Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Re: Απάντηση: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Μπορεις σε αυτο να αντιγραψεις πληκτρα απο original κοντρολ?

Μα εκεί είναι που υπερτερεί έναντι άλλων.
Σε λειτουργία Learn του έχω προγραμματίσει απο τα ορίτζιναλ τηλεκοντρόλ, περίπου 280 πλήκτρα.
Αν θυμάμαι καλά στις οδηγίες έλεγε ότι
παίρνει περίπου 200 εντολές κάτι που σε μένα ξεπεράστηκε κατά πολύ.
 
Re: Crystal Audio Micro-HD

Καλησπέρα,θέλω μια βοήθεια οποιος μπορεί,πήρα Tηλεχειριστήριο το easy-hd και δεν μπορώ να συγχρονίσω την tv και το Micro-HD για να έλεγχο από ένα χειριστήριο,ξέρι κανεις?
 
Κάποτε ήταν περιζήτητο τηλεκοντρόλ. Από κάποιο σημείο και μετά ασχοληθήκαμε κυρίως με το USB-300 λόγω του πιο εύκολου προγραμματισμού. Αλλά και το Silvercrest του Lidl δεν σημαίνει ότι δεν είναι ακόμα ένα πολύ καλό τηλεκοντρόλ.
Μόνο που έρχεται κατά κύματα και εξαντλείται γρήγορα. Αφού αυτή την στιγμή υπάρχει, προτείνεται σε όποιον δεν το ξέρει από παλιότερα, και το σκέφτεται να το αγοράσει.
 
Silvercrest Τηλεχειριστήριο 10 συσκευών

8,99 €

Lidl

Από Πέμπτη 6 Νοεμβρίου
Ευχαριστούμε.

Και εδώ το διαφημιστικό με την προσφορά. Το κακό είναι πως "το προιόν αυτό δεν διατίθεται σε όλα τα καταστήματα".

d7834b851d6fe19f6fcf25233eafa59f.png
 
Re: Απάντηση: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Το τηλεκοντρόλ αυτό το είχε ένας παλιός δέκτης που είχα. Ο Crypto Redi 210AD. Είχα πάρει τότε για μία ηλικιωμένη γειτόνισσα μου έναν SD δέκτη, τον F&U MPF 3381, που είχε το ίδιο τηλεκοντρόλ. Δοκίμασα τότε το τηλεκοντρόλ του Crypto μου στον F&U, και δούλευε κανονικά και ο F&U. Μήπως δηλαδή έχουν όλα τις ίδιες συχνότητες λειτουργίας. Αν δηλαδή έχεις αμφιβολίες για τον κωδικό που βρήκατε στο TELE, ίσως να μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτούς τους κωδικούς.
Αλλά μου φαίνεται δύσκολο να χαλάσουν ταυτόχρονα ή να είναι εξαρχής χαλασμένα και τα 3 τηλεκοντρόλ. Αν το δικό του χάλασε, και ο κωδικός του TELE δεν ήταν σωστός, ίσως να δικαιολογείται. Αν όμως ο κωδικός του TELE ήταν σωστός, τότε χάλασε το δικό του, ήταν χαλασμένο το πρώτο TELE όπως είδατε, αλλά ταυτόχρονα να ήταν χαλασμένο και το δεύτερο TELE; Τόση γκαντεμιά; Σε αυτή την περίπτωση μάλλον κάτι στην TV ίσως να μην πηγαίνει καλά.
Πιθανόν έχει χαλάσει το δικό μου τηλεκοντρόλ... οι κωδικοί που περάσαμε στο κατάστημα ήταν λάθος...
το πρώτο τηλεκοντρόλ που δοκιμάσαμε στο κατάστημα είχε πρόβλημα... το δεύτερο τηλεκοντρόλ ήταν εντάξει αλλά οι κωδικοί ήταν λάθος.

Απ' ότι είδα σε φωτογραφία σε άλλο θέμα, το τηλεκοντρόλ του 3381 είναι ίδιο σε σχεδίαση με το δικό μου αλλά δεν είναι το ίδιο στα πλήκτρα.
Αυτό επίσης που βρήκα είναι πως η ίδια TV μου, κυκλοφορεί και ως TV STAR T7 HD LCD. Οπότε έχω ακόμα μια σίγουρη επιλογή για τους κωδικούς.
 
