Μετά από πολύ ψάξιμο και αφού είδα και από κοντά τα TELE USB-100 και USB-300, κατέληξα στο
SUPERIOR FREEDOM MICRO USB 4:1 κόστους στα 11,00 περίπου. :award:
Η συσκευασία περιέχει το απαραίτητο καλώδιο σύνδεσης USB (τύπου mini-USB) και μέσω αυτού και του παρεχόμενου προγράμματος, που εγκαταστούμε στον Η/Υ, σε λίγα δευτερόλεπτα προγραμματίζουμε από μόνοι μας (σε 3 απλά βήματα και στα ελληνικά) τα τέσσερα (4) διαθέσιμα κουμπιά TV, SAT, DVD και AUX. :coool:
Η βάση δεδομένων του είναι πλήρης και ανανεώνεται καθημερινά, σε περίπτωση δε
(όπως στη δική μου) δεν βρείτε
(μπορείτε να δείτε και μόνοι σας μέσω του παρεχόμενου προγράμματος χωρίς να αγοράσετε τη συσκευή) τη συσκευή σας, στο καταπληκτικό (το εννοώ τους έστειλα 2 email και μου απάντησαν αμέσως) Helpdesk, μέσω σχετικού email, ζητάτε να σας προσθέσουν τη συσκευή σας. Επισημαίνω ότι τουλάχιστον για τις δικές μου συσκευές TV (Samsung UE40C6500UW), SAT (Kaonmedia NS1110 του ΟΤΕ) και Soundbar (Sony HT-GT1) υφίστανται και σε μορφή PDF αρχεία αντιστοίχισης των πλήκτρων. :worshippy:
Δεν περιέχονται οι δύο (2) απαραίτητες για τον προγραμματισμό και λειτουργία της συσκευής μπαταρίες τύπου ΑΑΑ.
Παρέχεται δύο (2) χρόνια εγγύηση επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας.
Κατασκευαστής:
SUPERIOR
Οδηγίες Προγραμματισμού (στα Ελληνικά) τις κατεβάζετε κάνοντας κλικ
εδώ
Πρόγραμμα Εγκατάστασης (στα Ελληνικά) το κατεβάζετε κάνοντας κλικ
εδώ
Συνολική εμπειρία: Πάρα πολύ καλή ποιότητα στα λεφτά του και ευκολία προγραμματισμού, την αντοχή του ακόμα δεν την έχω ελέγξει καθώς μόλις το αγόρασα (12/01/2016). :a0210: