Tι θα γίνουν τα ευρώ σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι θα γίνουν τα ευρώ σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή

δε σου φαίνεται αλλά και μένα μου φαίνεται ότι λετε μπαρούφες. (μπορεί να λέω και γω)
Εχω εγώ 1000 ευρω και σκοπεύω τον αύγουστο με τις παχιές μύγες στο βερολίνο να δώσω λουλούδια στην Αγγέλα.
και στις 31 Ιούλη μου λένε τα Υ τέλος....
Ψάχνω και βρίσκω 200 στα 1000 με Υ.
Την ίδια στιγμή ψάχνει και η Αγγέλα και βρίσκει κι αυτή άλλα τόσα.
Το ίδιο κι ο Τζάκ με τη φασολιά στην Ιρλανδία.
Τι θα γίνει δηλαδή έχουμε 200 ευρά λιγότερα?

Συνειδητοποιείτε τι λετε?
αυτό είναι άτσαλο κούρεμα του πλανήτη....

Μα δεν υποστήριξα ότι μπορεί να γίνει η δουλειά με την αχρήστευση των ευρων με Υ, ρε συ...
Ότι δεν μπορεί να συνυπάρχουν τα "Ελληνικά" ευρώ μαζί με τα Ευρωπαικά, λέω απο την αρχή!

Στο εξήγησα και πριν γιατί.

Θα αλλάξουν τις φωτογραφίες στα χαρτονομίσματα και θα ανταλλάσσονται στις τράπεζες του κόσμου με τα παλαιά ευρώ, ενώ στις Ελληνικές με το νέο νόμισμα στη νέα ισοτιμία.
αυτό λέω.
Αυτό γιατί σου φαίνεται δύσκολο? Υπάρχουν όλες οι υποδομές.

δηλαδή όταν προ ΟΝΕ είχαμε 1000 δολάρια στην άκρη και πηγαίναμε στο Μόναχο και αγοράζαμε μια μινόλτα πως τα δικαιολογούσαμε?
τουριστικό συνάλλαγμα.

το θέμα είναι τι μπλέξατε τα Υ.

+1

Re: Απάντηση: Re: Tι θα γίνουν τα ευρώ σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή

δε σου φαίνεται αλλά και μένα μου φαίνεται ότι λετε μπαρούφες. (μπορεί να λέω και γω)
Εχω εγώ 1000 ευρω και σκοπεύω τον αύγουστο με τις παχιές μύγες στο βερολίνο να δώσω λουλούδια στην Αγγέλα.
και στις 31 Ιούλη μου λένε τα Υ τέλος....
Ψάχνω και βρίσκω 200 στα 1000 με Υ.

Αμάν ρε Μήτσο δε λέμε τόση ώρα οτι δεν υπάρχουν σε κυκλοφορία "μεγαλα" Υ ?
Μόνο τάληρα και δεκάρικα ....

Γιατί, όταν έγινε η αλλαγή απο δραχμή σε ευρώ δεν ξέμειναν καποια χαρτονομίσματα σεχιλιάρικα ή πεντοχίλιαρα?

δεν καταφέρνουν κάτι γιατί αν δεις (αν έχεις ακόμα :slapface:) τα χαρτονομίσματα σου τα περισσότερα δεν είναι από Υ

Τι σχέση έχουν τα Υ;
Εγώ είπα ότι θα αποσύρουν τα euros που έχουν εκδοθεί για την Ελλάδα. Όχι από την Ελλάδα. :p
Αλλιώς, πληθωρισμός.
Αν και νομίζω ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από το να αποσύρουν κάποια ευρώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι θα γίνουν τα ευρώ σε περίπτωση επιστροφής στη δραχ

Μα δεν υποστήριξα ότι μπορεί να γίνει η δουλειά με την αχρήστευση των ευρων με Υ, ρε συ...
Καμία σχέση.
Δεν αρχηστεύονται, ανταλλάσονται .....

