Re: Απάντηση: Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο
Μάλιστα..
Επιλεκτικές Εργασίες και "Επίλεκτοι" εργαζόμενοι !
Οι του Γραφείου είναι τεμπέληδες,ενώ οι βοηθοι Μάστορα οι δουλευταράδες,,:worshippy:
Και όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα,επανάληψη.
Και από δίπλα οι φουσκωτοί και οι πλακωσάκηδες !
Οι εξισώσεις μας είναι καταπληκτικές.
Αλλωστε είναι γνωστό πως ενοχλεί το σκουπόξυλο που μας βαράει και όχι το χέρι που το κρατά..
Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά δυστυχώς πρέπει ενώ είχα πει δεν θα συνεχίσω στο νήμα.
και εγώ υπάλληλος γραφείου είμαι αλλά δεν δουλεύω 8 ώρες όπου τις 3 να κάνω διάλειμμα τις 2 να μιλάω στο τηλέφωνο και τις υπόλοιπες 3 να στέλνω emails !! δουλεύω τουλάχιστον 10-12 και πολλές φορές παραπάνω την ημέρα απλά για να μπορώ να έχω το κάτι παραπάνω που στο φινάλε η δουλειά που αναφέρουμε στο νήμα δεν μπορεί να μου προσφέρει.
έχω δουλέψει και σαν βοηθός μάστορα και σας πληροφορώ δουλειές τέτοιες υπάρχουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κλείνουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή ότι συμφωνώ με την πολιτική της εκάστωτε κυβέρνησης !!!
Ούτε ότι οι υπάλληλοι γραφείου είναι τεμπέληδες ενώ οι άλλοι όχι.
Οι συγκεκριμένοι πάντως που δουλεύουν σε αυτό το επάγγελμα με τα τηλέφωνα που ενοχλούν και θέλουν να παίρνουν και παραπάνω λεφτά και να έχουν και απαιτήσεις για αυτους αναφέρομαι. Έ όχι ρε φίλε τι προσφέρεις δηλαδή από θέμα δουλειας για να έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις ????
Αλλά είναι αυτό που έλεγα σε προηγούμενα posts παρακάτω....
έχουμε μάθει και μεγαλώσαμε με την εύκολη λύση, πάμε με αυτοκίνητο στη δουλειά (αφού έχουμε παρκάρει από το προηγούμενο βράδυ που βγήκαμε την ημερησία μας βόλτα για καφέ το ακριβό μας αμάξι, ακριβώς έξω από το σπίτι και ενώ δεν προνοήσαμε να φτιάξουμε παρκινγκ στο σπίτι αλλά μας φταίνε όλοι οι άλλοι που μας πιάνουν την θέση), να παρκάρουμε απ'εξω ή στο παρκινγκ που θα είναι υποχρεωμένη η εταιρεία να έχει φτιάξει (βάσει των απαιτήσεων μας), να δουλέψουμε από 7-8 ώρες να πάμε σπίτι χωρίς κίνηση (αφού ήρθαμε όλοι στην Αθήνα και πίξαμε την πόλη και αγοράσαμε 3-4 αυτοκίνητα σε κάθε σπίτι, μόνο του σκύλου δεν πήραμε) μετά να έχουμε λεφτά άπλετα να βγούμε για τον ημερίσιο καφέ-βόλτα και πάλι τα ίδια.
Δεν λέω ωραία ακούγονται όλα αυτά αλλά σκεφτείτε τις συνέπειες όλων αυτών μετά !!
1) Αν όλοι είχαν την οικονομική αυτή ευρωστία δεν θα δούλευε τότε κανείς στα μαγαζιά που θα πήγαινες να πιεις τον καφέ σου !!
2) Η οικονομία θα είχε πάει για τσαι γιατί όλοι θα είχαν τα πάντα και θα περίμεναν από κανέναν που ανοίγει σπίτι να πουλήσουν κάτι. Δεν βάζω 3-4-5 κτλ γιατί δεν τελειώνει αυτή η λίστα
Ας σκεφτούμε λίγο τις συνέπειες γενικώς αυτές που δεν σκέφτηκαν πολλοί πολιτικοί και άνθρωποι απλοί σαν και μας γιατί απλά όλοι ήθελαν την εύκολη λύση κάποτε.
Τα αποτελέσματα τα βλέπετε στις μερες μας σε όλα τα θέματα.
Κάθε πράγμα που κάνουμε ή δεν κάνουμε έχει συνέπειες άλλες φορές μικρές άλλες φορές μεγάλες, είτε τώρα είτε μακροπρόθεσμα. Σκεφτείτε το λίγο......
Αναρωτηθείτε μόνο γιατί το 70% των Ελλήνων είναι σήμερα παχύσαρκοι, ενώ πριν 30 χρόνια το ποσοστό ηταν 25%....δεν σχολιάζω όντως τίποτα άλλο.