Τι θα γινει με τις απαντρευτες νεες καρτες Νοβα?

Τα νεότερα (μετά από επικοινωνία μου με τη NOVA)

Αντιγράφω κι εδώ το μήνυμα που έβαλα στο διπλανό νήμα (NOVA HD), μετά την επικοινωνία μου με τη NOVA, χθες το βράδυ:

Φίλιππε, και οι άλλοι

Μετά τα χτεσινά μηνύματα είπα να επικοινωνήσω και με την ίδια τη NOVA για να δω τί τέλος πάντων θα μου πουν κι αυτοί.

Λοιπόν, προς ενημέρωση πάντων, τα πράγματα έχουν ως εξής:

1) Το πάντρεμα κάρτας -αποκωδικοποιητή ισχύει 100% ΜΟΝΟ για τους δέκτες νέας "εσοδείας", δηλ. τους Panasat IRD 1110 (και ίσως κάποιο άλλο ή άλλα μοντέλα) και ΜΟΝΟ για τους νέους συνδρομητές, που έτσι κι αλλιώς παίρνουν κάρτα και αποκωδικοποιητή σαν πακέτο

2) Το πάντρεμα είναι λειτουργία που σχετίζεται με τον δέκτη, όχι με την κάρτα. Δηλαδή, στο συνδρομητή που παίρνει το πακέτο χορηγείται και ένας κλειδάριθμος, ο οποίος "παντρεύει" τη συγκεκριμένη κάρτα με τον συγκεκριμένο δέκτη, κι αυτό γίνεται μέσω του δέκτη.

3) Οι παλαιότεροι συνδρομητές, έστω κι αν έχουν νέου τύπου κάρτα (τύπου KAPPA), αλλά παλαιού τύπου δέκτη (π.χ. Panasat 720i) δεν έχουν λάβει κλειδάριθμο, άρα δεν τίθεται ζήτημα "παντρέματος" κάρτας και αποκωδικοποιητή. Με αυτή τη λογική η κάρτα μπορεί να δουλέψει σε οποιονδήποτε δέκτη του εμπορίου, αρκεί αυτός φυσικά να είναι συμβατός με irdeto 2 και ότι άλλο σχετικό υπάρχει στην κωδικοποιημένη μετάδοση του σήματος της NOVA.

Αυτά μου είπαν χθες μετά από επίμονη συζήτηση που είχα με το τεχνικό τμήμα της Multichoice και με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου με άλλο δέκτη του εμπορίου, αρκεί αυτός να πληροί τις προϋποθέσεις που είπα πιο πάνω.

Αυτά προς ενημέρωσή σας.

Υ.Γ.:
Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν έχω κάπου συμβόλαιο με τη NOVA, που να μου λέει πως είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ την κάρτα τους αποκλειστικά με τον δικό τους εξοπλισμό. Τουλάχιστον, τότε που έκανα το συμβόλαιο μαζί τους δεν υπήρχε τέτοιος όρος.

Καλημέρα

-

Last edited:
Αρα Παναγιώτη η δική σου κάρτα ειναι ανύπαντρη;
Αν ναι, τότε δεν έχεις πρόβλημα για χρήση της με τον δέκτη της αρεσκείας σου

Παντρειές

Αρα Παναγιώτη η δική σου κάρτα ειναι ανύπαντρη;
Αν ναι, τότε δεν έχεις πρόβλημα για χρήση της με τον δέκτη της αρεσκείας σου

Τώρα που πάντρεψα το γιο, λέω να βρω και κανένα γαμπρό για κάποιες ανύπαντρες. Σαν την Βασιλειάδου (στην "Προξενήτρα" και στη "Θεία από το Σικάγο").

:laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout:

Καλημέρα
-

Re: Παντρειές

Τώρα που πάντρεψα το γιο, λέω να βρω και κανένα γαμπρό για κάποιες ανύπαντρες. Σαν την Βασιλειάδου (στην "Προξενήτρα" και στη "Θεία από το Σικάγο").

:laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout:

Καλημέρα
-

Ετσι είναι, οι παντρεμένες δεν μπορούν να πηγαίνουν μ όποιον κι όποιον (δέκτη) και η Nova (ως μαμά) τις υποχρεώνει να πηγαίνουν μόνο με αυτόν (τον δέκτη) με τον οποίο τις πάντρεψε!
Αντιθετα οι ανύπαντρες μπορούν να σουρτουκέβουν ελεύθερα και να έχουν πολλούς γαμπρούς....κι εμείς εδω γενικά προτιμάμε τις ανύπαντρες!
Και μην διαννοηθείτε να στείλετε ξεκομμένη την προηγούμενη παράγραφο στην σύζυγό μου!

Ετσι είναι, οι παντρεμένες δεν μπορούν να πηγαίνουν μ όποιον κι όποιον (δέκτη) και η Nova (ως μαμά) τις υποχρεώνει να πηγαίνουν μόνο με αυτόν (τον δέκτη) με τον οποίο τις πάντρεψε!
Αντιθετα οι ανύπαντρες μπορούν να σουρτουκέβουν ελεύθερα και να έχουν πολλούς γαμπρούς....κι εμείς εδω γενικά προτιμάμε τις ανύπαντρες!
Και μην διαννοηθείτε να στείλετε ξεκομμένη την προηγούμενη παράγραφο στην σύζυγό μου!