Επίσης τα κατεστραμμένα χαρτονομίσματα-νομίσματα αποσύρονται και στη θέση τους εκδίδονται άλλα συχνά.
Και μη μου πείτε τώρα ότι οι Βέλγοι έψαξαν ποια απο αυτά έχουν Υ και τα στείλανε σε μας να τα καταστρέψουμε και να εκδώσουμε νέα...

Έχει πάει περίπατο η αρχική σχέση αξίας ελληνικών ευρώ και ευρωπαικών.
Που και αυτό λάθος είναι, μιας και το νόμισμα είναι κοινό (δεν υπάρχει ελληνικό-ιταλικό-γερμανικό κτλ ευρώ... παρα μόνον ευρωπαικό!!!)

Με την έξοδο της ελλάδας καταστρέφεται και το ευρώ παιδιά...... πάμε για άλλο νόμισμα ισης αξίας για αυτούς, υπερτιμημένο για εμάς (αμήν και πότε...)

Μιχάλη απαντας στην ερωτηση μου
Tα Υ είναι αυτά που τυπωνουμε εμεις και δεν εχουν σχέση με αυτά που μας αντιστοιχούν.
Αρα δεν εχει νοημα να ψαχνεις τα Υ να αποσύρεις
αποσύρεις ενα συγκεκριμένο ποσο που μας αντιστοιχεί ασχετα ποιος το εχει τυπώσει.
Από ποιον θα πάρουν αυτά τα ευρώ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι θα γίνουν τα ευρώ σε περίπτωση επιστροφή

Καμία σχέση.
Δεν αρχηστεύονται, ανταλλάσονται .....

Αυτό εννοούσα Δημήτρη. Αχρήστευση των Υ και αντικατάστασή τους απο το νέο νόμισμα με τη νέα ισοτιμία ή παροδικά με την ίδια.

αποσύρεις ενα συγκεκριμένο ποσο που μας αντιστοιχεί ασχετα ποιος το εχει τυπώσει.

Ααααακριβώς!
Άντε, χρειάστηκαν τόσα μηνύματα για να το καταλάβει κάποιος... :p

Θεωρητικά θα πρέπει οι χώρες - μέλη να αναλάβουν από κάποιο ποσοστό.
Τώρα πως, πότε, ποιο θα είναι το ποσοστό, εμάς δεν θα μας ενδιαφέρει.

Α! Γεια σου Ηλία! -bye-

Οχι Νικόλα λάθος εχουμε με τα Υ
φασον ειναι
δεν ειναι αντιστοιχία
συνολικά η ευρώπη το 2011 είχε ~21δις σε δακευρα και ~7,7δις σε πενταευρα
όσο οι τόκοι μας....τρίχες

Απάντηση: Re: Tι θα γίνουν τα ευρώ σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή

Τι σχέση έχουν τα Υ;
Εγώ είπα ότι θα αποσύρουν τα euros που έχουν εκδοθεί για την Ελλάδα. Όχι από την Ελλάδα. :p
Αλλιώς, πληθωρισμός.
Αν και νομίζω ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από το να αποσύρουν κάποια ευρώ.

ακριβώς!!!
Και ως γνωστόν ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται...

Ας βάλουν αυτοί τις γαλότσες...

Μιχάλη απαντας στην ερωτηση μου
Tα Υ είναι αυτά που τυπωνουμε εμεις και δεν εχουν σχέση με αυτά που μας αντιστοιχούν.
Αρα δεν εχει νοημα να ψαχνεις τα Υ να αποσύρεις

Απο την αρχή το λέμε, αλλά δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό.
Δεν μπορούν να μαζευτούν απο Ελληνες χαρτονομίσματα αξίας ίσης με αυτής που μας εκδόθηκαν όταν μπήκαμε στην ΟΝΕ.

