Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο

Re: Απάντηση: Τηλεφωνικες προσφορες......φερτε μου το δικαννο

Ούτε εμένα μού αρέσει πού μέ ενοχλούνε αλλά δεν θα τούς καταταξω σε ´σκουπίδια´.
Πάντως και επί τής ουσίας δουλειες οχταώρου, χωρίς διάλειμα, με ενα τηλεφωνο στο αυτί δεν είναι καθόλου εύκολες.
Και η πίεση γιά ´αποτελέσματα´είναι μεγαλη..

Σκουπιδια σε καμμια περιπτωση.Εργαζομενοι πολιτες σε ενα επαγελμα που και ειναι δυσκολο πολλες φορες (δεν ξερω απο τραπεζες αλλα ξερω και αλλα επαγγελματα πωλησεων μεσω τηλ ) αλλα και δυστυχως ενοχλητικο τις περισοτερες φορες για τους υπολοιπους.

Τωρα ποσα αποτελεσματα φερνει και αυτη η τακτικη ...

Οι προσωπικες μας ιστοριες εχουν πολυ μεγαλη σημασια.

Και οι μπραβοι σε καποια μαγαζια (αλλο θεμα ) οικονομικη αναγκη εχουν και αυτοι..

Ελεος πια μονο με τους εργοδοτες.Τι αλλη φορα που θα πατε να ψωνισετε πχ σε ενα πολυκαταστημα να αφησετε τον υπαλληλο να σας βρισει και εσας και την οικογενεια σας.Γιατι στο κατω κατω αναγκη εχει..και καποιος του εχει επιβαλλει να πουλησει ( η μηπως και να παρενοχλησει ..?)

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? Στην πρώτη περίπτωση ο εργοδότης πιέζει τον υπάλληλο να συμπεριφερθεί έτσι, και άν όχι χάνει τη δουλειά του.

Στη δεύτερη ο εργοδότης πιέζει τον υπάλληλο να συμπεριφερθεί ευγενικά, και αν όχι, χάνει τη δουλειά του.

Ε αφού οι μπράβοι μοιάζουν με τούς τηλεφωνητές πάμε παρακάτω...Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα...
Εμένα με ενοχλεί και ο νεωκόρος που βαράει την καμπάνα τής εκκλησιάς στο χωριό ...
Οξω και αυτός...Στην πυρά.

Αν σε ενοχλεί η καμπάνα πας να μείνεις αλλού που δεν θα την ακούς. τόσο απλό. Δεν γκρεμίζεις την εκκλησία. Όπως αν έχει νέφος η Αθήνα πας στο χωριό και ησυχάζεις.

Δηλαδή συγγνώμη δεν πρέπει να έχω τηλέφωνο σπίτι μου επειδή υπάρχουν κάφροι που θέλουν να ενοχλούν ώρες κοινής ησυχίας για να βγάλουν αυτοί λεφτά σε κάτι που το αποκαλούν δουλειά ?

Μάλλον τα βλέπουμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα.

E άμα σε ενοχλούν μονον αυτοί οι κάφροι τότε είσαι οντως ευτυχής...
Χαίρομαι πού έχεις επιλύσει όλα τά υπόλοιπα προβλήματα στην Πολη που ζείς..

Πάντως τέτοια επιθετικότητα πρός φουκαράδες τών 350 ευρώ όντως προκαλεί έκπληξη,τουλάχιστον......................
Υ.Γ.
Υπάρχουν και μερικές εκατοντάδες άστεγοι στην πρωτεύουσα.
Υποθέτω πώς και αυτοί απο τεμπελιά κατέληξαν να κοιμούνται στά παγκάκια...................................

Δηλαδή αν βγει επάγγελμα που σε βάζει ο εργοδότης να πλακώνεις στο ξύλο πελάτες πάει να πει πως είναι κακομοίρηδες οι εργαζόμενοι και επειδή δεν βρίσκουν εύκολη δουλειά καλά κάνουν τα παιδιά ?

