Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Re: Απάντηση: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

mr.Vox, καλώδιο mini USB.

Ευχαριστώ.
βλέπω ότι κρατάει τις ρυθμίσεις αφού άλλαξα μπαταρίες.

Απάντηση: Re: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Τελικά δεν μου την ενημερώνει με τίποτα τη βάση δεδομένων. Δοκίμασα τα πάντα. Το έσβησα και το ξανά έκανα εγκατάσταση, δοκίμασα από Windows XP και Windows 7, δοκίμασα από άλλο δύκτιο, δοκίμασα με κλειστό antivitus και firewall μήπως και το κόβει τίποτα αλλά τίποτα.... Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται. apojonh στην ημερομηνία βάσης δεδομένων τι σου γράφει εσένα? Εμένα έχει μείνει στον Ιανουάριο του 2018.

Είμαι εκτός
Μόλις επιστρέψω το βλέπω και σ' ενημερώνω

apojohn δεν πειράζει φίλε.. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με το δικό μου έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω στείλει και mail στην εταιρεία αλλά δεν απαντάει κανείς. Πολύ περίεργο.

Απάντηση: Re: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Έχω ένα tele usb 300. Θυμάται κανείς αν κάτι την αλλαγή των μπαταριών χάνει τις ρυθμίσεις άμεσα;
Με τι καλώδιο usb συνδέεται στον υπολογιστή. Ψάχνω να βρω ένα στα τόσα που έχω και δεν βρίσκω αν και παλιά το είχα βρει το κατάλληλο εκεί που τα έχω φυλαγμένα.
Δεν χάνει ποτέ τους κωδικούς. Έχω μερικά ακόμα καβάντζα, τα έχω προγραμματίσει με τους κωδικούς των δεκτών μου για να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμα, και τα έχω στο ντουλάπι, χωρίς μπαταρίες. Ακόμα και έτσι δεν χάνουν τους κωδικούς που τους έχω βάλει.
Καλώδιο χρησιμοποιεί mini usb. Δεν είναι το micro usb που χρησιμοποιούν τα κινητά, είναι το αμέσως επόμενο με λίγο μεγαλύτερο φισάκι.

Άρχισε να εξαφανίζεται από την αγορά και το USB-100 ή είναι ιδέα μου;
Δεν υπάρχει πια στο e-shop, ούτε το Σκρουτζ το βρίσκει σε καταστήματα τις Θεσσαλονίκης.

Απ´το e-shop είχαν πει ότι θα το ξαναφέρουν σε κάνα μήνα.

Καλησπέρα,

Έχω το F&U DTD2935HDPVRU DVD Player (https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/bluray-dvd/dvd-players/110502-f&u-dtd2935hdpvru) που συνοδεύεται με το universal remote control F&U URC22910 6-IN-1 REMOTE CONTROL (https://www.e-shop.gr/fu-urc22910-6-in-1-remote-control-p-PER.152203)

Έχει αποσυγχονιστεί το τηλεχειριστήριο και έχω χάσει το εγχειρίδιο χρήσης για να το προγραμματίσω.

Βρήκα το manual του αντίστοιχου τηλεκοντρολ της Crypto (http://www.cryptoelectronics.com/downloads/dl/file/id/900/product/1874/URC-601_EN_GR_M_V1.0.pdf) οπότε βρήκα πως γίνεται η διαδικασία, δενέχω βρει όμως τον αντίστοιχο κωδικό για DVB-T της F&U.

Μήπως έχει κάποιος τον κωδικό της F&U ή το manual του τηλεχειριστηρίου;

Ευχαριστώ πολυ!!