Τώρα συνονόματε, σε έχουμε στο χέρι !! :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Παντρειές

Τώρα συνονόματε, σε έχουμε στο χέρι !! :flipout::flipout::flipout:

Χαχαχα,αποδεικτικό στοιχείο :7SFGSFG: :twoguns:

Μη λες τέτοια δημόσια γιατί και οι τοίχοι έχουν αυτιά.... :ears::ears::ears::ears::ears:

Ολα οσα λετε ειναι για το τι ισχυει μεχρι σημερα, στην προ HD εποχή, και εχουν ηδη ξαναγραφτει.
Αφου ανακοινωθουν οι HD υπηρεσιες και κυριως η τιμολογιακη πολιτικη για νεους/παλιους συνδρομητές τοτε τα ξαναλέμε...

Με αλλα λογια μην εκπλαγείτε αν βγει ενα φιρμάνι που να λεει οτι για οποιον θελει ΚΑΙ τα HD τοτε υποχρεωτικα νεος δεκτης, και νεα καρτα, παντρεμενη.
Αμα δεν θελει HD μενει οπως ειναι...ανυπαντρος.

Το παραδειγμα Digitalb HD που επρεπε να χαλασει ο δορυφορος για να τα δουμε FTA εκτος KAON ενω τα απλα (αλλα αδιαφορα και κακης αναλυσης) αλβανικα καναλια κυκλοφορουν ανυπαντρα, ειναι χαρακτηριστικο.

(και οχι δεν εχω inside info, απλα το τι ισχυει μεχρι τωρα δεν αποτελει εγγυηση για το μελλον)

Με αλλα λογια μην εκπλαγείτε αν βγει ενα φιρμάνι που να λεει οτι για οποιον θελει ΚΑΙ τα HD τοτε υποχρεωτικα νεος δεκτης, και νεα καρτα, παντρεμενη.
Αμα δεν θελει HD μενει οπως ειναι...ανυπαντρος.

(και οχι δεν εχω inside info, απλα το τι ισχυει μεχρι τωρα δεν αποτελει εγγυηση για το μελλον)

Μα αυτό είναι...απολύτως βέβαιο, θα το έπαιζα στάνταρ άσο στο στοίχημα και η απόδοση θα ήταν 1.05, δηλαδή με τον φόρο ...δεν θάπαιρνα ούτε τα λεφτά μου!
Εγω θα εκπλαγώ πάρα πάρα πολύ αν συμβει το αντίθετο, δηλαδή δώσουν και σκέτες κάρτες στα HD ή δώσουν και HD στους έχοντες ανύπαντρες κάρτες (δηλαδή το αποκλείω...)

Απάντηση: Re: Παντρειές

Καλά λεγε τέτοια εσύ, στην επόμενη συνάντηση θα τα πω όλα στην γυναίκα σου:Banane0:

Ναι αλλά υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν νόβα μέσω καλωδιακού συστήματος (κεντρικές εγκαταστάσεις συγκροτημάτων κατοικιών). Αυτοί αν δεν πάρουν hd στις ανύμφευτες κάρτες τους θα χαθούν ως έσοδο...

Υπάρχει κανενας καλος δικηγορος για να δωσει διαζύγιο στις παντρεμμενες?

Απάντηση: Re: Τι θα γινει με τις απαντρευτες νεες καρτες Νοβα?

Υπάρχει κανενας καλος δικηγορος για να δωσει διαζύγιο στις παντρεμμενες?

Όπως έχει προαναφερθεί,ο μοναδικός τρόπος,είναι παράνομος,και δεν πρέπει να αναφερθεί βάση των κανόνων του φόρουμ.Μπορείς να δεις τα σχετικά ποστ.

Re: Απάντηση: Re: Τι θα γινει με τις απαντρευτες νεες καρτες Νοβα?

Όπως έχει προαναφερθεί,ο μοναδικός τρόπος,είναι παράνομος,και δεν πρέπει να αναφερθεί βάση των κανόνων του φόρουμ.Μπορείς να δεις τα σχετικά ποστ.

Δεν είναι παράνομος. Είναι παράβαση όρων χρήσης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι θα γινει με τις απαντρευτες νεες καρτες Νοβα?

Δεν είναι παράνομος. Είναι παράβαση όρων χρήσης.

Θεωρείται παράνομος τρόπος για την νοβα.Παραβιάζει και τους όρους του συμβολαίου,και απαγορεύεται και απο τους κανόνες του φόρουμ να αναφερθούμε στον τρόπο παραβίασης κάποιου συστήματος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι θα γινει με τις απαντρευτες νεες καρτες Νοβα?

Θεωρείται παράνομος τρόπος για την νοβα.Παραβιάζει και τους όρους του συμβολαίου,και απαγορεύεται και απο τους κανόνες του φόρουμ να αναφερθούμε στον τρόπο παραβίασης κάποιου συστήματος.

Τη διαφορα εχει αυτο απο το παρανομος?

Απαντάω πρώτα στο δεύτερο. Η παράβαση όρων χρήσης έχει να κάνει με παράβαση συμφωνίας. Πχ, σου πουλάω ένα αυτοκίνητο και σου λέω πως για να ισχύει η εγγύηση, θα πρέπει να κάνεις τα service σε μένα. Αν εσύ κάνεις τα service αλλού, παραβιάζεις τους όρους της συμφωνίας. Δεν είσαι παράνομος.

Όσο για το πρώτο, το τι θεωρεί η Nova παράνομο είναι παντελώς αδιάφορο. Η Nova θεωρεί παράνομο ακόμα και το να γράφεις σε video vhs (γι' αυτό έχουν macrovision οι δέκτες της). Υπάρχει το fair use που προστατεύει τον καταναλωτη.