Ώπα ρε, ωπα λίγο, έτσι μεγάλωσε η σημερινή νεολαία με τέτοια κριτήρια και για αυτό δεν βρίσκουμαι πλέον τεχνικούς και μάστορες ελληνόπουλα (οι πλειοψηφία είναι αλλοδαποί), γεμάτες οι καφετέρειες τα πρωϊνά από αυτούς που παίρνουν 600 ευρώ μισθό και δεν τους φτάνει να αγορασουν το αμαξάκι το καινούργιο. Δεν κατάλαβα οι παππούδες μας είχαν αυτοκίνητο όταν έχτιζαν τα σπίτια που τα πουλάμε εμείς σήμερα γιατί βαριόμαστε να δουλέψουμε ???????

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε πως δεν υπάρχουν δουλειές αξιοπρεπείς με το βασικό μισθό να πάει κάποιος να δουλέψει (χωρίς προσόντα, δηλαδή ανειδείκευτος) ?????

Εγώ δεν λέω πως μπορείς να ζήσεις άνετα με το βασικό μισθό ούτε ότι ο καπιταλισμός είναι καλός. Απλά ότι αυτοί που ενοχλούν με αυτό το επάγγελμα που είναι και το θέμα του νήματος μπορούν να βρουν εύκολα δουλειά με τα ίδια λεφτά άνετα απλά βαριούνται.

Σου λέει γιατί να είμαι βοηθός μάστορα και να ξυπνάω από το χαράματα και να τρέχω μέσα στη βροχή και το κρύο ? Ή γιατί να κάνω 2 δουλείες ? Ας κάτσω στο γραφειάκι και να παίρνω τηλέφωνα.

Υ.Γ. (και αυτός που παίρνει καθαρά 2 μισθούς βασικούς δουλεύει πάνω από 12 ώρες την ημέρα και ας είναι στο γραφείο σε περίπτωση που πει κάποιος γιατί να δουλεύουμε τόσες πολλές ώρες, απλά επειδή δεν θέλω να χρεώνομαι και επειδή θέλω να πάρω κάτι πιο γρήγορα από το να γεράσω και να το αποκτήσω τότε)

E άμα σε ενοχλούν μονον αυτοί οι κάφροι τότε είσαι οντως ευτυχής...
Χαίρομαι πού έχεις επιλύσει όλα τά υπόλοιπα προβλήματα στην Πολη που ζείς..

Πάντως τέτοια επιθετικότητα πρός φουκαράδες τών 350 ευρώ όντως προκαλεί έκπληξη,τουλάχιστον......................
Υ.Γ.
Υπάρχουν και μερικές εκατοντάδες άστεγοι στην πρωτεύουσα.
Υποθέτω πώς και αυτοί απο τεμπελιά κατέληξαν να κοιμούνται στά παγκάκια...................................

Δηλαδή συγνώμη έχει διαφορά το αν θα σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και να επιμένει με τους τρόπους που αναφέραμε παρακάτω να σε ενοχλεί επανειλλημένα με αυτόν που θα σου χτυπήσει το κουδούνι μεσημεριάτικα για να σου δώσει αντίστοιχα προϊόντα ενώ γνωρίζουν και οι 2 ότι μπορεί να κοιμάσαι (ξεκουράζεσαι). Με άλλα λόγια σε "γράφουν" !!
Αν δεν είναι κάφρος αυτός τότε ποιος είναι ? Εγώ όποιος με αγνοεί στην ζωή μου έτσι τον αποκαλώ, συγγνώμη κιολας. Εγώ στο φινάλε ενοχλώ κανέναν με αυτό που επέλεξα να κάνω ως επάγγελμα ? Παίρνω κανέναν να τον ξυπνήσω μεσημεριάτικα ή βράδυ και να επιμένω κιόλας ? Όχι δεν το κάνω και ούτε έχω σκοπό και ειδικά ώρες κοινής ησυχίας δεν βάζω ούτε ράδιο στο σπίτι (ούτε στο χαμηλό), μέχρι και σκύλους που είχα κάποτε (3 μεγάλους) τους έβαζα μεσα στο σπίτι για να μην τύχει και γαβγίσουν έστω και μια φορά).

Μη τα ισοπεδώνουμε όλα !!
Αν σκεφτόμασταν λίγο περισσότερο ο ένας τον άλλον πιστέψτε με δεν θα είμασταν όλοι μέσα στα νεύρα κάθε μέρα, ούτε θα οδηγούσαμε σαν παλαβοί (σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ξεσπάμε τα νεύρα μας εκεί). Πολλά θα ηταν καλύτερα γενικά στην ζωή μας αλλά που παιδία για αυτό. Όταν δεν σκέφτονται οι γονείς τα παιδιά που κάνουν πως θα τα μεγαλώσουν και με τι αρχές τότε τι να συζητήσουμε.