Χρωστάμε 400δις... Ας ανοίξουν τις τράπεζες της Ελβετίας, της Αγγλίας, της Κύπρου και των Κάυμαν να καταστρέψουν και το δικό τους τραπεζικό σύστημα... no problem! χοχο

Εχω την αισθηση οτι οι εξω εχουν πέσει στη φακα που φτιαξανε οι ιδιοι

Οποιος θεωρεί οτι είναι αμπελοφιλοσοφίες....πλησιαζει ο τρύγος:flipout:

Οχι Νικόλα λάθος εχουμε με τα Υ
φασον ειναι
δεν ειναι αντιστοιχία
συνολικά η ευρώπη το 2011 είχε ~21δις σε δακευρα και ~7,7δις σε πενταευρα
όσο οι τόκοι μας....τρίχες

Μάλλον στο Θανάση απευθύνεσαι. Αλλά και αυτός τα ίδια λέει...

(καλά μιλάμε χάος.......:flipout:)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ε αφού θέλετε Θανάση πάρτε να έχετε!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στίχοι: Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Μουσική: Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Πρώτη εκτέλεση: Μάρθα Φριντζήλα

Στα ίσα και στ' ανάποδα φωνές στον ύπνο μου άκουγα.
Αυτί μου πλανημένο στον Άδη κατεβαίνω.
Κατεβαίνω σα νυφούλα που 'χασε το μάγκα της,
ωχ! ωχ! ω! το λούσο και τα φράγκα της.

Είναι σπηλιά, είν' όαση, σβησμένη τηλεόραση.
Ωχρή σαν το λεμόνι, στου Ήφαιστου τ' αμόνι
κλαίω και παρακαλάω: "Να γεννηθώ δεν πρόφτασα,
ωχ! ωχ! ω! ζωή μου δεν σε χόρτασα".

Και να' σου πλησιάζουνε ανδρείκελα που μοιάζουνε.
Περίεργα κοιτάνε μα δε με βοηθάνε.
"Βγάλ' τα πέρα μοναχή σου όπως κάναμε όλοι μας,
ωχ! ωχ! ω! γαμώ το πορτοφόλι μας".

Θανάσης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Κυριακή στη Τεχνόπολις live!!!!

Μετά την πτώχευση εννοείς.....Που και λόγω "φυσικής" είναι λογικό μετά απο πτώχευση να υπάρξει ανάπτυξη.....
Nα με συγχωρεις,αλλα λογω ηλικιας θα σου πω κατι.Επειδη κρατησαμε κλειδωμενη την ισοτιμια $1 = 30 δρχ. για τουλαχιστον 15 χρονια ,το εθνικο μας νομισμα ειχε γινει σαν ενα μικρο σκληρο νομισμα.
Επειδη ξεκινησα τα καραβια το 1969 , μπορουσα τουλαχιστον στην Ευρωπη να αγοραζω οτιδηποτε με Δραχμες .......

Τωρα βεβαια εαν μπαταρουμε σε Εθνικο νομισμα,στην αρχη τουλαχιστον δεν θα το δεχονται στο εξωτερικο,γιατι η ισοτιμια του θα ειναι ασανσερ ................

Εγώ γιατί το βλέπω σαν απλή μέθοδο των τριών; :p
Έχεις 100 τόνους χρυσού που αντιστοιχούν σε 100 δις ευρώ (τυχαία νούμερα).
Αν η Ελλάδα αποσύρει τους 10 τόνους, κάπως πρέπει να αποσύρει και 10 δις ευρώ.

Αλλιώς θα έχεις 90 τόνους χρυσού να αντιστοιχούν σε 100 δις ευρώ, οπότε το ευρώ δεν θα έχει την ίδια αξία με εχθές.

Μιχαλη,εχει μπει αρθρο εδω μεσα,που εξηγει οτι το Ευρω και το δολαριο,ειναι χρεογραφο και οχι αξιογραφο.
Τουτεστιν ειναι αερας κοπανιστος που δεν αντιστοιχει σε καμια αξια,για παραδειγμα το αποθεμα του χρυσου μιας χωρας.
Στην ουσια μας εχουν δανεισει τα δικα μας χρηματα,με επιτοκιο 1,25%.