ναι αλλά τα Kharma σπίτι μου δεν έπαιζαν με λασπολάμπα αλλά με full set (pro in battery power mode and 250 Watts amplifier) EDGE !!!!
Αλήθεια Γιώργο το πιστεύεις πραγματικά ότι τα Τidal δεν έχουν χαρακτήρα?
Νομίζω ότι για να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοια δεν αρκούν 20-30 ακροάσεις στον αντιπρόσωπο, πρέπει να ζήσεις λίγο με το ηχείο.
Αυτό,επειδή ξέρω το σπίτι σου,θα έλεγα ότι είναι σίγουρο...
οπως τα λες...
σπιτι σου....
και ειμαι σιγουρος οτι τα ακουσες πανω απο 15 λεπτα... με δικες σου επιλογες μουσικης...
Συνήθως αν όχι πάντα, ένα αποκαλυπτικό ηχείο είναι
εντυπωσιακό με το πρώτο μισάωρο..Τι γίνεται όμως σε πολύωρες ακροάσεις?
Μήπως και ο παράγοντας αυτός πρέπει να προσμετρηθεί?
Γιώργη, πόσες ώρες τα έχεις ακούσει σερί?
Από την άλλη πάλι ένα ''μουσικό'' ηχείο είναι σαφώς πιό
καλοδεχούμενο κάτω από αυτές τις συνθήκες...
Χωρις να εχω ακουσει τα Tidal αλλα εχοντας απολαυσει τα ηχεια του Μιχαλη θα ψηφιζα Sarastro δαγκωτο και αυτο επειδη τα δικα μου γουστα κλεινουν προς σε αυτον τον χαρακτηρα ηχειων.
Αλλα ελα που σε αυτο το παλιοχομπι αναζητας γρηγορα και την "αλλαγη" οσο και καλα να ακους.....
Τσαφάκο πότε θα τα πούμε ρε φίλε?
Συνήθως αν όχι πάντα, ένα αποκαλυπτικό ηχείο είναι
εντυπωσιακό με το πρώτο μισάωρο..Τι γίνεται όμως σε πολύωρες ακροάσεις?
Μήπως και ο παράγοντας αυτός πρέπει να προσμετρηθεί?
Γιώργη, πόσες ώρες τα έχεις ακούσει σερί?
Από την άλλη πάλι ένα ''μουσικό'' ηχείο είναι σαφώς πιό
καλοδεχούμενο κάτω από αυτές τις συνθήκες...
Τι αποκαλυπτικό μωρέ;
Τι αποκαλύπτει περισσότερο απο το Verity;
Τι αποκαλυπτικό μωρέ;
Τι αποκαλύπτει περισσότερο απο το Verity;
Κουραστικό κι ανισόρροπο είναι ο ακριβής προσδιορισμός.Ενα πολύ καλό ηχείο πρέπει να αναπαράγει ότι δέχεται σαν σήμα.Τελεία.Μπορεί ή δεν μπορεί.Αλλά είπαμε δεν είναι αυτό το θέμα...
γνωστος συμφορουμιτης παρηγγειλε το μικρο μοντελο (Piano Cera) για να ακουσει τις δουλειες του (ειναι παραγωγος και ηχοληπτης)....
Αυτο εννοω αποκαλυπτικο...
Kαι λέει ο ίδιος, ότι δεν είναι σίγουρος και το πολύ πολύ αν δεν του αρέσει να το δώσει σε ένα γνωστό του. Πάντως το Montana KAS που έχει για ακροάσεις, δεν το αλλάζει...![]()
Προφανώς είναι ερασιτέχνης,αλλιώς θα είχε παραγγείλει επαγγελματικά μόνιτορς.Είναι γνωστό,ότι τα μόνιτορς στα στούντιο έχουν άλλη αποστολή,απο τα ηχεία στο σπίτι.Οσοι ενδιαφέρονται για περισσότερα,άς διαβάσουν σ' αυτήντην υποκατηγορία,το θέμα με τα ATC,όπου γίνεται και μιά γενικώτερη,εκτεταμένη συζήτηση περί μόνιτορς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.