Δεν το γνωρίζω αν κατέληξαν από αυτό πάντως εγώ για να μην καταλήξω έκανα κάτι, οι περισσότεροι από αυτούς δεν κάνουν τίποτα.

anyway δεν σχολίαζω άλλο το νήμα......απλά θα διαβάζω αυτά που γράφετε.
Πιστεύω πως δεν έχω κάτι άλλο να πω για αυτό.

Mάλλον δεν υπάρχουν δουλειές τών 600 ευρώ γιά όλους φαίνεται...
Ειπαμε καλή η προπαγάνδα Αλογοσκούφη περί ανεργίας ,όπως και η περίφημη θεωρία περί τεμπέληδων Ελλήνων αλλά οι στατιστικές άλλα δείχνουν..
Οι ελληνες δουλεύουν περισσότερο απο άλλους ευρωπαίους Πολίτες ενώ το κόστος ζωής εδώ, ειναι πλέον παρόμοιο με άλλων ευρωπαϊκών πρωτευουσών και οι μισθοί υπο-τριπλάσιοι..
Επομένως δεν βλέπω να βαριούνται αλλά να μήν βρίσκουν δουλειές.
Υ.Γ.
Για να πάς βοηθός-μάστορα θα πρέπει να υπάρχει ο Μάστορας...
Αλλά το μοντελάκι πού μας φορέσανε έχει κλείσει τεράστιο ποσοστό μικρών η ατομικών επιχειρήσεων τά τελευταία χρόνια.
Οποτε τέρμα οι Μάστορες γιά να παίρνουν και βοηθούς.-bye--bye--bye-

Μάλιστα..
Επιλεκτικές Εργασίες και "Επίλεκτοι" εργαζόμενοι !
Οι του Γραφείου είναι τεμπέληδες,ενώ οι βοηθοι Μάστορα οι δουλευταράδες,,:worshippy:

Και όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα,επανάληψη.
Και από δίπλα οι φουσκωτοί και οι πλακωσάκηδες !

Οι εξισώσεις μας είναι καταπληκτικές.
Αλλωστε είναι γνωστό πως ενοχλεί το σκουπόξυλο που μας βαράει και όχι το χέρι που το κρατά..

Δεν τό παλεύω Δημήτρη.
Αλλως τε μιάς και δεν ανηκω στούς τών 600 ευρώ δεν θάπρεπε να ασχολούμαι.(???????)
Μόνον πού τά ματάκια μου βλέπουν πάμπολλα καθημερινά σχετικά με το stress που προκαλεί η ανεργία ή οι χαμηλοί μισθοί σε πάμπολλους συνανθρωπους μας-
Ανθρωποι εξαθλιωμένοι και διαλυμένοι καθόλα λειτουργικοί κατά τά άλλα,πού έχουν γίνει φαντάσματα τού εαυτού τους.
Αλλά αυτά ειναι ψιλά γράμματα σε κοινωνίες πού δυστυχώς επικρατεί (και δεν κακολογώ κανεναν απο την στιγμή που κοινωνικός ιστός γιόκ)το ´Ο σώζων εαυτόν σωθήτω´.

Μάλιστα..
Επιλεκτικές Εργασίες και "Επίλεκτοι" εργαζόμενοι !
Οι του Γραφείου είναι τεμπέληδες,ενώ οι βοηθοι Μάστορα οι δουλευταράδες,,:worshippy:

Και όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα,επανάληψη.
Και από δίπλα οι φουσκωτοί και οι πλακωσάκηδες !

Οι εξισώσεις μας είναι καταπληκτικές.
Αλλωστε είναι γνωστό πως ενοχλεί το σκουπόξυλο που μας βαράει και όχι το χέρι που το κρατά..

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά δυστυχώς πρέπει ενώ είχα πει δεν θα συνεχίσω στο νήμα.

