Δεν κατάλαβα αυτό το μήνυμα :frown:ONE FOR ALL μοντέλο URC7140 με αναβάθμιση στην εταιρία με κωδικό 1622
Σε ποιές περιοχές της Ελλάδας υπάρχει σημείο όπου μπορεί να γίνει η αναβάθμιση και με τί κόστος;
καλησπερα και απο μενα,
αφου διαβασα ολο το τοπικ οσο προσεχτικα μπορουσα και αφου δηλωνω αγνοια με τα τ/χ γενικως θελω τη γνωμη σας...
θελω να αγορασω ενα τ/χ το οποιο να κανει για tv,ενισχυτη,projectora,wd live και τον δεκτη lifebox...δεν θα με χαλουσε και για το ps3 εαν και διαβασα οτι δεν γινεται...ποιο μου προτεινετε?ειμαι μετακυ κλασικα του tele usb 300 και του crypto urc-601...
τα αυθεντικα τ/χ δουλευουν ολα αψογα...
σας ευχαριστω εκ των προτερων
Ούτε έξοδα επιστροφής προς εμάς;...πληρώνεις μόνο τα έξοδα αποστολής προς την αντιπροσωπεια
Το Shift δεν αλλάζει την συσκευή που ελέγχεις αλλά επιτρέπει των καταχώριση δύο λειτουργιών σε κάθε πλήκτρο.Παιδια μια βοηθεια εχω το Tele usb 300 και θελω να του βαλω την τηλεοραση και επισης και τον αποκοδικοποιητη εχω κανει εκμαθηση το τ/κ της τηλεορασης και τον αποκοδικοποιητη εχω παρει απο την βαση δεδομενων αλλα οταν το προγραματιζω και βαζω να κανει προγραμματισμο μετα οταν παω για δοκιμη εχει κρατηση τις ρυθμισεις μονο απο την τηλεοραση και οχι και απο τον αποκοδικοποιητη ενω παταω το shift στο τ/κ τι κανω λαθος?
Νομίζω πως το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο έχει κάποια αξία (αν είναι όντως καλό) μόνο αν κάποιος βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας. Αν είναι κάποιος σε άλλη περιοχή, να το στέλνει "βόλτες" για αναβαθμίσεις προσωπικά το θεωρώ τραβηγμένο...Ούτε έξοδα επιστροφής προς εμάς; Αν υπάρχουν έξοδα επιστροφής, πώς υπολογίζονται;
Κωστα δεν το δοκιμασα αυτο που λες ειχα την εντυπωση οτι με το shift πας σε αλλο τ/κ π.χ. απο τηλεοραση σε δεκτη θα το δοκιμασω ετσι που το λες και θα σου πω ευχαριστω για την απαντηση.Το Shift δεν αλλάζει την συσκευή που ελέγχεις αλλά επιτρέπει των καταχώριση δύο λειτουργιών σε κάθε πλήκτρο.
Με τα TV, DVD κτλ. μπορείς να αλλάξεις συσκευή.
Wow.... Βασικά έχω σοκαριστεί τώρα γιατί νόμιζα πως είναι αυτονόητο πως γίνεται αυτό. Αυτό το νόημα έχει το προγραμματιζόμενο πληκτρολόγιο. Ας πούμε έχω βάλει τώρα στον Box το 1.050 του Fergie και έχω φορτώσει από τη βάση δεδομένων το αντίστοιχο σετ αλλά είναι λίγο ότι να ναι. Δηλαδή στο κόκκινο πλήκτρο που είναι και το rec, ούτε rec είναι ούτε media button αλλά πάει στο teletext το οποίο ενεργοποιείται έτσι και αλλιώς ήδη με το text πλήκτρο.... *facepalm*
Νόμιζα πως το όλο concept είναι να μπορείς να προγραμματίσεις το κάθε πλήκτρο με τη λειτουργία που θέλεις και πως αυτό το νόημα έχει και το input με τις λειτουργίες και τα εικονίδια μέσα. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό που λέω Κώστα; Αν θες βοήθα λίγο γιατί δεν βγάζω άκρη..... Είναι και οι οδηγίες του συγκλονιστικές....
Όταν λέω πρόγραμμα εννοώ το PRCTELE_V3.3.0.21 που βρήκα στο remotecontrols.gr. Δεν λες άλλο πρόγραμμα, ε; Το ίδιο είναι απ' ότι βλέπω.
Τα κουμπιά με τα βελάκια πάνω/κάτω κάνουν αυτό που θέλεις, αν κατάλαβα σωστά.Πήρα το Tele USB 300 και ενώ αντιστοίχισα από τη βάση δεδομένων του προγράμματος τα set που αντιστοιχούν στον BOX και στον Fergie (είδα και το firmware του) δεν μπορώ να βρω άκρη πως προγραμματίζω το κάθε πλήκτρο κατά βούληση.
Πχ. (λέμε τώρα) πατώντας το mute να αλλάζει το aspect ratio ή να βγαίνει το info. Μέσα στο πρόγραμμα βλέπω μόνο πως μπορείς να κάνεις rename ή να αλλάξεις το εικονίδιο που βλέπεις εκεί. Αρνούμαι να πιστέψω πως αυτό που λέω δεν γίνεται γιατί ήταν από τους βασικούς λόγους που το αγόρασα... Να μπορώ να αντιστοιχίσω στο κάθε πλήκτρο τη λειτουργία που με βολεύει...
Wow.... Βασικά έχω σοκαριστεί τώρα γιατί νόμιζα πως είναι αυτονόητο πως γίνεται αυτό. Αυτό το νόημα έχει το προγραμματιζόμενο πληκτρολόγιο. Ας πούμε έχω βάλει τώρα στον Box το 1.050 του Fergie και έχω φορτώσει από τη βάση δεδομένων το αντίστοιχο σετ αλλά είναι λίγο ότι να ναι. Δηλαδή στο κόκκινο πλήκτρο που είναι και το rec, ούτε rec είναι ούτε media button αλλά πάει στο teletext το οποίο ενεργοποιείται έτσι και αλλιώς ήδη με το text πλήκτρο.... *facepalm*
Νόμιζα πως το όλο concept είναι να μπορείς να προγραμματίσεις το κάθε πλήκτρο με τη λειτουργία που θέλεις και πως αυτό το νόημα έχει και το input με τις λειτουργίες και τα εικονίδια μέσα. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό που λέω Κώστα; Αν θες βοήθα λίγο γιατί δεν βγάζω άκρη..... Είναι και οι οδηγίες του συγκλονιστικές....
Είναι και για κάποιο λόγο το αποθήκευση σε αρχείο IR ανενεργογκρί. (Λεξιπλασία 101).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.