Όσοι έχουν κινητό με υπέρυθρη θύρα και θέλουν τηλεκοντρόλ για το LV6TBOXHDA2 δεκτή τους το εχω φτιαξει με το Galaxy Universal control της moletag

Την εφαρμογή την πλήρωσα

https://drive.google.com/file/d/1USpeaPt2YyAYJlHeUzaeLCUCkVhT0qiF/view?usp=drivesdk

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Καλώς όρισες thanasic!
Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την F&U (www.fandu.gr) μήπως σου στείλουν το εγχειρίδιο του τηλεχειριστηρίου. Μετά, αν θέλεις, μοιράσου το μαζί μας ώστε να βοηθηθούν και άλλοι στο μέλλον :smile:

Καλώς όρισες thanasic!
Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την F&U (www.fandu.gr) μήπως σου στείλουν το εγχειρίδιο του τηλεχειριστηρίου. Μετά, αν θέλεις, μοιράσου το μαζί μας ώστε να βοηθηθούν και άλλοι στο μέλλον :smile:

Καλησπέρα,
Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν τον μαγικό κωδικό - 8013!

Ελπίζω να φανεί χρήσιμο και σε άλλους.

Παιδιά εάν έχει κάποιος το πρόγραμμα rccreator με το οποίο προγραμματίζουμε το USB Tele 100 μπορείτε να δείτε λίγο εάν σας ενημερώνει τη Βάση δεδομένων γιατί εμένα μου βγάζει σφάλμα..
Το έχουνε κλείσει το μαγαζί?

Τελικά η λύση βρέθηκε. Για όλα έφταιγε το antivirus. Δεν άφηνε το πρόγραμμα να συνδεθεί και να ενημερώσει την βάση δεδομένων. Μόλις έβαλα το φάκελο του προγράμματος στις εξαιρέσεις του antivirus (bitdefender) δούλεψε κανονικά.

Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χρήστη apojohn που με βοήθησε!!

Άρχισε να εξαφανίζεται από την αγορά και το USB-100 ή είναι ιδέα μου;
Δεν υπάρχει πια στο e-shop, ούτε το Σκρουτζ το βρίσκει σε καταστήματα τις Θεσσαλονίκης.

Άρχισε να ξαναεμφανίζεται. Το e-shop το έχει ξαναφέρει..Αν και έχω πάρει το lor-7000 θα χτυπήσω ένα να βρίσκεται γιατί πλάκα πλάκα είναι το μοναδικό με τέτοια τιμή που παίζει με όλα και μπορείς να κάνεις όλα τα πλήκτρα όπως θες.

Έχει ασχοληθεί κανείς για τηλεχειριστήριο που να ρυθμίζεται για Netflix.
Δηλαδή αν άρχισαν να κυκλοφορούν aftermarket τηλεχειριστήρια με εύκολη δυνατότητα πρόσβασης στο netflix

Για turboX Vestel τηλεόραση το θέλω γιατί το δικό της δεν φαίνεται να κρατάει πολύ.

Πάρε ένα φθηνό που να έχει δυνατότητα εκμάθησης και δοκίμασε να αντιγράψεις το κουμπί του netflix σε όποιο πλήκτρο θέλεις εσύ. Λογικά θα σου δουλέψει. Να το έχεις και στην άκρη σε περίπτωση που χαλάσει το δικό της.

Το έχω υπόψη μου αυτό. Έχω κάπου ένα του lidl αλλά έλεγα μήπως άρχισαν και κυκλοφορούν συμβατά. Ρύθμιση με κωδικοί ή με ανίχνευση.

Εχει δουλέψει κανεις το tele 100 σε τηλεόραση FU 28 ίντσες? Το μοντέλο ειναι FL 28101.

Να συμπληρώσω πληροφοριακά οτι το τηλεχειριστήριο το γνήσιο της FU εχει νεκρώσει το μισό οπότε δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή εντολών απο εκεί πράγμα που σημαίνει οτι πρέπει η τηλεόραση να ειναι καταχωρημένη στην database του tele100 να το σεταρω απο υπολογιστή μόνο.

Υπάρχει στην βάση δεδομένων του USB-100. Δεν γνωρίζω για του IR-100.
Για το αυθεντικό, κάποιες φορές βοηθάει ένα καθάρισμα της πλακέτας τους με βαμβάκι ποτισμένο με λίγο οινόπνευμα, αλλά και της επαφής στο κάτω μέρος κάθε πλήκτρου. (αν δεν το δοκίμασες ήδη)