Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Καλημέρα σε όλους,
Κάτοχος κι εγω ΟΤΕ TV απο χθές και φυσικά το χειριστήριο του ΚΑΟΝ 1110 δεν δουλευει. Υπάρχει κάπου το αρχειο για το USB 300 η εάν το εχει κάποιος πρόχειρο...
Θα μου στείλουν λέει καινούριο την άλλη εβδομάδαλόγω φόρτου εργασίας....!!!!

Ευχαριστώ

https://dl.dropboxusercontent.com/u/67915450/KAON_OTETV.txt > browser: save as "KAON_OTETV.txt" > TELE: "Open from IR File" :antlers:

To Menu προγραμματίζεται κανονικότατα. Το έχω σε τρεις συσκευές.
Δεν προγραμματίζονται σίγουρα το 'S' και το κάτω δεξιά για τον φωτισμό.
Δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε ενώ μου έγγραφε κανονικά success όσες φορές και να το έκανα δεν έπιασε μέχρι που το πλησίασα σχεδόν το ακούμπησα στιγμιαία και τελικά το καταχώρησε.

AMP,TV,BD,VCR,DSAT,DVD,CBL,AUX1,CD,AUX2..... S,MACRO & Φωτισμού.
Thx!
Τελικά στην παρέα ήρθε και ένας αποκωδικοποιητής nova οπότε έλεγα να το ενσωματώσω και αυτό. Υπάρχει καμιά πατέντα για το silvercrest ή θα πρέπει να τα μάθει ένα ένα τα κουμπιά με τη μέθοδο learning;;

Βασικά δεν κατάλαβα. :S Τον κωδικό για το τηλεκοντρόλ της nova το βρίσκω στο βιβλιαράκι με τους κωδικούς στη 12 σελίδα;; Αν ναι, σε ποια κατηγορία είναι;

Last edited by a moderator:
Λοιπόν...

αγόρασα το
Philips SRU 5108/27...

SRU5108_27-IMS-global

Είναι τηλεχειριστήριο 8 σε 1...

Εντυπώσεις...
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
α) Έχει latency όταν πατάς τα πλήκτρα (δηλδή από τη στιγμή που πατάς το πλήκτρο μέχρι να υπάρξει ανταπόκριση. Δεν είναι σαν τα Harmony αλλά υπάρχει καθυστέρηση)
β) Τα navigation buttons είναι σκληρά... Με πόνεσε το χέρι μέχρι να περιηγηθώ στην ταινία που ήθελα
γ) Ενώ το htpc μπόρεσε (μέσω κωδικού) και δούλεψε αμέσως , στον Yamaha τον ενισχυτή ούτε η λειτουργία learn δεν δούλεψε σωστά...

ΘΕΤΙΚΑ
α) Έχει φως..
β) Φθηνό ($12)

Δεν το έβρισκα Ευρώπη και το πήρα από Αμερική...

Μιλάμε για την απόλυτη Μ@!@#$Α ...

Προς γνώση και συμμόρφωση...
Πραγματικά δεν ξέρω αν θα βρω κανένα multi remote της προκοπής...
(το οποίο ΔΕΝ θα έχει το σπαστικό latency των Harmony)...

Έγραψα την εμπειρία μου μην την πατήσει και κανένας άλλος :2thumb22sup:

Γιατι δεν πηρες το tele PR-8200 που ειχα πει εντυπωσεις?
6 ευρω εχει + 5 ευρω ο προγραμματιστης και ειναι αψογο.
Η ανταποκριση ειναι τελεια και τα πληκτρα πολυ smooth στην αφή και βολικα

α) Από που τα πήρες και τα 2? (για να παραγγείλω)
β) υπάρχει καθυστέρηση όταν πατάς το πλήκτρο σε σχέση με το εργοστασιακό?

1. Εγω τα πηρα χωριστα γιατι ειχα μια συσκευη υπερυθρων και ηθελα να δοκιμασω πρωτα αν κανει για να γλιτωσω τα λεφτα για τον προγραμματιστη, αλλα τελικα δεν εκανε και πηρα μετα και τον προγραμματιστη
τον προγραμματιστη τον πηρα απο εδω :
http://www.alifragis.com.gr/full_product.php?prod_id=1304922266
11.5 ευρω μαζι με μεταφορικα (5+6,5 μεταφ)
το tele PR-8200 το πηρα απο εδω :
http://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=CMT-9337&sk=skrz&cat_id=00661155
8 ευρω μαζι με τα μεταφορικα (5+3μεταφ)
Αν τα βρεις απο καπου και τα 2 μαζι θα ειναι καλυτερα γιατι θα πληρωσεις λιγοτερα μεταφορικα , ή αν εισαι απο Αθηνα να πας ο ιδιος να τα παρεις
2. Καμια καθυστερηση σε σχεση με το original δεν εχω δει

Ήθελα να τα βρω σε έναν για να έχω λιγότερα μεταφορικά... ( λες και απο αυτα κανουμε οικονομία) ...
Θα τα παραγγείλω και θα πω εντυπώσεις..

