπη το remake ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα γινει με τις απαντρευτες νεες καρτες Νοβα?

Και Βοζνιακά? Έχει μετάφραση το google?
Οχι βρε στο dvd τιτατνικος..αλλα στο παλιο dvd του χιλιες και μια γατες σε μεταφραση του Z. Rudrinski:cool4:

Τιτανικός, δράκουλας, γάτες ... είναι γελοίο αυτό το πράγμα. Ή μιλήστε καθαρά ή μη γράφετε τίποτα.

Επισυνάπτω την αναφορά μου από άλλο φόρουμ που έκανα, και αν φοβάστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, διαγράψτε την.

Η κάρτα λέγεται Blue Dragon και είναι επανακυκλοφορία της Titanium 3 με άλλο OS. Πιστεύω πως εξελίσσεται μία "αρπαχτή", και εξηγώ γιατί:

1. Η κάρτα στο ATR αναφέρει ACS 5.7 , αλλά στην πραγματικότητα δουλεύει με nano C3,CB , οπότε είναι 5.3 (epsilon). Αυτό από μόνο του είναι ύποπτο, αφού πρόκειται για απάτη.

2. Η κάρτα δεν έχει τα κόλπα της gamma, δηλαδή με το ίδιο αρχείο να γεννά διαφορετικά HSN σε κάθε παρτίδα. Συνεπώς, μόλις διαρρέει ένα αρχείο, θα πεθαίνει αμέσως.

3. Υπάρχει δυνατότητα για OTA update σε όλες τις epsilon κάρτες, οπότε είναι θέμα χρόνου να κλείσει η τρύπα. Κάποιοι ισχυρίζονται πως επειδή οι epsilon κάρτες είναι παλιές και δουλεύουν πολύ καιρό, έχουν ελάχιστο διαθέσιμο χώρο στην eeprom τους και γι' αυτό είναι πολύ δύσκολη η αναβάθμιση από τον αέρα. Ακόμα όμως κι αν υπάρχει πρόβλημα με το OTA update, η εταιρεία θα προχωρήσει σε άμεση αλλαγή όλων των epsilon καρτών. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιδείξει την αδράνεια που επέδειξε στην περίπτωση αλλαγής των καρτών v2/v4.

4. Η τιμή της κάρτας (150 ευρώ) δείχνει ξεκάθαρα πως πρόκειται για αρπαχτή. Αν ήταν σίγουροι ότι θα πουλούσαν για καιρό κάρτες, θα τις είχαν φτηνότερες.

Για όλα τα παραπάνω πιστεύω πως πρόκειται για αρπαχτή. Ο χρόνος θα δείξει αν επαληθευτώ.

Περιμένω να δώ πού το πάτε ! Αλλά φαίνεται οτι δεν θα το γλυτώσετε το κλείδωμα ;)

Edit: Πάνο, επειδή γράφαμε μαζί, θα παρακαλέσω κι εσένα, όπως και τους υπόλοιπους φίλους, να μείνουμε ΜΟΝΟ στα εγκυκλοπαιδικά. Ο καθένας μπορεί να ψάξει μόνος του αν θέλει. Γνώμη μου πάντως είναι οτι πρόκειται για "αρπαχτή" και το είπα έμμεσα λίγα ποστς πιο πάνω .....

Last edited:
Περιμένω να δώ πού το πάτε ! Αλλά φαίνεται οτι δεν θα το γλυτώσετε το κλείδωμα ;)

Φίλιππε εγώ έγραψα τα πράγματα με το όνομά τους γιατί δε μου αρέσουν τα μισόλογα και το παιχνίδι με τις λέξεις. Αν νομίζεις ότι φέρνει σε δύσκολη θέση το φόρουμ, διέγραψέ το.

Απάντηση: Re: Τι θα γινει με τις απαντρευτες νεες καρτες Νοβα?

Τιτανικός, δράκουλας, γάτες ... είναι γελοίο αυτό το πράγμα. Ή μιλήστε καθαρά ή μη γράφετε τίποτα.
Οπα βαλε φρενο βρε...μας την λες τωρα, με αυτο που γραφεις.
Γνωριζουμε οτι ειναι αρπαχτη, αλλα πως θες να το γραψουμε!! οταν στο παρον φορουμ μας το απαγορευουν. Και εχουμε καταλαβει οτι αυτος που εκανε το αρχειο δεν ειναι τιποτα αλλο εκτος απο την αλλαγη του ATR της καρτας.