και εγώ υπάλληλος γραφείου είμαι αλλά δεν δουλεύω 8 ώρες όπου τις 3 να κάνω διάλειμμα τις 2 να μιλάω στο τηλέφωνο και τις υπόλοιπες 3 να στέλνω emails !! δουλεύω τουλάχιστον 10-12 και πολλές φορές παραπάνω την ημέρα απλά για να μπορώ να έχω το κάτι παραπάνω που στο φινάλε η δουλειά που αναφέρουμε στο νήμα δεν μπορεί να μου προσφέρει.

έχω δουλέψει και σαν βοηθός μάστορα και σας πληροφορώ δουλειές τέτοιες υπάρχουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κλείνουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή ότι συμφωνώ με την πολιτική της εκάστωτε κυβέρνησης !!!

Ούτε ότι οι υπάλληλοι γραφείου είναι τεμπέληδες ενώ οι άλλοι όχι.
Οι συγκεκριμένοι πάντως που δουλεύουν σε αυτό το επάγγελμα με τα τηλέφωνα που ενοχλούν και θέλουν να παίρνουν και παραπάνω λεφτά και να έχουν και απαιτήσεις για αυτους αναφέρομαι. Έ όχι ρε φίλε τι προσφέρεις δηλαδή από θέμα δουλειας για να έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις ????

Αλλά είναι αυτό που έλεγα σε προηγούμενα posts παρακάτω....έχουμε μάθει και μεγαλώσαμε με την εύκολη λύση, πάμε με αυτοκίνητο στη δουλειά (αφού έχουμε παρκάρει από το προηγούμενο βράδυ που βγήκαμε την ημερησία μας βόλτα για καφέ το ακριβό μας αμάξι, ακριβώς έξω από το σπίτι και ενώ δεν προνοήσαμε να φτιάξουμε παρκινγκ στο σπίτι αλλά μας φταίνε όλοι οι άλλοι που μας πιάνουν την θέση), να παρκάρουμε απ'εξω ή στο παρκινγκ που θα είναι υποχρεωμένη η εταιρεία να έχει φτιάξει (βάσει των απαιτήσεων μας), να δουλέψουμε από 7-8 ώρες να πάμε σπίτι χωρίς κίνηση (αφού ήρθαμε όλοι στην Αθήνα και πίξαμε την πόλη και αγοράσαμε 3-4 αυτοκίνητα σε κάθε σπίτι, μόνο του σκύλου δεν πήραμε) μετά να έχουμε λεφτά άπλετα να βγούμε για τον ημερίσιο καφέ-βόλτα και πάλι τα ίδια.

Δεν λέω ωραία ακούγονται όλα αυτά αλλά σκεφτείτε τις συνέπειες όλων αυτών μετά !!

1) Αν όλοι είχαν την οικονομική αυτή ευρωστία δεν θα δούλευε τότε κανείς στα μαγαζιά που θα πήγαινες να πιεις τον καφέ σου !!
2) Η οικονομία θα είχε πάει για τσαι γιατί όλοι θα είχαν τα πάντα και θα περίμεναν από κανέναν που ανοίγει σπίτι να πουλήσουν κάτι. Δεν βάζω 3-4-5 κτλ γιατί δεν τελειώνει αυτή η λίστα

Ας σκεφτούμε λίγο τις συνέπειες γενικώς αυτές που δεν σκέφτηκαν πολλοί πολιτικοί και άνθρωποι απλοί σαν και μας γιατί απλά όλοι ήθελαν την εύκολη λύση κάποτε.
Τα αποτελέσματα τα βλέπετε στις μερες μας σε όλα τα θέματα.

Κάθε πράγμα που κάνουμε ή δεν κάνουμε έχει συνέπειες άλλες φορές μικρές άλλες φορές μεγάλες, είτε τώρα είτε μακροπρόθεσμα. Σκεφτείτε το λίγο......

Αναρωτηθείτε μόνο γιατί το 70% των Ελλήνων είναι σήμερα παχύσαρκοι, ενώ πριν 30 χρόνια το ποσοστό ηταν 25%....δεν σχολιάζω όντως τίποτα άλλο.

2) Η οικονομία θα είχε πάει για τσαι γιατί όλοι θα είχαν τα πάντα και θα περίμεναν από κανέναν που ανοίγει σπίτι να πουλήσουν κάτι.

Μάλιστα.

