Παντως και επίσημα ανακοινώθηκε ότι δεν θα δίνονται σκέτες κάρτες για τις HD υπηρεσίες και θα δίνεται υποχρεωτικά πακέτο κάρτα-νεός δεκτης Nova Pace, ακόμη και στους συνδρομητές σκέτης κάρτας, εφόσον αποφασίσουν να πάρουν το πακέτο των 3 HD καναλιών
Ε τότε, να μαζευόμαστε όσοι έχουμε ανύπαντρες...
Να τα παντρέψετε τα κορίτσια, η Nova η καλή ...θέλει να τα αποκαταστήσει όλα!
Κι εμείς οι αχάριστοι αντι να λέμε ευχαριστώ γκρινιάζουμε κιόλας!
Παντως και επίσημα ανακοινώθηκε ότι δεν θα δίνονται σκέτες κάρτες για τις HD υπηρεσίες και θα δίνεται υποχρεωτικά πακέτο κάρτα-νεός δεκτης Nova Pace, ακόμη και στους συνδρομητές σκέτης κάρτας, εφόσον αποφασίσουν να πάρουν το πακέτο των 3 HD καναλιών
προφανως οι παλιοι που δεν ειναι παντρεμενοι,θα παιζουν κανονικα.
οπως ανεφερα και στο νημα του nova-hd,πηρα τηλ. το μεσημερι στην τεχνικη υποστηριξη της νοβα και μου το επιβεβαιωσαν.
Αλλα κολπα λεμε τωρα........θα χασει παλι πελατες.
Δηλαδή τα κορίτσια μας θα μείνουν ανύπανδρα?
Δηλαδή τα κορίτσια μας θα μείνουν ανύπανδρα?
Αμ η δικια μου......κανονισε να πας με αλλο δεκτη και τοτε θα δεις τη ειναι νουναρα dream.....ωχ παναγια μου τη μας περιμενη.:Banane0:Η δικιά μου, μου το είπε κιόλας : Μη μου κάνεις καμμιά ματσολιά και με παντρέψεις με συνοικέσιο ! Εγώ γουστάρω να γυρνάω με όποιον δέκτη θέλω !
:ernaehrung004:
Ποντιακά την έχεις μάθει τη δικιά σου?:aktion033:Αμ η δικια μου......κανονισε να πας με αλλο δεκτη και τοτε θα δεις τη ειναι νουναρα dream.....ωχ παναγια μου τη μας περιμενη.:Banane0:
προφανως οι παλιοι που δεν ειναι παντρεμενοι,θα παιζουν κανονικα.
οπως ανεφερα και στο νημα του nova-hd,πηρα τηλ. το μεσημερι στην τεχνικη υποστηριξη της νοβα και μου το επιβεβαιωσαν.
Το πρωτο πραμα που της εμαθα, και το δευτερο να μην παει με αλλον:ernaehrung004:Ποντιακά την έχεις μάθει τη δικιά σου?:aktion033:
Μακάρι να είναι όπως τα λες, εγω άλλα κατάλαβα απο την ανακοίνωσή του όμως
Η υποστήριξη λες να ειναι πλήρως ενήμερη και για τα hd απο τώρα;
εκτος της επιβεβαιωσης του τεχνικου,η λογικη αυτο λεει.
αλλα εγω ξαναρωταω:
μπορει εμενα,σαν παλιο ενεργο συνδρομιτη με απαντρευτη καρτα και υπολοιπο συμβολαιου 8 μηνων(προσφορα -20%),
να με υποχρεωσει να παρω τον δεκτη τους,απο την στιγμη που εχω ξεκινησει με τον δικο μου?
μπορει τεχνικα&ηθικα να μου "κοψει" τα hd και να μου "ανοιξει μονο τα sd,επειδη δεν εχω τον δικο τους δεκτη?
Φυσικά και μπορεί, αν έτσι αποφασίσει η διοίκηση!
Για τα sd προφανώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτε πριν να λήξει το συμβόλαιό σου, αλλά για τα HD μπορούν αν θελουν να μην τα δίνουν αν δεν πάρεις και τον δικό τους δέκτη με παντρεμένη κάρτα, οπότε και θα σε βάλουν να υπογράψεις νέο συμβόλαιο. Ηδη έχουν σταματήσει να ενεργοποιούν απάντρευτες κάρτες πρώην συνδρομητών, όταν γίνεται αλλαγή δικαιούχου, φαντάζομαι ότι θα σταματήσουν να το κάνουν και οταν καποιος διακόψει και θέλει να επανασυνδεθεί στο ίδιο όνομα (και μόνο ...αυτή η απειλή θα τους κρατήσει σαν κέρδος αυτούς που το έκοβαν για ένα τρίμηνο το καλοκαίρι που ειχαν πάντα απώλειες!)
Σε τελική ανάλυση, αν συνεχίσουν να δίνουν και τις νεες HD υπηρεσίες σε ανύπαντρες κάρτες δεν θα έχουν καμιά ελπίδα να τις παντρέψουν κι αυτές στο ορατό μέλλον και εφόσον ξεκίνησαν αυτή την διαδικασία αυτός είναι και ο τελικός τους στόχος (το πάντρεμα όλων), ασχέτως τον δικών μας επιθυμιών!
Αν δεν φοβόντουσαν μαζική φυγή συνδρομητών πιστεύω ότι θα προχωρούσαν και πιο γρήγορα στον στόχο τους.....
εγώ πάντως πήρα την προσφορά forthnet double play + nova sports + nova value όπου η γραμμή τηλεφώνουν είναι στο όνομα μου και το Nova στης γυναίκας και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να τα αφήσουν έτσι, να μη μου επιβάλουν να γίνω συνδρομητής τους (για να πάρω την προσφορά) ώστε να είμαι νέος και να μου δώσουν άλλη κάρτα !
Οπότε έχω και εγώ ανύπαντρη κάρτα και την βάζω στον DM800 μου. :Banane0:
Επειδή δεν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι:
1.ΔΕΝ είχες ανύπαντρη κάρτα (και γενικότερα συνδρομή) και σου δώσανε μία ανύπαντρη τώρα που πήρες το συνδυαστικό πακέτο Forthnet - Nova?
Η
2.Είχες ανύπαντρη κάρτα με συνδρομή και πριν και συνεχίζεις να έχεις ανύπαντρη κάρτα τώρα που πήρες το συνδυαστικό πακέτο;
Αν ισχύει το 2, πολύ λογικό με βάση όσα ξέρω, αν ισχύει το 1 τότε...μας λες είδηση και μαλλον πρόκειται για λάθος υπαλλήλου και ...καλύτερα να μην το πολυδιαφημίζεις!
Σε κάθε περίπτωση και τα δύο δεν έχουν σχέση με την τακτική που θα ακολουθηθεί όταν ξεκινήσει το HD πακέτο και που είναι απ όσο έχω καταλάβει "όχι συνδρομή στα χαντέ χωρίς τον ιδιοκτησιακό δέκτη με παντρεμένη κάρτα"
Επίσης δεν βλέπω να εμπίπτεις στην κατηγορία "μεταπώλησης σκέτης συνδρομητικής κάρτας σε τρίτο" που ανέφερα (και που πλέον δεν την δέχονται με βάση εντολές απο τα κεντρικά)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.