Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Re: Απάντηση: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Καλό το USB-300 και φτηνό αλλά δεν πλησιάζει τα Harmony.

Συγκρίνεις τώρα 1000αρι κορεάτικο αυτοκίνητο πόλης με τρίλιτρο γερμανικό SUV. Φυσικά το δεύτερο είναι καλύτερο αλλά έχει και 10πλάσια τιμή (και βάλε).

Ναι έχεις δίκιο. Αλλά αν δεν κάνεις τη δουλειά σου;
Εγω πήρα το USB-300 για να ξεφορτοθώ τα τηλεχειριστήρια και πάλι με 3 τηλεχειριστήρια έμεινα από 4 που είχα. Τα 2 δεν τα διάβαζε.

Re: Απάντηση: Re: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Ότι προγραμματίζεται και μέσω αρχείων.

Υπάρχει αρχείο στην 1η σελίδα. :smile:

Χαχα thx θα το δοκιμάσω μέσα στη μέρα.

Παιδια γεια.
Επεσε στα χερια μου το SUN CLICK 1:1,
και απ'ο,τι καταλαβα προγραμματιζεται με την λογικη του Tele IR-100.
Ομως δεν μπορω να βρω το προγραμμα.
Μπορει καποιος να βοηθησει?

Παιδια γεια.
Επεσε στα χερια μου το SUN CLICK 1:1,
και απ'ο,τι καταλαβα προγραμματιζεται με την λογικη του Tele IR-100.
Ομως δεν μπορω να βρω το προγραμμα.
Μπορει καποιος να βοηθησει?
Μετα απο μια αναζητηση βρηκα κατι που λεει για "ΣΕΤ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ" κ.τ.λ
Και λεει οτι πρεπει να το αγορασεις???
Ετσι ειναι?...
Δηλαδη το κοντρολ μου ειναι αχρηστο?..

Δεν το γνωρίζω το τηλεχειριστήριο, αλλά να δεν έχει σύνδεση μέσω USB, τότε χρειάζεται κάποιον πομπό υπερύθρων ο οποίος προφανώς κοστίζει.
Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την εταιρία, μήπως έχουν το λογισμικό σε κάποιο λινκ.

Αυτο http://www.avclick.gr/index.php?act=viewProd&productId=38 ειναι.
Με πομπό υπερύθρων δουλευει (νομιζω..) αλλα.. αν δεν σου κανει κοπο κοιτα νε δεις τι γραφει.

Στα αριστερα της σελιδας.. αν πας
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
και μετα
ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
και δεις για το
NEW CLICK 4:1
εκει λεει

¨"Ο προγραμματισμός γίνεται μέσω του σετ εγκατάστασης, που αποτελείται από το καλώδιο USB - infrared και το αντίστοιχο λογισμικό ."
Το αντίστοιχο λογισμικό (οταν πατησω πανω του) με αφηνει να το κατεβασω.
Για το σετ εγκατάστασης ομως ζηταζει να το αγορασω (μα ειναι δυνατον?)
Κατεβασα το προγραμμα (αντίστοιχο λογισμικό) για το NEW CLICK 4:1 (μηπως και κανει) το εγκατεστησα.. αλλα οταν το ανοιγω βγαζει αυτο το μηνυμα No programmer detected (90001)

Ναι, τα κλασσικά. Το πρόγραμμα το δίνουν ελεύθερα, αλλά η συσκευή πρέπει να αγορασθεί.
Γι'αυτό προτείνουμε το USB-300 όσοι το αγοράσαμε. Δεν είναι τέλειο, αλλά έχει μεγάλες δυνατότητες και είναι πολύ καλή και τίμια αγορά.

Ξερει κανεις αν υπαρχει ετοιμος κωδικος για τον Kaonmedia του ΟΤΕ για το Silvercrest? Δοκιμασα να το κανω με το manual learning αλλα δεν επαιξε για καποιον λογο. Μεσα στη λιστα με τους υποστηριζομενους δεν υπαρχει ο Kaonmedia αλλα ελεγα μηπως το εχει καταφερει κανενας να δουλεψει με αλλον κωδικο.
Ειδα στη λιστα με τις υποστηριζομενες συσκευες οτι εχει για Pace 16 κωδικους ενω εχει και εναν για Nova! Ξερει κανεις τι παιζει? Εχω τον 831.

Ο μονος που εχω βρει για τον dreambox στην λιστα ειναι ο 5443. Για τον Pace δε βρηκα τπτ και τα εκανα manual.

Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε...

Έχω μια τηλεόραση FUNAI στο εξοχικό crt σχεδόν 10ετίας στην οποία έχει χαλάσει το τηλεκοντρόλ της.

