ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
αυτο ισχει και για το 350?γιατι καπου διαβασα σε σχολια στο amazon,οτι δεν μπορουσαν να λειτουργησουν συγχρονως.εκτος και εαν δεν το ειχε σεταρει σωστα.
Εχει κουμπί Devices και κουμπί Activities.
Όταν επιλέγεις Devices διαλέγεις ποιας συσκευής το remote θέλεις να προσομοιώσεις και γίνεται το τηλεκοντρόλ της συσκευής που επέλεξες.
Όταν επιλέξεις Activities διαλέγεις ποια σειρά συσκευών θέλεις να χειριστείς. Αυτές τις συσκευές τις έχεις επιλέξει στο σεταρισμα που κανεις την πρώτη φορά στον υπολογιστη σου και του δίνεις μια ονομασία.
Π.χ.
Θέλεις να δεις DVD στην τηλεόραση και ο ήχος να βγαίνει απο τα ηχεία που έχεις συνδέσει στον ενισχυτή σου.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση κατά το σεταρισμα της συγκεκριμένης λειτουργίας θα σε ρωτήσει ο οδηγός εγκατάστασης απο ποια συσκευή θα αναπαράγεις το DVD, που θα το προβάλεις, απο που θα βγαίνει ο ήχος και τι ονομασία θα δώσεις π.χ. DVD-HC.
Όταν εσυ μετά πατάς Activities και μετά DVD-HC και θα ανοίξουν όλες αυτές οι συσκευές. Όταν πατάς το πλήκτρο play θα στέλνει εντολή στο DVD, όταν πατάς Volume + θα στέλνει εντολή στον ενυσχιτή, όταν πατάς το κουμπί off θα κλείνουν όλες αυτές οι συσκευές εκτός και αν του έχεις ορίσει οτι πχ τον ενυσχιτή δεν τον κλείνεις ποτέ.
Αυτά...
Έχω δοκιμάσει 2-3 remote και μόνο αυτό μπορούσε να μου λειτουργήσει ένα προενυσχιτη και ένα cdplayer της Advance Acoustics.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εμένα είναι το 650
ο συνδυασμος(watchtv) να δουλευουν οι συσκευες μαζι ειναι βολικο.
ομως ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θελω να δουλεψω στγμιαια μια αλλα συσκευη εκτος watchtv,ή να δουλεψω μια συσκευη που περιλαμβανεται στο watchtv.
π.χ εχω συνδυασμο nova,tv.σε αυτην την περιπτωση,το πληκτρο μενου,δουλευει για τον δεκτη της nova και δεν μπορω να μπω στο μενου της τιβι,παρα μονο εαν την επιλεξω ξεχωριστα σαν πηγη και οχι μεσα στο watchtv.
αντε και παταω ξεχωριστα την συσκευη που θελω,επιλεγω αυτο που ειναι να κανω.
εαν θελω να επανερθω παλι στην λειτουργια watchtv ,παταω το watchtv και αναγκαστικα οι συσκευες που περιλαμβανονται σε αυτο,θα κλεισουν(αφου ειναι ανοιχτες)και θα πρεπει παλι να ανοιξουν για να ξεκινησει το watchtv.
μπορω να το αποφυγω αυτο?μπορω να φτιαξω διαφορετικα πακετα watchtv ή μου δινει μονο ενα?
Δικό μου το λάθος.
Δεν έπρεπε να μπω στη συζήτηση αλλά δεν είχα καταλάβει οτι μιλούσατε για άλλο μοντελο.
![]()
Μετά από αρκετή καθυστέρηση από μέρους μου, δίνω link προς το εγχειρίδιο για το τηλεχειριστήριο των Jumbo: https://www.mediafire.com/?1zr79d85cobh982Ένας φίλος έχασε τις οδηγίες χρήσης του URC-22B (TZAMBO ) TV κοντρόλ που πουλάει γνωστή εταιρία παιχνιδιών. Επειδή τις βρήκα, έκανα αρχείο pdf και όποιος θέλει να μου στείλει μήνυμα στο Imbox να του τις στείλω.
Ο IQ DVB-T750HD είχε πολλούς κλώνους, οπότε θα πρέπει να υπάρχουν κάποιοι από αυτούς στο πρόγραμμα του USB-100.
Γιώργο, για τον Crystal-HD, πιστεύω ότι και αυτός θα υπάρχει, αλλά καλύτερα να ρίξεις μια ματιά πρώτα στο πρόγραμμά του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.