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι για να κινείται η αγορά, πρέπει να μην υπάρχουν λεφτά;

Και ότι αν υπάρχουν άφθονα λεφτά, η αγορά "μαραζώνει";

Ενδιαφέρουσες θεωρίες..

Πάντως βρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως από μερικές «κακές περιπτώσεις» αποφαίνεστε για μια ολόκληρη κατηγορία εργαζομένων ….
Δηλαδή την ιδία εικόνα διατηρείτε και για όσους σας δίνουν πληροφόρηση μέσω του π.χ. 131, ή για όσους απαντούν στις κλήσεις του ΕΚΑΒ ?
Όλοι οι «τηλεφωνητές «ίδια μούρη» ?

Μάλιστα.

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι για να κινείται η αγορά, πρέπει να μην υπάρχουν λεφτά;

Και ότι αν υπάρχουν άφθονα λεφτά, η αγορά "μαραζώνει";

Ενδιαφέρουσες θεωρίες..

Συνεχώς διαστρεβλώνεται αυτά που λέω.
Πάντα λέτε ακριβώς το αντίθετο και είστε απόλυτοι.

Με το να λέω ότι "2) Η οικονομία θα είχε πάει για τσαι γιατί όλοι θα είχαν τα πάντα και θα περίμεναν από κανέναν που ανοίγει σπίτι να πουλήσουν κάτι."
εννοώ και πιστεύω ότι το καταλαβαίνει κάποιος υγειής νους (αλλά μάλλον δεν θέλει να το δείξει) πως αν πιάσουμε τις άκρες σε όλα τα θέματα δεν θα υπάρχει λύση αλλά θα δημιουργηθεί άλλο πρόβλημα !!

Σε όλα τα θέματα χρειάζεται μέτρο. Παν μέτρο άριστο. Σας θυμίσει κάτι αυτό ?
Δηλαδή είναι λάθος πως αν αρχίσει κάποιος και μοιράζει λεφτά με το τσουβάλι σε όλο τον κόσμο δεν θα γίνει πάλι "κραχ" ? Σκεφτείτε το λίγο και τα ξαναλέμε......εδώ είμαστε άλλωστε ακόμα στην αρχή του Αυγούστου είμαστε.

Πάντως βρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως από μερικές «κακές περιπτώσεις» αποφαίνεστε για μια ολόκληρη κατηγορία εργαζομένων ….
Δηλαδή την ιδία εικόνα διατηρείτε και για όσους σας δίνουν πληροφόρηση μέσω του π.χ. 131, ή για όσους απαντούν στις κλήσεις του ΕΚΑΒ ?
Όλοι οι «τηλεφωνητές «ίδια μούρη» ?

δεν αναφερόμαστε σε αυτούς που καλούμε εμείς, πληρώνουμε ή φορολογούμαστε για αυτό και απαιτούμε μια συγκεκριμένη υπηρεσία, αλλά για αυτούς που το έχουν κάνει επάγγελμα και ενοχλούν τον καθημερινό κοσμάκη (με τα τόσα ήδη προβλήματά του) ξανά και ξανά.

Συνεχώς διαστρεβλώνεται αυτά που λέω.
Πάντα λέτε ακριβώς το αντίθετο και είστε απόλυτοι.

Με το να λέω ότι "2) Η οικονομία θα είχε πάει για τσαι γιατί όλοι θα είχαν τα πάντα και θα περίμεναν από κανέναν που ανοίγει σπίτι να πουλήσουν κάτι."
εννοώ και πιστεύω ότι το καταλαβαίνει κάποιος υγειής νους (αλλά μάλλον δεν θέλει να το δείξει) πως αν πιάσουμε τις άκρες σε όλα τα θέματα δεν θα υπάρχει λύση αλλά θα δημιουργηθεί άλλο πρόβλημα !!

Σε όλα τα θέματα χρειάζεται μέτρο. Παν μέτρο άριστο. Σας θυμίσει κάτι αυτό ?
Δηλαδή είναι λάθος πως αν αρχίσει κάποιος και μοιράζει λεφτά με το τσουβάλι σε όλο τον κόσμο δεν θα γίνει πάλι "κραχ" ? Σκεφτείτε το λίγο και τα ξαναλέμε......εδώ είμαστε άλλωστε ακόμα στην αρχή του Αυγούστου είμαστε.

Aγγελε οικονομολογος εισαι?