Με την ευκαιρία θέλω να της βάλω πάνω και έναν ψηφιακό δέκτη μέχρι 30 ευρώ... Έχετε να προτείνετε κάποιο δέκτη που να κάνει με το tele usb 300 και με την τηλεόραση αν έχει κανείς καμία παρόμοια funai...

Απάντηση: Re: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε...

Έχω μια τηλεόραση FUNAI στο εξοχικό crt σχεδόν 10ετίας στην οποία έχει χαλάσει το τηλεκοντρόλ της.

Με την ευκαιρία θέλω να της βάλω πάνω και έναν ψηφιακό δέκτη μέχρι 30 ευρώ... Έχετε να προτείνετε κάποιο δέκτη που να κάνει με το tele usb 300 και με την τηλεόραση αν έχει κανείς καμία παρόμοια funai...
Γειά σου και καλώς ήλθες!
Επειδή είναι στο εξοχικό, θα σου έλεγα να πάρεις κάποιον φθηνό HD. Απλώς να είναι HD γιατί οι SD έχουν χειρότερη ποιότητα εικόνας, οπότε είναι που είναι παλιά η τηλεόραση, να μην είναι πολύ χάλια η εικόνα. Κυρίως αν είναι μικρή, δες τους δέκτες με επεξεργαστή ALi.
Απλώς πρόσεξε να έχει αποκωδικοποίηση -όχι απλώς υποστήριξη- Dolby Digital (AC3), ώστε να μην έχεις πρόβλημα ήχου αν/όταν του βάλεις να παίξει βιντεάκια.
Όποιον δέκτη κι αν επιλέξεις, δεν θα έχεις πρόβλημα να προγραμματίσεις το TELE με το αυθεντικό τηλεχειριστήριο.

για το tele usb 300,παρομοια αρχεια προγραμματισμου(οπως για τον opticum),για αλλες συσκευες,που μπορω να βρω?

.......
στον opticum t80,δεν εχω τα χρωματιστα κουμπια καθολου(μετακινηση,μετανομασια,διαγραφη...κτλ)

Last edited:
οκ παδια.τα βρηκα ολα.
του opticum δουλεψαν ολα τα κουμπια με προγραμματισμο απο την database του προγραμματος.
μπορουμε τις αλλες 2 θεσεις να τις δουλεψουμε ασχετα απο την ονομασια που φερουν?
δηλαδη η επιλογη πηγης aux μπορει να γινει αλλος επιγειος 'η δορυφορικος δεκτης?

Ναι, βεβαίως μπορείς. Τα πλήκτρα επιλογής συσκευής δεν σε περιορίζουν σε τίποτα (απλώς δεν προγραμματίζονται τα ίδια)! Είναι πλήκτρα επιλογής προφίλ, δηλαδή κάθε ένα από αυτά σου δίνει μια νέα ογδονταπεντάδα πλήκτρων.
Και σε κάθε προφίλ μπορείς να ανακατέψεις κωδικούς πλήκτρων διαφορετικών συσκευών. Έτσι μπορείς να κάνεις π.χ. τα vol+/- να ρυθμίζουν την ένταση της τηλεόρασης, ενώ τα βελάκια πάνω/κάτω του δέκτη. Ή οποιαδήποτε λειτουργία οποιασδήποτε συσκευής θέλεις!

Και με την χρήση του πλήκτρου shift οι ογδονταπεντάδες διπλασιάζονται! (επειδή άλλη μία σε κάθε προφίλ)

Απάντηση: Re: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

μπορουμε τις αλλες 2 θεσεις να τις δουλεψουμε ασχετα απο την ονομασια που φερουν?
δηλαδη η επιλογη πηγης aux μπορει να γινει αλλος επιγειος 'η δορυφορικος δεκτης?
Στην θέση TV έχω βάλει την τηλεόραση, και στις άλλες 3 θέσεις έχω βάλει 3 διαφορετικούς δέκτες. Σε όλους έχω βάλει στο volume το volume της τηλεόρασης, και με το πλήκτρο SHIFT σκέφτομαι να βάλω κάπου τα βασικά πλήκτρα του DVD player και τα on-off και volume άλλης τηλεόρασης που υπάρχει στο σπίτι, που μία ξεχνιέται ανοιχτή, μία ξεχνιέται η ένταση και φωνάζει πολύ. Βάζεις ότι θέλεις όπου θέλεις. Προβλήματα υπάρχουν μόνο με κάτι κλιματιστικά κτλ που δεν δουλεύουν πάντα σωστά.