Last edited:
Η lidl μας γείωσε εδώ στη Βόρεια Ελλάδα. Δεν ήρθε ποτέ το silvercrest και είπαν οτι από λάθος μοιράστηκαν τα φυλλάδια σε εμάς...:SFGSFGSF:
Αφορούσε λέει καταστήματα στην Πελοπόννησο @#$!%^#&
Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν τα παραπάνω.

Kάποτε γράφανε σε ποια γεωγραφικά διαμερίσματα δεν θα είναι διαθέσιμα.
 
Last edited:
Απάντηση: Re: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Η lidl μας γείωσε εδώ στη Βόρεια Ελλάδα. Δεν ήρθε ποτέ το silvercrest και είπαν οτι από λάθος μοιράστηκαν τα φυλλάδια σε εμάς...:SFGSFGSF:
Αφορούσε λέει καταστήματα στην Πελοπόννησο @#$!%^#&
Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν τα παραπάνω.

Kάποτε γράφανε σε ποια γεωγραφικά διαμερίσματα δεν θα είναι διαθέσιμα.

Με γλίτωσες από μια βόλτα στα Lidl. Κομοτηνή speaking, οπότε δεν πάω καν.
 
Απάντηση: Re: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Ήταν να πάω κι εγώ σήμερα σε Lidl με την κοπέλα μου, γιατί ήθελε ένα τέτοιο τηλεκοντρόλ.

Της έδειξα το post του natna, αλλά αυτή επιμένει. Γυναίκες... :violent-smiley-030:
 
Ελπίζω να ξέρουνε τι λένε και από την εξυπηρέτηση χαχα
Μη σας πάρω στο λαιμό μου. Καβάλα και Χρυσούπολη δεν ήρθε πάντως.
Και πριν λίγο που μπήκα στο site τους, λείπει το κοντρολ...
 
Στο TELE USB 300 το SHIFT ειναι φοβερο. Το silver crest χωραει μονο τα βασικα.
Το ΤΕLE ειναι <ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ> ονομα και πραμα.

Μπορείς να δώσεις κάποιες οδηγίες για την χρήση του SHIFT;
 
Ναι συμφωνώ αλλά πήρα 3 USB300, το ένα μετά το άλλο γιατί χαλούσαν και μετά πήρα το Harmony refurbished γύρω στα 50 .
Μήπως δεν αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία, άλλαζε ξανά άλλαζε κτλ? αν υπολογίσεις και τις μακροεντολές...
Δεν λέω για καινούριο Harmony άλλα αν το βρεις σε τέτοια τιμή μήπως αξίζει καλύτερα?
Στο υπνοδωμάτιο έχω USB300 αλλά στο σαλόνι που έχω πολλές συσκευές έχω το Harmony.
 
Απάντηση: Re: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Μπορείς να δώσεις κάποιες οδηγίες για την χρήση του SHIFT;
Στο κάθε πλήκτρο μπορείς να προγραμματίσεις 2 λειτουργίες μέσω του προγράμματος. Απλώς το πατάς και τότε το κάθε πλήκτρο εκτελεί την 2η λειτουργία που του έχεις αναθέσει.
Μπορείς όμως σε αυτό το 2ο σετ εντολών να βάλεις μια άλλη συσκευή, κι έτσι να τις διπλασιάσεις.
 
Όντως. Το TELE USB-300 έχει θέσεις για 4 συσκευές. Εκεί έχω βάλει τους 4 δέκτες μου που χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή. Στους 2 από αυτούς τους κωδικούς έχω βάλει στο Shift και άλλες 2 συσκευές. Την τηλεόραση και το DVD player. Το DVD player έτσι και αλλιώς έχει λίγα πλήκτρα, και από την τηλεόραση δεν χρειάζονται όλα τα πλήκτρα, αφού τώρα πια μόνο σαν monitor για τους δέκτες χρησιμοποιείται, αφού δεν υπάρχουν πια αναλογικά κανάλια. Χωράνε έτσι τα βασικά πλήκτρα. Οπότε έχω 6 συσκευές στις 4 θέσεις.
 
Re: Απάντηση: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Μια ερωτησούλα. Στου Lidl το silvercrest, αν βγουν οι μπαταρίες για ώρα, χάνει ό,τι έχει μάθει?

Οχι. Τουλάχιστον για μια μέρα έχει μείνει χωρίς μπαταρίες