Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Το ότι δεν δέχεται τα air condition είναι δοκιμασμένο με 2 USB300.
Το ότι δέχεται τον προενισχυτή αλλά μετά δεν μπορεί να τον λειτουργήσει δεν το έχω δοκιμάσει με δεύτερο.

Σε δύο διαφορετικά κομμάτια USB-300 γίνεται το ίδιο πρόβλημα; Δύσκολο να είσαι τόσο άτυχος και να είναι και τα δύο προβληματικά. Και δεν το χρειάζεσαι σε συνηθισμένες συσκευές όπως τηλεόραση, δέκτη, ή dvd player. Αυτό βάζει στο παιχνίδι και την πιθανότητα κάποιας ασυμβατότητας. Εφόσον αποκλείσουμε βέβαια την πιθανότητα να μην δουλεύει σωστά το πρόγραμμα, ή να γίνεται κάποιο λάθος στην διαδικασία. Και φυσικά υπάρχει και η πιθανότητα του προβληματικού κομματιού, που υπήρχε τελικά σε εμένα. Απλά ανέφερα ότι σε εμένα εμφανίστηκε το πρόβλημα του προβληματικού κομματιού στον συγκεκριμένο τομέα. Αλλά σε εσένα μαζεύονται πολλές πιθανότητες από ότι φαίνεται.

Και είναι και τα δύο AirCondition!
Αλλά τα AirCondition δεν με πειράζει, αυτό που με πειράζει είναι ο προενισχυτής.
Υπάρχει στη βάση δεδομένων κάποιο μηχάνημα της Advance Acoustic?

ψαχνω τηλεχειριστηριο universal για τον ενισχυτη Onkyo TX-SR707 ξερει καποιος ποιο μπορω να παρω που να δουλευει?
γιατι εχω το usb 300 και το Doop Universal Remote Control RCL601 και δεν δουλευουν με τον ενισχυτη.

οχι δεν το εχω δοκιμασει πως το βαζω?το κατεβαζω και το αρχειο το περναω στο τηλεχειριστηριο πχ στο usb 300 που εχω.

Για το USB 300 είναι, αλλά δεν θυμάμαι την διαδικασία, γιατί δεν το χρησιμοποιώ πια. Λογικά θα έπρεπε να στο έχει κατεβάσει το πρόγραμμα σε κάποιο update της βάσης και μπορείς να το επιλέξεις από την αναζήτηση.

Last edited by a moderator:
Έχει έναν σωρό κωδικούς της ONKYO στην βάση δεδομένων του το USB-300, οπότε είναι πολύ δύσκολο να μην ταιριάζει έστω εν μέρη κάποιος.

οσους κωδικους δοκιμασα απο την βαση του usb 300 για τον onkyo δεν εκαναν.μονο με την τηλεοραση μου δουλευει το συγκεκριμενο τηλεχειριστηριο.

Re: Απάντηση: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

εγω με του που περναω τον κωδικο επιλεγω στο τηλεχειριστηριο την πηγη που εβαλα πχ aux και παταω το power και δεν κανει τιποτα.να εχει ο onkyo δηλαδη? τι μπορει να εχει?

Εχω δοκιμασει και ολες μαζι και μια μια δεν εκανε τιποτα κατεβασα και τον κωδικο απο http://www.clurc.net/dbview.aspx?id=174866
και παλι δεν δουλευει ξερει κανεις τι πρεπει να κανω,εν τω μεταξυ ρωτησα την onkyo αν εχει τηλεχειριστηριο και μου ειπαν οτι ρωτησαν στο εξωτερικο και δεν εχουν διαθεσιμο ξερει κανεις που μπορω να βρω?

Re: LifeView LV6TBOXHD

Εχω τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή.εχω πάρει ένα τηλεκοντρολ και συγκεκριμένα το made for you 4:1 και θέλω να αντιγράψω το τηλεκοντολ αλλα όσους κωδικούς και να δοκίμασα δεν μπόρεσα να κάνω κάτι.ξέρει κανεις μήπως τον κωδικό του τηλεκοντρολ?

Κάθε κατασκευαστής προγραμματιζόμενων τηλεχειριστηρίων έχει δικούς του κωδικούς. Αν δεν έχει κωδικό για κάποιο, απλώς δεν το υποστηρίζει, όπως συμβαίνει συνήθως στην περίπτωση των DVB-T δεκτών.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και με δυνατότητα εκμάθησης, στα οποία μπορούν να αντιγραφούν τα πλήκτρα των αυθεντικών τηλεχειριστηρίων. Αυτά συνήθως απαιτούν κάποιο πρόγραμμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του τηλεχειριστηρίου, αλλά και μια συσκευή προγραμματισμού. Επίσης υπάρχουν και κάποια που αντί τέτοιας συσκευής χρησιμοποιούν καλώδιο USB.

Το δικό σου δείχνει να χρησιμοποιεί συσκευή προγραμματισμού, οπότε χρειάζεσαι και εκείνη.

την συσκευη προγραμματισμού την έχω αλλα δεν βρίσκω τον κωδικό
που συνήθως είναι με τρία η τέσσερα ψηφία. είδη έχω προγραμματίσει τρία τηλεκοντρόλ

Last edited by a moderator:
Δυστυχώς δεν έχει αυτή την επιλογή. χρησιμοποιεί μια βάση δεδομένων που ενημερώνεται τακτικά