Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Usb 300 θα βρεις στο stock house του e-shop με 4 . Επίσης δε διάβασες το προηγούμενο από το δικό σου μήνυμα...
Το διάβασα, αλλά στα 2 links που έδωσε ο φίλος δεν βλέπω κάπου να υπάρχει το USB-300 :)

Καλή ιδέα το stock house. Πιστεύεις οτι θα παίξει με το firmware του Crypto;

Το διάβασα, αλλά στα 2 links που έδωσε ο φίλος δεν βλέπω κάπου να υπάρχει το USB-300 :)

Καλή ιδέα το stock house. Πιστεύεις οτι θα παίξει με το firmware του Crypto;
Όπως είπα το site είναι για την επικοινωνία. Γιατί όντως το τηλεκοντρόλ δεν υπάρχει στο site. Σε πολλά από αυτά τα μικρότερα μαγαζιά δίνονται πράγματα που δεν φαίνονται στα sites τους, που δεν ανανεώνονται τόσο συχνά. Ίσως με ένα τηλεφώνημα να μπορείς να κάνεις τηλεφωνική παραγγελία. Ή με email.
Αν βρεις το TELE USB-300 τότε στην πρώτη σελίδα του θέματος θα βρεις τον κωδικό του Α2, που είναι ο ίδιος με του Crypto.

Re: Απάντηση: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Δεν θυμάμαι να χρειάστηκε ποτέ να το επαναπρογραμματίσω. Ίσως επειδή έχω την συνήθεια να αλλάζω τις μπαταρίες μία-μία.
Έτσι το έκανα και εγώ. Έτσι το έκανα πάντα εξάλλου και μάλιστα τις άλλαζα γρήγορα γρήγορα για να αποφύγω τέτοιο ενδεχόμενο. Αλλά τελικά, κάτι στράβωσε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Θα παίξει.

Όπως είπα το site είναι για την επικοινωνία. Γιατί όντως το τηλεκοντρόλ δεν υπάρχει στο site. Σε πολλά από αυτά τα μικρότερα μαγαζιά δίνονται πράγματα που δεν φαίνονται στα sites τους, που δεν ανανεώνονται τόσο συχνά. Ίσως με ένα τηλεφώνημα να μπορείς να κάνεις τηλεφωνική παραγγελία. Ή με email.
Αν βρεις το TELE USB-300 τότε στην πρώτη σελίδα του θέματος θα βρεις τον κωδικό του Α2, που είναι ο ίδιος με του Crypto.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά. Ήρθε σήμερα από το eshop και τώρα το τεστάρω. :smile:
Περνάω το txt από την πρώτη σελίδα, το προγραμματίζω και όλα φαίνονται οκ. Μόλις κλείσω το πρόγραμμα και το ανοίξω οι ρυθμίσεις χάνονται. Εννοώ πως απλά κρατάει το brand και το model κι από κάτω στη λίστα με τα κουμπιά, δεν έχει τίποτα assigned. Όταν περνάω κωδικό από την db, τα κρατάει όλα κανονικά. Κάνω κάτι λάθος; (στο σπίτι έχω μόνο Win 8.1 PC και δε μπορώ να δοκιμάσω τις αλλαγές κατευθείαν στον αποκωδικοποιητή)

EDIT
Βρήκα κωδικό για τον BOXHDA2 στο post #1290. Αυτόν τον κράτησε, οπότε θα είμαι οκ λογικα...

Last edited:
Μετά από πολύ ψάξιμο και αφού είδα και από κοντά τα TELE USB-100 και USB-300, κατέληξα στο SUPERIOR FREEDOM MICRO USB 4:1 κόστους στα 11,00 περίπου. :award:

Η συσκευασία περιέχει το απαραίτητο καλώδιο σύνδεσης USB (τύπου mini-USB) και μέσω αυτού και του παρεχόμενου προγράμματος, που εγκαταστούμε στον Η/Υ, σε λίγα δευτερόλεπτα προγραμματίζουμε από μόνοι μας (σε 3 απλά βήματα και στα ελληνικά) τα τέσσερα (4) διαθέσιμα κουμπιά TV, SAT, DVD και AUX. :coool:

Η βάση δεδομένων του είναι πλήρης και ανανεώνεται καθημερινά, σε περίπτωση δε (όπως στη δική μου) δεν βρείτε (μπορείτε να δείτε και μόνοι σας μέσω του παρεχόμενου προγράμματος χωρίς να αγοράσετε τη συσκευή) τη συσκευή σας, στο καταπληκτικό (το εννοώ τους έστειλα 2 email και μου απάντησαν αμέσως) Helpdesk, μέσω σχετικού email, ζητάτε να σας προσθέσουν τη συσκευή σας. Επισημαίνω ότι τουλάχιστον για τις δικές μου συσκευές TV (Samsung UE40C6500UW), SAT (Kaonmedia NS1110 του ΟΤΕ) και Soundbar (Sony HT-GT1) υφίστανται και σε μορφή PDF αρχεία αντιστοίχισης των πλήκτρων. :worshippy:

Δεν περιέχονται οι δύο (2) απαραίτητες για τον προγραμματισμό και λειτουργία της συσκευής μπαταρίες τύπου ΑΑΑ.

Παρέχεται δύο (2) χρόνια εγγύηση επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας.

Κατασκευαστής: SUPERIOR

Οδηγίες Προγραμματισμού (στα Ελληνικά) τις κατεβάζετε κάνοντας κλικ εδώ

Πρόγραμμα Εγκατάστασης (στα Ελληνικά) το κατεβάζετε κάνοντας κλικ εδώ

Συνολική εμπειρία: Πάρα πολύ καλή ποιότητα στα λεφτά του και ευκολία προγραμματισμού, την αντοχή του ακόμα δεν την έχω ελέγξει καθώς μόλις το αγόρασα (12/01/2016). :a0210:

Superior%20Freedom_zpsnth2hdn9.png

Last edited:
ωραιο design, το μάτι πιάνει Όπως USB 300?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

απο που το πήρες?

Δεν γνωρίζω αν μπορώ να πω το μαγαζί γιατί μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση. Το βρήκα ψάχνοντας εδώ και εδώ. Το κατάστημα που βρήκα είναι Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα Προϊόντων Ψηφιακής Τεχνολογίας που εδρεύει στο Μαρούσι.

σαν τηλεκοντρολ φαινεται σε φωτογραφια τρομερο, το προγραμμα του γελιο, αλλα εμενα με ειχε βολεψει το usb-300 και usb-100 ειναι οτι εκανα αποθυκευση το config, αλλαζα τη 8α κανει το καθε κουμπι χειροκινητα, ( δηλαδη τηλεοραση παλια με δεκτη, στο τηλεκοντολ εβαζα στην θεση τβ να ανοιγοκλεινει η τηλεοραση και ο ηχος της τβ και το av , και ολα τα αλλα πληκτρα αλλαζαν δεκτη) που απο οτι ειδα δεν γινεται σε αυτο, εκτος αν πρεπει να συνδεσω τηλεκοντολ στο προγραμμα να μου δωσει εξτρα δυνατοτητες.

σαν τηλεκοντρολ φαινεται σε φωτογραφια τρομερο, το προγραμμα του γελιο, αλλα εμενα με ειχε βολεψει το usb-300 και usb-100 ειναι οτι εκανα αποθυκευση το config, αλλαζα τη 8α κανει το καθε κουμπι χειροκινητα, ( δηλαδη τηλεοραση παλια με δεκτη, στο τηλεκοντολ εβαζα στην θεση τβ να ανοιγοκλεινει η τηλεοραση και ο ηχος της τβ και το av , και ολα τα αλλα πληκτρα αλλαζαν δεκτη) που απο οτι ειδα δεν γινεται σε αυτο, εκτος αν πρεπει να συνδεσω τηλεκοντολ στο προγραμμα να μου δωσει εξτρα δυνατοτητες.

