Aξίζει να πάρω το usb-300 ή να πάω στο logitech harmony 200?
Διαβάζω πολύ καλές κριτικές για το πρώτο και αν χρειαστώ κάτι θα μπορώ να ρωτήσω κι εδώ.
Απλά το άλλο είναι πιο ωραίο και επώνυμο.
Ποιά η διαφορά του HD από τον SD, γιατί βλέπω ότι έχουν τα ίδια πλήκτρα; Επίσης αλλάζει εύκολα τα κανάλια, γιατί με το χειριστήριο που έχω πρέπει να ξέρεις καλό σημάδι....Το νέο αυτό 2 σε 1 τηλεχειριστήριο κυκλοφορεί σε δύο τύπους:
EasyΗD για τους αποκωδικοποιητές HD και συγκεκριμένα τους
• HI-DEF
• MΙCRO-HD
• PRIME-HD
EasySD για τους αποκωδικοποιητές SD και συγκεκριμένα τους
• MΙCRO-SD
• PRIME-SD
Καλησπέρα.Πήρα το tele usb-300 γιατι μου χάλασε το τηλεκοντρολ απο ενα δέκτη της crystal audio.Δυστυχώς έψαξα όλο το φορουμ αλλα δεν κατάφερα να βρω τον κωδικό.Μηπως υπαρχει κάποιος που να τον έχει η να μπορεί να του κάνει learn και να μου στείλει τον κωδικό??
Το μοντέλο μου ειναι crystal audio CDIGIHD (νομίζω οτι είναι ίδιο με τον cd-hdr) .Είχα πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ γιατι είχα τηλεόραση lg και μου το αλλάξανε.Έχω δηλαδή firmware για το πρόβλημα με τις lg tv.
Όπως λέμε και πιο πάνω,
το EasyΗD είναι για τους αποκωδικοποιητές HD και συγκεκριμένα τους
• HI-DEF
• MΙCRO-HD
• PRIME-HD και
το EasySD για τους αποκωδικοποιητές SD και συγκεκριμένα τους
• MΙCRO-SD
• PRIME-SD
Μήπως η φωτογραφία είναι λάθος και αντί για το EasySD βλέπουμε το τ\κ του MicroΗD;
Πλήκτρο της τηλεόρασης;Αν ενα πληκτρο δεν λειτουργει πως μπορει να γινει εκμαθηση ?
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι πλέον διατίθεται στην αγορά και στο site μας το τηλεχειριστήριο που όλοι περιμέναμε. Ένα τηλεχειριστήριο, που ελέγχει ταυτόχρονα και την τηλεόραση μας KAI τον αποκωδικοποιητή Crystal Audio.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.