mr.Vox, καλώδιο mini USB.
Τελικά δεν μου την ενημερώνει με τίποτα τη βάση δεδομένων. Δοκίμασα τα πάντα. Το έσβησα και το ξανά έκανα εγκατάσταση, δοκίμασα από Windows XP και Windows 7, δοκίμασα από άλλο δύκτιο, δοκίμασα με κλειστό antivitus και firewall μήπως και το κόβει τίποτα αλλά τίποτα.... Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται. apojonh στην ημερομηνία βάσης δεδομένων τι σου γράφει εσένα? Εμένα έχει μείνει στον Ιανουάριο του 2018.
Δεν χάνει ποτέ τους κωδικούς. Έχω μερικά ακόμα καβάντζα, τα έχω προγραμματίσει με τους κωδικούς των δεκτών μου για να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμα, και τα έχω στο ντουλάπι, χωρίς μπαταρίες. Ακόμα και έτσι δεν χάνουν τους κωδικούς που τους έχω βάλει.Έχω ένα tele usb 300. Θυμάται κανείς αν κάτι την αλλαγή των μπαταριών χάνει τις ρυθμίσεις άμεσα;
Με τι καλώδιο usb συνδέεται στον υπολογιστή. Ψάχνω να βρω ένα στα τόσα που έχω και δεν βρίσκω αν και παλιά το είχα βρει το κατάλληλο εκεί που τα έχω φυλαγμένα.
Καλώς όρισες thanasic!
Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την F&U (www.fandu.gr) μήπως σου στείλουν το εγχειρίδιο του τηλεχειριστηρίου. Μετά, αν θέλεις, μοιράσου το μαζί μας ώστε να βοηθηθούν και άλλοι στο μέλλον :smile:
Παιδιά εάν έχει κάποιος το πρόγραμμα rccreator με το οποίο προγραμματίζουμε το USB Tele 100 μπορείτε να δείτε λίγο εάν σας ενημερώνει τη Βάση δεδομένων γιατί εμένα μου βγάζει σφάλμα..
Το έχουνε κλείσει το μαγαζί?
Άρχισε να εξαφανίζεται από την αγορά και το USB-100 ή είναι ιδέα μου;
Δεν υπάρχει πια στο e-shop, ούτε το Σκρουτζ το βρίσκει σε καταστήματα τις Θεσσαλονίκης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.