Έχεις δίκαιο δεν γίνεται να το κάνεις από μόνος σου. Επίσης δεν ρώτησα στο Helpdesk, αν τους στείλω τις αλλαγές που θέλω, αν μπορούν να εκδώσουν μια παραμετροποιημένη, κατά τα θέλω μου, έκδοση ενός οδηγού τους. Μπορείς να τους το ρωτήσεις, όπως προείπα απαντούν ανεξάρτητα αν έχεις αγοράσει ή όχι τη συσκευή τους.

επειδη γεμισα τηλεκοντρολ,ηρθε η ωρα να παρω ενα πολυ-τηλεχειστηριο.
βλεπω 2 μοντελακια της Oneforall.

http://www.oneforall.com/urc8602-xsight-colour.html
http://www.oneforall.com/urc8620-xsight-plus.html

τα εχει δουλεψει κανεις να μου πει ποσο πρακτικα και ποσο ευκολα προγραματιζονται?

θελω να βαλω nova,εναν δορυφορικο edision osmini,εναν Av ενισχυτη,και εναν βιντεοπροβολεα.

επειδη γεμισα τηλεκοντρολ,ηρθε η ωρα να παρω ενα πολυ-τηλεχειστηριο.
βλεπω 2 μοντελακια της Oneforall.

http://www.oneforall.com/urc8602-xsight-colour.html
http://www.oneforall.com/urc8620-xsight-plus.html

τα εχει δουλεψει κανεις να μου πει ποσο πρακτικα και ποσο ευκολα προγραματιζονται?

θελω να βαλω nova,εναν δορυφορικο edision osmini,εναν Av ενισχυτη,και εναν βιντεοπροβολεα.
Αυτά που προτείνεις προγραμματίζονται απλά μαθαίνοντας δίπλα δίπλα τις εντολές από τα μαμά χειριστήρια; βασικά δεν θέλω με κωδικούς θέλω να τα βάζω δίπλα δίπλα με τα μαμά και να μαθαίνω εγώ τα πλήκτρα.

Από ότι φαίνεται προγραμματίζονται με απευθείας εκμάθηση, το παλιό απέναντι στο καινούριο. Αν είναι μόνο έτσι θέλει προσοχή πόσες ελεύθερες θέσεις έχει για αντιγραφή. Το λέει και το ίδιο.
http://www.oneforall.com/faq/59-rem...snt-the-learning-work-on-my-xsight-plus-.html
"Why doesn’t the learning work on my Xsight Plus?
5.It is also possible that the memory on your remote control has reached the maximum capacity due to too many learned or other customized functions. Please remove
some existing learned keys, or perform a factory reset to completely wipe the remote’s memory. Click here to see the factory reset procedure for information."
Αν κατάλαβα καλά από το ίντερνετ κατεβάζεις έτοιμους κωδικούς που δεν έχει μέσα το τηλεκοντρόλ. Για προγραμματισμό βλέπω μόνο απευθείας αντιγραφή των πλήκτρων.

Αγόρασα το τηλεκοντρόλ usb-100 από το e-shop. Παρότι εγκατέστησα το πρόγραμμα κανονικά, συνέδεσα το τηλεκοντρόλ, βρήκα τις συσκευές στη βάση δεδομένων, το κουμπί "Προγραμματισμός Τηλεχειριστηρίου" δεν ενεργοποιείται! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

έχετε βρει τέτοιο τηλεκοντρόλ που ψάχνω?

Καλημέρα αγόρασα το mele f10 deluxe για το tv box .
Tο τηλεχειριστήριο αυτό έχει δυνατότητα ir learning αλλά δεν δουλεύει σε Panasonic και denon ενώ δείχνει ότι αντιλαμβάνεται και αντιγράφει τον κωδικό.
Υπάρχει κάποιο τρικ η μήπως έχει βγει κάποιο firmware update?

Δοκίμασε διάφορες αποστάσεις και γωνίες. Είχα τηλεχ/ρια αποκωδικοποιητών που ήταν ιδιότροπα σε αυτό. Και πάλι, κάποια πλήκτρα τους ήθελαν αρκετές προσπάθειες.