Καλησπέρα σας!Σήμερα αγόρασα το τηλεχειρηστήριο TELE USB-300. Προγραμμάτισα επιτυχώς την τηλεόραση και έναν αποκωδικοποιητή elite που έχω. Το τηλεκοντρόλ αυτό το πήρα κυρίως γιατί έχω επίσης έναν αποκωδικοποιητή turbox sd-1000 και το χειριστήριό του έχει σπάσει (συνεπώς δε μπορώ να το συνδέσω πύτε μέσω learning). Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βρω πουθενά στη βάση δεδομένων το συγκεκριμένο μοντέλο..μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Μήπως τυχόν τυχαίνει να έχει κάποιος το αρχείο ir. για τον συγκεκριμένο; Θα ήμουν ευγνώμων.

lentozo στη βάση του βλέπω ότι έχει το LV6TBOXHD...δε ξέρω αν είναι το ίδιο. Το δοκίμασες;

Σήμερα έκανα τη δοκιμή και δυστυχώς δεν δουλεύει. Οπότε αν κάποιος έχει το αρχείο για τον ΒΟΧ-Α του TELE αν μπορεί ας μου το δώσει.

Αν και με νέες μπαταρίες δεν λειτουργεί, μάλλον δεν υπάρχει ανέξοδη.
Αν βαριέσαι να τρέχει για εγγύηση και να περιμένεις το νέο, πάρε ένα TELE USB-300 (5-6 ευρώ) που μπορείς και να περάσεις όλες τις συσκευές σου εκεί. Γλυτώνεις από τα πολλά τηλεχειριστήρια και βάζεις σε οποιοδήποτε πλήκτρο όποια λειτουργία των άλλων συσκευών σου θέλεις για μεγαλύτερη ευκολία.

Και μένουν ασφαλή όλα τα τηλεχειριστήρια σε ένα κουτί. (Ξέρεις πόσο έχει του Daikin; :speechless-smiley-0 )

Τo remote είναι 8 μηνών (γρήγορα δεν χάλασε;) αλλά κατάφερα και βρήκα ένα Silvercrest. Με δεδομένο ότι δεν μπορώ να κάνω learning (δεν λειτουργεί το remote του prim-hd), δεν βρίσκει κωδικό να του ταιριάζει από το auto search, τι κάνουμε; Το ΤΕΛΕ USB-300 έχει έτοιμους κωδικούς για crystal audio prime-hd ;

Οι κωδικοί υπάρχουν, τους έχουμε και στο στίκι θέμα για τα τηλεχειριστήρια. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να τους στείλουμε στο Silvercrest, αλλιώς πας σε USB-300.
Ξέρω ότι υπάρχουν κινητά με υπέρυθρες και προγραμματάκια για να στέλνεις από εκεί σήματα προς τις συσκευές, αλλά δεν ξέρω με ποιά εφαρμογή μπορείς να της δώσεις τους κωδικούς και μετά έτσι να προγραμματίσεις το Silvercrest.

Τελικά άκρη δεν βρήκα με το SilveCrest για τον Prime-HD της CA και μετά από εύκολη και γρήγορη συννενόηση παράγγειλα το
http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/Easy-HD.aspx

πρόκειται για ένα αρκετά ποιοτικό τηλεχειρηστήριο με δυνατότητα εκμάθησης του remote από την τιβι, μακάρι αυτό να έβαζαν εξάρχης, στιβαρό και μεγάλα πλήκτρα. Άριστη αγορά στα 13 ευρώ με μεταφορικά.

και ένα μείον, έκανε learning από το remote της TV όλα τα πλήκτρα εκτός το (-) του volume, μικρό το κακό αλλά αναγκαστικά πάλι έμεινα με 2 remotes.

Θα σου πρότεινα να ξαναπροσπαθήσεις να κάνεις τον προγραμματισμό για το συγκεκριμένο πλήκτρο. Μερικές φορές δεν πιάνει ο προγραμματισμός σε ένα πλήκτρο με την πρώτη και θέλει και δεύτερη προσπάθεια. Μερικά τηλεκοντρόλ μάλιστα είναι τόσο τζαναμπέτικα που θέλουν πολλές προσπάθειες για αρκετά πλήκτρα.

επειδη ειχα το ιδιο προβλημα λυθηκε , πατωντας το setup , ρυθμιζοντας μονο ενα πληκτρο τη φορα , και ξανα το setup...